Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ταλε.....
εγώ ένα ξέρω να πω.
Δεν ξέρω αν ειναι στημενο ή οχι (προσωπικά δεν νομίζω πως είναι στημένο, όχι όπως πήγε το φετινό, που όλοι ανεξαιρέτως είχαν πρόβλημα με τη διαιτησία, μικροί μεγάλοι)
Επίσης δεν ξέρω και ποιος θα το πάρει. Εγώ είχα εκφράσει μετά τα πρώτα 8 ματς την πεποίθηση πως θα το πάρει ο ΠΑΟ, λόγω 100ετίας και επειδή είχα παρατηρήσει μεγάλη επιοίκεια σε δηλώσεις βαρύγδουπες του σωφέρ. Μέχρι στιγμής διαψεύδομαι. Αλλά κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα για το τέλος. Κι αν κάποιος είναι τόσο σίγουρος που δεν δέχεται αντίρρηση, ρώτα τον:
"τον κόβεις αν δεν το πάρει αυτός που λες;". Δεν πρόκειται να τον κόψει πάντως.
Άρα λοιπόν όλοι έχουμε απλά μια υπόννοια ή μια συγκαλυμμένη σιγουριά.

Και καταλήγω λοιπόν: είχαμε χρόνια να ζήσουμε ως φίλαθλοι τέτοιο άγχος μεχρι το τέλος του πρωταθλήματος. σκέψου πως αν εξαιρέσεις τον ΠΑΟΚ (μονίμως εκτός συναγωνισμού), τον Άρη (καβατζωσε και άραξε μέχρι τα play-off) και τον Ατρόμητο όλοι οι άλλοι παλεύουν για κάτι, είτε παραμονή λέγεται είτε κούπα, είτε πλασάρισμα σε πεντάδα είτε δεύτερη θέση εν όψει play off.

Αν είχε και καλό ποδόσφαιρο, θα ήταν το τέλειο πρωτάθλημα. Αντικειμενικά τώρα το ξαναλέω, ήταν από τα πλέον ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Με όλες τις ομάδες να νικούν τους μεγάλους. Ξάνθη, Πανιώνιος, Αστέρας, Καλαμαριά (για μένα κέρδισε), Λάρισα, Άρης, Ηρακλής, όλοι έκαναν ΝΙΚΕΣ με το ΠΟΚ. Και το πρωτάθλημα ήταν και είναι αμφίρροπο. Πιστεύω πως ίσως να είμαστε και λιγάκι γκρινιάρηδες. Ναι, ΔΕΝ έπαιξαν μπάλα που να κεντάνε, όμως είναι όλες νέες ομάδες που στο νέο έτος θα δέσουν (πλην ΑΕΚ που μάλλον θα διαλυθεί). Και λόγω ανταγωνισμού, προφανώς το αποτέλεσμα κάποιες φορές βάραινε τα πόδια τους. Και επιτέλους για πρώτη φορά είδαμε ομάδες θεωρητικά μικρότερες να μην κατεβαίνουν χεσμένες και να παίζουν στα ίσα.

Για τη μεταγραφική περίοδο έχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα γίνει με τους παίκτες του Αστέρα, της Λάρισας και του Άρη. Και να δω τι θα φέρει στον Ατρόμητο ο Κάμπος (αυτός έχει μεγάλες άκρες νομίζω...) Και φυσικά θέλω να δω αν θα αλλάξει κάτι στη στρατηγική των 3 του ΠΟΚ με νέους προπονητές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και ειδικά αυτό με το πώς αντιμετώπιζαν οι "μικρότερες" ομάδες τις "μεγαλύτερες" ήταν το σημαντικότερο. Και φυσικά και δείχνει και το σφυγμό του έλληνα φιλάθλου. Όλοι πηγαίνανε στον Αστέρα για να ρίξουν 5 και όλοι φύγανε με το αγγούρι στην τρύπα.
.....
εγώ πάντως γούσταρα αφανταστα φέτος. Κι ας με στενοχωρούσε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε το ίδιο ψυχωμένα και εντός ελλάδος όπως εκτός. Κι ας με στονοχωρούσε που μπορεί να μην παίρναμε πρωτάθλημα.

