Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αμα γαμουσες με τους παικτες σου να το ελεγεςσας γαμαμε 30 χρονια και πονατε ΠΟΝΑΤΕ
οταν γαμας με τα κορακια να ντρεπεσαι να το λες
αμα γαμουσες με τους παικτες σου να το ελεγεςσας γαμαμε 30 χρονια και πονατε ΠΟΝΑΤΕ
Οι στερημένοι και η βιασμενοι έτσι κάνουν λες και πήραν το τσουλου η καραγκιοζηδες .κοιμήθηκε και ο θεός..ένας αγώνας όλα γίνονται..Εγώ δεν μπορώ θα την πω την κακιά μου....
Από ολόκληρο το ματς μου έχει μείνει στο μυαλό μια φάση!
Τελευταίο νομίζω λεπτό του παιχνιδιού και ο Κρεσπο έχει βάλει τα χέρια του γύρω από τον θώρακα του Ελ Αραμπι για να τον κλειδώσει ώστε να μην μπορέσει να σηκωθεί για κεφαλια.
Η σέντρα γίνεται ο Κρεσπο τα καταφέρνει και κρατάει στο έδαφος τον παίκτη του Ολυμπιακού. Τότε ο Ελ Αραμπι κάνει κίνηση να απεγκλωβιστεί ΠΛΕΟΝ από τον παικτη του ΠΑΟΚ αφού η φάση είχε τελειωσει. Ο Κρεσπο δεν τον αφήνει άμεσα και ο Ελ Αραμπι τσαντίζεται και γυρνώντας τον βλέπει και του δείχνει με νοήματα «τι κανεις ρε φίλε... χαλαρωσε το πήρατε...» και τότε ο Κρεσπο ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αν δεν τον τράβαγε/αγκάλιαζε με δύναμη ένας συμπαίκτης του θα είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Αυτή η συμπεριφορά/έκρηξη του Κρεσπο δικαιολογείτε ΕΑΝ σου έχουν βρίσει την οικογένεια, σου έχουν κάψει το αυτοκίνητο, σου έχουν μαλώσει το παιδί σου,
σου έχουν σπάσει τα μουτρα στο ξύλο η εάν απέναντι σου βρίσκεται μια ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ που έχει ασελγήσει στο κορμί σου εκαντονταδες φορές και ΠΛΕΟΝ είσαι προκατειλημμένος ακόμη και με την ερυθρόλευκη σήμανση της Αστυνομίας.
Α ρε Θρυλε πόση ΖΗΜΙΑ έχεις κανει στην ψυχοσύνθεση των Μπαοκτζηδων....!!!!
οπως πηρε ο βαζελος το "δοσμενο" πρωταθλημα το 2004 επι κοκκαλη με την μπουνια του κυριακου μεσα στην λεωφορο...Το πως πηραμε το "δοσμενο" πρωταθλημα στον Τσετσενο, το θυμασαι?
καλα εσυ εγινες κυλοτα του σαιτ τοτε που ειπες οτι σας κλεβαμε τα πρωταθληματα την δεκαετια του 50, χωρις ουτε καν να δεις τις βαθμολογιες που τερματιζες κατω απο απολλων καλαμαριας, δοξα δραμας, εθνικο πειραιως και πανιωνιο....αμα γαμουσες με τους παικτες σου να το ελεγες
οταν γαμας με τα κορακια να ντρεπεσαι να το λες
το χθεσινο πεναλντι πριν 20 χρονια χωρις βαρ και με ελληνα διαιτητη δεν θα ειχε σφυριχτεικαλα εσυ εγινες κυλοτα του σαιτ τοτε που ειπες οτι σας κλεβαμε τα πρωταθληματα την δεκαετια του 50, χωρις ουτε καν να δεις τις βαθμολογιες που τερματιζες κατω απο απολλων καλαμαριας, δοξα δραμας, εθνικο πειραιως και πανιωνιο....
ποιος να σε παρει στα σοβαρα πλεον μετα απο αυτο?εισαι μονο για τα στενα ορια της μπουγατσουπολης..κανα μετροσπορτ, κανα λιμπερο και μεχρι εκει..
ενω εσεις που πανηγυριζετε με τα κλεμμενα ειστε καλυτεροι???Το σκυλάκι μου με βλέπει να τρώω την μπριζόλα μου και ΘΕΛΕΙ ειλικρινά να του την πετάξω όπως είναι... όμως ΤΕΛΙΚΑ είναι παντοτε χαρούμενο με το κόκκαλο
δηλαδη πριν 20 χρονια ειχε καμια χωρα βαρ και μονο ο κακος ο κοκαλλης δεν το δεχοταν???????????το χθεσινο πεναλντι πριν 20 χρονια χωρις βαρ και με ελληνα διαιτητη δεν θα ειχε σφυριχτει
το εχουμε δει πολλες φορες απο το 1980 βλεπουμε μπαλα
οχι αλλα υπηρχαν πολλες χωρες χωρις κακο κοκκαλη οποτε και χωρις βαρ παιζοταν σωστα η μπαλα χωρις παραγκεςδηλαδη πριν 20 χρονια ειχε καμια χωρα βαρ και μονο ο κακος ο κοκαλλης δεν το δεχοταν???????????
Ωχ ρε φίλε μας κουρασες πια...ενω εσεις που πανηγυριζετε με τα κλεμμενα ειστε καλυτεροι???
οχι αλλα υπηρχαν πολλες χωρες χωρις κακο κοκκαλη οποτε και χωρις βαρ παιζοταν σωστα η μπαλα χωρις παραγκες
ειπαμε ο παο εκλεψε 5 , η αεκ 3, εσεις 20 πρωταθληματαΩχ ρε φίλε μας κουρασες πια...
Δες τις τσέπες όλων...!!
Έχουν και κλεμμένα μέσα
να το διορθωσω σε μαιμου πεναλντι.τι εκανε ο κακός κοκκαλης?
επαιρνε περισσοτερα πεναλντι?απο τοτε που βγηκε ο γραμμενος στην επο, ποια ομαδα παιρνει τα περισσοτερα πεναλντι?
εκανε χερι ο μανιατης?απο τοτε που βγηκε ο γραμμενος στην επο, ποιος βιερινια και κρεσπο κανουνε χερι?
ειχε κολλητο τον πανοπουλο της ξανθης?απο τοτε που βγηκε ο γραμμενος στην επο, ποιος σερβιτορος αγορασε το ξενοδοχειο της ξανθης?
αγοραζε τις εκλογες της επο?απο τοτε που βγηκε ο γραμμενος στην επο, ποιος φερνει μαυρες σακουλες με ρουβλια στις εκλογες της επο?
εστηνε παιχνιδια?απο τοτε που βγηκε ο γραμμενος στην επο, ποιος προεδρος της λαμιας εδιωξε τον βελλιδη απο τερματοφυλακα της ομαδας λεγοντας οτι πληρωθηκε απο τον μπαοκ?
απειρα τα παραδειγματα...ειπαμε ειστε χειροτεροι : κανατε μεσα σε 5 χρονια ο,τι εκανε ο αλλος σε 20...
βεβαια ποιος ασχολειται με το χερι του κρεσπο μεσα στην τριπολη με ελληνες διαιτητες ή για τις βουτιες του βιερινια....τα αρδακια κανουν ετησια αφιερωματα για το χερι του μανιατη και τις βουτιες του γιαννακοπουλου....
οποτε ολοι ευχαριστημενοι ειμαστε : εσεις το αιωνιο κλαμα του νικου ξανθοπουλου του αδικημενου και εμεις τους τιτλους...δεν προκειται ποτε να αλλαξει αυτο και ολα καλα....
Τόσο απλά... τόσο Μπαοκικα !!Καναμε το ψυχικο μας παλι. Χαρισαμε το κυπελλο-κοκκαλο ,οπως λεει και ο συναγωνιστης απο πανω. Η καντινα στον λευκο πυργο και τα περιξ μαγαζακια τα κονομησανε απ τα κοροϊδα. Τα παοκια δωσανε μια ευχαριστη πιπουλα στις γυναικες τους και κοιμηθηκανε ευχαριστημενοι να πανε του χρονου να χασουν απ ολους στην Ευρωπη και να γελανε και οι πετρες μαζι τους.
Ειμαστε πραγματικα μεγαλοι!!!
κατσικοποδαρος ειναι ο τακης.δευτερη δοση δεν εχω κανει ακομα.Ειναι και γκαντεμης,στο 1-1 οταν πιεζε η ομαδα πεταξε το "Ελπιζω να αποδοσει η πιεση"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και ερωτω δεν ταν μπεναλτυ αυτο,επισης σε μια κεφαλια του ελ αραμπι παλι τον εχουν γαντζωσει απο το ενα χερι και δεν τον αφηνουν αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες.Εγώ δεν μπορώ θα την πω την κακιά μου....
Από ολόκληρο το ματς μου έχει μείνει στο μυαλό μια φάση!
Τελευταίο νομίζω λεπτό του παιχνιδιού και ο Κρεσπο έχει βάλει τα χέρια του γύρω από τον θώρακα του Ελ Αραμπι για να τον κλειδώσει ώστε να μην μπορέσει να σηκωθεί για κεφαλια.
Η σέντρα γίνεται ο Κρεσπο τα καταφέρνει και κρατάει στο έδαφος τον παίκτη του Ολυμπιακού. Τότε ο Ελ Αραμπι κάνει κίνηση να απεγκλωβιστεί ΠΛΕΟΝ από τον παικτη του ΠΑΟΚ αφού η φάση είχε τελειωσει. Ο Κρεσπο δεν τον αφήνει άμεσα και ο Ελ Αραμπι τσαντίζεται και γυρνώντας τον βλέπει και του δείχνει με νοήματα «τι κανεις ρε φίλε... χαλαρωσε το πήρατε...» και τότε ο Κρεσπο ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΒΙΑΙΑ τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αν δεν τον τράβαγε/αγκάλιαζε με δύναμη ένας συμπαίκτης του θα είχαμε σύρραξη μεταξύ των παικτών ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Αυτή η συμπεριφορά/έκρηξη του Κρεσπο δικαιολογείτε ΕΑΝ σου έχουν βρίσει την οικογένεια, σου έχουν κάψει το αυτοκίνητο, σου έχουν μαλώσει το παιδί σου,
σου έχουν σπάσει τα μουτρα στο ξύλο η εάν απέναντι σου βρίσκεται μια ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΦΑΝΕΛΑ που έχει ασελγήσει στο κορμί σου εκαντονταδες φορές και ΠΛΕΟΝ είσαι προκατειλημμένος ακόμη και με την ερυθρόλευκη σήμανση της Αστυνομίας.
Α ρε Θρυλε πόση ΖΗΜΙΑ έχεις κανει στην ψυχοσύνθεση των Μπαοκτζηδων....!!!!
τυπε μου αυτη ειναι δικη σας δουλεια...ετσι μεγαλωσατε, ετσι σας μαθανε...με 20 λεπτα βιντεακια με μουφα πεναλντι του θρυλου...τι εγινε ρε ραουπαου, που ειναι τα πολλα πετσινα πεναλντι του ΠΑΟΚ που εκριναν τιτλους να τα μετρησουμε διπλα στου ολυμπιακου που εκανε λιγοτερα σε 20 χρονια???????