Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν πειράζει...από το να είμαι πουλί πεσμένο...στην τρίτη θέση...
εσύ είσαι κλεισμένος στο σπίτι άρα το πουλί πεσμένο ενώ εμείς φίλε διασκεδάζουμε άντε γειά τώρα και τα λέμε μετά τον αγώνα και ελπίζω να είσαι εδώ μαζί με το σινάφι σου.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εσύ είσαι κλεισμένος στο σπίτι άρα το πουλί πεσμένο ενώ εμείς φίλε διασκεδάζουμε άντε γειά τώρα και τα λέμε μετά τον αγώνα και ελπίζω να είσαι εδώ μαζί με το σινάφι σου.
ρε τρομοκρατη του πληκτρολογιου με 5 διαφορετικα nicknames σε εχουμε παρει χαμπαρι οτι εισαι μεγιστος γραφικος καραγκιοζακος.
Μιλας εσυ ρε υποκριτη?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, φίλε μου...έχω οικογένεια και παιδιά που τα θεωρώ ελαφρώς πιο σημαντικά από το να πάω σε καποιο γήπεδο και η διασκέδασή μου είναι να βλέπω τα χαμογελαστά πρόσωπα του να με κοιτάζουν. ΟΥΤΕ από πλάκα δεν καταλαβαίνεις...έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη να προγγίξεις (δεν ξέρω γιατί) που δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις. Σινάφι δεν έχω. Βλέπεις κανέναν δεν έχω γνωρίσει προσωπικά εγώ, εν αντιθέσει με εσένα που το λες κι όλας πως έχεις και "υποστηρικτές" (κι ας μην τους βλέπω εγώ).
Αλλά όλα καλά.
Ακόμα όμως περιμένω να δω ενα σοβαρό ποστάρισμά σου με επιχειρηματολογία τεχνική για το πως θα κυλίσει ο αγώνας βάσει ενδεκάδων που κατεβάζετε...
Αλλά σιγά μην γράψεις σοβαρά εσύ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και μετά αναρωτιέται γιατί τον γιουχάρουν όλοι ...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κανα link να το δούμε τσαμπέ παίζει?

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
νασαι καλά. μόνο και μόνο γι'αυτό σου εύχομαι μια ισοπαλία σήμερα  :grin:

Επισκέπτης
ρε αριων,ζητησες διαγραφη του λογαριασμου σου και βλεπω οτι ξαναμπηκες με αλλο νικ και μαλιστα εχεις ηδη φτασει στα 182 μηνυματα,πραγμα που σημαινει οτι συμμετεχεις στο φορουμ!μπορεις να μου εξηγησεις το λογο που εγινε η διαγραφη του λογαριασμου "αριων"?παλαιοτερα ειχες χλευασει καποιες αποχωρησεις!
σορρυ για το ασχετο ποστ.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άντε και με την νίκη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Warhol, άδικα ασχολείσαι φίλε  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
warhol, μη ρωτάς πράγματα που δεν πρόκειται να απαντηθούν...
.....
Πάμε...και να παίξουμε και καλή μπάλα επιτέλους...να μας ανανεώσει η...δικέφαλη πουλάδα... :boobies:

D7H7G

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιζει καμια σελιδα να δουμε το ματς εμεις που δεν εχουμε nova?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωχωχωχχχχχχχχ........μην μου το κάνετε αυτό....2-0....αρούριαααα..κερδίστε ρε....δεν θέλω κούπα...γνωστοί οι λογοι......για να ξυπνάμεεεε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
3-0.........γιουβέντους μου μυρίζειιιιιιιιι..........

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
3-0.........γιουβέντους μου μυρίζειιιιιιιιι..........
Α βρε Τάλε.....
Πες μου τώρα, να σε βάλω μπροστά στο δούλεμα ή να κάθομαι να τα ακούω  :booty: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαρίζουμε και δεν παίρνετε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καλα να παθουμε......καλα να παθουμε!αφου υποστηριζουμε αυτο το χαλι που λεγεται ολυμπιακος και καταντησε να χανει απο το αεκακι 3-0....κατα τα αλλα νομιζατε οτι εχουμε και σπουδαια ομαδα...ουτε στην ελλαδα δεν μπορουμε να παιξουμε στοιχειωδη μπαλλα...πως να παιξεις μπαλλα?με τον λυκο τον λεντεσμα και την μπελουτσενα?η ολη αναπτυξη του ολυμπιακου ειναι πασιτσα του λεντεσμα στα 5 μετρα και οποιος την παρει στο κεντρο πασα στα παλγια για τζολε ή ενιοτε τοροσιδη....αμα παμε στον αγιο κοσμα η αναπτυξη των εκει ομαδων ειναι πιο αξιολογη σε σχεση με το υλικο που διαθετουν....πραγματικα ειμαστε για λυπηση και δυστυχως θα παρουμε και το πρωταθλημα στο τελος..αφου και οι αλλοι 2 ειναι εγκληματιες.....

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καταπληκτικο παιχνιδι απο τον ολυμπιακο,παιζοντας παθιασμενα εχει καταφερει να περιορισει την αεκ στο 3-0,ενω θα μπορουσε να ηταν και 6 και 7-0.πραγματικοι οι παιχτες του ολυμπιακου ειναι συγκλονιστικοι,ειδικα ο ζωγραφος,που εκοψε τον μπλανκο με ανυπαρκτο οφσαιντ,και δινοντας πολλα αναποδα φαουλ.μεγαλυτερη ευκαιρια του ολυμπιακου,που πραγματικα τρομαξε η αεκ,ηταν οταν στον δρομο για τα αποδυτηρια ο τζορτζεβιτς εδωσε μια κλωτσια στην μπαλα και εφυγε μολις αουτ.φημες λενε οτι ο οσφπ θα κανει ενσταση γιατι το γκαζον δεν ειναι μισο ποντο ψιλοτερο ετσι ωστε να βρεθει δικαιολογια για την ηττα.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Ποτε ειναι η ενσταση με την Καλαμαρια στην Ουεφα;
Παντως τωρα μετα το σημερινο ο Ολυμπιακος θα κανει στο χαλαρο 3 νικες.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Στα @@ μας.
Και παλι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ για φετος εστω με αυτη την αθλια μπαλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom