Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χαμερπείς, γλώσσαργοι, χάσκακες, πορνοτρίφτες, πυγιστές, ανασίφαλλοι, αισχροποιοί, ευρύπρωκτοι, αιδιολείχες, αλφισταί, λορδοτοί και χειροβλιμάζοντες Σωκρατικοί υπαλληλίσκοι και πράκτορες καλημέρα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Χαμερπείς, γλώσσαργοι, χάσκακες, πορνοτρίφτες, πυγιστές, ανασίφαλλοι, αισχροποιοί, ευρύπρωκτοι, αιδιολείχες, αλφισταί, λορδοτοί και χειροβλιμάζοντες Σωκρατικοί υπαλληλίσκοι και πράκτορες καλημέρα.
Σε όλα αυτά απαντώ:

Καλημέρα από τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αληθεια οτι ο σωκρατης θα κατσει στο παγκο την κυριακη και οι διαιτητες θα εχουν [size=30pt]ενδοσυννενόηση[/size] μαζί του?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
οχι.ο πετρος θα κατσει και αυτος θα χει ενδοσυννενοηση με πολατιαν ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καλά, μας κοροϊδεύετε ορισμένοι????????
Βρε είμαστε σοβαροί που θα υπάρχει ενδοσυννενόηση???

Εδώ και ένα μήνα πήρε τις οδηγίες του το κοράκι  ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλημερα πρακτορια απ'οτι βλεπω ο ζουραρις ο μπουγατσομαχος αλλαξοπιστησε και ηρθε με την κοκκινη λαιλαπα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

σε λιγο που σκοπευω να αρχισω γαμοσταυριδια θα με μιουταρουν γιατι δεν υπαρχει δημοκρατια στο σαιτ
δεν ειμαι ο δωρητης αλλα η μονικα μπελουτσι που με φιλοξενει σπιτι του,σας διαβεβαιωνω οτι με εχει τρελλανει στο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: και ειναι ο καλυτερος επιβητορας του κοσμου,οσο για το νικ του ειναι αληθεια και ειναι πολυ γενναιωδωρος

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μόνικα μου οι  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: σου...........

Τομεάρχη Δωρητή κόψε το δούλεμα γιατί ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα. Και παρακαλώ και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο. ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μόνικα μου οι  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: σου...........

Τομεάρχη Δωρητή κόψε το δούλεμα γιατί ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα. Και παρακαλώ και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο. ;)
δεν ειμαι ο δωρητης λεω και δεν καταλαβαινω τι λες,πιο δουλεμα?
σε λιγο βγαινει απο το μπανιο ο δωρητης οποτε θα τα βρειτε με αυτον,ελπιζω να μου ριξει ενα :knockinb:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
δεν ειμαι ο δωρητης λεω και δεν καταλαβαινω τι λες,πιο δουλεμα?
σε λιγο βγαινει απο το μπανιο ο δωρητης οποτε θα τα βρειτε με αυτον,ελπιζω να μου ριξει ενα :knockinb:
Παιδί μου οι  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: σου..........

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποτε θα πανηγυρισουνε πρωταθλημα , οχι στημενο οι ολυμπιακοι?
1.τις ακουσατε τις δηλωσεις του ντεμη και του καστιγιο για τον αγωνα προπερσι με τον λεβαδειακο?

ολυμπιακος=στημενα παιχνιδια , δωροδοκιες, κλπ κλπ

exarxeia

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1.τις ακουσατε τις δηλωσεις του ντεμη και του καστιγιο για τον αγωνα προπερσι με τον λεβαδειακο?

ποτε, απλα θα κερδιζουνε τα πρωταθληματα της παραγκας στην ελλαδα, και στην ευρωπη θα ειναι ο γνωστος περιοδευον θιασος και καρπαζοεισπραχτορας

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ειναι αληθεια οτι ο σωκρατης θα κατσει στο παγκο την κυριακη και οι διαιτητες θα εχουν [size=30pt]ενδοσυννενόηση[/size] μαζί του?
O Arion εισαι?
Πολλες πληροφοριες δινεις.Μηπως εισαι και συ πρακτορας αλλουνου?
Τεσπα,ειρηνη ημιν.
Το πρωταθλημα εκτος του οτι η ομαδα μου δεν παιζει και καμια μπαλα μεχρι στιγμης παιρνει τα ματσακια απο παικτες ποιοτητας την ωρα που οι αλλοι την παλευουν και βγαινουν μετα σαν τον Βανδη χθες να δικαιολογουνται εκ των προ-κ-τερων.
Που ειναι το πρωταθλημα αεκακια?Τις πρωτες 6 αγωνιστικες οι φυλλαδες σας γραφαν οτι πατε για νταμπλ.Μετα η ομαδα σας εδειξε οτι ειναι ενα κλαταρισμενο λαστιχο παλιου αυτοκινητου.
Ξεφουσκωσε,ο Ριμπο παρα πολυ λιγος για να κανει κατι.Αποσυρεται,το ξερεις νομιζω.

Οσο για εσας βαζελακια πολλα λογια οπως παντα.
Μπλα-μπλα-μπλα.
Απο εργα τιποτα.
Οταν τρως 3 καθαρες παστελαρες απο το Ραντζισκι μετα δε δικαιουσαι να μιλας.
Ουτε 4 παστελια απο τον Ολυμπιακο επισης.
Να ειστε αντικειμενικοι με τις ομαδες σας και να διορθωνετε τα χαλια σας(ο Βανδης και ο σωφερ αντιστοιχα)
Ο φιλαθλος παει γηπεδο και πληρωνει να δει κατι που θα τον εχει στην καυλα για 90 λεπτα(+οσο ειναι στο γηπεδο πριν αρχισει το ματσακι)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

ποτε, απλα θα κερδιζουνε τα πρωταθληματα της παραγκας στην ελλαδα, και στην ευρωπη θα ειναι ο γνωστος περιοδευον θιασος και καρπαζοεισπραχτορας
Βρε παλικάρια, αν δεν είναι πέτσινα τα πρωταθλήματα δεν έχουν γούστο, δεν μας ικανοποιούν.
Πως να το κάνουμε δηλαδή......

Α, και μην παρασυρθείτε πάλι εσείς οι δυο οι "νέοι"......
Λιγότερα απο 10 μηνύματα την ημέρα και δεν θα πάρουμε χαμπάρι οτι είστε κλώνοι  ;) ;) ;).
Σας το υπόσχομαι προσωπικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

exarxeia

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ cretan εισαι κλωνος της χειλουδακη απο την σητεια?
εξαρχεια-βια-μαστουρα 13

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εσυ μικροτσουτσουνε εισαι ο παπαριον? μαλλον αυτος θα εισαι

Athens_Fans
Αυτο κρατησες ρε βλακα με το ληγμενο και κατουρημενο μπαφο που πινεις μεσημεριατικα?
Το ονομα παπαριον ηταν το 2ο ονομα του αριον στο σαιτ απο εμας,σε βαφτισαμε και σε σοφατισαμε καλα και σενα με 4 παστελια για φετος.
Κανε μου τη χαρη και μη μας πρηζεις τα @@ με login και logout σαν αλλος χρηστης καθε 5 λεπτα,καρφωνεσαι απο τα email,απο πολλα,δεν σου κοβει κιολας πως να κρυφτεις λαγουδακο.
Α,και κοψε να πινεις χορτο του ταληρου

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Βρε παλικάρια, αν δεν είναι πέτσινα τα πρωταθλήματα δεν έχουν γούστο, δεν μας ικανοποιούν.
Πως να το κάνουμε δηλαδή......

Α, και μην παρασυρθείτε πάλι εσείς οι δυο οι "νέοι"......
Λιγότερα απο 10 μηνύματα την ημέρα και δεν θα πάρουμε χαμπάρι οτι είστε κλώνοι  ;) ;) ;).
Σας το υπόσχομαι προσωπικά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο βλακας ο λαγορανερ ειναι και με τους 2 λογαριασμους
απο το πρωτο μηνυμα τον καταλαβαινεις :2funny:
μεχρι το βραδυ θα εισαι μιουτ  :birdman:

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αυτο κρατησες ρε βλακα με το ληγμενο και κατουρημενο μπαφο που πινεις μεσημεριατικα?
Το ονομα παπαριον ηταν το 2ο ονομα του αριον στο σαιτ απο εμας,σε βαφτισαμε και σε σοφατισαμε καλα και σενα με 4 παστελια για φετος.
Κανε μου τη χαρη και μη μας πρηζεις τα @@ με login και logout σαν αλλος χρηστης καθε 5 λεπτα,καρφωνεσαι απο τα email,απο πολλα,δεν σου κοβει κιολας πως να κρυφτεις λαγουδακο.
Α,και κοψε να πινεις χορτο του ταληρου
με εσενα θα ασχολουμε συνεχεια?
μεσα στη παραγκα σου τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom