kifina μπορει να εισαι περισσοτερο "επιστημονικος" γαυρος,αλλα εισαι και εσυ πολυ αρρωστος γαυρος..μαλλον η υπερκουπωσις φταιει....αν δεν παραδεχεσαι φιλε ότι τα περισσοτερα απο τα πρωταθληματα που εχουμε παρει ειναι με το ελλεεινο και τρισαθλιο σπρωξιμο των κορακιων τοτε δεν μπορω να σε κατηγοριοποιησω σε κατι διαφορετικο απο το συνολο των γαυρων που θεωρουν την κατακτηση ενος ακομη πρωταθληματος μιζεριας και μαφιοζικης διαιτησιας ως επιτυχια της ομαδος!
συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις τι σου λέω ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις
στην ερώτησή σου έχουν απαντήσει κατα καιρούς πολλοί και γαύροι και βάζελοι και αεκτζήδες.
οι μεγάλες ομάδες πάντα παίρνουν σφυρίγματα και δεν συμβαίνει μόνο ελλάδα, σε όλο το κόσμο ακόμα και σε επίπεδο εθνικών ομάδων.
απο εκεί και η χιλιοειπωμένη φράση "παντού γίνονται αλλά μόνο στην ελλάδα ασχολούμαστε τόσο πολύ με διαιτησία".
τώρα αν το πας μεταξύ των 3 ποιος παίρνει τα περισσότερα, ε αν κάθεσαι και μετράς ποιος πήρε τα παραπάνω
α) δεν είσαι σε τίποτα διαφορετικός απο όλους αυτούς που κατηγορείς κολλημένους οπότε τσάμπα κήρυγμα κάνεις κ
β) εφόσον το πας εκεί θα ήθελα πολύ να δω τι θυμάσαι απο υπέρ μας σφυρίγματα και τι κατά μας, και το ίδιο για τους άλλους
ας ρίξω 2-3 περιπτώσεις που μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό
μου κάνει μεγάλη εντύπωση οτι ο παπουτσέλης έμεινε στην ιστορία για το μούφα πέναλτυ με τον βάζελο αλλά κανείς δεν θυμάται οτι πριν έδωσε ίδιο μούφα στον βάζελο με καλαμαριά. 3 βαθμοί δώρο στον γαύρο 3 βαθμοί δώρο και στον βάζελο
εντύπωση που μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια με τον Ζωγράφο που τόλμησε να μην βγάλει τον γεωργάτο με δεύτερη κίτρινη, -αλλά μην πάμε μακρυά- ποιος θα θυμάται άραγε το χτεσινό κοράκι που ακύρωσε γκολ?
να σε πάω χρονιά της περίφημης ριζούπολης? το ακυρωμένο γκολ του Ιωνικού που όλοι περιμέναμε το φύλλο αγώνα να μάθουμε τον λόγο ακύρωσε? (έχει ξαναγίνει άραγε στην σύγχρονη ιστορία τέτοι περιστατικό?) και αν το σκορ ήταν 1-1 ο βάζελος δεν θα ερχόταν για 2 αποτελέσματα
μήπως θυμάσαι το όνομα του? σιγά μη το θυμάσαι, ο Ζωγράφος έκανε μεγαλύτερο έγκλημα, δεν έβγαλε δεύτερη κίτρινη
ξαναλέω, παντού γίνονται και θα γίνονται! όσα έχουν να μου καταλογίσουν έχω άλλα τόσα.
αν μου πας την κουβέντα για έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο που καμιά ομάδα δεν θα παίρνει υπέρ σφυριγματα και όλα θα είναι αγνά τότε πρέπει να μετακομίσεις σε άλλο πλανήτη, δεν θα το δεις πουθενά στον κόσμο.
αν μου το πας οτι επειδή πήρα και εγώ σφύριγμα υπέρ μου άρα δεν πρέπει να χαρώ επιτυχία τότε εξακολουθώ να πιστεύω οτι είσαι μίζερος