ρε vasso θα μας τρελάνεις? μήπως ήσουν στα υποβρύχια εκείνη την εποχή και δεν είχες καλή επαφή με τον έξω κόσμο? ποιον τρελο συναγωνισμό? το άσχημο στην ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι οι απατεώνες ή ανίκανοι ηγέτες τους.
πότε υπήρχαν χρονιές που και τουλάχιστον 2 ομάδες είχαν καλό πρόεδρο? όλοι είχαν την εποχή τους, όταν οι 2 είχαν μαλάκες ο ένας σάρωνε τα πάντα. έτσι κάποτε σάρωνε τα πάντα ο καπετάνιος, έτσι κάποτε οι μελισανήδηδες-καράδες έτσι τώρα εμείς.
και εξακολουθείς να μην απαντάς σε οτι σε ρώτησα αλλά σε οτι σε συμφέρει
εφόσον συνεχίζεις να κάνεις γαργάρα τα περίφημα ηχητικά ντοκουμέντα και μου το πας αλλού να στο πάω και εγώ μπας και βγάλω άκρη μαζί σου
πότε ήσουν ευχαριστημένος? όταν παίζαμε καλή μπάλα ή τώρα που ξέρουμε να παίρνουμε το ματσάκι.
εποχή μπλαχίν είχα και καλούς παίχτες έπαιζα και ωραία, τι να το κάνω όμως που ανέβαινα στην Δόξα Δράμας και ο χαραλαμπίδης πέταγε τούβλο απο το κέντρο και γύρνανα με ήττα 1-0. κατάλαβα τίποτα? σου άρεσε τότε? εμένα πάντως όχι.
σου θυμίζει κάτι? εμένα πολλά. η μόνιμη δικαιολογία των άλλων που δεν μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα. η περίφημη χρονιά του κυράστα που έπρεπε να το πάρουν εφόσον έπαιζαν καλύτερη μπάλα.
η μπαλίτσα δεν είναι ρυθμική γυμναστική, όποιος το βάλει στο πλεχτό νίκησε, απλά.
όταν οι άλλοι ξόδευαν λεφτά για τον φοβερό σέντερ φορ τύπου κωνσταντίνου ο γαύρος είχε 3-4 άτομα να την στέλνουν μέσα. η επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια εκεί οφείλετε, οι άλλοι περιμένουν απο 1-2 εμείς είχαμε την λύση απο παντού.
γιαυτό και φέτος η μπάλα είναι μπουρδέλο και στους 3. στον βάζελο ο καλύτερος επιθετικός είναι ο γκούμας σε εμάς αν δεν παίξει καλά ο ντάρκο κλάφτα χαράλαμπε
αλλά όχι δεν φταίει που ο κόκκαλης πήρε οτι καλύτερο υπήρχε στην αγορά, η παράγκα φταίει
λύσε μου και άλλη μια απορία ρε vasso. αν και αμφιβάλω οτι θα απαντήσεις ή και να το κάνεις θα μου το πας πάλι σε αμπελοφιλοσοφία αλλά μα την παναγία το έχω απορία
τόσο καιρό εκθειάζεις την πορεία των βάζελων και τους παιχταράδες μπασινάδες κλπ
μετά απο χρόνια βγαίνουν διαιτητές και λένε "μας αγόρασαν κοσμήματα", υπάρχει η περίφημη ιστορία με τις γούνες, μέχρι και ο γκρόμπελαρ έκανε νύξη για κάποιο ματς.
εγώ δεν παίρνω θέση γιατί δεν ήμουν μπροστά αλλά για πες μου, όλοι αυτοί είναι ανθέλληνες και μαλάκες και θέλουν το κακό της χώρας μας? μήπως το κάνουν απο την ζήλεια τους?
ρε πως διάολο τυχαίνει ότι λένε για τους άλλους να είναι μαλακίες και ότι λένε για εμάς να είναι ντοκουμέντο. έχεις εξήγηση σε αυτό?