Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΣΤΡΑΚΙΑ ο πονος ο Μεγαλος σας ειναι το Μπάσκετ!!!
ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ...
Το σηκωνω 11 χρονια!!!!!!!!!!!!!! τωρα σας πηδαω οπου σας Βρω ....
Με αποκορυφωμα την ΔΕΚΑΟΧΤΑΡΑ φετος....Μην Ξεχνιεστε Βλακες το ΤΡΙΦΥΛΛΙ ειναι ο ΓΑΜΙΑΣ σας....
ΣΤΡΑΚΙΑ....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Pleasure/triper......μαμάδες ΟΧΙ.

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
13

Συνημμένα

• gamo_to_xristo_mou02.jpg
    gamo_to_xristo_mou02.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 16

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΣΤΡΑΚΙΑ ο πονος ο Μεγαλος σας ειναι το Μπάσκετ!!!
ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΑΩ ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ...
Το σηκωνω 11 χρονια!!!!!!!!!!!!!! τωρα σας πηδαω οπου σας Βρω ....
Με αποκορυφωμα την ΔΕΚΑΟΧΤΑΡΑ φετος....Μην Ξεχνιεστε Βλακες το ΤΡΙΦΥΛΛΙ ειναι ο ΓΑΜΙΑΣ σας....
ΣΤΡΑΚΙΑ....
Πολυ ωραιο....
Μονο που ΟΛΟΙ ξερουν οτι ο ΠΟΝΟΣ ειναι το ποδοσφαιρο....
ΔΕΝ υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ελληνας φιλαθλος που να προτιμαει το μπασκετ απο το ποδοσφαρο.....
Μπραβο στον Βαζελο για την Νικη του Εχθες Λοιπον και την ΚΑτακτηση του Κυπελου....
Αλλα στο Κυπελο ποδοσφαιρου ΕΙΧΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΕΣΣΕΡΑ και αποκλεισμο....Καναπε λοιπον για να δειτε τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ.....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πολυ ωραιο....
Μονο που ΟΛΟΙ ξερουν οτι ο ΠΟΝΟΣ ειναι το ποδοσφαιρο....
ΔΕΝ υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ελληνας φιλαθλος που να προτιμαει το μπασκετ απο το ποδοσφαρο.....
Μπραβο στον Βαζελο για την Νικη του Εχθες Λοιπον και την ΚΑτακτηση του Κυπελου....
Αλλα στο Κυπελο ποδοσφαιρου ΕΙΧΕ ΠΟΥΤΣΑ ΤΕΣΣΕΡΑ και αποκλεισμο....Καναπε λοιπον για να δειτε τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟ.....

Είσαι λάθος με το μπάσκετ........υπάρχουν πολλοί που το προτιμούν!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ε αντε τοτε ας βγει ενας απο εδω ΚΑι να πει ΕΓΩ το Προτιμω...
Αν φοραει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....

Όταν λες εσύ δηλαδή ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας φίλαθλος το συγκεκριμενοποιείς μόνο για εδώ????????? Εγώ ξέρω άτομο εδώ που δεν γουστάρει ΚΑΘΟΛΟΥ αθλητικά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν φοραει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....
Εγώ ΔΕΝ είπα ότι το προτιμώ... ΕΙΠΑ ότι το ποστ σου έχει απίστευτη εφαρμογή με αντίθετους όρους στο μπάσκετ.....
Και μια υποσημείωση...
Η πούτσα που τρώτε στο μπάσκετ είναι και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ (ούτε ένα πρωτάθλημα δε έχετε ενδιάμεσα) και χρονικά (παραπάνω χρόνια) και αγωνιστικά (στο ποδόσφαιρο έχετε να μας κερδίσετε στο πρωτάθλημα χρόνια ολόκληρα, και μάλιστα πέρισυ σε γάμησα μέσα έξω........ Θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που με γάμησες μέσα έξω στο μπάσκετ, ή ήσουν αγέννητος ακόμα;

Επισκέπτης
Αν φοραει ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ....
το θεμα ειναι οτι εδω θα βγουν πολλοι πικραμενοι..
στο γηπεδο δεν τους βλεπουμε τους μπασκετοφιλους.
τι να πουμε ? για τα 1000 κ 2000 ατομα που πανε σε οσφπ,βαζελο,αεκ κλπ καθε ΣΚ ??? (μπορει να λεω κ πολλους)!

η αληθεια ειναι οτι το μπασκετ εχει πεσει παρα πολυ αλλα ετσι ειναι,οταν ο θρυλος ειναι ανυπαρκτος κανεις δεν ασχολειται με το αθλημα που αγωνιζεται!!!

