Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
εγώ τη θέλω σε στυλ πλέζουρα :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εσυ βαλαντη μου(οπως & τα υπολοιπα στρακια εδω μεσα),ξερω οτι εχετε αφηνιασει να σας γαμησω,αλλα δεν προκειται να σας την κανω την χαρη γι' αυτο μην μου πρηζετε τα παπαρια σε ολα τα θρεντς του site..

argentinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σε λιγο θα μας πεις ρε συ οτι το παιρνουμε και πεντακαθαρα....ελεος ρε πουστη μου!ελεος!τωρα αν μπορεις να παιζεις τετοια μπαλλα και να πηγαινεις στους 8 του τσου-λου κομματακι χλωμο σε κοβω.....αλλωστε οταν το εκανες ειχες και μια ομαδα που επαιζε πολυ καλη μπαλλα...δεν ειχες σαπακια τυπου λεντεσμα,ραουλ μπραβο,κοβασεβιτς,νουνιεζ,αρτσουμπι και κοφτες τυπου πατσατζογλου.....ειχες καραπιαλη,γκοκιτς,τζολε,γεωργατο στα νιατα τους..,γιαννακοπουλο,μαυρογενιδη στα πολυ καλα τους,2 αμυντικους που ειχαν εκπληκτικη φορμα(ανατολακης-αμανατιδης)εναν προπονητη με πλανο(ασχετως του χαρακτηρα του)!
[/quot

Διαβασα το θεμα(οσο μπορουσα) σαπακι ο κοβασεβιτς και ο λεντεσμα??
ρε συ βασο συμπολεμιστη..μηπως τα παραλες??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ βαλαντη μου(οπως & τα υπολοιπα στρακια εδω μεσα),ξερω οτι εχετε αφηνιασει να σας γαμησω,αλλα δεν προκειται να σας την κανω την χαρη γι' αυτο μην μου πρηζετε τα παπαρια σε ολα τα θρεντς του site..
έλα μωρέ τζοντζον..... Γάμησέεεεεεεε μας........

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εκεί ρε καταντήσατε τον Ολυμπιακό.... Να τσακώνονται οι γαύροι μεταξύ τους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αδελφε ΔΕΝ τσακωνονται οι Ολυμπιακοι "Μεταξυ" τους....

Τσακωνονται οι Ολυμπιακοι με τον "Βασο"....που ΔΕΝ ειναι Ολυμπιακος ....ειναι Βαζελος....
Γι αυτο ΚΛΑΨΕ ΤραβελοΜασαζακι Βασο !!!!...... www.freesmileys.org] [/url]
Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε Κλαψε κλαψε

20061019_PM_Zewa_Softies_3.jpg

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ρε vasso χωρίς ίχνος προσβολής για τον ανδρισμό σου για το παράδειγμα μου αλλα μα την παναγία σαν να τσακώνομαι με γυναίκα είναι. σε πιάνω στο ένα, πας στο άλλο, σε πιάνω στο άλλο με πας στο τρίτο.
όσες φορές έχουμε κόντρα στο τέλος καταλήγεις στα λόγια μου και μετά πάλι φτου ξανα μανα. όταν λέω οτι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι και κρύβουν τις μαλακίες τους στην διαιτησία μου πιάνεις πάλι τον λεντέσμα και τον γεροτζόλε.
τώρα για τις ερωτήσεις που λες δεν κατάλαβες που δεν απαντάς ε τι να πω, ή μιλάμε ή βήχουμε. για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις τους μαλάκες/άμπαλους/τυφλωμένους γαύρους που μου την ξαναλένε "γιατί ασχολείσαι". άστο να πα να γαμηθεί

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αφού τα βάζετε και με το μέγιστο βάζελο vaso (:2funny: :2funny: :2funny:) είστε για

:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αδελφε ΔΕΝ τσακωνονται οι Ολυμπιακοι "Μεταξυ" τους....

Τσακωνονται οι Ολυμπιακοι με τον "Βασο"....που ΔΕΝ ειναι Ολυμπιακος ....ειναι Βαζελος....
Γι αυτο ΚΛΑΨΕ ΤραβελοΜασαζακι Βασο !!!!......
Εγώ Χριστόφορε απαντάω σε αυτό που μου δηλώνουν.... Εάν τώρα ο καθένας μαλακίζεται και λέει άλλα αντί άλλων πρόβλημά του......

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Διάβασα τις αναλύσεις.....απίστευτο γέλιο...... :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Χρόνια πολλά στους πρωταθλητές του Απριλίου-Μαϊου,στους πρωταθλητές της 1ης-10ης αγωνιστικής και στους πρωταθλητές στα...όνειρά τους......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Διάβασα τις αναλύσεις.....απίστευτο γέλιο...... :2funny: :2funny: :2funny:
ΥΓ--->Χρόνια πολλά στους πρωταθλητές του Απριλίου-Μαϊου,στους πρωταθλητές της 1ης-10ης αγωνιστικής και στους πρωταθλητές στα...όνειρά τους......
οχι μαιου
απριλιου φετος
μαιου θα βγει ενας εκ των 4 των play-off :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακόμα γελάω μ αυτό....

Σ' ένα κατάστημα που νοικιάζει βιντεοκασέτες.
Πελάτης: Γειά σας, θα ήθελα παρακαλώ την κασέτα με τα γκόλ του ΠΑΟΚ στο Champions League.
Πωλητής: Ναι, ναι βέβαια. Προχωρείστε στο βάθος στα επιστημονικής
φαντασίας..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας μαγκες,
Αυριο το απογευμα ερχεται ο πρωτος τελικος και η πρωτη κουπα για φετος.
Κριμα που θα βρεθουν εκει μονο 600 :2funny:(λεμε τωρα...) απο μας.
Λαγοι εσεις θα πατε η επειδη πιανει παραλιακη το μερος φοβαστε τα μποφορ?
Οπως και να χει θα ειμαστε οσοι ειμαστε εκει και θα ειμαστε οπως πρεπει... πεισμωμενοι για τον τιτλο γι' αυτο να προσεχουν τα κορακια...

Αυτα και αυριο με την κουπα.

Κουνελακια με προσοχη και απο το πεζοδρομιο....

Η Ζωη σου ειναι επικηρυγμενη!

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS

alex01

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μαγκες,
Αυριο το απογευμα ερχεται ο πρωτος τελικος και η πρωτη κουπα για φετος.
Κριμα που θα βρεθουν εκει μονο 600 :2funny:(λεμε τωρα...) απο μας.
Λαγοι εσεις θα πατε η επειδη πιανει παραλιακη το μερος φοβαστε τα μποφορ?
Οπως και να χει θα ειμαστε οσοι ειμαστε εκει και θα ειμαστε οπως πρεπει... πεισμωμενοι για τον τιτλο γι' αυτο να προσεχουν τα κορακια...

Αυτα και αυριο με την κουπα.

Κουνελακια με προσοχη και απο το πεζοδρομιο....

Η Ζωη σου ειναι επικηρυγμενη!

ΘΥΡΑ 7 RED ULTRAS
o παναγιωτης γιαννακης σηκωσε την πρωτη ευρωπαικη κουπα με το τριφυλλι στο στηθος

στο μπασκετ εχετε φαει τοσες ψωλες, που αμα τις συνδεσεις, η ψωλη που εχετε φαει θα φτανει μεχρι τον αρη

gate 7 red putas

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
o παναγιωτης γιαννακης σηκωσε την πρωτη ευρωπαικη κουπα με το τριφυλλι στο στηθος

στο μπασκετ εχετε φαει τοσες ψωλες, που αμα τις συνδεσεις, η ψωλη που εχετε φαει θα φτανει μεχρι τον αρη

gate 7 red putas
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Να διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες. Είπαμε, τώρα είναι δύο τσέπες, κόκκαλης ποδόσφαιρο, Αγγελόπουλοι μπάσκετ. Και όπως και στο ποδόσφαιρο ΑΝ θυμάσαι ο Κόκκαλης ξεκίνησε με τον Νταϊφά αλλά μετά έμαθε τα κόλπα και σας έχει 12 χρόνια στημένους, έτσι νομίζω πως θα γίνει και με το μπάσκετ.
Προσωπικά φίλε θέλω να βλέπω μάχες παντού κι ας χάνω που και που. Αλλά για εξήγησέ μου ρε συ που έχεις μεγάλη ομάδα. Γιατί από τότε που ο Κόκκαλης παράτησε το μπάσκετ και το δικό μας μπάσκετ πήρε την κατιούσα...κανείς πλέον δεν ασχολείται μαζί του παρά μόνο όταν παίζει η Εθνική; μάλλον είναι επειδή η ομάδα σας εχει ρεύμα...και έρισμα λαϊκό...χαχαχαχα.
Τώρα που ξανανεβαίνει ο ΟΣΦΠ, τώρα θα ξαναγεμίσουνε τα γήπεδα μπάσκετ πάλι....μα γιατί άραγε....
Και βάζω κι ένα παρακινδυνευμένο στοίχημα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ....θα αρχίσουν να σνομπάρουν ΚΑΙ το μπάσκετ στην πρωτη στραβη....λαγοι, κουνέλια ....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε vasso χωρίς ίχνος προσβολής για τον ανδρισμό σου για το παράδειγμα μου αλλα μα την παναγία σαν να τσακώνομαι με γυναίκα είναι. σε πιάνω στο ένα, πας στο άλλο, σε πιάνω στο άλλο με πας στο τρίτο.
όσες φορές έχουμε κόντρα στο τέλος καταλήγεις στα λόγια μου και μετά πάλι φτου ξανα μανα. όταν λέω οτι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι και κρύβουν τις μαλακίες τους στην διαιτησία μου πιάνεις πάλι τον λεντέσμα και τον γεροτζόλε.
τώρα για τις ερωτήσεις που λες δεν κατάλαβες που δεν απαντάς ε τι να πω, ή μιλάμε ή βήχουμε. για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεις τους μαλάκες/άμπαλους/τυφλωμένους γαύρους που μου την ξαναλένε "γιατί ασχολείσαι". άστο να πα να γαμηθεί

Και τώρα τι κατάλαβες; Εγώ βάζω στοίχημα πως είναι θέμα υγείας. Έχει ζάχαρο το παλικάρι και προσπαθεί να δημιουργεί καυγάδες για να εκτονώνεται...δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι ασυνάρτητος. Τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω τι λέει αλλά δεν μπορώ. Όπως κι εσύ, μόλις του απαντάω σε ένα και τον ρωτάω κάτι, απαντάει άσχετα...δεν έχει αρχή και τέλος. Απλά να μαλλώνει θέλει, όπως και στο άβατάρ του.
Δεν είναι Ολυμπιακός. Δεν ξέρει μπάλα. Αν έχει παίξει μπάλα, ήταν σίγουρα μόνια εκτός δεκαοκτάδας. και στην τελική...ακόμα δεν μου απάντησε ποια ομάδα έχει φέτος τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ αφού τον ενδιαφέρει τόσο αυτό το στατιστικό. Και για να το πάμε παρακάτω...ποια είχε τα περισσότερα κερδισμένα πέρσι; Ποια πρόπερσι; Βασούλη;;; Ξέρεις;;;
Και μετά τα φάουλ...μπορούμε να πάμε και στα πέναλτι...και όπου αλλού θέλεις...γιατί από θεωρίες μαλακίας...να σου πω εγώ χίλιες zewasoft-boy

alex01

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Να διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες. Είπαμε, τώρα είναι δύο τσέπες, κόκκαλης ποδόσφαιρο, Αγγελόπουλοι μπάσκετ. Και όπως και στο ποδόσφαιρο ΑΝ θυμάσαι ο Κόκκαλης ξεκίνησε με τον Νταϊφά αλλά μετά έμαθε τα κόλπα και σας έχει 12 χρόνια στημένους, έτσι νομίζω πως θα γίνει και με το μπάσκετ.
Προσωπικά φίλε θέλω να βλέπω μάχες παντού κι ας χάνω που και που. Αλλά για εξήγησέ μου ρε συ που έχεις μεγάλη ομάδα. Γιατί από τότε που ο Κόκκαλης παράτησε το μπάσκετ και το δικό μας μπάσκετ πήρε την κατιούσα...κανείς πλέον δεν ασχολείται μαζί του παρά μόνο όταν παίζει η Εθνική; μάλλον είναι επειδή η ομάδα σας εχει ρεύμα...και έρισμα λαϊκό...χαχαχαχα.
Τώρα που ξανανεβαίνει ο ΟΣΦΠ, τώρα θα ξαναγεμίσουνε τα γήπεδα μπάσκετ πάλι....μα γιατί άραγε....
Και βάζω κι ένα παρακινδυνευμένο στοίχημα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟ....θα αρχίσουν να σνομπάρουν ΚΑΙ το μπάσκετ στην πρωτη στραβη....λαγοι, κουνέλια ....
βλεπω οτι εχεις καποια επιχειρηματα, ισως εχεις δικιο, ροδα ειναι και γυριζει, μπορει αυριο να το παιρνει ο οσφπ στο μπασκετ για 10 χρονια σερι,ομως καλο θα ειναι να μην λες τους αλλους λαγους , κουνελια κλπ, ειναι ακαιρο γιατι και εγω μπορω να σου απαντησω ,
"μαγκια ,κλανια κι εξατμιση και κωλο φιλιστρινη". ειναι κριμα να φανατιζεσαι για την μπαλλα και μπασκετ, οταν οι αλλοι εκμεταλευομενοι το παθος σου να ανηκεις καπου ,κερδιζουνε εκ ευρω, και ηδη απο περισυ εως φετος εχει σκοτωθει ενας παναθηναικος και ενας ολυμπιακος,αρκετοι μαχαιρωμενοι ανευ λογου και αιτιας , γιαυτο πριν κοροιδευεις τους αλλους σκεψου , και αμα θες να εκτονωθεις, κανε κατι δημιουργικο ,μην αναλωνεσαι

η διαφορα μας με εσας, ειναι οτι στο αθλητικο κομματι εχουμε κανει αξιολογες ευρωπαικες πορειες, ενω εσεις ΤΙΠΟΤΑ

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αμάν πια με αυτήν την καραμέλλα της Ευρώπης! ¨Εχετε γίνετε αυτό που Ζουράρις λέει Ευρωλιγούρηδες!

¨Oλοι εσείς οι βάζελοι του basket μήπως είστε και λίγο όψιμοι? Γιατί μονίμως ο Ζέλικο σας παρακαλάει να στηρίξετε την ομάδα στα εντός έδρας? Δηλαδή γίνατε παναθηναικοί από τις επιτυχίες στο basket?

Αφού επιμένεις βέβαια ευρωπαικά σου θυμίζω αξέχαστες ευρωπαικές σου στιγμές στο Τελ Αβίβ, Σαραγόσα, ήττες από ΟΣΦΠ μέσα-'εξω τον επόμενο χρόνο με 20 πόντους στο ΟΑΚΑ (κι αποκλεισμός φυσικά από τους 8) και τελικά η 1η συγγνώμη της FIBA προς Barcelona για την περίφημη τάπα του Βράνκοβιτς που συνόδευε και τον 1ο πλαστό ευρωπαικό σας τίτλο.

Πόσο σου πήρε να επαναλάβεις το 1ο triple crown? Μόλις πέρυσι σε έναν τελικό στο ΟΑΚΑ εναντίον ΤΣΣΚΑ, όπου ο  Δαβίδ Στέρν (πρόεδρος του NBA) χαρακτήρισε ανήκουστο , καθώς σφυρίχτηκαν μόνο υπέρ του ΠΑΟ γύρω στις 48 βολές. Δεν είχε έρθει φαίνεται σε αγώνα σας στα ελληνικά play-offs!

Μετά τιμής,

Sexpeare in Luv

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom