raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Εχεις καλυτερη ομαδα απο Κουλα και ΖΜΠΑΟΓΚ φετος;Για να μην λεμε μαλακιες αδερφε....εστω οριακα καλυτερη οπως λες.Οχι ειναι η απαντηση ξεκαθαρα....απο τον βαζελο εχεις και οντως αυτον τον παει τραινο η διαιτησια.
αληθεια τυπε???εχουμε καλυτερη ομαδα απο τον βαζελο????αποκλειεται!!!!!
εγω θυμαμαι που ολοι στον 1ο γυρο λεγανε για την ομαδαρα του βαζελου με τον καθηγητη τον φυσσουν στον παγκο...τοτε που ο αιτορ βαρουσε πεναλντι σε καθε ματς και κερδιαζανε την αεκ 2-0 με 2 επαφες - πεναλντι...
θυμασαι τυπε???? τοτε δεν μιλουσε κανεις για την καλοκουρδισμενη αεκ...μονο για την ομαδαρα του βαζελου λεγανε ολοι..
στον 2ο γυρο που κατερρευσε ο πρασινος καρναβαλος και αρχισανε τα συνεχομενα πεναλντι και κοκκινες υπερ της αεκ, τοτε ολοι θυμηθηκανε την καλοκουρδισμενη ομαδαρα του ροτα και του χατζησαφι....
η καλοκουρδισμενη αεκ που νικησε 1-2 μεσα στον ιωνικο στο 95 και απο τοτε μετραει μονο πεναλντι και κοκκινες...η καλοκουρδισμενη που εχασε μεσα στον μπαοκ, ενω το μπουρδελο του ρεαμπτσουκ πηρε ισοπαλια εκει μεσα....
7 κορνερ χθες και ουτε ενα βαρ ρε πουστη μου...δηλαδη δεν ακουμπησε κανενας την φανελα του μπακαμπου χθες???με τα ματια τον μαρκαρανε????
τι ζηταω ρε πουστη μου???ενα βαρ - πεναλντι για να γινω και εγω καλοκουρδισμενος οπως η αεκ και ο βαζελος!!!!!