talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
το ξαναγράφω....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΠΑ.....ωχωχωχχχχχχχχ........μην μου το κάνετε αυτό....2-0....αρούριαααα..κερδίστε ρε....δεν θέλω κούπα...γνωστοί οι λογοι......για να ξυπνάμεεεε....
το ξαναγράφω....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΠΑ.....ωχωχωχχχχχχχχ........μην μου το κάνετε αυτό....2-0....αρούριαααα..κερδίστε ρε....δεν θέλω κούπα...γνωστοί οι λογοι......για να ξυπνάμεεεε....
Περιμένω από αύριο ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ιπποσύνη και την επιείκια της ΑΕΚ στο α' ημιχρονο. Και μας στα @@ μας. Τωρα παρτε το στα χαρτιακαταπληκτικο παιχνιδι απο τον ολυμπιακο,παιζοντας παθιασμενα εχει καταφερει να περιορισει την αεκ στο 3-0,ενω θα μπορουσε να ηταν και 6 και 7-0.πραγματικοι οι παιχτες του ολυμπιακου ειναι συγκλονιστικοι,ειδικα ο ζωγραφος,που εκοψε τον μπλανκο με ανυπαρκτο οφσαιντ,και δινοντας πολλα αναποδα φαουλ.μεγαλυτερη ευκαιρια του ολυμπιακου,που πραγματικα τρομαξε η αεκ,ηταν οταν στον δρομο για τα αποδυτηρια ο τζορτζεβιτς εδωσε μια κλωτσια στην μπαλα και εφυγε μολις αουτ.φημες λενε οτι ο οσφπ θα κανει ενσταση γιατι το γκαζον δεν ειναι μισο ποντο ψιλοτερο ετσι ωστε να βρεθει δικαιολογια για την ηττα.
θα κερδισετε την ξανθη και την λαρισα πιστευεις?Ποτε ειναι η ενσταση με την Καλαμαρια στην Ουεφα;
Παντως τωρα μετα το σημερινο ο Ολυμπιακος θα κανει στο χαλαρο 3 νικες.
1ον, ΔΕΝ ειμαι Ολυμπιακοςθα κερδισετε την ξανθη και την λαρισα πιστευεις?
Τωρα να φανταστω οτι το πιστευεις αυτο που λες ε;Βρε τα χανουμια κα τα βαζελια πρεπει να καταλαβουν οτι τους το δινουμε το ματσ και τους 3 ποντους για
να αναψει παλι το πρωταθλημα.Αν νικαγαμε θα φευγαμε στο +8 και το πρωταθλημα θα τελειωνε νωρις
Οπως και να χει σε μας θα καταλειξει το πρωταθλημα παντως.
Δεν ξέρω αν έπεσε τηλέφωνο.Ωχ έπεσε τηλέφωνο στο ημιχρονο...
Φυσικα το πιστευω.Γιατι;Δεν στεκει.Τωρα να φανταστω οτι το πιστευεις αυτο που λες ε;
Οχι. δε στεκει. Ρε τι ειστε εσεις οι γαυροι ρε! Οταν χανατε και ειναι πασιφανες οτι δε φταιει η διαιτησια, ειναι στημενο ή φταιει κατι αλλο. Ρε σεις, χανετε, αυτο ειναι ολο, τρωτε 3 γκολ επειδη κοιμοσαστε ορθιοι σημερα, ειναι τοσο κακο; Ημαρτον δηλαδη...Φυσικα το πιστευω.Γιατι;Δεν στεκει.
Μα γι αυτο παιρουμε πρωταθλημα καθε χρονο;Έιναι τοσο κακο;Οχι. δε στεκει. Ρε τι ειστε εσεις οι γαυροι ρε! Οταν χανατε και ειναι πασιφανες οτι δε φταιει η διαιτησια, ειναι στημενο ή φταιει κατι αλλο. Ρε σεις, χανετε, αυτο ειναι ολο, τρωτε 3 γκολ επειδη κοιμοσαστε ορθιοι σημερα, ειναι τοσο κακο; Ημαρτον δηλαδη...
ο ποα σου καλα κρατει το παστελακι του τζιμπουρ.Francesco φάε ένα ακόμη τώρα!!!!!!!
Εμείς είμαστε για γέλια. Εσείς που λέτε ότι είστε καλύτερη ομάδα από όλους!!! Τι δεύτερος τρίτος θα πάω!!!ο ποα σου καλα κρατει το παστελακι του τζιμπουρ.
Μεινε αιωνια δευτερος τωρα
τώρα που θα σας την λένε για τεσσάρα τα χανούμια να δω τι θα κάνετε...και μήπως και πεντάρα?...ο ποα σου καλα κρατει το παστελακι του τζιμπουρ.
Μεινε αιωνια δευτερος τωρα
αν τα εχεις γραμμενα ολα στα @@ σου το πιθανοτερο ειναι να φας 4 γκολ και να κοιμασαι ορθιος.τώρα που θα σας την λένε για τεσσάρα τα χανούμια να δω τι θα κάνετε...και μήπως και πεντάρα?...
όσο για εμάς...την ξέραμε την κατάντια μας,απο την αρχή το λέμε,τουλάχιστον εγώ...εσείς με την υπερομάδα?...απο το αεκάκι?...