Επισκέπτης
τότε δεν πολυενδιαφέρονταν για το ποδόσφαιρο όπως τώρα δεν πολυενδιαφέρονται για το μπάσκετ...........
Ναι, το ίδιο πράμα λέμε Κάποτε τους ενδιέφερε και το πόλο πολύ πάντως
τότε δεν πολυενδιαφέρονταν για το ποδόσφαιρο όπως τώρα δεν πολυενδιαφέρονται για το μπάσκετ...........
Τι προβλέπεις για το ΑΕΚ-ΟΣΦΠ;
αδερφε,εσυ μετα την 10η αγωνιστικη ασχολεισαι με κανενα αθλημα ή @@ ???Ναι, το ίδιο πράμα λέμε Κάποτε τους ενδιέφερε και το πόλο πολύ πάντως
[size=50pt]X[/size]
και την χειροτερη μπαλα που θα μπορει να δει κανεις στην τιβι κυριακη απογευμα/βραδυ.
κατα τ'αλλα νικη του ολυμπιακου με 0-4.
Εγώ πάντως αρχηγέ δεν κωλώνω να δηλώσω ότι επί Ολυμπιακού Ιωαννίδη με ενδιέφερε οπαδικά περισσότερο το μπάσκετ, ενώ τώρα με ενδιαφέρει οπαδικά περισσότερο το ποδόσφαιρο....Εχω μάθει να χάνω και μ αρέσει να κερδίζω εκεί που είναι πιο δύσκολο..... Εξ ού και η προτίμηση στα στριπ απ τις πουτάνες......κλασσικοι ελληνες,μαλακες οπαδοι (που θα ελεγε κ ο φαφουτης)!!!!
αδερφε,εσυ μετα την 10η αγωνιστικη ασχολεισαι με κανενα αθλημα ή @@ ???
αεκ δεν εισαι ? (ελπιζω να μην κανω λαθος)!!!
Εγώ πάντως αρχηγέ δεν κωλώνω να δηλώσω ότι επί Ολυμπιακού Ιωαννίδη με ενδιέφερε οπαδικά περισσότερο το μπάσκετ, ενώ τώρα με ενδιαφέρει οπαδικά περισσότερο το ποδόσφαιρο....Εχω μάθει να χάνω και μ αρέσει να κερδίζω εκεί που είναι πιο δύσκολο..... Εξ ού και η προτίμηση στα στριπ απ τις πουτάνες......
Αλλη...... γεύση το ρεστοράν και άλλη............. το φαστ φουντ........
σπανια σε βλεπω να γραφεις επι των οπαδικων κ απλα απορια εξεφρασα.Εγώ ανέκαθεν ήμουν του ποδοσφαίρου, πολύ λιγότερο του μπάσκετ. Κι ασχολούμαι και ενεργά (παίζω δηλαδή και ποδόσφαιρο και μπάσκετ). Αλλά προς τι η ερώτηση?
Σημασία φίλε δεν έχει τι μπορούσε να γίνει αλλά τι έγραψε... ΟΙ λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν μια ομάδα τεράστια από μια μέτρια....... Ο βάζελος στο ποδόσφαιρο θέλει, αλλά..... δεν μπορεί .... Το ίδιο και ο γαύρος στο μπάσκετ........ Είναι απίστευτες οι ομοιότητες αυτών των δύο ομάδων... Εχουν φτάσει τα τελευταία χρόνια πολύ κοντά στην πηγή, αλλά είτε η ποιότητα κάποιων αντιπάλων, είτε η ψυχολογική τους πίεση και το κόμπλεξ τους στέλνουν ακόμα πιο βαθειά στην πίκρα........να σου πω την αληθεια,αν μου αρεσε το μπασκετ σαν αθλημα ισως να ημουν πιο οπαδος αλλα επειδη δεν το γουσταρω ιδιαιτερα το αθλημα,παρολο που ξερω να παιζω κ μαλλον καλα δεν πεθαινω να παρακολουθησω αν δεν παιζω με βαζελο ή ευρωπη.
αντιθετα,ποδοσφαιρο που δεν ξερω να παιζω τρελα αλλα εχω γνωσεις επι του θεματος γουσταρω κ να το παρακολουθω στενοτερα.αυτο το προβλημα μου,δλδ να βλεπω ποδοσφαιρο κ οχι μονο ολυμπιακο με ζοριζει..γιατι ενω θελω να παραδεχτω οτι οι εμφανισεις του οσφπ ειναι για τον πουτσο,οπως ολων των ελληνικων ομαδων δεν μπορω να το κανω με ευκολια.για παραδειγμα,στο ματς του πρωταθληματος ο παο θα μπορουσε να κερδισει με 1-4 στο καραισκακη κ να φτιαξει το νεο ανεκδοτο αλλα δεν τα καταφερε κ τωρα μιλαμε για το 4-0 του κυπελλου..ελπιζω να γινεται κατανοητο μεσω του παραδειγματος τι εννοω.
Στα ρεστοραν κ το φαστ φουντ,βαλε κ την καντινα για καμια ξεπετα..οσο για στριπ ειμαι πια επισημα αγαπουλης κ δεν τρεχω πολυ!!!
σπανια σε βλεπω να γραφεις επι των οπαδικων κ απλα απορια εξεφρασα.
παντως διαθετεις χιουμορ κ χρησιμοποιεις ευελικτα την ειρωνεια γι'αυτο κ σε γουσταρω γενικοτερα!! (ειδικα μερικες απαντησεις σου σε κατι "τυπου" γκομενακια με εχουν τρελανει)!!!
Keep on φιλαρακι!!!
Οταν αποφασίζεις να γράψεις...... Απλά Γράφεις.....Λοιπον για να τελειωνουμε για να παω στην Μικρη
1. Μπραβο στον Βαζελο για την Νικη του και την Κατάκτηση του Κυπελου …ήταν δίκαιη αφου είναι και Καλυτερη Ομαδα
2. Με πειραξε η Ηττα γιατι Θελω οπου αγωνιζεται ο Θρυλος να ειμαι Πρωτος και στο Μπασκετ ΔΕΝ ειμαι.
3. Δεν ξερω για τους Αλλους Φιλαθλους αλλα οι Ολυμπιακοι ΘΕλουμε σαν Τρελοι την κουπα στο Ποδοσφαιρο γι αυτό και πηγαμε 5.500 στην Λιβαδεια .
4. Μην Συγκρινετε την Τεσσαρα στο Κυπελο Ποδοσφαιρου με το Χθεσινο γιατι απλα είναι Κωλοτουμπα…..
5. Η Καζουρα είναι Πολύ καλη και ΠΡΕΠΕΙ να γινεται !!! αλλα πρεπει να παραδεχομαστε και τον Καλυτερο μας και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ανωτερος του βαζελου στο ποδοσφαιρο…
Αυτά και Τελος !!!!
Σε πιανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............................Οταν αποφασίζεις να γράψεις...... Απλά Γράφεις.....
Με πιάνιειςςςςςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ρε Χριστόφορε πλάκα κάνεις;;;;;;;;Σε πιανωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω............................
πως το Βλεπεις την Κυριακη??? για το Ολυμπιακος-αεκ λεω!!!
Μπαααααα Δεν ειναι και Τοσο Ευκολο!!!!ρε Χριστόφορε πλάκα κάνεις;;;;;;;;
Διπλό το βάσανο και το παράπονο....
διπλός είναι κι ο πόνος μουυυυυυυυυυυ....
Διπλό κρεββάτι .... και γω στην άκρη.....
κοιμάμ ακόμα μόοοοοοο νοςςςς μου.........
Γιάννης Β(άζελος)αρθακούρης
Β΄ εκτέλεση
Γιάννης Β(άζελος)αρδινογιάννης
Eνταξει Λαγουδακικι εγω να συνεχισω λεγοντας πως.....
στον περαιααααα ηρθε στολος και νικουσε τη λαλα σας ασυστολωςςςςςςς καθε μεραααααααααα...