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οι διαφορα μεταξυ δεκαετιας δικης μας στο μπασκετ και δικη σας στη μπαλα ειναι πως εμεισ γαμαμε εντος εκτος και επι τα αυτα ενω εσεις μονο εντος και μαλιστα με αρκετες ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ απο οπαδους ολων των ομαδων τις χωρας,σε αντιθεση με τον μπασκετικο παναθηναικο που η αναγνωριση ειναι καθολικη.ακομη και απο σας..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ειπα οτι ΔΕΝ υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ φιλαθλος/οπαδος που να προτιμαει την κατακτιση Τιτλων στο Μπασκετ απο το Ποδοσφαιρο
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ....
Φιλαθλοι/οπαδοι γινομαστε απο την Μπαλα....
Τωρα βλεπω Τρελες Κωλοτουμπες ...Μαλλον ΤΡΟΜΕΡΕΣ κωλοτουμπες.....
Ενταξει λοιπον Μηπως θελετε να μιλησουμε Για ΠΟΛΟ τοτε????
Γιατι εμεις το Γουσταρουμε και Αυτο....Αντε Κωλοτουμπες....

(Η φιεστα ειναι κοντα και ΠΑΛΙ θα κλαιτε)......

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η αληθεια ειναι οτι το μπασκετ εχει πεσει παρα πολυ αλλα ετσι ειναι,οταν ο θρυλος ειναι ανυπαρκτος κανεις δεν ασχολειται με το αθλημα που αγωνιζεται!!!
εχθές πάντως εγώ είδα πολλούς κομπλεξικούς γάυρους που πήγαν να δουν την ομάδα μπάσκετ να κερδίζει και φώναζαν τέσσερα τέσσερα, όταν η πούτσα είχε φτάσει στο λαρύγγι..........

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδη θα βαλω εγω στην ιδια ζυγαρια το ευρωπαικο πχ στην μπολονια με ενα και δυο και τρεια πρωταθληματα ελλαδας στη μπαλα?
ρε ζαλισμενος εισαι ακομα απο την χτεσινη παρτουζα??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω ειπα οτι ΔΕΝ υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ φιλαθλος/οπαδος που να προτιμαει την κατακτιση Τιτλων στο Μπασκετ απο το Ποδοσφαιρο
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ....
Φιλαθλοι/οπαδοι γινομαστε απο την Μπαλα....
Τωρα βλεπω Τρελες Κωλοτουμπες ...Μαλλον ΤΡΟΜΕΡΕΣ κωλοτουμπες.....
Ενταξει λοιπον Μηπως θελετε να μιλησουμε Για ΠΟΛΟ τοτε????
Γιατι εμεις το Γουσταρουμε και Αυτο....Αντε Κωλοτουμπες....

(Η φιεστα ειναι κοντα και ΠΑΛΙ θα κλαιτε)......
πάμε να στο πώ απλά για να το εμπεδώσεις..... Ο οποιοσδήποτε γαύρος φέτος θα ευχαριστιόταν περισσότερο οποιαδήποτε κούπα στο μπάσκετ απ ότι στο ποδόσφαιρο λόγω της πούτσας που τρώτε τόσα χρόνια...
Το ίδιο ισχύει και για τους βάζελους...
Τώρα εάν είσαι τσακωμένος με τη στοιχειώδη λογική και τον κλασσικό οπαδισμό είναι πρόβλημά σου. Οσο πιο πολλά χρόνια άκουπος μείνεις τόσο πιο πολύ θα καβλώσεις... Απλά πράγματα.........Δεν έχουν χρώμα... Κωλοτούμπες μόνο κάνουν μερικοί που θυμήθηκαν πόσο φουνταριστοί στις κωλοτούμπες είναι....

Επισκέπτης
εχθές πάντως εγώ είδα πολλούς κομπλεξικούς γάυρους που πήγαν να δουν την ομάδα μπάσκετ να κερδίζει και φώναζαν τέσσερα τέσσερα, όταν η πούτσα είχε φτάσει στο λαρύγγι..........
αυτοι που ηταν χθες μεσα ειναι οι "ταγμενοι"..αυτοι χανουμε-κερδιζουμε (σε οποιοδηποτε αθλημα) θα ειναι μεσα για αλλους λογους!!!
παντως χθες δεν ειδα καμια πουτσα..μπορει να κερδισατε με την αξια σας κ να εισασταν καλυτεροι σ'ολο το παιχνιδι αλλα πουτσα δεν υπηρχε.ειμαστε αρκετα βελτιωμενοι στο μπασκετ κ δεν προβλεπω πουτσες για φετος.

οσο για την μπαλα,ειστε λιγοι πλεον για τον θρυλο..κ να ξερετε οτι ο μονος λογος που χανετε (λογικα κ σωκρατικα) το πρωταθλημα ειναι η εσωτερικη σας φαγωμαρα κ μαλακια.οταν την απορριψετε κ κοιταξετε τον οποιο στοχο,τοτε θα γινετε η ομαδα του παρελθοντος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom