Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ζερο,
θα διαφωνήσω. Ράντος και Ταληκριάδης που παίζανε μαζί τότε ήταν απλά ΚΑΛΟΙ τερματοφύλακες. Είχαν συμπαθητικά προσόντα, αλλά κάνανε λάθη μέσα στον αγώνα. Παίρνανε πολλές φορές λάθος θέση.
Για προπονητή τερματοφυλάκων θέλω ένα παίκτη που να ξέρει ακριβώς τι θέση πρέπει να πάρει ο τερματοφύλακας, πώς να βελτιώσει τις αδυναμίες του, πώς να βελτιώσει τα προσόντα του ...
Για μένα αυτός δεν είναι ο Ράντος. Γνώμη μου πάντα. Και πιστεύω πως ο Νικοπολίδης, όταν με το καλό αποσυρθεί θα γίνει εξαιρετικός προπονητής τερματο/κων.
Και ξαναλέω, θέλω να δω τον προπονητή τερμ/κων να παίρνει ένα 17χρονο και να τον κάνει λαμπάδα...γίνεται;
φιλε οταν βλεπεις τον νικοπολιδη να τον παραδεχεται τον ραντο και να ειναι καθε χρονο ολο και καλυτερος μαλλον σημαινει οτι ο αλεκαρας ειναι καλος σε αυτο που κανει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όπως είπα αδερφέ. Είναι προσωπική άποψη και δεν θέλω να πείσω τους υπόλοιπους.
Προσωπικά πιστεύω πως ο Νικοπολίδης είναι τέτοια πάστα ποδοσφαιριστή που γίνεται καλύτερος ακόμα και χωρίς προπονητή. Ήταν μεγάλη υπόθεση τότε για τον ΠΑΟ να έχει Βάντσικ και Νικοπολίδη εκείνη την εποχή. Αυτό που λες με τον Ράντο θα φανεί από τον Σηφάκη που ήρθε με προσόντα αλλά ακατέργαστος.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Όπως είπα αδερφέ. Είναι προσωπική άποψη και δεν θέλω να πείσω τους υπόλοιπους.
Προσωπικά πιστεύω πως ο Νικοπολίδης είναι τέτοια πάστα ποδοσφαιριστή που γίνεται καλύτερος ακόμα και χωρίς προπονητή. Ήταν μεγάλη υπόθεση τότε για τον ΠΑΟ να έχει Βάντσικ και Νικοπολίδη εκείνη την εποχή. Αυτό που λες με τον Ράντο θα φανεί από τον Σηφάκη που ήρθε με προσόντα αλλά ακατέργαστος.
παλι πολυ σχετικο αυτο,παιζει και μεγαλο ρολο τι διαθεση θα δειξει ο σηφακης?τι ευκαιριες θα παρει? και πολλα τετοια
λαμπρο παραδειγμα προσοντων που δεν αξιοποιηθηκαν λογω βλακειας(κυριως του ιδιου) ειναι ο κλεοπας

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ίσως. Αλλά ο Κλέοπας δεν πήρε και ευκαιρίες καθόλου.
Και πάντως θα προτιμούσα να έχουμε αυτόν σαν 2ο ή 3ο από τον Μπούτινα, ο οποίος δεν έχει παίξει τίποτα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ίσως. Αλλά ο Κλέοπας δεν πήρε και ευκαιρίες καθόλου.
Και πάντως θα προτιμούσα να έχουμε αυτόν σαν 2ο ή 3ο από τον Μπούτινα, ο οποίος δεν έχει παίξει τίποτα.
εν μερει εχεις δικιο,αλλα ο κλεοπας πρωτα φαγωθηκε απο το κεφαλι του απ'οτι λενε
δεν εκανε ζωη αθλητη ;)
οπως και να εχει υπαρχουν ανθρωποι που ειναι πιο σχετικοι απο εμας και σιγουρα οτι μαλακια κανουν την πληρωνουν
εμεις απλα λεμε οτι ξερουμε απο εφημεριδες κτλ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όχι ακριβώς...επέτρεψε μου να έχω λίιιιιγο πιο inside πληροφορίες....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ο Νικοπολίδης έχει άνετα άλλον ένα χρόνο μπάλλας.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
κλαψε....κλαψε...κλαψε.....κλαψε....ποσταρε χαρτομαντηλα μπρε....η zewa αλλωστε κανει τη διαφορα.
Κλαψε ...κλαψε....κλαψε.....κλαψε....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.....κλαψε.....ΞΑΝΑκλαψε....ΞΑΝΑΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ....Κλαψε...Κλαψε.....ΒΑΖΕΛΑ!!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ Η ZEWA KANEI THN ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!
20061019_PM_Zewa_Softies_3.jpg

Χρονια Πολλα!!!!

Επισκέπτης
Κλαψε ...κλαψε....κλαψε.....κλαψε....ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ.....κλαψε.....ΞΑΝΑκλαψε....ΞΑΝΑΑΝΤΕΓΑΜΗΣΟΥ....Κλαψε...Κλαψε.....ΒΑΖΕΛΑ!!!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ Η ZEWA KANEI THN ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!
20061019_PM_Zewa_Softies_3.jpg

Χρονια Πολλα!!!!
καλησπερα & χρονια πολλα αρχιπρακτορα του καναπε.. :2funny: :2funny: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε vasso θα μας τρελάνεις? μήπως ήσουν στα υποβρύχια εκείνη την εποχή και δεν είχες καλή επαφή με τον έξω κόσμο? ποιον τρελο συναγωνισμό? το άσχημο στην ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι οι απατεώνες ή ανίκανοι ηγέτες τους.
πότε υπήρχαν χρονιές που και τουλάχιστον 2 ομάδες είχαν καλό πρόεδρο? όλοι είχαν την εποχή τους, όταν οι 2 είχαν μαλάκες ο ένας σάρωνε τα πάντα. έτσι κάποτε σάρωνε τα πάντα ο καπετάνιος, έτσι κάποτε οι μελισανήδηδες-καράδες έτσι τώρα εμείς.

και εξακολουθείς να μην απαντάς σε οτι σε ρώτησα αλλά σε οτι σε συμφέρει
εφόσον συνεχίζεις να κάνεις γαργάρα τα περίφημα ηχητικά ντοκουμέντα και μου το πας αλλού να στο πάω και εγώ μπας και βγάλω άκρη μαζί σου
πότε ήσουν ευχαριστημένος? όταν παίζαμε καλή μπάλα ή τώρα που ξέρουμε να παίρνουμε το ματσάκι.
εποχή μπλαχίν είχα και καλούς παίχτες έπαιζα και ωραία, τι να το κάνω όμως που ανέβαινα στην Δόξα Δράμας και ο χαραλαμπίδης πέταγε τούβλο απο το κέντρο και γύρνανα με ήττα 1-0. κατάλαβα τίποτα? σου άρεσε τότε? εμένα πάντως όχι.
σου θυμίζει κάτι? εμένα πολλά. η μόνιμη δικαιολογία των άλλων που δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. η περίφημη χρονιά του κυράστα που έπρεπε να το πάρουν εφόσον έπαιζαν καλύτερη μπάλα.
η μπαλίτσα δεν είναι ρυθμική γυμναστική, όποιος το βάλει στο πλεχτό νίκησε, απλά.
όταν οι άλλοι ξόδευαν λεφτά για τον φοβερό σέντερ φορ τύπου κωνσταντίνου ο γαύρος είχε 3-4 άτομα να την στέλνουν μέσα. η επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια εκεί οφείλετε, οι άλλοι περιμένουν απο 1-2 εμείς είχαμε την λύση απο παντού.
γιαυτό και φέτος η μπάλα είναι μπουρδέλο και στους 3. στον βάζελο ο καλύτερος επιθετικός είναι ο γκούμας σε εμάς αν δεν παίξει καλά ο ντάρκο κλάφτα χαράλαμπε
αλλά όχι δεν φταίει που ο κόκκαλης πήρε οτι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, η παράγκα φταίει

λύσε μου και άλλη μια απορία ρε vasso. αν και αμφιβάλω οτι θα απαντήσεις ή και να το κάνεις θα μου το πας πάλι σε αμπελοφιλοσοφία αλλά μα την παναγία το έχω απορία
τόσο καιρό εκθειάζεις την πορεία των βάζελων και τους παιχταράδες μπασινάδες κλπ
μετά απο χρόνια βγαίνουν διαιτητές και λένε "μας αγόρασαν κοσμήματα", υπάρχει η περίφημη ιστορία με τις γούνες, μέχρι και ο γκρόμπελαρ έκανε νύξη για κάποιο ματς.
εγώ δεν παίρνω θέση γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά για πες μου, όλοι αυτοί είναι ανθέλληνες και μαλάκες και θέλουν το κακό της χώρας μας? μήπως το κάνουν απο την ζήλεια τους?
ρε πως διάολο τυχαίνει ότι λένε για τους άλλους να είναι μαλακίες και ότι λένε για εμάς να είναι ντοκουμέντο. έχεις εξήγηση σε αυτό?

Επισκέπτης
ρε vasso θα μας τρελάνεις? μήπως ήσουν στα υποβρύχια εκείνη την εποχή και δεν είχες καλή επαφή με τον έξω κόσμο? ποιον τρελο συναγωνισμό? το άσχημο στην ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι οι απατεώνες ή ανίκανοι ηγέτες τους.
πότε υπήρχαν χρονιές που και τουλάχιστον 2 ομάδες είχαν καλό πρόεδρο? όλοι είχαν την εποχή τους, όταν οι 2 είχαν μαλάκες ο ένας σάρωνε τα πάντα. έτσι κάποτε σάρωνε τα πάντα ο καπετάνιος, έτσι κάποτε οι μελισανήδηδες-καράδες έτσι τώρα εμείς.

και εξακολουθείς να μην απαντάς σε οτι σε ρώτησα αλλά σε οτι σε συμφέρει
εφόσον συνεχίζεις να κάνεις γαργάρα τα περίφημα ηχητικά ντοκουμέντα και μου το πας αλλού να στο πάω και εγώ μπας και βγάλω άκρη μαζί σου
πότε ήσουν ευχαριστημένος? όταν παίζαμε καλή μπάλα ή τώρα που ξέρουμε να παίρνουμε το ματσάκι.
εποχή μπλαχίν είχα και καλούς παίχτες έπαιζα και ωραία, τι να το κάνω όμως που ανέβαινα στην Δόξα Δράμας και ο χαραλαμπίδης πέταγε τούβλο απο το κέντρο και γύρνανα με ήττα 1-0. κατάλαβα τίποτα? σου άρεσε τότε? εμένα πάντως όχι.
σου θυμίζει κάτι? εμένα πολλά. η μόνιμη δικαιολογία των άλλων που δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. η περίφημη χρονιά του κυράστα που έπρεπε να το πάρουν εφόσον έπαιζαν καλύτερη μπάλα.
η μπαλίτσα δεν είναι ρυθμική γυμναστική, όποιος το βάλει στο πλεχτό νίκησε, απλά.
όταν οι άλλοι ξόδευαν λεφτά για τον φοβερό σέντερ φορ τύπου κωνσταντίνου ο γαύρος είχε 3-4 άτομα να την στέλνουν μέσα. η επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια εκεί οφείλετε, οι άλλοι περιμένουν απο 1-2 εμείς είχαμε την λύση απο παντού.
γιαυτό και φέτος η μπάλα είναι μπουρδέλο και στους 3. στον βάζελο ο καλύτερος επιθετικός είναι ο γκούμας σε εμάς αν δεν παίξει καλά ο ντάρκο κλάφτα χαράλαμπε
αλλά όχι δεν φταίει που ο κόκκαλης πήρε οτι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, η παράγκα φταίει

λύσε μου και άλλη μια απορία ρε vasso. αν και αμφιβάλω οτι θα απαντήσεις ή και να το κάνεις θα μου το πας πάλι σε αμπελοφιλοσοφία αλλά μα την παναγία το έχω απορία
τόσο καιρό εκθειάζεις την πορεία των βάζελων και τους παιχταράδες μπασινάδες κλπ
μετά απο χρόνια βγαίνουν διαιτητές και λένε "μας αγόρασαν κοσμήματα", υπάρχει η περίφημη ιστορία με τις γούνες, μέχρι και ο γκρόμπελαρ έκανε νύξη για κάποιο ματς.
εγώ δεν παίρνω θέση γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά για πες μου, όλοι αυτοί είναι ανθέλληνες και μαλάκες και θέλουν το κακό της χώρας μας? μήπως το κάνουν απο την ζήλεια τους?
ρε πως διάολο τυχαίνει ότι λένε για τους άλλους να είναι μαλακίες και ότι λένε για εμάς να είναι ντοκουμέντο. έχεις εξήγηση σε αυτό?
κατι βιτσια που εχεις & εσυ ρε υπαλληλε..πραγματικα απορω που καθεσαι & ασχολεισαι ΑΚΟΜΗ με τον καμμενο..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κατι βιτσια που εχεις & εσυ ρε υπαλληλε..πραγματικα απορω που καθεσαι & ασχολεισαι ΑΚΟΜΗ με τον καμμενο..
γιατί εγώ τα τιμώ τα λεφτά του κρόκους ρε χαραμοφάη, δεν κωλοβαράω όλη μέρα να ποστάρω τσόντες στο bourdella  :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κλαψε...κλαψε......κλαψε....κλαψε.....κλαψε.....κλαψε....κλαψε....κλαψε
....κλαψε....κλαψε.....κλαψε....κλαψε......κλαψε.....κλαψε.....κλαψε....
κλαψε.....κλαψε.....κλαψε......κλαψε......κλαψε.....κλαψε......κλαψε.....κλαψε......
κλαψε....κλαψε...κλαψε.....κλαψε.....κλαψε....κλαψε.....κλαψε....α!και ξεχασα..κλαψε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
κλαψε...κλαψε......κλαψε....κλαψε.....κλαψε.....κλαψε....κλαψε....κλαψε
....κλαψε....κλαψε.....κλαψε....κλαψε......κλαψε.....κλαψε.....κλαψε....
κλαψε.....κλαψε.....κλαψε......κλαψε......κλαψε.....κλαψε......κλαψε.....κλαψε......
κλαψε....κλαψε...κλαψε.....κλαψε.....κλαψε....κλαψε.....κλαψε....α!και ξεχασα..κλαψε.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα στην παρω την barbie κουκλιτσα μου..μην χτυπιεσαι..κοντα ειναι το πασχα..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ανταγωνισμο φιλτατε ειχανε τρομερο ο παο με την αεκ καποιες περιοδους που εμεις ειμασταν για τα μπαζα....διοτι καθε περσυ και καλυτερα(θυμησου 95-96,94-95 κλπ......)ο ολυμπιακος θα παιζει του χρονου με 37 χρονωνε τον τζολε και ακομη δεν εχει βρεθει ενας αντιπαλος απλα υποφερτος για να μας παρει πρωταθλημα...να παρει δηλ.πρωταθλημα απο εναν ανυπαρκτο ολυμπιακο...μιλαμε ειμαστε για γελια στην ελλαδα!σε οτι αφορα τις ερωτησεις σου που επιλεκτικα δεν απαντω οπως λες δεν σε καταλαβαινω..που δεν σου απαντησα να σου απαντησω!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εκεί ρε καταντήσατε τον Ολυμπιακό.... Να τσακώνονται οι γαύροι μεταξύ τους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom