doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
συμφωνω αν και εχουν καποια ερωτικα καυγαδακια κατα βαση ο περσονα ειναι ενταξει-τουλαχιστον-για βαζελοςΒάλε ρε και τον personna
συμφωνω αν και εχουν καποια ερωτικα καυγαδακια κατα βαση ο περσονα ειναι ενταξει-τουλαχιστον-για βαζελοςΒάλε ρε και τον personna
συντεκνε το ειπα εχτες,το επαναλαμβανω & σημερα..ειναι ιδιοκτησια μου..λιγα με την περσονα μην βγαλω την εμορφη πατρονα & κατεβω στον ομαλο γιατι θα κανω μαννες διχως γιους..Βάλε ρε και τον personna
εδω ειμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
μονο ο φιλος μου ο mclein λειπει ρε γαμωτο..
εδω ειμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
μαζι γραφουμε....................
χουλιγκανοι του keyboard οπως παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βαζουμε το πουλι μας στη usb θυρα κ νομιζουμε οτι γαμαμε,ασε που και στο γηπεδο απο τη usb θυρα μπαινουμε!!!!
Aπλώς έκανα μια ερώτηση και μου απάντησε ο pleasure!
ταρατσα απολογησου τωρα γιατι πας για διαγραφη απο μελος
Ρε Αδελφε !!!Aπλώς έκανα μια ερώτηση και μου απάντησε ο pleasure!
Για ξεκάρφωμα το έκανα!
εδω την ξεχασε ο αλεξης(τσιπρας),εμεις θα την θυμηθουμε???(αν & αναφερθηκε σε προηγουμενα ποστ μου αλλα εσυ μαζευες σταρι καραφλε υπαλληλε)..Την παπια ξεχασατε.
Ρε Αδελφε !!!
ΛΙΝΚΣ δεν εχω !!!!!
ΛΙΝΚΣ
ΛΙΝΚΣ
H laplagay εχει διαγραφει ΜΟΝΙΜΑ.....ερωτηση κρισεως..
η λαπλας,η αυτοκολλητη της φωτεινοφροσωνανας,που κανει τσιμπουκια αυτη την περιοδο???
ξερω-ξερω..οπως γαμαει ο master της μαλακιας δηλαδη..(τι παλληκαρι & αυτο!!!)..εδω ειμαστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
μαζι γραφουμε....................
χουλιγκανοι του keyboard οπως παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βαζουμε το πουλι μας στη usb θυρα κ νομιζουμε οτι γαμαμε,ασε που και στο γηπεδο απο τη usb θυρα μπαινουμε!!!!
Μιουταρισμένος απο καιρό. Που τον θυμήθηκες??ερωτηση κρισεως..
η λαπλας,η αυτοκολλητη της φωτεινοφροσωνανας,που κανει τσιμπουκια αυτη την περιοδο???
συνεχισε να γλυφεις τον αρχιπρακτορα & αμα δεις εσυ μισθο απο τον κροκους ελα να μας το πεις..
Και οι συγχρονισμένοι υπότιτλοι!
ψαχνει την γκομενα ακομη,δεν προλαβαινει για πεοληχεια!!!ερωτηση κρισεως..
Ευχαριστω ΤΑΡΑ !!!!!
Και οι συγχρονισμένοι υπότιτλοι!
ασε ρε..εχτες εσενα ανεβοκατεβαζε μεγιστο κλπ..σε τα μας???σ' εχω παρει χαμπαρι οτι πας να μου φας ολες τις νυφες..δεν σου φτανουν αυτες της μεγαλονησου..ξανοιγεσαι & στην αττικη τωρα???ποιος εισαι???ο σαραφης???(σαραφης στα τρικαλα-σαραφης & στο παρισι)..Μιουταρισμένος απο καιρό. Που τον θυμήθηκες??
Α και μην νομίζεις οτι μπαίνω ανάμεσα σε εσένα και τον περσόνα.
Ζήστε ελεύθερα τον ερωτά σας
Πιτσουνάκια
Μην κάνει κάποιος μια εξυπηρέτηση εδω μέσα αμέσως το λέμε γλύψιμο!συνεχισε να γλυφεις τον αρχιπρακτορα & αμα δεις εσυ μισθο απο τον κροκους ελα να μας το πεις..