Σου απάντησα μόνο για αυτό έχεις να λες.Απαντηση δεν πήρα .... αναμενόμενο άλλωστε στο face to face και μάλιστα το Ευρωπαϊκό σε έχω σκίσει τόσο στεγνά που και άλλα 100 χρόνια δεν σου φτάνουν για να το ξεχάσεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Επειδή είσαι πολύ μπασκετικός να σου δώσω εγώ την απάντηση που μου χρωστάς ....5-1 ...τόσο σε έχω στην Ευρώπη ...και δεν είναι μόνο η ΣαραγόσαΡε κοτοπουλάκι εγώ Σαραγόσα έκλαψα και δεν κολώνω να το πω!!! Επειδή είμαι πιο πολύ μπασκετικός!!! Εσύ όμως τα τελευταία 10 χρόνια αν δεν κλαις τουλάχιστον δε χαίρεσαι όπως εγώ
στην ελλαδα να ναι καλα ο πηλοιδης...οσο για ευρωπαικα ενα παραπανω εχεις..η μετρας και αυτο που η φιμπα ζητησε μετα συγνωμη στη μπαρτσα??ντροπηηηηηηηηηηηηηηηΡε κοτοπουλάκι εγώ Σαραγόσα έκλαψα και δεν κολώνω να το πω!!! Επειδή είμαι πιο πολύ μπασκετικός!!! Εσύ όμως τα τελευταία 10 χρόνια αν δεν κλαις τουλάχιστον δε χαίρεσαι όπως εγώ
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Μόνο για αυτό ??? και η 35άρα στον πρωταθλητή Ευρώπης ??? (λέμε τώρα μέχρι και συγνώμη στην Μπάρτσα είπαν)Σου απάντησα μόνο για αυτό έχεις να λες.
Τι η 35άρα γαργάρα ? ε μπασκετικέ ?
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ρε σεις...δεν καταλαβαινουνε αυτοί από αντρισμό. Πάντα τα μετράνε μέσω τρίτων. Εμείς τους μιλάμε για τα μεταξύ μας ματς. Εκείνοι μιλάνε για την Τσέλσι. Όμως τη Ρέιντζερσ την κάνουνε γαργάρα...
Γι αυτό και θα περιμένουνε πολύ καιρό να δούνε χαϊρι...
Δεν πειραζει, αφήστε τους να κοιμώνται. Τόσα χρόνια ο Παύλος'Θεός έπαιζε μόνος του, γιατί είχε βαθιά τσέπη και δεν έβγαζε από εκεί ΚΑΙ για το ποδόσφαιρο. Τώρα λοιπόν που έχουμε κι εμείς το Αγγελοπουλαίϊκο θα δούμε τι θα γίνει. Που θα δίνουνε ΜΟΝΟ για το μπάσκετ κι όχι όπως τόσα χρόνια ο Κρόκους που τα μοίραζε...
Γι αυτό και θα περιμένουνε πολύ καιρό να δούνε χαϊρι...
Δεν πειραζει, αφήστε τους να κοιμώνται. Τόσα χρόνια ο Παύλος'Θεός έπαιζε μόνος του, γιατί είχε βαθιά τσέπη και δεν έβγαζε από εκεί ΚΑΙ για το ποδόσφαιρο. Τώρα λοιπόν που έχουμε κι εμείς το Αγγελοπουλαίϊκο θα δούμε τι θα γίνει. Που θα δίνουνε ΜΟΝΟ για το μπάσκετ κι όχι όπως τόσα χρόνια ο Κρόκους που τα μοίραζε...
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Κοιτα φίλε 10 χρόνια στην Ελλάδα εμας δεν μας φταίει ο Πηλοίδης .... απλά ο Κόκκαλης το παράτησε και αυτοί το βρήκαν αποκούμπι το μπασκετάκι για να μην σκέφτονται το ποδόσφαιρο ....στην ελλαδα να ναι καλα ο πηλοιδης...οσο για ευρωπαικα ενα παραπανω εχεις..η μετρας και αυτο που η φιμπα ζητησε μετα συγνωμη στη μπαρτσα??ντροπηηηηηηηηηηηηηηη
Η μαλακία τους είναι ότι δεν σκέφτονται ότι δεν είχαν ισάξιο αντίπαλο και προσπαθούν να κάνουν πλάκα
Σαν να θέλουμε να τους κάνουμε πλάκα εμεις στο Πόλο ....γίνεται δεν γίνεται
Και αυτό να βγάλω δύο παραπάνω έχω και όχι ένα. Η ασχετοσύνη σας τελειωμό δεν έχει.Ρε για μπάσκετ δε με πιάνετε πουθενά Σταματήστε τα ψέμματα. Έλεοςστην ελλαδα να ναι καλα ο πηλοιδης...οσο για ευρωπαικα ενα παραπανω εχεις..η μετρας και αυτο που η φιμπα ζητησε μετα συγνωμη στη μπαρτσα??ντροπηηηηηηηηηηηηηηη
ναι αλλα δεν τα πηραν ολα δικαια ολα αυτα τα χρονια..αν δεν μαλακιζοταν ο σωκρατης εκει με ιωαννιδη θα σου λεγα εγω...εκει το παρατησε..αλλα τωρα γυρναει ο τροχος και το βλεπουν και δεν εχουν απο που να κρατηθουν..τοσο καιρο μας ελεγαν στη μπαλλα για ευρωπη..παει και αυτο..μετα για μπασκετ..το χανουν και αυτο..βλεπω να μας λενε για βολλευ γυναικων στο τελος. α ρε βαζελια πλακα εχετε. ;)
Εγώ είμαι μπασκετικός. Απαγορεύεται; Από που προκύπτει ότι το χάνουμε; Επειδή πήγατε στους οκτώ και εμέις όχι. Καλά είστε για πολλέςναι αλλα δεν τα πηραν ολα δικαια ολα αυτα τα χρονια..αν δεν μαλακιζοταν ο σωκρατης εκει με ιωαννιδη θα σου λεγα εγω...εκει το παρατησε..αλλα τωρα γυρναει ο τροχος και το βλεπουν και δεν εχουν απο που να κρατηθουν..τοσο καιρο μας ελεγαν στη μπαλλα για ευρωπη..παει και αυτο..μετα για μπασκετ..το χανουν και αυτο..βλεπω να μας λενε για βολλευ γυναικων στο τελος. α ρε βαζελια πλακα εχετε. ;)
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Ρε φίλε σαν ψέματα σου φαίνεται το 73-38 ?Και αυτό να βγάλω δύο παραπάνω έχω και όχι ένα. Η ασχετοσύνη σας τελειωμό δεν έχει.Ρε για μπάσκετ δε με πιάνετε πουθενά Σταματήστε τα ψέμματα. Έλεος
Επισκέπτης
εσυ εισαι λαγος & μαλιστα απο αυτους που ανεβαινουν στα βουνα οταν τους κυνηγαει η 7..αντε τωρα ενεργοποιησε το θρεντ "ο ποα σε χρειαζεται" & το "νεκρος οπαδος" να κλαφτεις λιγο ακομη,μην αμολυσω τα σκυλια του πολεμου & κλαις ΠΑΛΙ με μαυρο δακρυ..Εγώ είμαι μπασκετικός. Απαγορεύεται; Από που προκύπτει ότι το χάνουμε; Επειδή πήγατε στους οκτώ και εμέις όχι. Καλά είστε για πολλές
γιατι να απαγορευεται?μια χαρα ειναι το μπασκετακι αλλωστε εσεις απ οτι ξερω πατε μονο εκει που πανηγυριζετε.αν το χασετε και αυτο 1500 εισιτηρια θα κοβει ο κοντος.καλα ειναι τα σκορ που εστειλες αλλα οσο και να προσπαθησες να κανεις το -35 δεν μπορεσες.το τριποντο του μπακατσια το θυμασαι ε?α τοτε ειναι που ησουν πρωταθκητης ευρωπης ε?και ηρθες στο σεφ και σε ξεκωλιασα?ε?και την αλλη χρονια για την ευρωπη σε πηρα με 20 ποντους διαφορα στο οακα,ε βαζελακο?αντε ντροπη των οπαδων ολοι σας.
Vangoal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 257
- Πόντοι
- 286
Φίλε ξέεις να μετράς ....η 35άρα είναι 35άρα ...όταν φτάσεις εκεί τα ξαναλέμε αντε γεια τώρα ήρθε η ώρα να ακούσεις αυτόν που θα στα "δώσει με ευχαρίστηση"Άκου μερικά και κρύψου!!! 64-82, 86-55, 52-82 Πρόσφατα!!!! Και 3-0 νίκες σε τελικούς!!! Είπες τίποτα!!! Και 20 τίτλους πρωταθλήματος παραπάνω και και και............
Ωραίο επιχείρημα τι 35 τι 31. Για δύο καλάθια!!!1 Αντί να πεις ότι μας τους ρίξατε σε τελικούς ενώ εμείς στην κανονική περίοδο!!! Όταν έχετε επιχειρήματα τα ξαναλέμεΦίλε ξέεις να μετράς ....η 35άρα είναι 35άρα ...όταν φτάσεις εκεί τα ξαναλέμε αντε γεια τώρα ήρθε η ώρα να ακούσεις αυτόν που θα στα "δώσει με ευχαρίστηση"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις