Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
απαντηση στο ποστ σου....

ΑΝ ΝΙΚΑΓΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ?

απαντηση:βρες την μονος σου....
Και βεβαίως δεν μιλάς για την ουσία του θέματος. Αν ήταν σωστή ή όχι η ένσταση. Λες απλά πως δεν έπρεπε να τους πάρει στα χαρτιά τους βαθμούς. Μα ρε φιλαράκο, κανείς Ολυμπιακός δεν είπε πως του άρεσε πυ τους πήρε έτσι τους βαθμούς. Και μακάρι να καταλήξουμε με 10 πόντους διαφορά στο τέλος και να μην είναι αυτοί οι βαθμοί οι καθοριστικοί. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για την ορθότητα ή όχι της ένστασης...

ΔΕΝ είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εσύ...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και βεβαίως δεν μιλάς για την ουσία του θέματος. Αν ήταν σωστή ή όχι η ένσταση. Λες απλά πως δεν έπρεπε να τους πάρει στα χαρτιά τους βαθμούς. Μα ρε φιλαράκο, κανείς Ολυμπιακός δεν είπε πως του άρεσε πυ τους πήρε έτσι τους βαθμούς. Και μακάρι να καταλήξουμε με 10 πόντους διαφορά στο τέλος και να μην είναι αυτοί οι βαθμοί οι καθοριστικοί. Αλλά αυτό δεν λέει τίποτα για την ορθότητα ή όχι της ένστασης...

ΔΕΝ είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εσύ...

καλα..οταν νυσταξεις ξανακοιμησου αγγελουδι μου....και μια συμβουλη...να αφηνεις τα παντζουρια ανοικτα να μπαινει φως στο δωματιο σου...ειπαμε ο ηλιος ξε-τυφλωνει...το σκοταδοκοκκαλισταν τυφλωνει!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βασούλη, δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν ξέρουν να μιλούν και απλά βρίζουν χωρίς λόγο. Αν σε πειράζει ο Κοκκαλης άλλαξε ομάδα (που δεν είσαι Ολυμπιακός αλλά λέμε τώρα). Ο Κοσκωτάς σου άρεσε δηλαδή;
Και για να έχουμε καλό ρώτημα, ποιος από αυτούς που ΄πεχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο είναι αγνή περιστερά;
Όταν μιλάς προσωπικά να έχεις διαβάσει όλα τα ποστ κάποιου και όχι μόνο τα 3 τελευταία.
Ο πολύς φραπές βλάπτει μάλλον...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Νικοπολίδης
Ζεβλάκοφ
Άντζας
Σέζαρ
Ραούλ Μπράβο
Λεντέσμα
Στολτίδης
Γκαλλέττι
Τζώρτζεβιτς
Μπελούτσι
Κοβάσεβιτς
Άντε να δούμε με ένα τέτοιο σχηματάκι ποιος θα μας τη βγεί...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.234
Πόντοι
12.056
8 Ξενοι παιχτες.. 3 Ελληνες  :headbang: :headbang:
Γενικο σχολιο ειναι αυτο...για ολες τις ομαδες  :dancing:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως γαυράκια μετά τη χθεσινή ισοπαλία δεν προκαλέσατε πολύ!!! Περίεργο. Έλειπαν οι γνωστοί άγνωστοι μάλλον!!! ;) ;) ;) ;) Πάμε για του χρόνου τώρα. Ακόμα και να γίνει το όγδοο θαύμα και να το πάρουμε χέστηκα!!! Αντε Βαρδινογιάννη με το καλό για UEFA τώρα!!!1 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έβαλα Τζώρτζεβιτς για να μην προκαλέσω την καφρίλα ορισμένων. Για μένα το ιδανικό θα 'ταν ...
Νικοπολίδης
Ζεβλάκοφ
Άντζας
Σέζαρ
Ραούλ Μπράβο
Λεντέσμα
Στολτίδης
Γκαλλέττι
Νούνιες
Μπελούτσι
Κοβάσεβιτς

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Έβαλα Τζώρτζεβιτς για να μην προκαλέσω την καφρίλα ορισμένων. Για μένα το ιδανικό θα 'ταν ...
Νικοπολίδης
Ζεβλάκοφ
Άντζας
Σέζαρ
Ραούλ Μπράβο
Λεντέσμα
Στολτίδης
Γκαλλέττι
Νούνιες
Μπελούτσι
Κοβάσεβιτς

Κασναφέρης
Βαλλιάνος
Παπίλιας
Μποροβήλος
Παπουτσέλης
Μπριάκος
Ευθυμιάδης
Παπαπέτρου
Ψυχομάνης
Τσαγκαράκης
Σπάθας

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κασναφέρης
Βαλλιάνος
Παπίλιας
Μποροβήλος
Παπουτσέλης
Μπριάκος
Ευθυμιάδης
Παπαπέτρου
Ψυχομάνης
Τσαγκαράκης
Σπάθας
Φιλαράκι δεν ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζεις. Σε διαβεβαιώ ότι είμαι από τους πιο cool minded και απροκατάληπτους γαύρους εδώ μέσα, πράγμα που μπορείς να διαπιστώσεις και 'σύ, διαβάζοντας κάποια post μου.
Την καραμέλα με τη διαιτησία δε μπορώ να τη δεχτώ. Δε θα ανατρέξω, ούτε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ούτε και σε προηγούμενες σαιζόν. Θα σταθώ απλά στα τελέυταία παιγνίδια των δύο κλασσικών αντιπάλων της δικής μου ομάδας και του Παναθηναϊκού (που είναι η δική σου ενδεχομένως).
Από τη στιγμή που την Τετάρτη στο Καυταντζόγλειο δε μας έδωσαν τα πεντακάθαρα πέναλτυ σε βάρος του Μενδρινού και του Γκαλλέττι και χθές, ακύρωσαν το πεντακάθαρο ακόμη και σε υψηλούς μύωπες γκολ του Ηρακλή, νομίζω πώς είναι πραγματικά αστείο να λέμε πώς εμείς ευνοούμαστε από τη διαιτησία.
Μην είσαι τόσο μονόπλευρος και προκατειλημμένος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Φιλαράκι δεν ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζεις. Σε διαβεβαιώ ότι είμαι από τους πιο cool minded και απροκατάληπτους γαύρους εδώ μέσα, πράγμα που μπορείς να διαπιστώσεις και 'σύ, διαβάζοντας κάποια post μου.
Την καραμέλα με τη διαιτησία δε μπορώ να τη δεχτώ. Δε θα ανατρέξω, ούτε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ούτε και σε προηγούμενες σαιζόν. Θα σταθώ απλά στα τελέυταία παιγνίδια των δύο κλασσικών αντιπάλων της δικής μου ομάδας και του Παναθηναϊκού (που είναι η δική σου ενδεχομένως).
Από τη στιγμή που την Τετάρτη στο Καυταντζόγλειο δε μας έδωσαν τα πεντακάθαρα πέναλτυ σε βάρος του Μενδρινού και του Γκαλλέττι και χθές, ακύρωσαν το πεντακάθαρο αόμη και σε υψηλούς μύωπες γκολ του Ηρακλή, νομίζω πώς είναι πραγματικά αστείο να λέμε πώς εμείς ευνοούμαστε από τη διαιτησία.
Μην είσαι τόσο μονόπλευρος και προκατειλημμένος.
είναι ΜΠΑΟΚ, άρα ανύπαρκτος...μην ασχολείσαι...παλεύει να βρει την ταυτότητά του...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κασναφέρης
Βαλλιάνος
Παπίλιας
Μποροβήλος
Παπουτσέλης
Μπριάκος
Ευθυμιάδης
Παπαπέτρου
Ψυχομάνης
Τσαγκαράκης
Σπάθας
Πόσα γκολ βάλατε εχθές πάλι παικταρά μου;...παλί τίποτα;. Προλαβαίνετε να πέσετε ;;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάντως γαυράκια μετά τη χθεσινή ισοπαλία δεν προκαλέσατε πολύ!!! Περίεργο. Έλειπαν οι γνωστοί άγνωστοι μάλλον!!! ;) ;) ;) ;) Πάμε για του χρόνου τώρα. Ακόμα και να γίνει το όγδοο θαύμα και να το πάρουμε χέστηκα!!! Αντε Βαρδινογιάννη με το καλό για UEFA τώρα!!!1 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά ..αυτά τα λέγαν κι άλλοι και είδες πως βγάλατε γλώσσα μόλις μπήκατε επάνω στο άλογο για 2 αγωνιστικές.
Αμα το πάρετε θα το χαρείς και θα ξεχάσεις τα πάντα...θα λες μετά για ομαδάρα.
Καλώς ή κακώς για εσάς, είμαστε οι μοναδική ομάδα που παίρνουμε πρωτάθλημα και ο κόσμος κράζει τον πρόεδρο για την ομάδα που έχει.
Απλά φέτος η δική μου άποψη είναι πως ασχέτως τελικού αποτελέσματος πρέπει να δώσουμε πίστωση χρόνου λόγω πολλών μεταγραφών. Πρέπει να δέσει η ομάδα του χρόνου.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εννοείται ότι θα χαρώ. Σιγά μην κλάψω κιόλας. Ποια ομαδάρα θα λέω; Μεθυσμένος είμαι; Ομαδάρα δεν έχει κανείς πανευρωπαϊκά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!! Μπάρτσα for ever!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Την καραμέλα με τη διαιτησία δε μπορώ να τη δεχτώ

ο ολυμπιακός δεν ευνοήθηκε ΠΟΤΕ από τη διαιτησία....ΟΛΑ τα πρωταθλήματα που πήρε,τα πήρε δίκαια,χωρίς διαιτησία....ΙΔΙΩΣ ΤΑ 3-4 ΠΡΩΤΑ με Μπάγιεβιτς....
όχι μόνο δεν ευνοήθηκε,αλλά αδικήθηκε κι όλας συστηματικά....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εννοείται ότι θα χαρώ. Σιγά μην κλάψω κιόλας. Ποια ομαδάρα θα λέω; Μεθυσμένος είμαι; Ομαδάρα δεν έχει κανείς πανευρωπαϊκά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων!! Μπάρτσα for ever!!!
Άλλο να χαρείς κι αλλο να μιλάς για ομαδάρα...είμαι σαφής νομίζω.
Όπως μετά το κύπελλο βγήκε ο Βγενόπουλος κι όλοι είχατε πέσει πάνω του και κράζατε τον σωφέρ, αλλά μόλις πήρε Ποστίγκα και ανέβηκε στο άλογο όλοι τον ξεχάσατε τον ΠΕΚ...έτσι και τωρα. Κωλοτούμπες μια ζωή οι περισσότεροι.
Και να το πάρουμε εμείς ένα έχω να πω. Ασχέτως αν ήταν σωστή η κίνηση της απομάκρυνσης του Λεμονή, ήταν ανηθικη απέναντι σε ένα άνθρωπο που το στήριξε το θείο.
Και του χρόνου γουστάρω να τα βρούμε ακόμα πιο μπαστούνια και οι 3 από τις υπόλοιπες ομάδες. Να φτύνουμε αίμα. Για να καταλάβουμε πια πως δεν είναι δυνατόν να βλέπουμ άλλο πρωτάθλημα των τριών...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν διαβάζεις, λαχταράς τόσο να μιλήσεις και ακούς μόνο τους σταθμούς σας. ΚΑΝΕΙΣ Ολυμπιακός δεν είπε πως δεν έχουμε ευνοηθεί. Αρά ρε παληκαράκι....πες μου εσύ έστω μία ομάδα φέτος που να μη διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.
Όλα τα βλέπετε συνομωσίες εκεί πάνω. Το ότι ό,τι σκατοπρόεδρο και να σας πούνε οτι σας φέρνουν τον κάνετε θεό δεν το βλέπεις. Ποιος σου φταίει που η ομάδα είναι χρεωμένη; Ο Κόκκαλης που σου πήρε 2 ατάλαντους μπας και ξεχρεώσεις; Ηλίθιοι όλοι πάνω...2 κεφάλια έχετε αλλά κανένα δεν βλέπει την πλάτη σας.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
καλα τα πιστευεις αυτα που λες?τους παιξαμε κιολας?μαλλον βλεπεις πολυ ολυμπιακο ή μαλλον μονο το "θεαμα" που "προσφερει" ο θρυλος στο λαο του και εχεις ξεχασει τί παει να μπει "παιζω τους αλλους".....σε οτι αφορα το θεμα της ενστασης απλα εισαι για γελια και για κλαμματα μαζι με αυτα που λες...δυστυχως οι περισσοτεροι γαυροι ειναι φωτογραφια το συγκεκριμενο σου ποστ...για αυτο και δεν ξαναπαταω σε γηπεδο που παιζει ο ολυμπιακος στην ελλαδα με δικους του οπαδους μεσα...μονο εκτος εδρας και αυτες οταν αξιζει η ομαδα να πας να την δεις...οχι φυσικα τα 3 τελευταια χρονια...
ας υποθέσουμε οτι έχεις μια γκόμενα που γουστάρεις κάργα.
όμορφη, με τις βυζάρες της, τις κωλάρες της, περνάς ωραία μαζί της, κλπ κλπ
έχεις όμως ένα πρόβλημα, δεν σε ικανοποιεί 100% στο πήδημα
κάνεις υπομονή αλλά δεν βλέπεις πρόοδο. πετάς υπονοούμενα μπας και το πάρει αλλιώς, παπάρια, το πρόβλημα υπάρχει
αρα έχεις 3 επιλογές
1) την παρατάς και δεν ασχολείσαι άλλο με την πάρτη της
2) εκτιμάς όλα τα υπόλοιπα και συμβιβάζεσαι με το πρόβλημα, αν ποτέ αλλάξει έχει καλώς
3) πρωί μεσημέρι βράδυ την μουρμουράς, την μιζεριάζεις, κατακρίνοντας όλα τα λάθη της και οι φίλοι σου σε βρίζουν πίσω απο την πλάτη σου που το κάνεις
αν δεν κατάλαβες στην συγκεκριμένη περίπτωση είσαι ο μίρλας ρε vasso, άραξε επιτέλους

όλοι βλέπουμε τα λάθη και τις αδυναμίες της ομάδας, όλοι θέλουμε να παίζει καλύερη μπάλα, αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα χαρούμε για την όποια επιτυχία. έτερον εκάτερον
κανένας γαύρος, βάζελος, αεκτζής δεν γουστάρει απλά να νικάει, όλοι θέλουν να βλέπουν καλή μπάλα.
όσα έχουν να μου πουν για εύνοια άλλα τόσα έχω και εγώ για αυτούς
το οτι δεν μιζεριάζουμε σαν εσένα αυτό έπρεπε να σου λέει κάτι αντί να κατηγορείς όλο τον κόσμο για κολλημένους.
και ξεκόλα με το "έχω παίξει μπάλα" επιχείρημα, και μόνο που το αναφέρεις κάνεις την άποψή σου πιο αδύνατη
στην τελική μπορεί και εσύ να ήσουν ένας "άμπαλος Πάντος" δεν λέει κάτι

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Xμμμμ.... :think:
yperkouposi1.jpg

yperkouposi2.jpg