Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ακόμα για την Πανάθα μιλάτε; Ρε καθήστε καλά σε μία εβδομάδα πάλι για πόλο θα λέτε. Και την δίκαιη πρωτιά σας στην μπάλα!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ακόμα για την Πανάθα μιλάτε; Ρε καθήστε καλά σε μία εβδομάδα πάλι για πόλο θα λέτε. Και την δίκαιη πρωτιά σας στην μπάλα!!
Πες μας αν τα τέσσερα είναι λίγα ..... και μετά κλάψε για την δικαιοσύνη της πρωτιάς και για τον Βασιλάκη τον Καϊλα (λέγε με Παύλο) .... τραμπολίνο, χερογλύκανο και τσιμπουκοδρομίες .....εκατοντάχρονε ΛΑΓΕ !!!!

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ είσαι κλαψομούνης στο μπάσκετ κοτοπουλάκι χωρίς κράνος

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Σε γλέντησα με την ψυχή μου (και με την ψωλή μου) εορταστικά φέτος ....τι άλλο θέλεις και δεν κρύβεσαι στην τρύπα σου  για 100 χρόνια ακόμα ?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Vidivici, μιλάμε γενικω΄ς για τη σειρά LOST.. σου θυμίζει τίποτα από το "ένδοξο ευρωπαϊκό πρόσφατο" μπασκετικό παρελθόν;;
Μήπως από το "ένδοξο ευρωπαϊκό πρόσφατο" ποδοσφαιρικό παρελθόν;

Εκεί ξέρεις παίζει και μια Σέρβα στη σειρά και μια Σκωτσέζα...
Θυμάσαι τίποτα;;;...μπα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σε γλέντησα με την ψυχή μου (και με την ψωλή μου) εορταστικά φέτος ....τι άλλο θέλεις και δεν κρύβεσαι στην τρύπα σου  για 100 χρόνια ακόμα ?
...του αρέσει...μην τον αποπαίρνεις...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σε γλέντησα στο μπάσκετ μέσα έξω κι ακόμα μιλάς. Πάρε την πιπίλα σου και πήγαινε σε καμία τρύπα στα Μάταλα την άλλη Τετάρτη κοτόπουλο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Vidivici, μιλάμε γενικω΄ς για τη σειρά LOST.. σου θυμίζει τίποτα από το "ένδοξο ευρωπαϊκό πρόσφατο" μπασκετικό παρελθόν;;
Μήπως από το "ένδοξο ευρωπαϊκό πρόσφατο" ποδοσφαιρικό παρελθόν;

Εκεί ξέρεις παίζει και μια Σέρβα στη σειρά και μια Σκωτσέζα...
Θυμάσαι τίποτα;;;...μπα...
Τι να θυμηθεί τι να ξεχάσει μετά από τις απανωτές σφαλιάρες η αμνησία είναι το λιγότερο που έχουν πάθει

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Σε γλέντησα στο μπάσκετ μέσα έξω κι ακόμα μιλάς. Πάρε την πιπίλα σου και πήγαινε σε καμία τρύπα στα Μάταλα την άλλη Τετάρτη κοτόπουλο
Στο μπάσκετ ? .... αχου το καλό μου άχου το χρυσό μου .... χάλια σας κάνανε οι πίπες του Μαρτίου ....πες μας και για το τραμπολίνο ...πες μας

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πρωτάθλημα πότε πήρατε τελευταία φορά; Κύπελλο; Ευρωπαϊκό; Σας έχουμε για πλάκα. Έτσι και μιλήσουμε για μπάσκετ δε θα ξέρεις που να κρυφτείς. Ούτε τα Μάταλα δε σε σώζουν

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
θες να μιλήσουμε φουκαρά ? ....ας μιλήσουμε λοιπόν ..... όταν μας βλέπει τους δυό μας όλη η Ευρώπη ....πόσες φορές με έχεις κερδίσει ?
Και επειδή καταλαβαίνεις και δύσκολα σε ρωτάω σε πόσα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχεις κερδίσει τον γάβρο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Πρωτάθλημα πότε πήρατε τελευταία φορά; Κύπελλο; Ευρωπαϊκό; Σας έχουμε για πλάκα. Έτσι και μιλήσουμε για μπάσκετ δε θα ξέρεις που να κρυφτείς. Ούτε τα Μάταλα δε σε σώζουν
Α το τρεμπλ το έχουμε πάρει 10 χρόνια πριν απο σας αν ρωτας αυτό !!!

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε λαμογια αρχιπρακτορες αφηστε τον αδυνατο πληθυσμο...τα τεσσερα ακομα τσουζουν..τι λετε τωρα για τελ αβιβ και σαραγοσα...δεν θυμουνται μονοημερο πηγανε...την καλησπερα μου

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αφήστε γαυράκια μόνο για αυτά έχετε να πείτε. Πάμε σαν άλλωτε δηλαδή!!! Και από τις νίκες εναντίον μας πήρατε ένα Κύπελλο όλο κι όλο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Για μπάσκετ δεν επιτρέπεται να πείτε λέξη. Κατευθείαν κόψιμο η γλώσσα!!!

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ρε λαμογια αρχιπρακτορες αφηστε τον αδυνατο πληθυσμο...τα τεσσερα ακομα τσουζουν..τι λετε τωρα για τελ αβιβ και σαραγοσα...δεν θυμουνται μονοημερο πηγανε...την καλησπερα μου
Φιλε ο καρπαζοεισπράκτορας έχει κάνει σημαία το μαντηλακι που κλαίει τόσα χρόνια (βλ. μπάσκετ) και ξεχνάει τα χοντροξεπατώματα που έχει φάει και εκει από τον Θρύλο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Αφήστε γαυράκια μόνο για αυτά έχετε να πείτε. Πάμε σαν άλλωτε δηλαδή!!! Και από τις νίκες εναντίον μας πήρατε ένα Κύπελλο όλο κι όλο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Για μπάσκετ δεν επιτρέπεται να πείτε λέξη. Κατευθείαν κόψιμο η γλώσσα!!!
Απαντηση δεν πήρα .... αναμενόμενο άλλωστε στο face to face και μάλιστα το Ευρωπαϊκό σε έχω σκίσει τόσο στεγνά που και άλλα 100 χρόνια δεν σου φτάνουν για να το ξεχάσεις

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε κοτοπουλάκι εγώ Σαραγόσα έκλαψα και δεν κολώνω να το πω!!! Επειδή είμαι πιο πολύ μπασκετικός!!! Εσύ όμως τα τελευταία 10 χρόνια αν δεν κλαις τουλάχιστον δε χαίρεσαι όπως εγώ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

εχω μόνο ένα να ρωτήσω: είναι ζεστός ο καναπές το χειμώνα σπίτι σου; :rockon: :rockon:

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Πάντως χωρίς πλάκα από φέτος επιτρέπεται να φοράς και 4 αστέρια στην φανέλλα του ποδοσφαίρου ... πάνω απο το άσπρο φλόκι ..... τιμης ένεκεν της 16/1/2008

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom