celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.382
- Πόντοι
- 6.056
Αμα βγαλεις ακρη μου το λες
Αμα βγαλεις ακρη μου το λες
ειπαμε αγγαρεια...ο θεσμος του κυπελλου εγινε για τους αλλοθρησκους να τσιμπανε κανα τσιγγινο μην μας την κανουν και μεινουμε μονοι μας στο πρωταθλημα...μόνο τόσα έχουμε? ξεφτίλα
δεν τελειωσε ακομα η χρονια τυπε...μενει να ξεκαθαρισει το θεμα με την τσελσι...τακη καλο καλοκαιρι.
Ε τότε να μην κατεβαίνουμε καθόλου. Να γλιτώνουμε και την κούραση.ρε μαλακες ποτε θα καταλαβετε οτι το κυπελλο ειναι παντα αγγαρεια για τον θρυλο???
τακη καλο καλοκαιρι.
Ιδιως οταν συμπιπτει με Eurovision οπως το 2001...ετσι και τωρα.Ε τότε να μην κατεβαίνουμε καθόλου. Να γλιτώνουμε και την κούραση.
Εκανε και 2η δοση αστραμηνμεμαλωνετε ή λογαριαζει χωρις τον ξενοδοχο?Φεύγεις διακοπές;
σου ειπα εγω να μην κατεβαινουμε????αλλα ειναι ο τελευταιος στοχος της χρονιας...Ε τότε να μην κατεβαίνουμε καθόλου. Να γλιτώνουμε και την κούραση.
Εκανε και 2η δοση αστραμηνμεμαλωνετε ή λογαριαζει χωρις τον ξενοδοχο?
Ειναι και γκαντεμης,στο 1-1 οταν πιεζε η ομαδα πεταξε το "Ελπιζω να αποδοσει η πιεση"
ΓΙουροβιζιον ειζαμε και το 2001 οταν καναμε το 2-4 και το σηκωσαμε στην ουδετερη(χα χα) Ν.Φιλαδελφεια.
Toσα ΠΑΟΚτσακια βγηκαν απο αυτο το Κυπελλι ομως...αξιζε η περιοδεια ...το ειδα οτο Διδυμοτειχο φανταρος!Εκείνο το κύπελλο θυμάμαι μετά που το γυρνούσανε από χωριό σε χωριό.
Τί καταστάσεις ζούσαμε τότε
Toσα ΠΑΟΚτσακια βγηκαν απο αυτο το Κυπελλι ομως...αξιζε η περιοδεια ...το ειδα οτο Διδυμοτειχο φανταρος!
Όχι μόνο Eurovision αλλά και την τελευταία αγωνιστική τότε ο ΠΑΟΚ είχε χάσει 1-0 όπως και φέτος από αστέρα και ο γαύρος είχε κερδίσει 1-4 όπως και τώρα τον βάζελοΙδιως οταν συμπιπτει με Eurovision οπως το 2001...ετσι και τωρα.
Τώρα θα το πάνε και στα υπόλοιπα που τότε δεν πρόλαβανΕκείνο το κύπελλο θυμάμαι μετά που το γυρνούσανε από χωριό σε χωριό.
Τί καταστάσεις ζούσαμε τότε
Oντως πηγαν να αρπαχτουν,παιζει να τους κανει πλυση το παμπλο στα αποδυτηρια.Εγώ δεν μπορώ θα την πω την κακιά μου....
Από ολόκληρο το ματς μου έχει μείνει στο μυαλό μια φάση!
Τελευταίο νομίζω λεπτό του παιχνιδιού και ο Κρεσπο έχει βάλει τα χέρια του γύρω από τον θώρακα του Ελ Αραμπι για να τον κλειδώσει ώστε να μην μπορέσει να σηκωθεί για κεφαλια.
Η σέντρα γίνεται ο Κρεσπο τα καταφέρνει και κρατάει στο έδαφος τον παίκτη του Ολυμπιακού. Τότε ο Ελ Αραμπι κάνει κίνηση να απεγκλωβιστεί ΠΛΕΟΝ από τον παικτη του ΠΑΟΚ αφού η φάση είχε τελειωσει. Ο Κρεσπο δεν τον αφήνει άμεσα και ο Ελ Αραμπι τσαντίζεται και γυρνώντας τον βλέπει και του δείχνει με νοήματα «τι κανεις ρε φίλε... χαλαρωσε το πήρατε...» και τότε ο Κρεσπο ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αν δεν τον τράβαγε/αγκάλιαζε με δύναμη ένας συμπαίκτης του θα είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Αυτή η συμπεριφορά/έκρηξη του Κρεσπο δικαιολογείτε ΕΑΝ σου έχουν βρίσει την οικογένεια, σου έχουν κάψει το αυτοκίνητο, σου έχουν μαλώσει το παιδί σου,
σου έχουν σπάσει τα μουτρα στο ξύλο η εάν απέναντι σου βρίσκεται μια ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ που έχει ασελγήσει στο κορμί σου εκαντονταδες φορές και ΠΛΕΟΝ είσαι προκατειλημμένος ακόμη και με την ερυθρόλευκη σήμανση της Αστυνομίας.
Α ρε Θρυλε πόση ΖΗΜΙΑ έχεις κανει στην ψυχοσύνθεση των Μπαοκτζηδων....!!!!
Όση πλύση και να κάνει ο πάμπλο το σπερμα δεν φεύγειOντως πηγαν να αρπαχτουν,παιζει να τους κανει πλυση το παμπλο στα αποδυτηρια.
μονο των παοκσιδων?Εγώ δεν μπορώ θα την πω την κακιά μου....
Από ολόκληρο το ματς μου έχει μείνει στο μυαλό μια φάση!
Τελευταίο νομίζω λεπτό του παιχνιδιού και ο Κρεσπο έχει βάλει τα χέρια του γύρω από τον θώρακα του Ελ Αραμπι για να τον κλειδώσει ώστε να μην μπορέσει να σηκωθεί για κεφαλια.
Η σέντρα γίνεται ο Κρεσπο τα καταφέρνει και κρατάει στο έδαφος τον παίκτη του Ολυμπιακού. Τότε ο Ελ Αραμπι κάνει κίνηση να απεγκλωβιστεί ΠΛΕΟΝ από τον παικτη του ΠΑΟΚ αφού η φάση είχε τελειωσει. Ο Κρεσπο δεν τον αφήνει άμεσα και ο Ελ Αραμπι τσαντίζεται και γυρνώντας τον βλέπει και του δείχνει με νοήματα «τι κανεις ρε φίλε... χαλαρωσε το πήρατε...» και τότε ο Κρεσπο ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αν δεν τον τράβαγε/αγκάλιαζε με δύναμη ένας συμπαίκτης του θα είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Αυτή η συμπεριφορά/έκρηξη του Κρεσπο δικαιολογείτε ΕΑΝ σου έχουν βρίσει την οικογένεια, σου έχουν κάψει το αυτοκίνητο, σου έχουν μαλώσει το παιδί σου,
σου έχουν σπάσει τα μουτρα στο ξύλο η εάν απέναντι σου βρίσκεται μια ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ που έχει ασελγήσει στο κορμί σου εκαντονταδες φορές και ΠΛΕΟΝ είσαι προκατειλημμένος ακόμη και με την ερυθρόλευκη σήμανση της Αστυνομίας.
Α ρε Θρυλε πόση ΖΗΜΙΑ έχεις κανει στην ψυχοσύνθεση των Μπαοκτζηδων....!!!!