Και κάτι για αυτά που έλεγε η persona 1-2 σελίδες πιο πριν για τα πέτρινα χρόνια κλπ.
Φίλε, γύρω στα 6-7 χρόνια άνευ κούπας, εγώ έλεγα πως καλύτερα ο Ολυμπιακός να κατέβαινε για 2 πρωταθλήματα με παίκτες από τις ακαδημίες, να έβγαινε 5ος-6ος από το τέλος και μετά με τα παιδάκια αυτά να γάζωνε. Δυστυχώς όμως η χώρα μας δεν λειτουργεί έτσι. Δεν είμαστε Άγιαξ, ούτε τότε ήμαστε ούτε πρόκειται να γίνουμε. Και τελικά απλά έφτανε να αλλάξουμε πρόεδρο........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλημερα στα αδερφια...ευχομαι να στε ολοι καλα!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κοιμαστε ολοι ωρεεεεεεεεε?

Επισκέπτης
που σαι ρε πλεζουρα...τον ξεκανες τον φιλο σου τον αριωνα ειδα ε :)
κανεναν δεν ξεκανα & ουτε εχω σκοπο να ξεκανω..ο παππους τα επαιξε & διεγραψε μονος του τον λογ/σμο του αριων..ταυτοχρονως εμπαινε & με τον λογ/σμο του τσουλι στην βαθης μεχρι που τον μιουταρισαν & τωρα μπαινει με τον λογ/σμο του alitis1970..με λιγα λογια η αποθεωση της ξεφτιλας & της γεροντικης αννοιας σε ολο της το μεγαλειο..να τον χαιρονται τα φιλαρακια του που πινουν & κρασι μαζι του στην κανονικη τους ζωη..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κανεναν δεν ξεκανα & ουτε εχω σκοπο να ξεκανω..ο παππους τα επαιξε & διεγραψε μονος του τον λογ/σμο του αριων..ταυτοχρονως εμπαινε & με τον λογ/σμο του τσουλι στην βαθης μεχρι που τον μιουταρισαν & τωρα μπαινει με τον λογ/σμο του alitis1970..με λιγα λογια η αποθεωση της ξεφτιλας & της γεροντικης αννοιας σε ολο της το μεγαλειο..να τον χαιρονται τα φιλαρακια του που πινουν & κρασι μαζι του στην κανονικη τους ζωη..
α εχασα πολλα επισοδεια......

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Χαιρετώ τα πρακτόρια.

Ρε συ ψάχνω, σε είχαμε στα βόρεια και ήσουν τακτικότατος και τώρα που επέστρεψες εξαφανίζεσαι??
Για έλα δω  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Θα πάτε ρε αύριο??

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Χαιρετώ τα πρακτόρια.

Ρε συ ψάχνω, σε είχαμε στα βόρεια και ήσουν τακτικότατος και τώρα που επέστρεψες εξαφανίζεσαι??
Για έλα δω  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Θα πάτε ρε αύριο??
ελα ντε....τωρα εχω πιο πολλες υποχρεωσεις και ψιλοχαθηκα αδερφε....εσυ ολα καλα?
αυριο ισως παω αν δεν εχω δουλεια.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ελα ντε....τωρα εχω πιο πολλες υποχρεωσεις και ψιλοχαθηκα αδερφε....εσυ ολα καλα?
αυριο ισως παω αν δεν εχω δουλεια.....
Καλά δεν είμαι.....
Με ξενέρωσε, για λίγο μεν αλλά του το κρατάω του κερατά δε, ο θείος με τον Λεμονή αλλά  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επιτέλους βρήκε ομάδα!Ο Εθνικός σταρ είναι ένας από εσάς... :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny:

Επισκέπτης
Επιτέλους βρήκε ομάδα!Ο Εθνικός σταρ είναι ένας από εσάς... :dancing: :dancing: :dancing:
:2funny:
τραβα να χτισεις το χωριο σου γιατι αρχιζουν απο σημερα οι ψωλιες με το μπασκετακι το οποιο "ολως τυχαιως" η φωτεινουλα ξεχασε να αναφερει στο ομορφο θρεντακι σας..τι εγινε???δεν θα κανετε σημερα βαρυγδουπες δηλωσεις οπως στον πρωτο γυρο???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τραβα να χτισεις το χωριο σου γιατι αρχιζουν απο σημερα οι ψωλιες με το μπασκετακι το οποιο "ολως τυχαιως" η φωτεινουλα ξεχασε να αναφερει στο ομορφο θρεντακι σας..τι εγινε???δεν θα κανετε σημερα βαρυγδουπες δηλωσεις οπως στον πρωτο γυρο???
Τι θες να ακούσεις?Ότι έχετε καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ?Γιατί δεν χαιρετάς τον νέο οπαδό σας?Αγένεια... :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ole!.jpg
    ole!.jpg
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories