Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
γιατι ειπε: "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ" στον "cornholio" :P

του ανεβαζαμε τσοντες κ νομιζε οτι τον βριζαμε. πολυ γελιο το βραδυ.
Οχι ρε Γαμωτο!!!!
Εχασε την Ψυχραιμια του ο Βισσαριων????
και εγω εχασα τετοιο Σκηνικο??????
οχι Ρε πουστη!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
που εισαι ρε πρακτορα μαυροσκουφη???
ολα καλα στο στρατευμα???
για προσεχε με τους γαμωτουρκους..

ΨΗΛΑ-ΨΗΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΠΕΡΕ & ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ
Ελα ρε παιδαρε τωρα ειμαι στα λελε μου εδω σαπιζω.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δειτε αυτο να γαμηθειτε στο Γελιο!![youtube=425,350]UnPOeAdy_R8[/youtube]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γιατι ειπε: "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ" στον "cornholio" :P

του ανεβαζαμε τσοντες κ νομιζε οτι τον βριζαμε. πολυ γελιο το βραδυ.
καλα εσυ δεν εισαι μιουτ?παλι επενεβη ο κροκους και το εσβησε?
με ενσταση? :2funny: :2funny: :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δειτε αυτο να γαμηθειτε στο Γελιο!![youtube=425,350]UnPOeAdy_R8[/youtube]
Επειδή είμαι ολίγον άσχετος από μπάσκετ διότι τα τελευταία χρόνια το έχω παραμελίσει... Ποιος είναι αυτός στο βίντεο που βρίζει και ποιός είναι ο Βασιλακόπουλος ??? :crazy: :crazy: :huh: :happy: :happy: :huh: :S

Επισκέπτης
Επειδή είμαι ολίγον άσχετος από μπάσκετ διότι τα τελευταία χρόνια το έχω παραμελίσει... Ποιος είναι αυτός στο βίντεο που βρίζει και ποιός είναι ο Βασιλακόπουλος ??? :crazy: :crazy: :huh: :happy: :happy: :huh: :S
λαζαρος παπαδοπουλος..παικτης της εθνικης & καποιας αλλοθρησκης ομαδουλας κατα το παρελθον..

Επισκέπτης
καλα εσυ δεν εισαι μιουτ?παλι επενεβη ο κροκους και το εσβησε?
με ενσταση? :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειμαι καλο παιδι ρε,γιατι να γινω μιουτ ?
εγω μονο σημαιακια κ βιντεακια ανεβαζω.Τουρκια-Βουλγαρια = Συμμαχια!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
θα τους τρελανουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
λαζαρος παπαδοπουλος..παικτης της εθνικης & καποιας αλλοθρησκης ομαδουλας κατα το παρελθον..
Και ποιός είναι ο Βασιλακόπουλος που τον βρίζουνε ??? Γιατί βρίζει και αυτός ??? :huh: :2funny: :2funny: :2funny: :huh: :cool2: :cool2: :cool2: :jerking:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
O Βασιλακοπουλος είναι ο FIBA Europe President  
vasilakopoulos2012mvg9.jpg

και ο Παπαδοπουλος ειναι παιχτης της Ρεαλ και εχει αγωνιστει σε Αθλητικός Όμιλος Σταυρούπολης
1996-2001  Ηρακλή
2001-2003  Βαζελο
imagesqs9.jpg

2003-2004  Ηρακλή
2004- 2007  Ντυναμο Μοσχα
2007-  Ρεάλ Μαδρίτη

Επισκέπτης
[youtube=425,350]UnPOeAdy_R8[/youtube]αυτο
το ειδα live & απο την μια κατουρηθηκα στο γελιο,αλλα απο την αλλη σκεφτηκα ποσο χαζομαλακας ειναι που εκτιθεται τοσο χαζα..παπαρια μαντολες ειναι ο μυθος οτι οι παικτες του μπασκετ ειναι ποιο εγκεφαλικοι..ειδικα οι ψηλοι(η πλειονοτητα) ειναι τελειωμενοι χαζοχαζοι..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πάντως φίλοι εγώ έχω δηλώσει εδώ και πολύ καιρό-από τότε που χάσαμε το τρένο του τίτλου-ότι αντί να με δουλεύουν δύο,καλύτερα ο ένας που με δουλεύει εδώ και 14 χρόνια....Να μη σηκώσει και ο άλλος κεφάλι γιατί τότε κλάψτα Χαράλαμπε ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Και ποιός είναι ο Βασιλακόπουλος που τον βρίζουνε ??? Γιατί βρίζει και αυτός ??? :huh: :2funny: :2funny: :2funny: :huh: :cool2: :cool2: :cool2: :jerking:
μωρη παρθενοπιπιτσα μας δουλευεις???θα σε ξεσκισω νεε στο τελικο κυπελλου στο καυτατζογριο αμα ερθεις τελικα..θα σε μπουκωσω με τοσα ναρκωτικα που θα ξεχασεις το ονομα σου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πάντως φίλοι εγώ έχω δηλώσει εδώ και πολύ καιρό-από τότε που χάσαμε το τρένο του τίτλου-ότι αντί να με δουλεύουν δύο,καλύτερα ο ένας που με δουλεύει εδώ και 14 χρόνια....Να μη σηκώσει και ο άλλος κεφάλι γιατί τότε κλάψτα Χαράλαμπε ;) ;) ;) ;)
2010 και βλέπουμε Καπετάνιο  ;) :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
φιλε εσενα & τον peloponisios δεν μπορει να σας δουλεψει κανεις γιατι πολυ απλα εχετε επιπεδο & αυτογνωσια..οτι αλλο & να πουμε περισσευει..κατα τ' αλλα μην φοβασαι..οι λαγοι δεν προκειται να σηκωσουν κεφαλι οσο υπαρχει ο κροκους..(ο σωφερ ειναι φολα γαυρος)..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλε εσενα & τον peloponisios δεν μπορει να σας δουλεψει κανεις γιατι πολυ απλα εχετε επιπεδο & αυτογνωσια..οτι αλλο & να πουμε περισσευει..κατα τ' αλλα μην φοβασαι..οι λαγοι δεν προκειται να σηκωσουν κεφαλι οσο υπαρχει ο κροκους..(ο σωφερ ειναι φολα γαυρος)..
Ειπαμε βαζε μεσα και τον Ταρατσα!!!
ακομα δεν εχω Λινκς!!!

Επισκέπτης
O Βασιλακοπουλος είναι ο FIBA Europe President  

και ο Παπαδοπουλος ειναι παιχτης της Ρεαλ και εχει αγωνιστει σε Αθλητικός Όμιλος Σταυρούπολης
1996-2001  Ηρακλή
2001-2003  Βαζελο
imagesqs9.jpg

2003-2004  Ηρακλή
2004- 2007  Ντυναμο Μοσχα
2007-  Ρεάλ Μαδρίτη
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..μολις εφαγα..τι μας βαζεις την φωτο του πουστη???
:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μωρη παρθενοπιπιτσα μας δουλευεις???θα σε ξεσκισω νεε στο τελικο κυπελλου στο καυτατζογριο αμα ερθεις τελικα..θα σε μπουκωσω με τοσα ναρκωτικα που θα ξεχασεις το ονομα σου..
www.freesmileys.org] ασε[/URL] ρε κολοπουστα το παιδι,πως θα φτασουν για εμας? :think: :think:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βάλε ρε και τον personna  :boobies: :boobies: :booty: :booty: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
εγω ειμαι καλο παιδι ρε,γιατι να γινω μιουτ ?
εγω μονο σημαιακια κ βιντεακια ανεβαζω.Τουρκια-Βουλγαρια = Συμμαχια!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
θα τους τρελανουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
μονο ο φιλος μου ο mclein λειπει ρε γαμωτο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom