Επισκέπτης
δεν αλλαζω ουτε νικ,ουτε αβαταρ..ομαδα λεω να αλλαξω γιατι εχω παθει υπερκουπωση..Ρε συ pleasure, δεν ζητάς να σου αλλάξουν το νικ σε Ιζνογκουντ
δεν αλλαζω ουτε νικ,ουτε αβαταρ..ομαδα λεω να αλλαξω γιατι εχω παθει υπερκουπωση..Ρε συ pleasure, δεν ζητάς να σου αλλάξουν το νικ σε Ιζνογκουντ
αντε με το καλο αρχιπρακτορα..Κατα το τελος Ιουλιου Αρχες Αυγουστου!!
Στην καλοκαιρινη Προτετοιμασια Δηλαδη!!!
Λες να γινουμεδεν αλλαζω ουτε νικ,ουτε αβαταρ..ομαδα λεω να αλλαξω γιατι [size=20pt]εχω παθει υπερκουπωση[/size]..
Ευχαριστω πολυ Φιλε!!αντε με το καλο αρχιπρακτορα..
Με το καλό να σου ΄ρθει φίλε.Κατα το τελος Ιουλιου Αρχες Αυγουστου!!
Στην καλοκαιρινη Προτετοιμασια Δηλαδη!!!
Ευχαριστω πολυ !!!Με το καλό να σου ΄ρθει φίλε.
Αντε καλη υπομονη!!!Τα ξαναλέμε το μεσημεράκι παίδες μιας και πρέπει να πάω στην γαμωτράπεζα
Με το μαλακό τον ασθενή ;) ;) ;) ;)
Ευχαριστω Φιλε Βρασιδα!!!Καλημερα chris και με το καλο να ερθει το νεο γαυρακι. ;)
Ε οχι και τερμα ρε φιλαρακι!!!!!Αντε και τερμα τα γηπεδα μεχρι να μεγαλωσει και να το περνεις και αυτο μαζι σου.
ΟΧιΡε παιδια κατι ασχετο μηπως πηρε το ματι σας πουθενα τον ZeroTolerance?
τον έκαναν μουτ.Ρε παιδια κατι ασχετο μηπως πηρε το ματι σας πουθενα τον ZeroTolerance?
καλό εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε έχει και συνέχεια.ΟΧι
Αλλα ριξε μια ματια στα θρεντ " Οριστικη διαγραφη" και "Δημοκρατια οεοεοεοεο"
Θα λιωσετε!!!!!
Τωρα απο εχθες το βραδυ δεν μπορω να σταματησω να γελαω.ΟΧι
Αλλα ριξε μια ματια στα θρεντ " Οριστικη διαγραφη" και "Δημοκρατια οεοεοεοεο"
Θα λιωσετε!!!!!
έλα που τον έχασες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα απο εχθες το βραδυ δεν μπορω να σταματησω να γελαω.
Για αυτο ψαχνω τον ZeroTolerance.
την πλάκα μου κάνω όπως ο κάθε ένας.Ρε Αριων περα απο τα οπαδικα τωρα !!!
κοψε αυτο που κανεις .....
τι κερδιζεις?? δεν καταλαβαινεις οτι ειναι ενοχλιτικο ακομα και για αυτους που σε συμπαθουσαν??
χανεις και το δικιο σου (αν εχεις) και ΔΕΝ βγαζεις τιποτα ετσι....
το πολυ πολυ να σε μπαναρουν και να τελειωνει το ζητημα.....
Εγω σου λεω να το σταματησεις γιατι ειναι τουλαχιστον Ακομψο.....
οχι βεβαια δεν θελω σχεσεις με αυτον τον αλητη τον πλεζουρ που πειραζει τα αλλα παιδακια,ακομα και οταν δεν ειναι στο ιντερνετΠηγατε Μαζι ρε Πρακτορια??????
ο βασος ειναι το γουρι,οποτε κραζει κατι καλο συμβαινει στην ομαδα μας και αντιστοιχα κατι κακο στα βαζελιαΡε παιδιά με αυτό το vasso τι θα γίνει;
Τι μουρμούρα είναι αυτή...ούτε η γυναίκα μου όταν δεν της κάνω 6η φορά σεξ σε μια βραδιά δεν κάνει έτσι....πωπω μαλακα μου....αυτός τη μίρλα και τη μουρμούρα την έχει κάνει επιστήμη...να τον γνωρίσουμε στο βαρδινογιάννη μπας και δούνε χαϊρι οι βάζελοι και πουλήσει...