ελα ντε τι κατάλαβα. τσάμπα κόπος. μήπως το εκτιμάει ο κρόκους?Και τώρα τι κατάλαβες; Εγώ βάζω στοίχημα πως είναι θέμα υγείας. Έχει ζάχαρο το παλικάρι και προσπαθεί να δημιουργεί καυγάδες για να εκτονώνεται...δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι ασυνάρτητος. Τόσο καιρό προσπαθώ να καταλάβω τι λέει αλλά δεν μπορώ. Όπως κι εσύ, μόλις του απαντάω σε ένα και τον ρωτάω κάτι, απαντάει άσχετα...δεν έχει αρχή και τέλος. Απλά να μαλλώνει θέλει, όπως και στο άβατάρ του.
Δεν είναι Ολυμπιακός. Δεν ξέρει μπάλα. Αν έχει παίξει μπάλα, ήταν σίγουρα μόνια εκτός δεκαοκτάδας. και στην τελική...ακόμα δεν μου απάντησε ποια ομάδα έχει φέτος τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ αφού τον ενδιαφέρει τόσο αυτό το στατιστικό. Και για να το πάμε παρακάτω...ποια είχε τα περισσότερα κερδισμένα πέρσι; Ποια πρόπερσι; Βασούλη;;; Ξέρεις;;;
Και μετά τα φάουλ...μπορούμε να πάμε και στα πέναλτι...και όπου αλλού θέλεις...γιατί από θεωρίες μαλακίας...να σου πω εγώ χίλιες zewasoft-boy
με 3 & 60 με έχει να χαλάω το συκώτι μου με τον vasso και του πλέζουρα που μόνο χαρτομάντιλα μοιράζει του δίνει τα 3πλάσια. στα διαλα πια...