You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Εγώ πάντως από σήμερα χαιρετίζω τους Πρωταθλητές 2007-2008 Ολυμπιακούς για μια ακόμη φορά.Πιστεύω μόνο να συμφωνήσετε μαζί μου ότι φέτος και εντός επικράτειας στους στραβούς βασίλεψε ο μονόφθαλμος.Και αν εσεις είχατε την Ευρώπη όπου δείξατε στοιχεία μεγάλης ομάδας ,εμείς και οι έτεροι τι να πούμε???Στην ερώτηση αυτή ακολουθεί η απόλυτη σιωπή....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
1-1 έληξε..
Και μαζί έληξε και το πρωτάθλημα!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Συμφωνώ 100% μαζί σου!!!Εγώ πάντως από σήμερα χαιρετίζω τους Πρωταθλητές 2007-2008 Ολυμπιακούς για μια ακόμη φορά.Πιστεύω μόνο να συμφωνήσετε μαζί μου ότι φέτος και εντός επικράτειας στους στραβούς βασίλεψε ο μονόφθαλμος.Και αν εσεις είχατε την Ευρώπη όπου δείξατε στοιχεία μεγάλης ομάδας ,εμείς και οι έτεροι τι να πούμε???Στην ερώτηση αυτή ακολουθεί η απόλυτη σιωπή....
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Θέλανε να πάρουν πρωτάθλημαΑχχχχ δεν πειράζει βαζελάκια!!! Του χρόνου πάλι..
Υ.Γ Οι μεγάλες ομάδες δεν χτίζονται μονομιάς.. ( )
Σύντομο ανέκδοτο:
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2007- 2008
Θα ήθελα την βοήθεια των βραδυνών πρακτόρων και λοιπών εγκάθετων.
Σήμερα στήσαμε τον κόραξ
α) για να μην κερδίσει ο εορτάζων
β) για να σώσουμε τον Ηρακλή, ένα απο τα παραρτήματα μας ;) ;) ;) ;)?????
Μα πόσο σιχαμένος είναι πια αυτός ο εργοδότης μου??
Γαμώτο, πότε θα χαρώ λίγο το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο πέτσινο????
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
Σήμερα στήσαμε τον κόραξ
α) για να μην κερδίσει ο εορτάζων
β) για να σώσουμε τον Ηρακλή, ένα απο τα παραρτήματα μας ;) ;) ;) ;)?????
Μα πόσο σιχαμένος είναι πια αυτός ο εργοδότης μου??
Γαμώτο, πότε θα χαρώ λίγο το πρωτάθλημα. Κάθε χρόνο πέτσινο????
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
Επισκέπτης
[move]
ΡΕ ΒΑΖΕΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ ΡΕ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ
[/move]
ΡΕ ΒΑΖΕΛΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ ΡΕ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΡΕ
[/move]
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
ναι ο αρχιπρακτορας έστησε τα κοράκια για το στοίχημα .... στανταρ χ λεμεΚαθάρισε πάλι ο Κρόκους να έρθει ισοπαλία ο Βάζελος ...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Προσωπικά θα πανηγυρίσω μόνο αφού θα έχει περάσει το ματσάκι με το the AEK
Σωστος.Προσωπικά θα πανηγυρίσω μόνο αφού θα έχει περάσει το ματσάκι με το the AEK
Καλημερα στους πρακτορες και απο εμενα.
Πολυ κλαμαρε μαγκες παρα πολυ κλαμα, απο εχθες βριζουν τον Τζιγκερ τον προπονητη τους παικτες τους φροντιστες μεχρι και αυτους που κουρευουν το χορταρι στην λεωφορο, ρε μην εισται κοροιδα δεν φταινε αυτοι ο Κοκκαλης φταιει με την παραγκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Γεια σου Βρασίδα Πρωταθλητή και Συμπολεμιστή!!!!!!!Σωστος.
Καλημερα στους πρακτορες και απο εμενα.
Πολυ κλαμαρε μαγκες παρα πολυ κλαμα, απο εχθες βριζουν τον Τζιγκερ τον προπονητη τους παικτες τους φροντιστες μεχρι και αυτους που κουρευουν το χορταρι στην λεωφορο, ρε μην εισται κοροιδα δεν φταινε αυτοι ο Κοκκαλης φταιει με την παραγκα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Καλά, το καλύτερο είναι πως πριν από λίγες αγωνιστικές λέγαμε πως το πρωτάθλημα τελείωσε για τον Ολυμπιακό αν θυμάστε. Και εγώ ο ίδιος το έλεγα...
Βέβαια δεν περίμενα ο σπαζογκάζης να το δίνει έτσι...
Αλλά είχα πει και ένα άλλο πράγμα. Πως μέχρι το τέλος θα γίνουν πολλές ακόμα γκέλες έτσι όπως παίζουν οι ομάδες. Και λέω λοιπόν...αν δεν περάσει το ματς της ΑΕΚ (και φυσικά να έχουμε νικήσει πιο πριν στη Λειβαδιά), πόρισμα δεν βγαίνει. Αν μετά από αυτά τα δύο ματς έχουμε διαφορά 4 βαθμούς από το βάζελο, θεωρώ πως το παίρνουμε 90%. Αλλιώς θα βγάλουμε τα λυσσακά μας μέχρι το τέλος. Ούτε ο Άρης ούτε η Λάρισα είναι ομάδες που θα κάνουν διακοπές.
Βέβαια δεν περίμενα ο σπαζογκάζης να το δίνει έτσι...
Αλλά είχα πει και ένα άλλο πράγμα. Πως μέχρι το τέλος θα γίνουν πολλές ακόμα γκέλες έτσι όπως παίζουν οι ομάδες. Και λέω λοιπόν...αν δεν περάσει το ματς της ΑΕΚ (και φυσικά να έχουμε νικήσει πιο πριν στη Λειβαδιά), πόρισμα δεν βγαίνει. Αν μετά από αυτά τα δύο ματς έχουμε διαφορά 4 βαθμούς από το βάζελο, θεωρώ πως το παίρνουμε 90%. Αλλιώς θα βγάλουμε τα λυσσακά μας μέχρι το τέλος. Ούτε ο Άρης ούτε η Λάρισα είναι ομάδες που θα κάνουν διακοπές.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Εάν γκελάρει και ο ΟΣΦΠ στη Λειβαδιά...η ΑΕΚ δεν μπαίνει στο κόλπο;
Το λέω από πριν. Τα μικρά γήπεδα τα φοβάμαι. Εκεί όπου οι ομάδες παίζουν φουλ άμυνα και δεν μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι. Υπάρχει κλασικότερο παράδειγμα από το χθεσινό ματς του Εργοτέλη; Ο Ατρόμητος θέλει ανοιχτό ήπεδο για να παίξει στο στυλ του Ογιος...γιαυτό έχασε βασικά.
Το λέω από πριν. Τα μικρά γήπεδα τα φοβάμαι. Εκεί όπου οι ομάδες παίζουν φουλ άμυνα και δεν μπορείς να ανοίξεις το παιχνίδι. Υπάρχει κλασικότερο παράδειγμα από το χθεσινό ματς του Εργοτέλη; Ο Ατρόμητος θέλει ανοιχτό ήπεδο για να παίξει στο στυλ του Ογιος...γιαυτό έχασε βασικά.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Και κάτι τελευταίο. Εάν ο ΟΦΗ χάσει αυτή την αγωνιστική....ποιος λέει πως θα είναι αδιάφορος με τον ΠΑΟ στο μεταξύ τους παιχνίδι; Παίζεται η κατηγορία ακόμη για τον ΟΦΗ. Κι αν δεν παίξει στα ίσα τότε...θα πέσουν λυντσαρίσματα κάτω, ειδικά αν με νίκη του ΠΑΟ θα καταδικάζεται σε πτώση ο ΟΦΗ...
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Και φυσικά όπως καταλαβαίνετε, σε διαιτησίες ούτε που αναφέρομαι. Έχει δείξει η χρονιά πως όλα είναι δανεικά. Αλλού χάνεις πόντους κι αλλού τους κερδίζεις με τα συνεχή διαιτητικά σφάλματα. Κι όποιος δεν το βλέπει, βλέπει μονόφθαλμα.
Το πρωτάθλημα το φετινό το παίρνει αυτός που θα γίνει σοβαρός στο τέλος και δεν θα γκελάρει. Όχι αυτός που έπαιξε καλύτερη μπάλα ούτε αυτός που σπρώχθηκε απο τη διαιτησία.
Το πρωτάθλημα το φετινό το παίρνει αυτός που θα γίνει σοβαρός στο τέλος και δεν θα γκελάρει. Όχι αυτός που έπαιξε καλύτερη μπάλα ούτε αυτός που σπρώχθηκε απο τη διαιτησία.
Nαυαρχε εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος γιατι με την μπαλα που παιζω δυο γκελες δεν ειναι απιθανες δυσκολο μεν αφου μενουν 5 αγωνες και θα τα δωσουν ολα αλλα οχι απιθανο.Γεια σου Βρασίδα Πρωταθλητή και Συμπολεμιστή!!!!!!!
Εγω δεν θα πανυγηρισω το πρωταθλημα γιατι με την μπαλα που επαιξα θα μπορουσα να το ειχα χασει ανετα αλλα και να το εχανα δεν μου λεει τιποτα ενα πανω ενα κατω δεν χαθηκε ο κοσμος,θα το πανυγηρισω γιατι ακομα και με αυτη την μπαλα που παιζω δεν καταφερε για αλλη μια φορα ο βαζελος να μου το παρει πανω σε αυτο παταω και γουσταρω αυτο το πρωταθλημα γιατι εχει το πιο πολυ γελιο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.330
- Πόντοι
- 42.697
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Υπάρχει κάτι στο οποίο κανείς δεν αναφέρεται και νομίζω πως είναι θέμα των δημοσιογράφων και του τρόπου που το παρουσιάζουν.
1. Το πρωτάθλημα έχει γίνει ανταγωνιστικό, όχι μόνο γιατί οι πρωτοπόροι δεν τα παίρνουν όλα τα ματς στη σειρά, αλλά και γιατί οι μικροτερες ομάδες δυνάμωσαν. Είχα πολύ καιρό να δω ανταγωνιστικό Άρη. Ο Ηρακλής παίζει καλύτερη μπάλα από αυτή που φανερώνει η βαθμολογία, Πανιώνιος, Λάρισα ανέβηκαν πάλι φέτος, ο Αστέρας κάνει κηδείες με παίκτες που θα έστεκαν σε οποιαδήποτε "μεγάλη" ομάδα και όλες οι ομάδες του υποβιβασμού είναι ικανές για έκπληξη. Δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να μου υπογράψει πως ΑΝ ο Ολυμπιακός έπαιζε διαφορετικά εντός έδρας ΔΕΝ θα είχε κάνει περισσότερες γκέλες. Όλα είναι υποθετικά, οπότε τα στοιχεία δείχνουν πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
2. Διαιτησία. Όλοι διαμαρτύρονται για τα κοράκια. Άρα με μια κοινή λογική και τοποθέτηση όλοι έχουν κάπου αδικηθεί, ίσως κάποιοι περισσότερο από όσο βλέπουν και ίσως κάποιοι λιγότερο από όσο λένε. Άρα η διαιτησία δεν παίζει ιδιαίτερο λόγο. Θυμίζω πως στην πρώτη θέση βρέθηκαν για μεγάλο διάστημα και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ. Αν δεχτούμε την πιπίλα της διαιτησίας είχαν ευνοηθεί τότε λοιπόν...Η πιπίλα αυτή πρέπει να σταματήσει αν θέλουμε να δούμε επιτέλους το τι κάνουν οι ομάδες και όχι οι διαιτητές.
3. Μεταγραφές. Αν εξαιρέσεις τον ΠΑΟ που ψώνισε του τζάμπα το γείτονα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες επένδυσαν χρήματα. Είτε από καλά έσοδα (όπως ο Ολυμπιακός από μεταγραφές και τσουλου) είτε από το υστέρημα (όπως ο Εργοτέλης)...είναι η πρωτη φορά που έχει γίνει τόση διακίνηση χρημάτων σε έμψυχο υλικό...
1. Το πρωτάθλημα έχει γίνει ανταγωνιστικό, όχι μόνο γιατί οι πρωτοπόροι δεν τα παίρνουν όλα τα ματς στη σειρά, αλλά και γιατί οι μικροτερες ομάδες δυνάμωσαν. Είχα πολύ καιρό να δω ανταγωνιστικό Άρη. Ο Ηρακλής παίζει καλύτερη μπάλα από αυτή που φανερώνει η βαθμολογία, Πανιώνιος, Λάρισα ανέβηκαν πάλι φέτος, ο Αστέρας κάνει κηδείες με παίκτες που θα έστεκαν σε οποιαδήποτε "μεγάλη" ομάδα και όλες οι ομάδες του υποβιβασμού είναι ικανές για έκπληξη. Δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να μου υπογράψει πως ΑΝ ο Ολυμπιακός έπαιζε διαφορετικά εντός έδρας ΔΕΝ θα είχε κάνει περισσότερες γκέλες. Όλα είναι υποθετικά, οπότε τα στοιχεία δείχνουν πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
2. Διαιτησία. Όλοι διαμαρτύρονται για τα κοράκια. Άρα με μια κοινή λογική και τοποθέτηση όλοι έχουν κάπου αδικηθεί, ίσως κάποιοι περισσότερο από όσο βλέπουν και ίσως κάποιοι λιγότερο από όσο λένε. Άρα η διαιτησία δεν παίζει ιδιαίτερο λόγο. Θυμίζω πως στην πρώτη θέση βρέθηκαν για μεγάλο διάστημα και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ. Αν δεχτούμε την πιπίλα της διαιτησίας είχαν ευνοηθεί τότε λοιπόν...Η πιπίλα αυτή πρέπει να σταματήσει αν θέλουμε να δούμε επιτέλους το τι κάνουν οι ομάδες και όχι οι διαιτητές.
3. Μεταγραφές. Αν εξαιρέσεις τον ΠΑΟ που ψώνισε του τζάμπα το γείτονα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες επένδυσαν χρήματα. Είτε από καλά έσοδα (όπως ο Ολυμπιακός από μεταγραφές και τσουλου) είτε από το υστέρημα (όπως ο Εργοτέλης)...είναι η πρωτη φορά που έχει γίνει τόση διακίνηση χρημάτων σε έμψυχο υλικό...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις