Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.072
- Πόντοι
- 10.411
Άντε,θα μας ενώσει απόψε όλους το 18χρονο(λέμε τώρα)και εμεις πλεον το ιδιο.
Άντε,θα μας ενώσει απόψε όλους το 18χρονο(λέμε τώρα)και εμεις πλεον το ιδιο.
εγω. με γαμησε ο μαρτινς.
μα τον πουστη οταν θελει να μαλακιστει μαλακιζεται και κανει πειραματα διχως λογο.Άντε στείλτε τον στη Γουλβς τον μυρωδιά
Εμένα μπουξος κ Τάκης Μπούκας δε με αφήνουν να το γυρίσουμε τώρα στη Γιουροβίζιον κ με αναγκάζουν να υποστώ το βασανιστηριο της απονομηςΕγώ βλέπω γιουροβιζιον από καναπέ πάντως
ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΕΒΕΣΤΕ...ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ...
Εσεις λεφτα εμεις ψυχη...για αυτο χασατε.Έχεις την εντύπωση πως επειδή νικήσατε απόψε ότι είστε καλύτεροι από εμάς?
φυγε ρε κατσικοποδαρε.μπηκες και καλα πριν αρχισει το ματς να μας πεις οτι εισαι εδω.παντως τι σοι μαλακες ειστε ολοι εδω μεσα, δεν μπορω να καταλαβω :
οταν ο αλλος με τις μαλακιες του μας στερησε την προκριση με την αρσεναλ και τον τελικο γιουροπα λινγκ, για ολους ηταν απλα Δευτέρα..μονο εγω εμπαινα και εκραζα....
τωρα που χαθηκε ενα ματς της σειρας, εχετε ξεκωλωθει να κραζετε τον εναν και τον αλλο...
αβυσσος η ψυχη σας ρε μαλακες!!!!
παντως τι σοι μαλακες ειστε ολοι εδω μεσα, δεν μπορω να καταλαβω :
οταν ο αλλος με τις μαλακιες του μας στερησε την προκριση με την αρσεναλ και τον τελικο γιουροπα λινγκ, για ολους ηταν απλα Δευτέρα..μονο εγω εμπαινα και εκραζα....
τωρα που χαθηκε ενα ματς της σειρας, εχετε ξεκωλωθει να κραζετε τον εναν και τον αλλο...
αβυσσος η ψυχη σας ρε μαλακες!!!!
Καλα...πιειτε τωρα αυτο που θα βγαλουμε μετα την σαμπανια...και περαστικα...ΟΛΟΨΥΧΑ.παοκακι εισαι και θα εισαι μην ξεχνιεσαι.
Το θέλατε περισσότερο,έβγαλε και ο δικός μας,κάποια από τα κουσούρια που έχει,αλλά ως εκεί.Εσεις λεφτα εμεις ψυχη...για αυτο χασατε.
Tυπε καλη τυχηΤο θέλατε περισσότερο,έβγαλε και ο δικός μας,κάποια από τα κουσούρια που έχει,αλλά ως εκεί.
ρε μαλακες ποτε θα καταλαβετε οτι το κυπελλο ειναι παντα αγγαρεια για τον θρυλο???φυγε ρε κατσικοποδαρε.μπηκες και καλα πριν αρχισει το ματς να μας πεις οτι εισαι εδω.
?Tυπε καλη τυχη
τακη καλο καλοκαιρι.κοιταξτε αυριο μην παθουμε καμια νιλα απο την τσελσι και μας γαμηθει ολη η καλοκαιρινη προετοιμασια, και αφηστε τον κριμιζενσκι και τον πασχαλιδη να χαρουν κανα κυπελλακι....
μόνο τόσα έχουμε? ξεφτίλα9 στα 25 κυπελλα????