Καλά η FLORIGINAL και ειδικά ο σύνδεσμος του λαγού είναι ανύπαρκτοι... (να φανταστείς νόμιζα ότι είχε κλείσει ο σύνδεσμος του λαγού λόγω κακών χουλιγκάνων του Θρύλου) Από εσένα το μαθαίνω ότι ξανά άνοιξεναι ρε το ξερω..αλλα ειχαν μεγαλη πλακα..οποτε φωναζαν λε βα δει α κος καταλαβαινεις τι απαντουσε το υπολοιπο 99,99% του γηπεδου..
η αποθεωση ηταν που ειδαμε ενα μπατσο να φυλαει το δωματιακι τις φλωριτζιναλ & αλλον ενα την στοα που εχουν το λαγουμι τους οι λαγοι..πεσαμε κατω απο το γελιο μιλαμε..λες & αμα ηθελαν εχτες οι δικοι μας να τα σπασουν θα τους εμποδιζε ο μπατσακος που ειχαν απ' εξω..τρελλο γελιο λεμε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
δεν ξερω ρε παιχτη αν ειναι ανοιχτος..απλα ειδαμε εξω απο μια στοα που ειχε συνθηματα των λαγων εναν μπατσουλη να φυλαει σκοπια..μετα ειδαμε το δωματιακι της φλωριτζιναλ & αυτο με μπατσακο απο' εξω & υποθετω οτι υπαρχει συνδεσμος λαγων..δεν ειδα καμια ταμπελα..Καλά η FLORIGINAL και ειδικά ο σύνδεσμος του λαγού είναι ανύπαρκτοι... (να φανταστείς νόμιζα ότι είχε κλείσει ο σύνδεσμος του λαγού λόγω κακών χουλιγκάνων του Θρύλου) Από εσένα το μαθαίνω ότι ξανά άνοιξε
Επισκέπτης
βαλτε high chanel να δειτε "βυζαντινη κλαψομουνιαση"..εχω λιωσει απο το γελιο..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλά τα λένε τα "παιδιά" ρε εγκάθετε!Εσύ είσαι ο γαύρος που έστειλε μήνυμα?βαλτε high chanel να δειτε "βυζαντινη κλαψομουνιαση"..εχω λιωσει απο το γελιο..
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Γαμότο δεν το πιάνω.βαλτε high chanel να δειτε "βυζαντινη κλαψομουνιαση"..εχω λιωσει απο το γελιο..
Τι λένε; στο περίπου
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μήπως γίνεσαι εσύ γραφικός? εγώ συνεχίζω να σου ζητάω να μου λες αγώνες και να σου λέω τα αντίστοιχα που ευνοήθηκαν επίσης, οπότε το "οτι μας συμφερει το λεμε" κρατα το για την πάρτη σου. γενικολογίες ξέρω κι εγώ να λέω
επίσης για να μην χανόμαστε στην κουβέντα κάνε μου μια χάρη και μείνε σε ενα θέμα κάθε φορά. το περι μπάλας και αν έπαιζε καλύτερα και ποιος το αναλύουμε άνετα κάποια άλλη φορά.
τώρα όσον αφορά περι χούντας μάλλον μαλάκες θα είναι οι βάζελοι που λένε στον τζίγγερ πούλα και φυγε. εμείε φταίμε που εμπλεξαν με ανίκανους και απατώνες και οι δυό τους. εμείς φταίμε που ανέλαβε ο ψωμιάδηςμ εμείς φταίμε που ανέλαβε η νέντμεντ εμείς για όλα.
μήπως γίνεσε εσύ γραφικός? ξαναρωτάω
όον αφορά για την καλαμαριά εγώ σαν φίλαθλος όχι δεν μ' αρέσει γιαυτό και θέλω να το πάρω με 8 και βάλε βαθμούς.
υπάρχει μια διαφορά όμως, είμαι στον καναπέ μου, δεν έχω βάλει κάτι εκατ ευρω. όταν μπεις εσυ στην θέση του κάθε κόκκαλη και να βλέπεις οτι κινδυνεύεις να δεις τα λεφτά σου να πάνε στράφι, έλα πες μου αν το έκανες ή οχι, γιατι εγώ μάγκας με αλλουνού τσέπη δεν το έπαιξα ποτέ
και στην τελική ανάλυση δεν έχω καταλάβει γιατί το κουβεντιάζουμε, έκανε κάτι παράνομο? αν δεν σ'αρέσει βάλτα με τον νομοθέτη
και σαν παοκτζής πριν κάτι χρόνια δεν θα μου άρεσε που έγινε παρόμοια ιστορία στο ουέφα αλλα τι να κάνουμε έτσι είναι ο νόμος και οι μαλακίες πληρώνονται. φαντάζομαι και αυτή η σκατο-ομάδα απο αυτή την σκατοχώρα που έκανε την ένσταση με τον παοκ είναι επίσης γύφτοι ε?
ωραιο το τροπαριο δικαιολογιας του κρατους κοκκαλη,βλεπω εχει επενδυσει και σε πνευματώδη ατομα για να συντηρησει το παρακρατος της διαιτησιας...και αυτα φυσικα βρισκονται αναμεσα στον λαο του ολυμπιακου(δυστυχως..).Εφτασες στο σημείο να αναφερθεις στο πως θα αντιδρουσε καποιος αν εβλεπε την επενδυση του να κινδυνευει να παει στραφι....τετοια τυφλαμαρα?τόσο πολυ?όχι ρε κιφινα δεν σου αξιζει να σκεφτεσαι ετσι,πραγματικα με απογοήτευσε αυτη σου η σκεψη περισσοτερο απο καθε τί αλλο που εχεις πει μεχρι σημερα.Σε οτι αφορα την ευνοια που εχει ο ολυμπιακος απο τα κορακια και τους παρατρεχαμενους με "προκαλεις" να αναφερθω σε συγκεκριμενα παιχνιδια....τα ειχα γραψει παλιοτερα για το περσινο τουλαχιστον πρωταθλημα παρα το γεγονος οτι το πηρε πολυ ευκολα και θα το επαιρνε και χωρις την ευνοια της διαιτησιας...δεν καταλαβαινω γιατι αυτο που βλεπει ολη η ελλαδα πρεπει και να το συγκεκριμενοποιουμε καθε φορα για να αποδειξουμε το αυτονοητο....αντιθετα μας "κατηγορεις" οτι λεβ γενικολογιες πανω στο θεμα αυτο.....σε τελικη αναλυση το κραταω για τον ευατο μου ότι βλεπω μεσα στο γηπεδο και το μοιραζομαι με καποιους ανθρωπους κοντινους σε μενα..δεν θελω να σου αποδειξω τίποτα προσωπικα...κρατα τις γενικολογιες μου ως θεσφατο και πιστευε οτι ο ολυμπιακος τα πρωταθληματα και τα κυπελλακια(θυμασαι μηπως πως πηρε το ανυπαρκτο φαουλακι ο ριμπο στην ξανθη προ διετιας?για παραδειγμα..μου ηρθε στο μυαλο..να μήν στο παραθέσω μιας και το θυμηθηκα..?)τα πηρε μόνο με την αξια του και χωρις την ευνοια καποιας παραγκας που ακουει στα ονοματα των γνωστων παραγοντων....αλλωστε και το ηχητικο ντοκουμεντο τα λεει ολα..."ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......."!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
βαλτε high chanel να δειτε "βυζαντινη κλαψομουνιαση"..εχω λιωσει απο το γελιο..
ξεχασες να πεις σημερα την προστακτικη σου...."κλαψε...καλψε...κλαψε....κλαψε...." μηπως δεν εφαγες καλα το πρωι?ποσταρε και κανα χαρτομαντηλο diana μπας και θυμηθουμε λιγακι τα κωλοχαρτα που βαζαμε στον κωλο μας την δεκαετια 88-97!
Επισκέπτης
ρε μαλακα εχω πεσει κατω σου λεω & χτυπιεμαι..τι φωτεινουλα & παπαριωνας..αυτοι που περνουν τηλ καθε δευτερα ειναι απαιχτοι σου λεω..Βγήκε ένας 80χρονος και άρχισε τα μπινελίκια...
Επισκέπτης
master της μαλακιας σε εχω γραμμενο..συνεχισε να βγαζεις τα κομπλεξ που σου εχει δημιουργησει ο ΘΡΥΛΟΣ με οσους τσιμπανε..εγω σεξεχασες να πεις σημερα την προστακτικη σου...."κλαψε...καλψε...κλαψε....κλαψε...." μηπως δεν εφαγες καλα το πρωι?ποσταρε και κανα χαρτομαντηλο diana μπας και θυμηθουμε λιγακι τα κωλοχαρτα που βαζαμε στον κωλο μας την δεκαετια 88-97!
Επισκέπτης
τον ακουσες τον γιωργο???γιατι να γινει ο γιος μου αεκ οταν πηγαινει στο σχολειο & τον κοροιδευουν 10 παιδια που φορανε ερυθρολευκα???Βγήκε ένας 80χρονος και άρχισε τα μπινελίκια...
ΟΛΟΥΣ στην πρεζα θα σας ριξουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
Επισκέπτης
κυριος Γιαννης..πηγαινω στο καφενειο & οι υπεροπτες οι λαγοι & οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ μας περνουν στο ψιλο..εχω βαρεθει να τους ακουω..κουραστηκα..δεν αντεχω αλλο..Γαμότο δεν το πιάνω.
Τι λένε; στο περίπου
μικροι-μεγαλοι στα ψυχοφαρμακα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
σκεψου τι θα παθουν μετα την νεα φουτσα της κυριακης..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Άσε ρε pleasure τους φουκαράδες....ξέρεις τί είναι ο άλλος να έχει 3 παιδιά και να έχει να δεί πρωτάθλημα απο το...λύκειο????Πίκρααααααα
ΥΓ--->Κάτω τα χέρια απο τον vaso...είναι γουρλής και έρχεται και ντέρμπι(στα χαρτιά)......
ΥΓ--->Κάτω τα χέρια απο τον vaso...είναι γουρλής και έρχεται και ντέρμπι(στα χαρτιά)......
Επισκέπτης
ποιους φουκαραδες???τους κατατρεγμενους που μας επρηζαν τα παπαρια καθε ημερα απο τον ιουλιο μεχρι τον δεκεμβρη που εφαγαν την ψωλαρα του νταρκογκολ???τους αναβατες του τραινου που ηταν πρωταθλητες της ταδε αγωνιστικης???δεν τους λυπαμαι καθολου..ας μην εβγαζαν γλωσσα..ας μην τσαντιζαν τον σωκρατες..οσο για τον master της μαλακιας,χαρισμα σας..Άσε ρε pleasure τους φουκαράδες....ξέρεις τί είναι ο άλλος να έχει 3 παιδιά και να έχει να δεί πρωτάθλημα απο το...λύκειο????Πίκρααααααα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και μόνο η φράση σου "Εφτασες στο σημείο να αναφερθεις" δείχνει το πόσο στερείσαι σε επιχειρήματα.ωραιο το τροπαριο δικαιολογιας του κρατους κοκκαλη,βλεπω εχει επενδυσει και σε πνευματώδη ατομα για να συντηρησει το παρακρατος της διαιτησιας...και αυτα φυσικα βρισκονται αναμεσα στον λαο του ολυμπιακου(δυστυχως..).Εφτασες στο σημείο να αναφερθεις στο πως θα αντιδρουσε καποιος αν εβλεπε την επενδυση του να κινδυνευει να παει στραφι....τετοια τυφλαμαρα?τόσο πολυ?όχι ρε κιφινα δεν σου αξιζει να σκεφτεσαι ετσι,πραγματικα με απογοήτευσε αυτη σου η σκεψη περισσοτερο απο καθε τί αλλο που εχεις πει μεχρι σημερα.Σε οτι αφορα την ευνοια που εχει ο ολυμπιακος απο τα κορακια και τους παρατρεχαμενους με "προκαλεις" να αναφερθω σε συγκεκριμενα παιχνιδια....τα ειχα γραψει παλιοτερα για το περσινο τουλαχιστον πρωταθλημα παρα το γεγονος οτι το πηρε πολυ ευκολα και θα το επαιρνε και χωρις την ευνοια της διαιτησιας...δεν καταλαβαινω γιατι αυτο που βλεπει ολη η ελλαδα πρεπει και να το συγκεκριμενοποιουμε καθε φορα για να αποδειξουμε το αυτονοητο....αντιθετα μας "κατηγορεις" οτι λεβ γενικολογιες πανω στο θεμα αυτο.....σε τελικη αναλυση το κραταω για τον ευατο μου ότι βλεπω μεσα στο γηπεδο και το μοιραζομαι με καποιους ανθρωπους κοντινους σε μενα..δεν θελω να σου αποδειξω τίποτα προσωπικα...κρατα τις γενικολογιες μου ως θεσφατο και πιστευε οτι ο ολυμπιακος τα πρωταθληματα και τα κυπελλακια(θυμασαι μηπως πως πηρε το ανυπαρκτο φαουλακι ο ριμπο στην ξανθη προ διετιας?για παραδειγμα..μου ηρθε στο μυαλο..να μήν στο παραθέσω μιας και το θυμηθηκα..?)τα πηρε μόνο με την αξια του και χωρις την ευνοια καποιας παραγκας που ακουει στα ονοματα των γνωστων παραγοντων....αλλωστε και το ηχητικο ντοκουμεντο τα λεει ολα..."ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......."!
επειδή όμως σε απογοήτευσα και εσύ σαν πρόεδρος θα είσουν πολυ λαρτζ άτομο και θα έλεγες δε γαμιούνται τα λεφτά ξαναρωτάω. εκανε τίποτα παράνομο? μήπως άλλαξε τον νόμο? που ακριβώς έδρασε το κράτος κόκκαλη?
αν τα κρατάς για τον εαυτό σου τότε γιατί κράζεις ρε άνθρωπε? οκ όλοι είμαστε μαλάκες και άμπαλοι και εσύ ο γνήσιος φίλαθλος. επιμένεις να γράφεις και να προκαλείς το "κολλημένο μυαλο μας" γιατι? στο ζητήσαμε? στο είπα και παλαιότερα, άσε μας στην τρέλα μας/μαλακία μας, τι μας ζαλίζεις τα συκώτια?
ναι το θυμάμαι το φαουλάκι, όπως θυμάμαι και το πεναλτάκι που δεν πήρε η καλαμαριά στο 90 με τον βάζελο όταν έπεσε πάνω του ο αραπάκος τερματοφύλακας. το θυμάσαι αυτό? όχι εγώ δεν το έγραψα τότε, το έγραψαν άλλοι. κανα ανάποδο αράουτ έχεις να θυμηθείς απο το οποίο προήλθε γκολ για ολυμπιακό?
όσον αφορά για το "ηχητικο ντοκουμεντο ο ολυμπιακος και το αιγαλεω...ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......." επίσης έγραψα σχετικά 2-3 φορές αλλά ΚΑΙ εσυ έκανες έκανες γαργάρα τα υπόλοιπα δύο. άντε άλλη μια μπας και φιλοτιμηθείς ή εσύ ή κανας άλλος
θυμάμαι κάποια εκατ σε διαιτητή παπίλια εν μέρους της αεκ & κάποιον εκ μέρους του βάζελου να ζητάει να αποβληθούν παιχτες του παοκ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ τον καιρό της παράγκας και την εποχή του "ολοι οι αλλοι να πανε να γαμ......."
εσένα ποιο σου φαίνεται πιο ύποπτο απο τα 3? οχι πες μου πως είναι το 3ο να πάω να κάνω χαρακίρι τώρα....
στο πρόβλημα της επιλεκτικής μνήμης λοιπόν, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είναι κάτι που μόνο εσύ μπορείς.
ίσως να πρέπει να ψάξεις αυτα που κρατάς για πάρτη σου και συζητάς με τους κοντινά σου πρόσωπα.
Επισκέπτης
καλημερα & χρονια πολλα μαγκες πρακτορες..
μην ασχολειστε με τους γραφικους & τους κλωνους ρε υπαλληλοι..
μην ασχολειστε με τους γραφικους & τους κλωνους ρε υπαλληλοι..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
master της μαλακιας σε εχω γραμμενο..συνεχισε να βγαζεις τα κομπλεξ που σου εχει δημιουργησει ο ΘΡΥΛΟΣ με οσους τσιμπανε..εγω σε
κλαψε....κλαψε...κλαψε.....κλαψε....ποσταρε χαρτομαντηλα μπρε....η zewa αλλωστε κανει τη διαφορα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
και για να μην ξεχνιωμαστε
την τεταρτη θα τον φατε μεχρι το λαρυγγι
εσεις μαλλον θα τον φατε....για ξανασκεψου του!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις