καλά και στο Man United - Man City επειδή έτυχε και το έβλεπα και live, δεν το πίστευα στα ματιά μου ότι δεν το έδωσε οφσαιντ .. βέβαια θα μου πεις τι με νοιάζει τι πιστεύεις εσύ, εδώ μιλάμε τι έδωσε διαιτητής και VAR στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου .. πάντως για την ιστορία δεν τις λες και ακριβώς τις ίδιες φάσεις ... παρόμοιες ναι, αλλά ακριβώς τις ίδιες όχι ..και στο γκολ της γιουναινεντ - σιτυ γιατι μετρησε κανονικα επειδη ο διαιτητης εκρινε οτι δεν επηρεαζε την φαση????
ο επιθετικος της γιουναιντετ κανει κινηση προς την μπαλα, την οποια δεν προλαβαινει...και ο αμυντικος της σιτυ τον ακολουθει χωρις ουτε αυτος να προλαβει την φαση...αν δεν εκανε κινηση ο επιθετικος της γιουναινετ, δεν θα εκανε κινηση προς τα αριστερα ο αμυντικος ωστε να τον ακολουθησει...θα περιμενε απλα την μπαλιά στον χωρο....
οποτε και οι δυο φασεις ειναι καθαρα στην κριση του διαιτητη....και φυσικα ολως τυχαιως σε φασεις στο τελος του παιχνιδιου, οι κρισεις του διαιτητη ειναι ολο εναντιον του θρυλου....
Πάντως θέλω να μου απαντήσεις αντρίκια σε αυτό που θα σε ρωτήσω τώρα ... αν γινόταν η ίδια ακριβώς φάση και στη θέση του Ελ- Αραμπί ήταν ας πούμε ο Σπόραρ, δεν θα λέγατε όλοι οι γαύροι και συ μαζί ότι είναι καραμπινάτο οφσαιντ ;;; θα ξαναέμπαινε μέσα ο Μαρινάκης ή όχι ;; εννοείται πως ναι ... άρα θα είχαμε 2 ακριβώς ίδιες φάσεις(απλά αντίθετες ως προς το σε ποιον συνέβησαν) που ο πρόεδρος σου θα έμπαινε και στις 2 μέσα να διαμαρτυρηθεί ;; ε , δεν γίνεται δουλειά έτσι ρε παιδιά