Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υ.Γ δωρητη ξερεις τι ναρκωτικα εχει το συσσιτιο αυτη την αγωνιστικη???

καλημερα αιωνιοι πελατες................:P :P :P

δεν υπαρχει αποθεμα ναρκωτικων,τα ηπιε χτες ολα ο αριων..παντως αυτος ο αδερφος ο cornholio πρεπει να ειναι πολυ πονοψυχο αγορι,με πρεζα τους εχει τρελανει,με θεαμα,με χαρτομαντηλα και δεν ξερω κ εγω τι αλλο υπαρχει.

τι αλλο θα τους δωσουμε επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςς ??????????????????????????????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν τρεχει καστανο..
θα μπουμε με ΝΤΟΥ,για της αρρωστεια μας παΝΤΟΥ..

Υ.Γ δωρητη ξερεις τι ναρκωτικα εχει το συσσιτιο αυτη την αγωνιστικη???
αν δεν κανω λαθος αυτη την φορα θα μοιραστουν στους εκδρομεις υπαλληλους ληγμενα χαπια που εχουν ξεμεινει στον κροκους απο την ΕΣΣΔ και την πρωην αν.γερμανια
μιλαμε για τρελα κεφια :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αν δεν κανω λαθος αυτη την φορα θα μοιραστουν στους εκδρομεις υπαλληλους ληγμενα χαπια που εχουν ξεμεινει στον κροκους απο την ΕΣΣΔ και την πρωην αν.γερμανια
μιλαμε για τρελα κεφια :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
εγω θελω αλβανικη τιγκα στο ddd για να φλιπαρω..τι να μου κανουν τα ληγμενα του κροκους???αυτα τα επινα πριν 30 χρονια οταν το εστρωνε στην 7 απο τις αδειες καρτελλες & τα μπουκαλακια..

Επισκέπτης
καλημερα αιωνιοι πελατες................:P :P :P

δεν υπαρχει αποθεμα ναρκωτικων,τα ηπιε χτες ολα ο αριων..παντως αυτος ο αδερφος ο cornholio πρεπει να ειναι πολυ πονοψυχο αγορι,με πρεζα τους εχει τρελανει,με θεαμα,με χαρτομαντηλα και δεν ξερω κ εγω τι αλλο υπαρχει.

τι αλλο θα τους δωσουμε επιτελουςςςςςςςςςςςςςςςς ??????????????????????????????
καλημερα πρεζεμπορα..
για ριξε ξανα ενα βλεφαρο ρε φιλε μηπως εχει μεινει κανα τεταρτακι στην καβαντζα..βολευομαι & με τα μπαμπακια του βησαριωνα αν τελικα εχεις ξεμεινει.. :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σημαδιακο
συνεπεσε με την γιορτη του '21 που διωξαμε τους τουρκους
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Mπα ακομα εδω ειναι!!!!! ριξε μια ματια εδω....
τι αξια να του δωσουμε ρε φιλε???να τον χαιρονται οι φιλοι & οι κολλητοι του που τον κανουν παρεουλα & εκτος site..φαντασου ποσο ρομπες ειναι για να συγχρωτιζονται(οπως λεει & ο αρχιπρακτορας)με τοσο αρρωστα ατομα..εχεις καμμια ακρη στην λιβαδεια να μας κρατησουν 2 εισητηρια μη τυχον & δεν βρουμε την Κυριακη το πρωι???
Σωστος ο Φιλος!!!!!
θα πας Σουβλακοεκδρομη ρε Πρακτορα????
Εγω ΔΕΝ αφηνω την Γυναικα μου αυτες τις μερες!!!!!

οι φιλοι μας οι
imagesqs9.jpg
που είναι ασχολουνται με την ζωη στην Ζουγκλα και τους Δεινόσαυρους????

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλημερα πρεζεμπορα..
για ριξε ξανα ενα βλεφαρο ρε φιλε μηπως εχει μεινει κανα τεταρτακι στην καβαντζα..βολευομαι & με τα μπαμπακια του βησαριωνα αν τελικα εχεις ξεμεινει.. :2funny: :2funny: :2funny:
Εχω κάτι μπατονέττες από το ντιμέικ απ... Σου κάνουν?

Επισκέπτης
ελπιζω να περασουν και τα αρειανα για να εχει ενδιαφερον :rockon:
χαζοβιολη τα αρειανα θα περασουν σιγουρα..εμεις μην παθουμε καμμια ζημια παλι & εχουμε dejavou τους κορνεδες παλι..(τους προλαβες η εγραφες & εσυ πανελλαδικες μωρη κωλογρια???)

Επισκέπτης
Εχω κάτι μπατονέττες από το ντιμέικ απ... Σου κάνουν?
παλι κωλοτριβεσαι πουτανακι μου???μ' εχεις ερωτευτει μωρη καριολιτσα τελικα..οκ..εισαι στο προγραμμα & εσυ..θα σου στειλω pm οταν ερθει η ωρα σου..τωρα δεν κανει γιατι εχει υγρασια & δεν πιανει το μινιο..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χαζοβιολη τα αρειανα θα περασουν σιγουρα..εμεις μην παθουμε καμμια ζημια παλι & εχουμε dejavou τους κορνεδες παλι..(τους προλαβες η γραφεις & εσυ πανελλαδικες μωρη κωλογρια???)
εγω εφτιαχνα την πατισερι για τους κορνεδες ρε μπαρμπα :2funny: :2funny: :2funny:
λες να αποκλειστουμε απο τον θρασυβουλο φυλης? :grin:
την αλλη ομαδα της "καλης" φυλης παντως τις ριξαμε 4 :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
θα πας Σουβλακοεκδρομη ρε Πρακτορα????
Εγω ΔΕΝ αφηνω την Γυναικα μου αυτες τις μερες!!!!!
ειπαμε..για την αρρωστεια μας παΝΤΟΥ..σουβλακια δεν προβλεπονται γιατι νηστευω(κανω αποτοξινωση απο το κρεας)..
μωρε εσυ την αφηνεις αλλα ως γνωστον ειναι βαρυ το τσοκαρο..

οι φιλοι μας οι
imagesqs9.jpg
που είναι ασχολουνται με την ζωη στην Ζουγκλα και τους Δεινόσαυρους????
πανε αυτοι..τελειωσαν..ειχαν ενα αποκουμπι για να μιλανε..παει & αυτο..αλλος μαδριτη & αλλος καπανδριτι λεμε..
που ειναι η talos???
που ειναι η παπια???
που ειναι η φαλαινα???
που ειναι η αλφα???
που ειναι η λαγορανερ???
που ειναι η μις κωλοτρυπιδερ???

κανουν λεσβιακη παρτουζα με την φωτεινη,την νανα,την νυφη απο το εξοχικο του γαυρου & το τσουλι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εμένα δεν θα με λυπηθεί κανείς? :'(
εσυ εισαι καταξιωμενο μελος εδω και καιρο
τα ευκολως εννοουμενα παραλειποντε :2funny:

πλακα πλακα πανω που η φαλαινα αρχισε να βαζει κατι ωραιες φωτο,ηρθαν οι ψωλιες μαζεμενες και την χασαμε :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom