SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.655
- Πόντοι
- 2.536
Ο Μαρινάκης καλύτερα να βλέπει αγώνες της Νότιγχαμ, όπου κάθεται στα αυγά του ο κουραδας και δεν λέει κουβέντα. Να πάρει και τον άλλον κουράδα μαζί του να ηρεμήσουμε από τους γραφικούς.καλά και στο Man United - Man City επειδή έτυχε και το έβλεπα και live, δεν το πίστευα στα ματιά μου ότι δεν το έδωσε οφσαιντ .. βέβαια θα μου πεις τι με νοιάζει τι πιστεύεις εσύ, εδώ μιλάμε τι έδωσε διαιτητής και VAR στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου .. πάντως για την ιστορία δεν τις λες και ακριβώς τις ίδιες φάσεις ... παρόμοιες ναι, αλλά ακριβώς τις ίδιες όχι ..
Πάντως θέλω να μου απαντήσεις αντρίκια σε αυτό που θα σε ρωτήσω τώρα ... αν γινόταν η ίδια ακριβώς φάση και στη θέση του Ελ- Αραμπί ήταν ας πούμε ο Σπόραρ, δεν θα λέγατε όλοι οι γαύροι και συ μαζί ότι είναι καραμπινάτο οφσαιντ ;;; θα ξαναέμπαινε μέσα ο Μαρινάκης ή όχι ;; εννοείται πως ναι ... άρα θα είχαμε 2 ακριβώς ίδιες φάσεις(απλά αντίθετες ως προς το σε ποιον συνέβησαν) που ο πρόεδρος σου θα έμπαινε και στις 2 μέσα να διαμαρτυρηθεί ;; ε , δεν γίνεται δουλειά έτσι ρε παιδιά
Ένα πρωτάθλημα της προκοπής έχουμε μετά από 10+ χρόνια και το καταστρέφουμε εμείς και ο Ρουμάνος κλεφτοκοτας