καλα τα πιστευεις αυτα που λες?τους παιξαμε κιολας?μαλλον βλεπεις πολυ ολυμπιακο ή μαλλον μονο το "θεαμα" που "προσφερει" ο θρυλος στο λαο του και εχεις ξεχασει τί παει να μπει "παιζω τους αλλους".....σε οτι αφορα το θεμα της ενστασης απλα εισαι για γελια και για κλαμματα μαζι με αυτα που λες...δυστυχως οι περισσοτεροι γαυροι ειναι φωτογραφια το συγκεκριμενο σου ποστ...για αυτο και δεν ξαναπαταω σε γηπεδο που παιζει ο ολυμπιακος στην ελλαδα με δικους του οπαδους μεσα...μονο εκτος εδρας και αυτες οταν αξιζει η ομαδα να πας να την δεις...οχι φυσικα τα 3 τελευταια χρονια...
ας υποθέσουμε οτι έχεις μια γκόμενα που γουστάρεις κάργα.
όμορφη, με τις βυζάρες της, τις κωλάρες της, περνάς ωραία μαζί της, κλπ κλπ
έχεις όμως ένα πρόβλημα, δεν σε ικανοποιεί 100% στο πήδημα
κάνεις υπομονή αλλά δεν βλέπεις πρόοδο. πετάς υπονοούμενα μπας και το πάρει αλλιώς, παπάρια, το πρόβλημα υπάρχει
αρα έχεις 3 επιλογές
1) την παρατάς και δεν ασχολείσαι άλλο με την πάρτη της
2) εκτιμάς όλα τα υπόλοιπα και συμβιβάζεσαι με το πρόβλημα, αν ποτέ αλλάξει έχει καλώς
3) πρωί μεσημέρι βράδυ την μουρμουράς, την μιζεριάζεις, κατακρίνοντας όλα τα λάθη της και οι φίλοι σου σε βρίζουν πίσω απο την πλάτη σου που το κάνεις
αν δεν κατάλαβες στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι ο μίρλας ρε vasso, άραξε επιτέλους
όλοι βλέπουμε τα λάθη και τις αδυναμίες της ομάδας, όλοι θέλουμε να παίζει καλύερη μπάλα, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα χαρούμε για την όποια επιτυχία. έτερον εκάτερον
κανένας γαύρος, βάζελος, αεκτζής δεν γουστάρει απλά να νικάει, όλοι θέλουν να βλέπουν καλή μπάλα.
όσα έχουν να μου πουν για εύνοια άλλα τόσα έχω και εγώ για αυτούς
το οτι δεν μιζεριάζουμε σαν εσένα αυτό έπρεπε να σου λέει κάτι αντί να κατηγορείς όλο τον κόσμο για κολλημένους.
και ξεκόλα με το "έχω παίξει μπάλα" επιχείρημα, και μόνο που το αναφέρεις κάνεις την άποψή σου πιο αδύνατη
στην τελική μπορεί και εσύ να ήσουν ένας "άμπαλος Πάντος" δεν λέει κάτι