Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Απαντηση δεν πήρα .... αναμενόμενο άλλωστε στο face to face και μάλιστα το Ευρωπαϊκό σε έχω σκίσει τόσο στεγνά που και άλλα 100 χρόνια δεν σου φτάνουν για να το ξεχάσεις
Σου απάντησα μόνο για αυτό έχεις να λες.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ρε κοτοπουλάκι εγώ Σαραγόσα έκλαψα και δεν κολώνω να το πω!!! Επειδή είμαι πιο πολύ μπασκετικός!!! Εσύ όμως τα τελευταία 10 χρόνια αν δεν κλαις τουλάχιστον δε χαίρεσαι όπως εγώ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
Επειδή είσαι πολύ μπασκετικός να σου δώσω εγώ την απάντηση που μου χρωστάς ....5-1 ...τόσο σε έχω στην Ευρώπη ...και δεν είναι μόνο η Σαραγόσα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ρε κοτοπουλάκι εγώ Σαραγόσα έκλαψα και δεν κολώνω να το πω!!! Επειδή είμαι πιο πολύ μπασκετικός!!! Εσύ όμως τα τελευταία 10 χρόνια αν δεν κλαις τουλάχιστον δε χαίρεσαι όπως εγώ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
στην ελλαδα να ναι καλα ο πηλοιδης...οσο για ευρωπαικα ενα παραπανω εχεις..η μετρας και αυτο που η φιμπα ζητησε μετα συγνωμη στη μπαρτσα??ντροπηηηηηηηηηηηηηηη

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Σου απάντησα μόνο για αυτό έχεις να λες.
Μόνο για αυτό ??? και η 35άρα στον πρωταθλητή Ευρώπης ??? (λέμε τώρα μέχρι και συγνώμη στην Μπάρτσα είπαν)
Τι η 35άρα γαργάρα ? ε μπασκετικέ ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε σεις...δεν καταλαβαινουνε αυτοί από αντρισμό. Πάντα τα μετράνε μέσω τρίτων. Εμείς τους μιλάμε για τα μεταξύ μας ματς. Εκείνοι μιλάνε για την Τσέλσι. Όμως τη Ρέιντζερσ την κάνουνε γαργάρα...
Γι αυτό και θα περιμένουνε πολύ καιρό να δούνε χαϊρι...
Δεν πειραζει, αφήστε τους να κοιμώνται. Τόσα χρόνια ο Παύλος'Θεός έπαιζε μόνος του, γιατί είχε βαθιά τσέπη και δεν έβγαζε από εκεί ΚΑΙ για το ποδόσφαιρο. Τώρα λοιπόν που έχουμε κι εμείς το Αγγελοπουλαίϊκο θα δούμε τι θα γίνει. Που θα δίνουνε ΜΟΝΟ για το μπάσκετ κι όχι όπως τόσα χρόνια ο Κρόκους που τα μοίραζε... :rockon: :rockon:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
στην ελλαδα να ναι καλα ο πηλοιδης...οσο για ευρωπαικα ενα παραπανω εχεις..η μετρας και αυτο που η φιμπα ζητησε μετα συγνωμη στη μπαρτσα??ντροπηηηηηηηηηηηηηηη
Κοιτα φίλε 10 χρόνια στην Ελλάδα εμας δεν μας φταίει ο Πηλοίδης .... απλά ο Κόκκαλης το παράτησε και αυτοί το βρήκαν αποκούμπι το μπασκετάκι για να μην σκέφτονται το ποδόσφαιρο ....
Η μαλακία τους είναι ότι δεν σκέφτονται ότι δεν είχαν ισάξιο αντίπαλο και προσπαθούν να κάνουν πλάκα
Σαν να θέλουμε να τους κάνουμε πλάκα εμεις στο Πόλο ....γίνεται δεν γίνεται

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Απλά στο μπάσκετ υπάρχει και ένα παρελθόν που θέλουν να το ξεχάσουν αλλά είναι τόσο γαμημένο που δεν γίνεται

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Και αυτό να βγάλω δύο παραπάνω έχω και όχι ένα. Η ασχετοσύνη σας τελειωμό δεν έχει.Ρε για μπάσκετ δε με πιάνετε πουθενά Σταματήστε τα ψέμματα. Έλεος

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα δεν τα πηραν ολα δικαια ολα αυτα τα χρονια..αν δεν μαλακιζοταν ο σωκρατης εκει με ιωαννιδη θα σου λεγα εγω...εκει το παρατησε..αλλα τωρα γυρναει ο τροχος και το βλεπουν και δεν εχουν απο που να κρατηθουν..τοσο καιρο μας ελεγαν στη μπαλλα για ευρωπη..παει και αυτο..μετα για μπασκετ..το χανουν και αυτο..βλεπω να μας λενε για βολλευ γυναικων στο τελος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:α ρε βαζελια πλακα εχετε. ;)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλα δεν τα πηραν ολα δικαια ολα αυτα τα χρονια..αν δεν μαλακιζοταν ο σωκρατης εκει με ιωαννιδη θα σου λεγα εγω...εκει το παρατησε..αλλα τωρα γυρναει ο τροχος και το βλεπουν και δεν εχουν απο που να κρατηθουν..τοσο καιρο μας ελεγαν στη μπαλλα για ευρωπη..παει και αυτο..μετα για μπασκετ..το χανουν και αυτο..βλεπω να μας λενε για βολλευ γυναικων στο τελος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:α ρε βαζελια πλακα εχετε. ;)
Εγώ είμαι μπασκετικός. Απαγορεύεται; Από που προκύπτει ότι το χάνουμε; Επειδή πήγατε στους οκτώ και εμέις όχι. Καλά είστε για πολλές :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Και αυτό να βγάλω δύο παραπάνω έχω και όχι ένα. Η ασχετοσύνη σας τελειωμό δεν έχει.Ρε για μπάσκετ δε με πιάνετε πουθενά Σταματήστε τα ψέμματα. Έλεος
Ρε φίλε σαν ψέματα σου φαίνεται το 73-38 ?

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Άκου μερικά και κρύψου!!! 64-82, 86-55, 52-82 Πρόσφατα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και 3-0 νίκες σε τελικούς!!! Είπες τίποτα!!! Και 20 τίτλους πρωταθλήματος παραπάνω και και και............

Επισκέπτης
Εγώ είμαι μπασκετικός. Απαγορεύεται; Από που προκύπτει ότι το χάνουμε; Επειδή πήγατε στους οκτώ και εμέις όχι. Καλά είστε για πολλές :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
εσυ εισαι λαγος & μαλιστα απο αυτους που ανεβαινουν στα βουνα οταν τους κυνηγαει η 7..αντε τωρα ενεργοποιησε το θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται" & το "νεκρος οπαδος" να κλαφτεις λιγο ακομη,μην αμολυσω τα σκυλια του πολεμου & κλαις ΠΑΛΙ με μαυρο δακρυ..

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ μη μου ξανααπαντήσεις αρουραίε

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
γιατι να απαγορευεται?μια χαρα ειναι το μπασκετακι αλλωστε εσεις απ οτι ξερω πατε μονο εκει που πανηγυριζετε.αν το χασετε και αυτο 1500 εισιτηρια θα κοβει ο κοντος.καλα ειναι τα σκορ που εστειλες αλλα οσο και να προσπαθησες να κανεις το -35 δεν μπορεσες.το τριποντο του μπακατσια το θυμασαι ε?α τοτε ειναι που ησουν πρωταθκητης ευρωπης ε?και ηρθες στο σεφ και σε ξεκωλιασα?ε?και την αλλη χρονια για την ευρωπη σε πηρα με 20 ποντους διαφορα στο οακα,ε βαζελακο?αντε ντροπη των οπαδων ολοι σας.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Άκου μερικά και κρύψου!!! 64-82, 86-55, 52-82 Πρόσφατα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και 3-0 νίκες σε τελικούς!!! Είπες τίποτα!!! Και 20 τίτλους πρωταθλήματος παραπάνω και και και............
Φίλε ξέεις να μετράς ....η 35άρα είναι 35άρα ...όταν φτάσεις εκεί τα ξαναλέμε αντε γεια τώρα ήρθε η ώρα να ακούσεις αυτόν που θα στα "δώσει με ευχαρίστηση"

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Χαιρετώ για σήμερα τα λέμε άλλη ώρα πάλι.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε ξέεις να μετράς ....η 35άρα είναι 35άρα ...όταν φτάσεις εκεί τα ξαναλέμε αντε γεια τώρα ήρθε η ώρα να ακούσεις αυτόν που θα στα "δώσει με ευχαρίστηση"
Ωραίο επιχείρημα τι 35 τι 31. Για δύο καλάθια!!!1 :2funny: :2funny: :2funny: Αντί να πεις ότι μας τους ρίξατε σε τελικούς ενώ εμείς στην κανονική περίοδο!!! Όταν έχετε επιχειρήματα τα ξαναλέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom