Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλημέρα αρχιλαμόγιο.
Ρε ακατανόμαστε, τι ανεβάζεις τις  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: της Ελενίτσας και με κόλασες βραδυνιάτικα???

Είδες που ξαναήρθε και η φαλαινίτσα μας... ;) ;) ;) ;) ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και μόνο η φράση σου "Εφτασες στο σημείο να αναφερθεις" δείχνει το πόσο στερείσαι σε επιχειρήματα.
επειδή όμως σε απογοήτευσα και εσύ σαν πρόεδρος θα είσουν πολυ λαρτζ άτομο και θα έλεγες δε γαμιούνται τα λεφτά ξαναρωτάω. εκανε τίποτα παράνομο? μήπως άλλαξε τον νόμο? που ακριβώς έδρασε το κράτος κόκκαλη?

αν τα κρατάς για τον εαυτό σου τότε γιατί κράζεις ρε άνθρωπε? οκ όλοι είμαστε μαλάκες και άμπαλοι και εσύ ο γνήσιος φίλαθλος. επιμένεις να γράφεις και να προκαλείς το "κολλημένο μυαλο μας" γιατι? στο ζητήσαμε? στο είπα και παλαιότερα, άσε μας στην τρέλα μας/μαλακία μας, τι μας ζαλίζεις τα συκώτια?

ναι το θυμάμαι το φαουλάκι, όπως θυμάμαι και το πεναλτάκι που δεν πήρε η καλαμαριά στο 90 με τον βάζελο όταν έπεσε πάνω του ο αραπάκος τερματοφύλακας. το θυμάσαι αυτό? όχι εγώ δεν το έγραψα τότε, το έγραψαν άλλοι. κανα ανάποδο αράουτ έχεις να θυμηθείς απο το οποίο προήλθε γκολ για ολυμπιακό?

όσον αφορά για το "ηχητικο ντοκουμεντο ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......." επίσης έγραψα σχετικά 2-3 φορές αλλά ΚΑΙ εσυ έκανες έκανες γαργάρα τα υπόλοιπα δύο. άντε άλλη μια μπας και φιλοτιμηθείς ή εσύ ή κανας άλλος
θυμάμαι κάποια εκατ σε διαιτητή παπίλια εν μέρους της αεκ & κάποιον εκ μέρους του βάζελου να ζητάει να αποβληθούν παιχτες του παοκ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ τον καιρό της παράγκας και την εποχή του "ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......."
εσένα ποιο σου φαίνεται πιο ύποπτο απο τα 3? οχι πες μου πως είναι το 3ο να πάω να κάνω χαρακίρι τώρα....

στο πρόβλημα της επιλεκτικής μνήμης λοιπόν, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς.
ίσως να πρέπει να ψάξεις αυτα που κρατάς για πάρτη σου και συζητάς με τους κοντινά σου πρόσωπα.

δεν υπαρχει καμμια επιλεκτικη μνημη...ξερω πολυ καλα ποσο εχουν και ποτε ευνοηθει οι 3 μεγαλοι.......το πεναλτυ που πηρε ο καραγκουνης με την καλαμαρια,το ακυρωθεν γκολ του ηρακλη προχτες,το αντικανονικο γκολ στο καραισκακη.....τα είδα...μην φοβασαι....εσυ ειδες ομως το ακυρωθεν τεμαχιο του ηρακλη στο καυτατζογλειο στο 1-2?το μουφα πεναλτυ στο καραισκακη με αρη-εργοτελη?το φαουλ του τζολε στην νεα σμυρνη απο οπου προηλθε το 2ο γκολ?τα τόοοοοοσαααααααα οφσαιντ που δινει υπερ μας οταν αμυνομεθα?εχω απειρα να θυμηθω....και φετος αλλα ιδιως παλιοτερα χρονια.....πόοοοοσσσσσσσσσααααααα φαουλακια μας εχουν δωσει στο κεντρο(συγκριτικα με τους αλλους 2) που ειναι παραμυθενια?κοιταξε να δεις.....τις σφαγες που εχει κανει ο κοκκαλης δεν τις εχει κανει κανεις στον βαθμο αυτον....αλλα περα απο αυτο ο ολυμπιακος εχει παιξει την χειροτερη μπαλλα σε σχεση με τους αλλους 2 οταν επαιρνε τιτλους...διοτι ο ο ολυμπιακος τους παιρνει τους τιτλους επειδη οι αλλοι ειναι αχρηστοι τα τελευταια 10 χρονια και γιατι εχει την ευνοια της διαιτησιας,ενω οι αλλοι 2 οταν επαιρναν τους τιτλους τους επαιρναν με τρελλο συναγωνισμο μεταξυ τους,με πολυ ωραια μπαλλιτσα και με την ευνοια της διαιτησιας....θα εχεις την ευνοια ως μεγαλη ομαδα...δεν αντιλεγω....αλλα παιξε και μια ωραια μπαλλα να το φχαριστηθουμε....οχι αλλο καρβουνο!

Επισκέπτης
Καλημέρα αρχιλαμόγιο.
Ρε ακατανόμαστε, τι ανεβάζεις τις  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: της Ελενίτσας και με κόλασες βραδυνιάτικα???

Είδες που ξαναήρθε και η φαλαινίτσα μας... ;) ;) ;) ;) ;)
καλημερα συντεκνε αρχιπρακτορα μεγαλονησου & νοτιου αιγαιου..
κοβει ρε η πουτανα το γαμησι???
την ωρα που γραφουν τα συνθηματα στους τοιχους(μαυρα μεσανυχτα),ερχεται & ποσταρει η λαγοφαλαινα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και μόνο η φράση σου "Εφτασες στο σημείο να αναφερθεις" δείχνει το πόσο στερείσαι σε επιχειρήματα.
επειδή όμως σε απογοήτευσα και εσύ σαν πρόεδρος θα είσουν πολυ λαρτζ άτομο και θα έλεγες δε γαμιούνται τα λεφτά ξαναρωτάω. εκανε τίποτα παράνομο? μήπως άλλαξε τον νόμο? που ακριβώς έδρασε το κράτος κόκκαλη?

αν τα κρατάς για τον εαυτό σου τότε γιατί κράζεις ρε άνθρωπε? οκ όλοι είμαστε μαλάκες και άμπαλοι και εσύ ο γνήσιος φίλαθλος. επιμένεις να γράφεις και να προκαλείς το "κολλημένο μυαλο μας" γιατι? στο ζητήσαμε? στο είπα και παλαιότερα, άσε μας στην τρέλα μας/μαλακία μας, τι μας ζαλίζεις τα συκώτια?

ναι το θυμάμαι το φαουλάκι, όπως θυμάμαι και το πεναλτάκι που δεν πήρε η καλαμαριά στο 90 με τον βάζελο όταν έπεσε πάνω του ο αραπάκος τερματοφύλακας. το θυμάσαι αυτό? όχι εγώ δεν το έγραψα τότε, το έγραψαν άλλοι. κανα ανάποδο αράουτ έχεις να θυμηθείς απο το οποίο προήλθε γκολ για ολυμπιακό?

όσον αφορά για το "ηχητικο ντοκουμεντο ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......." επίσης έγραψα σχετικά 2-3 φορές αλλά ΚΑΙ εσυ έκανες έκανες γαργάρα τα υπόλοιπα δύο. άντε άλλη μια μπας και φιλοτιμηθείς ή εσύ ή κανας άλλος
θυμάμαι κάποια εκατ σε διαιτητή παπίλια εν μέρους της αεκ & κάποιον εκ μέρους του βάζελου να ζητάει να αποβληθούν παιχτες του παοκ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ τον καιρό της παράγκας και την εποχή του "ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......."
εσένα ποιο σου φαίνεται πιο ύποπτο απο τα 3? οχι πες μου πως είναι το 3ο να πάω να κάνω χαρακίρι τώρα....

στο πρόβλημα της επιλεκτικής μνήμης λοιπόν, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς.
ίσως να πρέπει να ψάξεις αυτα που κρατάς για πάρτη σου και συζητάς με τους κοντινά σου πρόσωπα.
Τι ασχολείσαι βρε κηφήνα με τον Άμπαλο σπασαρχίδη; Εγώ πήγα να μιλήσω σοβαρά με τούτονε, αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί του. Μου θυμίζει τον Γκιωνάκη στα κίτρινα γάντια. Τι έχει το αυτοκίνητο; Σκωληκοειδήτιδα. Είναι ψιλή πολύ ψιλή η ζάχαρη του Παντελή....οιρμός κανένας. Γράφει για να γράφει.
Σε λίγο θα μας πει πως το οτι μπήκε ο Φιλιππίδης στο γήπεδο, έσπασε το κεφάλι του διαιτητή και μετά βγήκε λάδι, πάλι είναι κράτος του Κόκκαλη.
Οπότε εγώ πλέον αλλάζω τροπάριο...αφού σοβαρά δεν μπορεί να μιλήσει...

Και τι χαλιέσαι;....αφού ΔΕΝ είναι Ολυμπιακός. Αυτός όταν έπαιζε μπάλα (και ΑΝ) πρέπει διαρκώς να κηνυγούσε το διαιτητή και να ζητούσε φάουλ.
Επίσης, ο βάσος βγάζει και καινούργιους νόμους στο ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται πλέον στο πόσα γκολ βάζει μια ομάδα ή στο πόσα δεν τρώει η άμυνα της αλλά στο πόσα φάουλ και πλάγια κερδίζει.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως εγώ θα συμφωνήσω με το Βάσο. Δεν παίζουμε μπάλα. Και οι άλλοι παίζουν καλύτερα από εμάς. Και έχουν και καλύτερους παίκτες. Και το παίρνουμε με παρακράτος. Επιτέλους ... μπήκα κι εγώ στους βολεμένους σε αυτήν την κωλοχώρα γμτ...
μπορώ να παίζω τη χειρότερη μπάλα και να πηγαίνω στους 8 στο τσου'λου...για πάντα;;; (WIND - καινούργια διαφήμιση)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι ασχολείσαι βρε κηφήνα με τον Άμπαλο σπασαρχίδη; Εγώ πήγα να μιλήσω σοβαρά με τούτονε, αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί του. Μου θυμίζει τον Γκιωνάκη στα κίτρινα γάντια. Τι έχει το αυτοκίνητο; Σκωληκοειδήτιδα. Είναι ψιλή πολύ ψιλή η ζάχαρη του Παντελή....οιρμός κανένας. Γράφει για να γράφει.
Σε λίγο θα μας πει πως το οτι μπήκε ο Φιλιππίδης στο γήπεδο, έσπασε το κεφάλι του διαιτητή και μετά βγήκε λάδι, πάλι είναι κράτος του Κόκκαλη.
Οπότε εγώ πλέον αλλάζω τροπάριο...αφού σοβαρά δεν μπορεί να μιλήσει...

Και τι χαλιέσαι;....αφού ΔΕΝ είναι Ολυμπιακός. Αυτός όταν έπαιζε μπάλα (και ΑΝ) πρέπει διαρκώς να κηνυγούσε το διαιτητή και να ζητούσε φάουλ.
Επίσης, ο βάσος βγάζει και καινούργιους νόμους στο ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται πλέον στο πόσα γκολ βάζει μια ομάδα ή στο πόσα δεν τρώει η άμυνα της αλλά στο πόσα φάουλ και πλάγια κερδίζει.

καλα...ενταξει μεγκαλε..οτι πεις.....μαθε παντως οτι τα φαουλακια στο κεντρο σπανε τον ρυθμο του αντιπαλου και τα οφσαιτακια εκνευριζουν αφανταστα τους ποδοσφαιριστες.......για αυτο και στας ευρωπας γινομαστε ολοι μας ρεντικολο διοτι μολις παιξουμε με εναν καλο αντιπαλο όπου δεν σφυριζονται πολλα φαουλ μας ξεκολιαζουν...αλλα επρεπε να παιζουμε σε ενα τετοιο πανευρωπαικο πρωταθλημα και να αντιμετωπιζουμε καθε αγωνιστικη μια ομαδα τυπου πορτσμουθ,τοτεναμ,γουεστ χαμ κλπ...αν σταυρωναμε ποντο με παιχνιδι στα ισα τοτε σφυριξε μου κλεφτικα...μαθετε να βλεπετε μπαλλα ρεεε!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πάντως εγώ θα συμφωνήσω με το Βάσο. Δεν παίζουμε μπάλα. Και οι άλλοι παίζουν καλύτερα από εμάς. Και έχουν και καλύτερους παίκτες. Και το παίρνουμε με παρακράτος. Επιτέλους ... μπήκα κι εγώ στους βολεμένους σε αυτήν την κωλοχώρα γμτ...
μπορώ να παίζω τη χειρότερη μπάλα και να πηγαίνω στους 8 στο τσου'λου...για πάντα;;; (WIND - καινούργια διαφήμιση)

σε λιγο θα μας πεις ρε συ οτι το παιρνουμε και πεντακαθαρα....ελεος ρε πουστη μου!ελεος!τωρα αν μπορεις να παιζεις τετοια μπαλλα και να πηγαινεις στους 8 του τσου-λου κομματακι χλωμο σε κοβω.....αλλωστε οταν το εκανες ειχες και μια ομαδα που επαιζε πολυ καλη μπαλλα...δεν ειχες σαπακια τυπου λεντεσμα,ραουλ μπραβο,κοβασεβιτς,νουνιεζ,αρτσουμπι και κοφτες τυπου πατσατζογλου.....ειχες καραπιαλη,γκοκιτς,τζολε,γεωργατο στα νιατα τους..,γιαννακοπουλο,μαυρογενιδη στα πολυ καλα τους,2 αμυντικους που ειχαν εκπληκτικη φορμα(ανατολακης-αμανατιδης)εναν προπονητη με πλανο(ασχετως του χαρακτηρα του)!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σε λιγο θα μας πεις ρε συ οτι το παιρνουμε και πεντακαθαρα....ελεος ρε πουστη μου!ελεος!τωρα αν μπορεις να παιζεις τετοια μπαλλα και να πηγαινεις στους 8 του τσου-λου κομματακι χλωμο σε κοβω.....αλλωστε οταν το εκανες ειχες και μια ομαδα που επαιζε πολυ καλη μπαλλα...δεν ειχες σαπακια τυπου λεντεσμα,ραουλ μπραβο,κοβασεβιτς,νουνιεζ,αρτσουμπι και κοφτες τυπου πατσατζογλου.....ειχες καραπιαλη,γκοκιτς,τζολε,γεωργατο στα νιατα τους..,γιαννακοπουλο,μαυρογενιδη στα πολυ καλα τους,2 αμυντικους που ειχαν εκπληκτικη φορμα(ανατολακης-αμανατιδης)εναν προπονητη με πλανο(ασχετως του χαρακτηρα του)!
ναι, ναι...εχεις δίκιο σε όλα....
ΔΕΝ έχουμε ομάδα. ΑΝ παίζαμε με Πόρτσμουθ κλπ θα ήταν όμως για ΟΥΕΦΑ, που παίζουν οι άλλες ομάδες, εμείς συνηθ΄πισαμε το τσου-λου που παίζουμε με Τσέλσι κλπ. Οι παίκτες μας ΔΕΝ είναι καλοί. Ποιος Κοβάσεβιτς τώρα, από καλάθι τον ψωνίσαμε, ποιος Ραούλ Μπράβο...ποια ομαδούλα τον είχε εκτός 18δος...είπαμε έχεις δίκιο. Ξέρεις καντάρια μπάλα...προφέσορααααααααα
Ο Αμανατίδης και ο Ανατολάκης ήταν παίκτες ολκής, γι'αυτό και δεν ξέραμε πώς να τους κρατήσουμε να μην μας τους πάρει και τους δύο πακέτο η Γιουβέντους.
Ξέρεις μπαλα λέμε...respect...χαχαχαχαχαχαχαχααχα
Εγώ λέω να πάμε όλοι μαζί να αυτοκτονήσουμε σαν τέτρις με τις οδηγίες του Βάσου...ρε σεις...μήπως δεν τον λένε Βάσο και τον λένε Αλέφαντο;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ερώτηση Κουίζ: Ποια ομάδα έχει τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ στο πρωτάθλημα φίλε Βάσο; Προφέσσορααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
χαχαχαχαχα
ρε σεις...αναζήτηση στο google καναμε και τον βρήκαμε αυτόνε;;;

Επισκέπτης
ναι, ναι...εχεις δίκιο σε όλα....
ΔΕΝ έχουμε ομάδα. ΑΝ παίζαμε με Πόρτσμουθ κλπ θα ήταν όμως για ΟΥΕΦΑ, που παίζουν οι άλλες ομάδες, εμείς συνηθ΄πισαμε το τσου-λου που παίζουμε με Τσέλσι κλπ. Οι παίκτες μας ΔΕΝ είναι καλοί. Ποιος Κοβάσεβιτς τώρα, από καλάθι τον ψωνίσαμε, ποιος Ραούλ Μπράβο...ποια ομαδούλα τον είχε εκτός 18δος...είπαμε έχεις δίκιο. Ξέρεις καντάρια μπάλα...προφέσορααααααααα
Ο Αμανατίδης και ο Ανατολάκης ήταν παίκτες ολκής, γι'αυτό και δεν ξέραμε πώς να τους κρατήσουμε να μην μας τους πάρει και τους δύο πακέτο η Γιουβέντους.
Ξέρεις μπαλα λέμε...respect...χαχαχαχαχαχαχαχααχα
Εγώ λέω να πάμε όλοι μαζί να αυτοκτονήσουμε σαν τέτρις με τις οδηγίες του Βάσου...ρε σεις...μήπως δεν τον λένε Βάσο και τον λένε Αλέφαντο;;
ρε πρακτορα πρεπει να εισαι πολυ βιτσιοζος για να συνεχιζεις να ασχολεισαι με τον καμμενο..αφου εχεις καταλαβει πως οτι & να του πεις,θα πει το αντιθετο,τι συνεχιζεις???το "παλληκαρι"(σχημα λογου αφου το μουσκευει το παξιμαδι)ειναι πνευμα αντιλογιας & οι κωλοτουμπες που κανει ειναι για το γκινες..τι το παιδευεις???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε πρακτορα πρεπει να εισαι πολυ βιτσιοζος για να συνεχιζεις να ασχολεισαι με τον καμμενο..αφου εχεις καταλαβει πως οτι & να του πεις,θα πει το αντιθετο,τι συνεχιζεις???το "παλληκαρι"(σχημα λογου αφου το μουσκευει το παξιμαδι)ειναι πνευμα αντιλογιας & οι κωλοτουμπες που κανει ειναι για το γκινες..τι το παιδευεις???
Κοιτα να δεις....είναι θέμα βίτσιων.
1. μου αρέσει να λέω την τελευταία κουβέντα, το παλέυω να το αλλάξω αλλα μερικές φορές μου βγαίνει...
2. είναι σαν τις δύσκολες γκόμενες. Αυτές σε φτύνουν κι εσύ συνεχίζεισ να το προσπαθείς λες και θα πάρεις παράσημο...

Πάντως προτείνω να αλλάξει η διαφήμιση με το ναπολέοντα....τι κρατάει ο Βάσος;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΟΧΙ....κωλόχαρτο για να σκουπίζει τα δάκρυα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακούω πως κοιτούνε ένα μαυρούκο...ο νινι κοιτάει βραζιλιάνους...πού στο διάολο θα τους χωρέσουμε τόσους ξένους;
Θα μου πεις...φεύγει ο Νε (αποδείχτηκε παικταρας που δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε ... τον θελει η Μπάρτσα) :2funny: :2funny: :2funny: και θα φύγει και ο Μπούτινα...
Γμτ...θέλω να ανεβάσουμε ένα 17χρονο από τα σπλάχνα και σε 3 χρόνια να παίζουμε με αυτόν ... στο Championship Manager δηλαδή πώς το κάνω εγώ;
Άσχετο....ο Ράντος....εμένα γιατί δεν με γεμίζει σαν προπονητής τερματοφυλάκων; Πότε έγινε ΜΕΓΑΛΟΣ τερματοφύλακας;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλημερα αρχιπρακτορια
πως κινηθηκαν φετος οι παρελασεις?τα μινι που εφτασαν? :cum: :cum: :cum:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.171
Πόντοι
42.697
Άσχετο....ο Ράντος....εμένα γιατί δεν με γεμίζει σαν προπονητής τερματοφυλάκων; Πότε έγινε ΜΕΓΑΛΟΣ τερματοφύλακας;

ο Ράντος φίλε ήταν πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας.
Ηταν άτυχος όμως και οι συνεχείς του σοβαροί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να εξελιχθεί ακόμα καλυτερα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ζερο,
θα διαφωνήσω. Ράντος και Ταληκριάδης που παίζανε μαζί τότε ήταν απλά ΚΑΛΟΙ τερματοφύλακες. Είχαν συμπαθητικά προσόντα, αλλά κάνανε λάθη μέσα στον αγώνα. Παίρνανε πολλές φορές λάθος θέση.
Για προπονητή τερματοφυλάκων θέλω ένα παίκτη που να ξέρει ακριβώς τι θέση πρέπει να πάρει ο τερματοφύλακας, πώς να βελτιώσει τις αδυναμίες του, πώς να βελτιώσει τα προσόντα του ...
Για μένα αυτός δεν είναι ο Ράντος. Γνώμη μου πάντα. Και πιστεύω πως ο Νικοπολίδης, όταν με το καλό αποσυρθεί θα γίνει εξαιρετικός προπονητής τερματο/κων.
Και ξαναλέω, θέλω να δω τον προπονητή τερμ/κων να παίρνει ένα 17χρονο και να τον κάνει λαμπάδα...γίνεται;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο Ράντος φίλε ήταν πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας.
Ηταν άτυχος όμως και οι συνεχείς του σοβαροί τραυματισμοί δεν τον άφησαν να εξελιχθεί ακόμα καλυτερα.
απολυτα σωστος,ειχα ευπαθεια στον ωμο και ολο τον εσπαγε,οπως και το χερι
εξαλλου δεν ειναι και απαραιτητο ο μεγαλος παιχτης να γινεται μεγαλος προπονητης και το αντιθετο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom