Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δηλαδη θα βαλω εγω στην ιδια ζυγαρια το ευρωπαικο πχ στην μπολονια με ενα και δυο και τρεια πρωταθληματα ελλαδας στη μπαλα?
ρε ζαλισμενος εισαι ακομα απο την χτεσινη παρτουζα??
Μιλάς για κείνο τον αλησμόνητο τελικό στη Μπολόνια Κυριακή του Πάσχα που τον μετέδιδε -λόγω κακής εκτίμησης του αφεντικού- το Τι Βι Μάτζικ;
Εκεί να δεις κάβλα!              :dancing:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχθές πάντως εγώ είδα πολλούς κομπλεξικούς γάυρους που πήγαν να δουν την ομάδα μπάσκετ να κερδίζει και φώναζαν τέσσερα τέσσερα, όταν η πούτσα είχε φτάσει στο λαρύγγι..........
H πουτσα ποτε ακριβως εφτασε στο Λαρυγγι γιατι Αν δεν κανω λαθος 82/79 ηρθε.....Ποια ειναι η πουτσα οι Τρεις Ποντοι??
Το Συγκρινεις αυτο με ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ στο Κυπελο Ποδοσφαιρου???? ε τοτε κατι δεν παει καλα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως χθες δεν ειδα καμια πουτσα..μπορει να κερδισατε με την αξια σας κ να εισασταν καλυτεροι σ'ολο το παιχνιδι αλλα πουτσα δεν υπηρχε.ειμαστε αρκετα βελτιωμενοι στο μπασκετ κ δεν προβλεπω πουτσες για φετος.
εγώ πάντωε αυτή την πούτσα γουστάρω... με μισό πόντο με τεχνική ποινή εκπρόθεσμη και καλάθι άκυρο... Οπως ακριβώς μερικοί εδώ θέλουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά με ανύπαρτκο πέναλτυ στο 107'....
Πονιμάες φίλε μου??????? 

Επισκέπτης
Ε αντε τοτε ας βγει ενας απο εδω ΚΑι να πει ΕΓΩ το Προτιμω...
Αν φοραει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....

To λέγανε ΟΛΟΙ οι γαύροι (ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου) ΠΡΙΝ από 11 χρόνια που είχατε να πάρετε πρωτάθλημα 10 χρόνια στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ γαμούσατε. Εκείνη την εποχή μέχρι και για το Πόλο μας μιλούσατε... άστα λοιπόν αυτά γιατί τα... παντελόνια δεν κάνουν τον άντρα (όπως ούτε τα ράσα τον παπά!!!) ;)

Επισκέπτης
πάμε να στο πώ απλά για να το εμπεδώσεις..... Ο οποιοσδήποτε γαύρος φέτος θα ευχαριστιόταν περισσότερο οποιαδήποτε κούπα στο μπάσκετ απ ότι στο ποδόσφαιρο λόγω της πούτσας που τρώτε τόσα χρόνια...
Το ίδιο ισχύει και για τους βάζελους...
βγαλε με στην απεξω εμενα,πανηγυριζω με τον ιδιο τροπο ολα τα τροπαια του θρυλου οταν υπαρχει αντιπαλος.(οποιοσδηποτε,οχι απαραιτητα τον βαζελο)!
παντως τα πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο δεν τα συγκρινω με τπτ στον κοσμο,γιατι οσο σηκωνω τοσο τρελαινεσαι εσυ (οχι προσωπικα,βαζελικα κ χανουμικα)..Οσο τα παιρνει ο κοκκαλης,η ομαδα κ ο κοσμος τοσο τρελαινομαι..
Για το μπασκετ θελω να κερδιζω τον βαζελο κ ας μην παιρνω πρωταθλημα αλλα δεν μπορω,οποτε κανω την κοταρα..κ δεν μιλαω.
Το ιδιο και στο βολλευ που το εχουν παρατησει οι μαλακες κ χανω ακομη κ απ'την αλεξανδρουπολη!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το Συγκρινεις αυτο με ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ στο Κυπελο Ποδοσφαιρου???? ε τοτε κατι δεν παει καλα.....
Ναι, γιατι κάποια στιγμή ΕΛΠΙΣΑΤΕ οτι θα το γυρίσετε!.
Αυτό είναι το πιο καβλωτικό, να μένεις με το πουλί στο χέρι!    :dancing:       

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
H πουτσα ποτε ακριβως εφτασε στο Λαρυγγι γιατι Αν δεν κανω λαθος 82/79 ηρθε.....Ποια ειναι η πουτσα οι Τρεις Ποντοι??
όπου ήταν και οι δεκαοκτώ και μάλιστα με χιόνι και στο σπίτι σου.... ΠΟυ δεν πάει καλά κάτι???? Χάνω κάτι, ή θα το βρεις όταν λιώσουν οι πάγοι???????

Επισκέπτης
εγώ πάντωε αυτή την πούτσα γουστάρω... με μισό πόντο με τεχνική ποινή εκπρόθεσμη και καλάθι άκυρο... Οπως ακριβώς μερικοί εδώ θέλουν το πρωτάθλημα στα χαρτιά με ανύπαρτκο πέναλτυ στο 107'....
Πονιμάες φίλε μου??????? 
οπαδικα ειμαι μαζι σου..κατανοω το πνευμα αλλα οταν μιλαμε λογικα κ βλεποντας το θεμα χλιαρα δεν υπηρχε πουτσα χθες.κατα τ'αλλα ειμαι 100% μαζι σου κ δεχομαι την καζουρα,μην σου πω οτι την γουσταρω κιολας γιατι με πεισμωνει!!!(οχι οτι θα γινει τπτ αλλα μπορει καποτε να γινουμε ομαδα,οποτε θα θυμαμαι τα παλια κ θα γινομαι παιδακι στους πανηγυρισμους!)!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
οπαδικα ειμαι μαζι σου..κατανοω το πνευμα αλλα οταν μιλαμε λογικα κ βλεποντας το θεμα χλιαρα δεν υπηρχε πουτσα χθες.κατα τ'αλλα ειμαι 100% μαζι σου κ δεχομαι την καζουρα,μην σου πω οτι την γουσταρω κιολας γιατι με πεισμωνει!!!(οχι οτι θα γινει τπτ αλλα μπορει καποτε να γινουμε ομαδα,οποτε θα θυμαμαι τα παλια κ θα γινομαι παιδακι στους πανηγυρισμους!)!!!
Πρέπει να παραδεχτώ οτι για γάβρος είσαι σωστός εδώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To λέγανε ΟΛΟΙ οι γαύροι (ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου) ΠΡΙΝ από 11 χρόνια που είχατε να πάρετε πρωτάθλημα 10 χρόνια στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ γαμούσατε. Εκείνη την εποχή μέχρι και για το Πόλο μας μιλούσατε...
ιστορικά φίλε για τον γαύρο η μόνη στιγμή που θυμάται του παρελθόντος είναι το 73-39 στο μπάσκετ και το 1-4 στη Λεωφόρο... Ολα τα άλλα είναι αθλητική μυθολογία......

Επισκέπτης
Ναι, γιατι κάποια στιγμή ΕΛΠΙΣΑΤΕ οτι θα το γυρίσετε!.
Αυτό είναι το πιο καβλωτικό, να μένεις με το πουλί στο χέρι!    :dancing:       
καλα εσυ τι πεταχτηκες ? ηλθες να φας τις φαπες σου παλι ? :headbang:
μια απορια εχω: εχεις πατησει ποτε σε γηπεδο ? ανεξαρτητου αθληματος..σε οποιοδηποτε..ή εισαι κρυμμενος ???

παντως επαναλαμβανω,οπαδικα αποδεχομαι την καζουρα..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
καλα εσυ τι πεταχτηκες ? ηλθες να φας τις φαπες σου παλι ?
μια απορια εχω: εχεις πατησει ποτε σε γηπεδο ? ανεξαρτητου αθληματος..σε οποιοδηποτε..ή εισαι κρυμμενος ???

παντως επαναλαμβανω,οπαδικα αποδεχομαι την καζουρα..
Άσε τις ηλεκτρονικές φάπες (που είναι ανέξοδες και ταιριάζουν μόνο σε τζάμπα μάγκες) και μείνε στις σωστές κατά τα άλλα διαπιστώσεις σου.
Μιας και με ρώτησες όμως, να σου πω οτι ήμουνα παρών στους δύο απο τους τέσσερις τελικούς του μπάσκετ μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
Το 1979, στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, όταν ακόμα ο Μέμος Ιωάννου ήταν πιτσιρικάς, και το 1985 στο ΣΕΦ.
Σε κάλυψα;

Επισκέπτης
ιστορικά φίλε για τον γαύρο η μόνη στιγμή που θυμάται του παρελθόντος είναι το 73-39 στο μπάσκετ και το 1-4 στη Λεωφόρο... Ολα τα άλλα είναι αθλητική μυθολογία......

Όχι μόνο... θυμούνται και πολύ καλά την εποχή Ιωαννίδη ;) Έτσι δεν είναι?

Επισκέπτης
Άσε τις ηλεκτρονικές φάπες (που είναι ανέξοδες και ταιριάζουν μόνο σε τζάμπα μάγκες) και μείνε στις σωστές κατά τα άλλα διαπιστώσεις σου.
Μιας και με ρώτησες όμως, να σου πω οτι ήμουνα παρών στους δύο απο τους τέσσερις τελικούς του μπάσκετ μεταξύ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ.
Το 1979, στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, όταν ακόμα ο Μέμος Ιωάννου ήταν πιτσιρικάς, και το 1985 στο ΣΕΦ.
Σε κάλυψα;

πασο..για σημερα κ για μπασκετ.

ειμαι καλο παιδι,δεν θα σας πειραξω οπαδικα.(γενικα)!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τότε με τα δηλητηριασμένα νερά, που η ΤΣΣΚΑ είχε μείνει με ΤΡΕΙΣ παίκτες στο παρκέ;
Ένδοξες (και παντελονάτες κυρίως) στιγμές!   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τότε δεν πολυενδιαφέρονταν για το ποδόσφαιρο όπως τώρα δεν πολυενδιαφέρονται για το μπάσκετ...........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πασο..για σημερα κ για μπασκετ.

ειμαι καλο παιδι,δεν θα σας πειραξω οπαδικα.(γενικα)!
Δεν με ενοχλει η καζούρα απο σένα, γιατί δεν είσαι άσχετος.
Με πειράζει η καφρίλα και η τζάμπα μαγκιά.
Όποτε θες, τα ξανασυζητάμε.

Επισκέπτης
τότε δεν πολυενδιαφέρονταν για το ποδόσφαιρο όπως τώρα δεν πολυενδιαφέρονται για το μπάσκετ...........
κλασσικοι ελληνες,μαλακες οπαδοι  :2funny: :2funny: :2funny: (που θα ελεγε κ ο φαφουτης)!!!!

Δεν με ενοχλει η καζούρα απο σένα, γιατί δεν είσαι άσχετος.
Με πειράζει η καφρίλα και η τζάμπα μαγκιά.
Όποτε θες, τα ξανασυζητάμε.

εδω θα ειμαστε  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom