Εγώ δεν μπορώ θα την πω την κακιά μου....
Από ολόκληρο το ματς μου έχει μείνει στο μυαλό μια φάση!
Τελευταίο νομίζω λεπτό του παιχνιδιού και ο Κρεσπο έχει βάλει τα χέρια του γύρω από τον θώρακα του Ελ Αραμπι για να τον κλειδώσει ώστε να μην μπορέσει να σηκωθεί για κεφαλια.
Η σέντρα γίνεται ο Κρεσπο τα καταφέρνει και κρατάει στο έδαφος τον παίκτη του Ολυμπιακού. Τότε ο Ελ Αραμπι κάνει κίνηση να απεγκλωβιστεί ΠΛΕΟΝ από τον παικτη του ΠΑΟΚ αφού η φάση είχε τελειωσει. Ο Κρεσπο δεν τον αφήνει άμεσα και ο Ελ Αραμπι τσαντίζεται και γυρνώντας τον βλέπει και του δείχνει με νοήματα «τι κανεις ρε φίλε... χαλαρωσε το πήρατε...» και τότε ο Κρεσπο ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αν δεν τον τράβαγε/αγκάλιαζε με δύναμη ένας συμπαίκτης του θα είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Αυτή η συμπεριφορά/έκρηξη του Κρεσπο δικαιολογείτε ΕΑΝ σου έχουν βρίσει την οικογένεια, σου έχουν κάψει το αυτοκίνητο, σου έχουν μαλώσει το παιδί σου,
σου έχουν σπάσει τα μουτρα στο ξύλο η
εάν απέναντι σου βρίσκεται μια ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ που έχει ασελγήσει στο κορμί σου εκαντονταδες φορές και ΠΛΕΟΝ είσαι προκατειλημμένος ακόμη και με την ερυθρόλευκη σήμανση της Αστυνομίας.
Α ρε Θρυλε πόση ΖΗΜΙΑ έχεις κανει στην ψυχοσύνθεση των Μπαοκτζηδων....!!!!