Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάγκες....αν ξέρετε....μία ερώτηση:

Πότε αρχίζουν τα πλέϊ-όφ????

πρέπει να αγοράσω ένα....

[move][size=30pt]:dancing:ΚΑΝΑΠΕ :dancing:[/size][/move]

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
:idiot:
20080321ntemis.jpg
ο ντεμης ετοιμαζεται να κανει την γνωστη κινηση στους πελατες του ολυμπιακους..θα σας γαμησουμε!!μπραβο φιλε για την φωτο!!αυτος ο πουστης που εχεις στο αβαταρ σου ειναι το αγορι σου?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
[size=13pt]Θρύλε χύνω διπλό μες το Λονδίνο....[/size] :2funny: :2funny: :2funny:

Έλα νταβατζή του thread,σβήστο σαν καλό παιδάκι!!!

χαχαχαχα...που είσαι εσύ ρε???
ΥΓ--->Έλεγε και Γ......ε τον Παναθηναϊκό.....αυτό δεν το λές εεεεε?????χεχεχεχεχε

Επισκέπτης
Eδώ είμαι βλέπω ότι φέτος δίκαια θα πάρετε το πρωτάθλημα και αναρωτιέμαι αν σας φτάνει αυτό...Kορυφή στην Eλλάδα, αλλά στην Eυρώπη πόρνες και κότες. Aν σας φτάνει αυτό..μαζί σας και εγώ. Kαλά για τους άλλους καραγκιόζηδες ΠAO και AEK ας μην μιλάμε...
warnmute.gif
 [/color[/URL]]
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Eδώ είμαι βλέπω ότι φέτος δίκαια θα πάρετε το πρωτάθλημα και αναρωτιέμαι αν σας φτάνει αυτό...Kορυφή στην Eλλάδα, αλλά στην Eυρώπη πόρνες και κότες. Aν σας φτάνει αυτό..μαζί σας και εγώ. Kαλά για τους άλλους καραγκιόζηδες ΠAO και AEK ας μην μιλάμε...

Ναι ρε γαμώτο....μαλακία φέτος...δεν το σηκώσαμε το Τσου-Λού.....
ΥΓ--->Μου άρεσε αυτό που έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού....ότι ακόμα και 2 αγωνιστικές πρίν το τέλος να ήταν μπροστά ο ΠΑΟ με 5 βαθμούς πάλι θα το....έχανε!!!!Μάλλον η λέξη....λούζερ είναι ταυτόσημη με αυτή την ομάδα.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μάγκες....αν ξέρετε....μία ερώτηση:

Πότε αρχίζουν τα πλέϊ-όφ????

πρέπει να αγοράσω ένα....

[move][size=30pt]:dancing:ΚΑΝΑΠΕ :dancing:[/size][/move]
Φίλε Podo μην ξοδεύεσαι άδικα.
Έχω να σου δώσω δυο τριθέσιους δερμάτινους καναπέδες, αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν τα

[size=16pt]ΤΡΕ[/size][size=16pt]ΝΑ[/size] τα δρομολογία τους, μιας και είχαν κάτι ατυχηματάκια  ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αντε ρε Αλητες το
31obvuyxhqlaa280pk3.jpg
Περασε απο ΚαΛαμαρια ΑΝΕΤΑ
οχι οπως ΕΣΕΙΣ στα 
scansnappaperstp6.jpg
!!!!
Απλα απο Λαθος απολυθηκε ο Σοφος του Ποδοσφαιρου
pringlesua8.jpg
και θα το Σηκωσει η αδεκαρα44 του Χρονου.....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πορνη και κοτα γινεται ο ποα που αποκλειεται απο τη Ρειντζερς και τρωει 4 παστελια απο το γαυρο

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ποιος έσβησε τα δύο ωραιότατα μηνύματα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :priest: :priest: :priest: :priest:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ο since1991 γιατί έγινε muted και ο άλλος όχι; Κάτι δεν πάει καλά με τους κύριους γαύρους!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ο since1991 γιατί έγινε muted και ο άλλος όχι; Κάτι δεν πάει καλά με τους κύριους γαύρους!!!!
Τόσο καιρό λέμε για χούντες, παρακράτη, πράκτορες, εγκάθετους κλπ κλπ.
Τώρα το πήρες χαμπάρι???

Αν όμως θες απάντηση, το παλικάρι που λες μπαίνει και σπαμάρει μόνο για να προκαλέσει.

Εννίοτε οι προκλήσεις.......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ας υποθέσουμε οτι έχεις μια γκόμενα που γουστάρεις κάργα.
όμορφη, με τις βυζάρες της, τις κωλάρες της, περνάς ωραία μαζί της, κλπ κλπ
έχεις όμως ένα πρόβλημα, δεν σε ικανοποιεί 100% στο πήδημα
κάνεις υπομονή αλλά δεν βλέπεις πρόοδο. πετάς υπονοούμενα μπας και το πάρει αλλιώς, παπάρια, το πρόβλημα υπάρχει
αρα έχεις 3 επιλογές
1) την παρατάς και δεν ασχολείσαι άλλο με την πάρτη της
2) εκτιμάς όλα τα υπόλοιπα και συμβιβάζεσαι με το πρόβλημα, αν ποτέ αλλάξει έχει καλώς
3) πρωί μεσημέρι βράδυ την μουρμουράς, την μιζεριάζεις, κατακρίνοντας όλα τα λάθη της και οι φίλοι σου σε βρίζουν πίσω απο την πλάτη σου που το κάνεις
αν δεν κατάλαβες στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι ο μίρλας ρε vasso, άραξε επιτέλους

όλοι βλέπουμε τα λάθη και τις αδυναμίες της ομάδας, όλοι θέλουμε να παίζει καλύερη μπάλα, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα χαρούμε για την όποια επιτυχία. έτερον εκάτερον
κανένας γαύρος, βάζελος, αεκτζής δεν γουστάρει απλά να νικάει, όλοι θέλουν να βλέπουν καλή μπάλα.
όσα έχουν να μου πουν για εύνοια άλλα τόσα έχω και εγώ για αυτούς
το οτι δεν μιζεριάζουμε σαν εσένα αυτό έπρεπε να σου λέει κάτι αντί να κατηγορείς όλο τον κόσμο για κολλημένους.
και ξεκόλα με το "έχω παίξει μπάλα" επιχείρημα, και μόνο που το αναφέρεις κάνεις την άποψή σου πιο αδύνατη
στην τελική μπορεί και εσύ να ήσουν ένας "άμπαλος Πάντος" δεν λέει κάτι

kifina μπορει να εισαι περισσοτερο "επιστημονικος" γαυρος,αλλα εισαι και εσυ πολυ αρρωστος γαυρος..μαλλον η υπερκουπωσις φταιει....αν δεν παραδεχεσαι φιλε ότι τα περισσοτερα απο τα πρωταθληματα που εχουμε παρει ειναι με το ελλεεινο και τρισαθλιο σπρωξιμο των κορακιων τοτε δεν μπορω να σε κατηγοριοποιησω σε κατι διαφορετικο απο το συνολο των γαυρων που θεωρουν την κατακτηση ενος ακομη πρωταθληματος μιζεριας και μαφιοζικης διαιτησιας ως επιτυχια της ομαδος!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλαράκι δεν ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζεις. Σε διαβεβαιώ ότι είμαι από τους πιο cool minded και απροκατάληπτους γαύρους εδώ μέσα, πράγμα που μπορείς να διαπιστώσεις και 'σύ, διαβάζοντας κάποια post μου.
Την καραμέλα με τη διαιτησία δε μπορώ να τη δεχτώ. Δε θα ανατρέξω, ούτε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ούτε και σε προηγούμενες σαιζόν. Θα σταθώ απλά στα τελέυταία παιγνίδια των δύο κλασσικών αντιπάλων της δικής μου ομάδας και του Παναθηναϊκού (που είναι η δική σου ενδεχομένως).
Από τη στιγμή που την Τετάρτη στο Καυταντζόγλειο δε μας έδωσαν τα πεντακάθαρα πέναλτυ σε βάρος του Μενδρινού και του Γκαλλέττι και χθές, ακύρωσαν το πεντακάθαρο ακόμη και σε υψηλούς μύωπες γκολ του Ηρακλή, νομίζω πώς είναι πραγματικά αστείο να λέμε πώς εμείς ευνοούμαστε από τη διαιτησία.
Μην είσαι τόσο μονόπλευρος και προκατειλημμένος.

καλα...κοιμησου και εσυ αγγελουδι νο2!και στην παραλιακη το καλοκαιρι σαββατο βραδυ δεν υπαρχει κινηση στους δρομους....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
kifina μπορει να εισαι περισσοτερο "επιστημονικος" γαυρος,αλλα εισαι και εσυ πολυ αρρωστος γαυρος..μαλλον η υπερκουπωσις φταιει....αν δεν παραδεχεσαι φιλε ότι τα περισσοτερα απο τα πρωταθληματα που εχουμε παρει ειναι με το ελλεεινο και τρισαθλιο σπρωξιμο των κορακιων τοτε δεν μπορω να σε κατηγοριοποιησω σε κατι διαφορετικο απο το συνολο των γαυρων που θεωρουν την κατακτηση ενος ακομη πρωταθληματος μιζεριας και μαφιοζικης διαιτησιας ως επιτυχια της ομαδος!
συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι σου λέω ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις
στην ερώτησή σου έχουν απαντήσει κατα καιρούς πολλοί και γαύροι και βάζελοι και αεκτζήδες.
οι μεγάλες ομάδες πάντα παίρνουν σφυρίγματα και δεν συμβαίνει μόνο ελλάδα, σε όλο το κόσμο ακόμα και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.
απο εκεί και η χιλιοειπωμένη φράση "παντού γίνονται αλλά μόνο στην ελλάδα ασχολούμαστε τόσο πολύ με διαιτησία".

τώρα αν το πας μεταξύ των 3 ποιος παίρνει τα περισσότερα, ε αν κάθεσαι και μετράς ποιος πήρε τα παραπάνω
α) δεν είσαι σε τίποτα διαφορετικός απο όλους αυτούς που κατηγορείς κολλημένους οπότε τσάμπα κήρυγμα κάνεις κ
β) εφόσον το πας εκεί θα ήθελα πολύ να δω τι θυμάσαι απο υπέρ μας σφυρίγματα και τι κατά μας, και το ίδιο για τους άλλους
ας ρίξω 2-3 περιπτώσεις που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό
μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι ο παπουτσέλης έμεινε στην ιστορία για το μούφα πέναλτυ με τον βάζελο αλλά κανείς δεν θυμάται οτι πριν έδωσε ίδιο μούφα στον βάζελο με καλαμαριά. 3 βαθμοί δώρο στον γαύρο 3 βαθμοί δώρο και στον βάζελο
εντύπωση που μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τον Ζωγράφο που τόλμησε να μην βγάλει τον γεωργάτο με δεύτερη κίτρινη, -αλλά μην πάμε μακρυά- ποιος θα θυμάται άραγε το χτεσινό κοράκι που ακύρωσε γκολ?
να σε πάω χρονιά της περίφημης ριζούπολης? το ακυρωμένο γκολ του Ιωνικού που όλοι περιμέναμε το φύλλο αγώνα να μάθουμε τον λόγο ακύρωσε? (έχει ξαναγίνει άραγε στην σύγχρονη ιστορία τέτοι περιστατικό?) και αν το σκορ ήταν 1-1 ο βάζελος δεν θα ερχόταν για 2 αποτελέσματα
μήπως θυμάσαι το όνομα του? σιγά μη το θυμάσαι, ο Ζωγράφος έκανε μεγαλύτερο έγκλημα, δεν έβγαλε δεύτερη κίτρινη

ξαναλέω, παντού γίνονται και θα γίνονται! όσα  έχουν να μου καταλογίσουν έχω άλλα τόσα.
αν μου πας την κουβέντα για έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο που καμιά ομάδα δεν θα παίρνει υπέρ σφυριγματα και όλα θα είναι αγνά τότε πρέπει να μετακομίσεις σε άλλο πλανήτη, δεν θα το δεις πουθενά στον κόσμο.
αν μου το πας οτι επειδή πήρα και εγώ σφύριγμα υπέρ μου άρα δεν πρέπει να χαρώ επιτυχία τότε εξακολουθώ να πιστεύω οτι είσαι μίζερος

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλτατε αν συγκρινεις τωρα την ευνοια την δικια μας με τις ευνοιες των αλλων τα τελευταια 10 ετη τοτε γινομαστε γραφικοι......αν επισης πιστευεις οτι η μπαλλα που παιζει ο θρυλος τα τελευταια 10 χρονια είναι αντιστοιχη της μπαλλας που επαιζε ο βαζελος 2 και 1 δεκαετιες πριν και προ δεκαπενταετιας  η ΑΕΚ τοτε τί να πω?το πρωταθλημα έχει χαλασει παρα πολυ απο τοτε που ξεκινησε η χουντα μας...δεν εχουν κουραγιο να μας αντιμετωπισουν πλεον....ξερουν απο πριν πως ειναι διαμορφωμενη η ταση του αποτελεσματος..απλα δεν ξερουν το ακριβες σκορ ισως........για πες μου...αυτο που καναμε στην καλαμαρια σου αρεσει?ασε τις αναλυσεις περι παπουτσελη και περι γεωργατου...οτι μας συμφερει το λεμε...σε ενα μονο απαντησε μου...θα πανηγυρισεις και θα χαρεις ειδικα αυτο το πρωταθλημα?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
......αν επισης πιστευεις οτι η μπαλλα που παιζει ο θρυλος τα τελευταια 10 χρονια είναι αντιστοιχη της μπαλλας που επαιζε ο βαζελος 2 και 1 δεκαετιες πριν και προ δεκαπενταετιας  η ΑΕΚ τοτε τί να πω?

Ε να γίνεις τότε βάζελος για να σου φύγει η στενοχώρια και να σταματήσεις να μας πρήζεις τα αρχίδια.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
καλα...κοιμησου και εσυ αγγελουδι νο2!και στην παραλιακη το καλοκαιρι σαββατο βραδυ δεν υπαρχει κινηση στους δρομους....
Σόρρυ που χαλάω την ωραία ατμόσφαιρά σας... :grin:
Βάσο...γιατί έβαλες για αβατάρ τη φωτογραφία του Ταράτσα όταν ήταν παιδάκι??? :think: :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
φιλτατε αν συγκρινεις τωρα την ευνοια την δικια μας με τις ευνοιες των αλλων τα τελευταια 10 ετη τοτε γινομαστε γραφικοι......αν επισης πιστευεις οτι η μπαλλα που παιζει ο θρυλος τα τελευταια 10 χρονια είναι αντιστοιχη της μπαλλας που επαιζε ο βαζελος 2 και 1 δεκαετιες πριν και προ δεκαπενταετιας  η ΑΕΚ τοτε τί να πω?το πρωταθλημα έχει χαλασει παρα πολυ απο τοτε που ξεκινησε η χουντα μας...δεν εχουν κουραγιο να μας αντιμετωπισουν πλεον....ξερουν απο πριν πως ειναι διαμορφωμενη η ταση του αποτελεσματος..απλα δεν ξερουν το ακριβες σκορ ισως........για πες μου...αυτο που καναμε στην καλαμαρια σου αρεσει?ασε τις αναλυσεις περι παπουτσελη και περι γεωργατου...οτι μας συμφερει το λεμε...σε ενα μονο απαντησε μου...θα πανηγυρισεις και θα χαρεις ειδικα αυτο το πρωταθλημα?
μήπως γίνεσαι εσύ γραφικός? εγώ συνεχίζω να σου ζητάω να μου λες αγώνες και να σου λέω τα αντίστοιχα που ευνοήθηκαν επίσης, οπότε το "οτι μας συμφερει το λεμε" κρατα το για την πάρτη σου. γενικολογίες ξέρω κι εγώ να λέω
επίσης για να μην χανόμαστε στην κουβέντα κάνε μου μια χάρη και μείνε σε ενα θέμα κάθε φορά. το περι μπάλας και αν έπαιζε καλύτερα και ποιος το αναλύουμε άνετα κάποια άλλη φορά.
τώρα όσον αφορά περι χούντας μάλλον μαλάκες θα είναι οι βάζελοι που λένε στον τζίγγερ πούλα και φυγε. εμείε φταίμε που εμπλεξαν με ανίκανους και απατώνες και οι δυό τους. εμείς φταίμε που ανέλαβε ο ψωμιάδηςμ εμείς φταίμε που ανέλαβε η νέντμεντ εμείς για όλα.
μήπως γίνεσε εσύ γραφικός? ξαναρωτάω
όον αφορά για την καλαμαριά εγώ σαν φίλαθλος όχι δεν μ' αρέσει γιαυτό και θέλω να το πάρω με 8 και βάλε βαθμούς.
υπάρχει μια διαφορά όμως, είμαι στον καναπέ μου, δεν έχω βάλει κάτι εκατ ευρω. όταν μπεις εσυ στην θέση του κάθε κόκκαλη και να βλέπεις οτι κινδυνεύεις να δεις τα λεφτά σου να πάνε στράφι, έλα πες μου αν το έκανες ή οχι, γιατι εγώ μάγκας με αλλουνού τσέπη δεν το έπαιξα ποτέ
και στην τελική ανάλυση δεν έχω καταλάβει γιατί το κουβεντιάζουμε, έκανε κάτι παράνομο? αν δεν σ'αρέσει βάλτα με τον νομοθέτη
και σαν παοκτζής πριν κάτι χρόνια δεν θα μου άρεσε που έγινε παρόμοια ιστορία στο ουέφα αλλα τι να κάνουμε έτσι είναι ο νόμος και οι μαλακίες πληρώνονται. φαντάζομαι και αυτή η σκατο-ομάδα απο αυτή την σκατοχώρα που έκανε την ένσταση με τον παοκ είναι επίσης γύφτοι ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom