Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι βρηκες το 0,5%???
παντως απο την ωρα που μπηκαν οι βαζελοι το οχι απο 2 εφτασε στο 4 στην ψηφοφορια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
5 μολις μπηκε και ο σινσ1991
καλα ρε μαλακες ανωμαλοι ειστε???????
ελατε να ψηφισετε και στις εκλογες για τα μελη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Αντιλαμβάνομαι οτι έχεις άγνωστες λέξεις.
Υπάρχουν και λεξικά ξέρεις, σε όλα τα βιβλιοπωλεία.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προτιμω τα ιδιαιτερα μαθηματα οχι την αυτοδιδαχη,θα ερθεις ?

Κανένα στοιχηματάκι έχεις να προτείνεις ακόμα σαν το χτεσινό;
Αν και είναι σαν να κλέβω εκκλησία!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

περιμενα πμ σου αλλα δεν ειδα τπτ στα εισερχομενα.οποτε ασε τις εξυπναδες περι στοιχηματων.καμια κοτα σας δεν εστειλε μνμ ακομη κ αν το πιστευε.ακομη κ αχαστο να το ειχατε δεν θα το παιζατε φετος γιατι αποδειξαμε πως κατι μπορουσαμε να κανουμε.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πείθομαι ολοένα και περισσότερο οτι μόνο πίσω απο το πληκτρολόγιό σου γαμάς.
Και δεν με εκπλήσσει.
Αλλη μια και τελευταια φορα να στο πω επειδη εισαι και βλακας,διαβασε τις ενημερωσεις μου εδω μεσα και μετα μιλα ρε ανουσιο ζωαριο που ολη μερα καθεσαι και ποσταρεις,εισαι 1,5 μηνα και ενα στομα που γενναει σκατα εισαι,loser,κομπλεξικε και αγαμητε.
Σου εριξα και 4 παστελια,αποκλειστηκες απο Ρειντζερς και κυπελλο.
Εχεις παρει τα @@ ως ομαδα.
Ως ατομο εχεις εισπραξει ολη τη χλευη εδω μεσα.
Αξιοπρεπεια ΜΗΔΕΝ.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ποια άποψη φέθρυ; ΔΕΝ ΕΧΩ ακούσει άποψη από εσένα. Μόνο ειρωνείες
Ψάξε καλύτερα τότε.
Δεν είναι δικό μου το λάθος που δεν τα βρίσκεις.
Αλλά μ' αρέσει που δεν σε ενοχλούν οι "απόψεις" που κυκλοφορούν εδώ απο τους ομοϊδεάτες σου, και που όλως τυχαίως έχουν να κάνουν με χυσίματα.
Λες και δεν σας έχυσε τρις χτες η Τσέλσι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι βρηκες το 0,5%???
παντως απο την ωρα που μπηκαν οι βαζελοι το οχι απο 2 εφτασε στο 4 στην ψηφοφορια :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ρε δωρητή..εγώ δεν έχω ψηφίσει....μάλλον βία και νοθεία γίνεται.....κάντε ένσταση.... :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αλλη μια και τελευταια φορα να στο πω επειδη εισαι και βλακας,διαβασε τις ενημερωσεις μου εδω μεσα και μετα μιλα ρε ανουσιο ζωαριο που ολη μερα καθεσαι και ποσταρεις,εισαι 1,5 μηνα και ενα στομα που γενναει σκατα εισαι,loser,κομπλεξικε και αγαμητε.
Σου εριξα και 4 παστελια,αποκλειστηκες απο Ρειντζερς και κυπελλο.
Εχεις παρει τα @@ ως ομαδα.
Ως ατομο εχεις εισπραξει ολη τη χλευη εδω μεσα.
Αξιοπρεπεια ΜΗΔΕΝ.
ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ
Οκ, να το συμπληρώσω τότε.
Γαμάς πίσω απο το πληκτρολόγια ΚΑΙ επί χρήμασι.
Και μόνον έτσι.
Ικανοποιημένος τώρα, μικρέ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

περιμενα πμ σου αλλα δεν ειδα τπτ στα εισερχομενα.οποτε ασε τις εξυπναδες περι στοιχηματων.καμια κοτα σας δεν εστειλε μνμ ακομη κ αν το πιστευε.ακομη κ αχαστο να το ειχατε δεν θα το παιζατε φετος γιατι αποδειξαμε πως κατι μπορουσαμε να κανουμε.

Πολύ χαίρομαι τη λεκτική σου αυτοσυγκράτηση, σημάδι οτι κατανοείς πόσο ρόμπα έχεις γίνει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι πλακίτσα μωρέ...εδώ βρίζεστε ανηλεώς.....για cool...
Όχι βριζόμαστε.
Με βρίζουν, διότι δεν ξέρουν πως να αντιπαρέλθουν την ειρωνεία μου.
Και μου κάνανε τη μούρη κρέας σου λέω!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Όταν μιλάς με Oλυμπιακούς πρέπει να λες πράγματα που να τους αρέσουν. Aν λες πράγματα που δεν τους αρέσουν έχουν μία εμμονή με την ομοφυλοφιλία και αρχίζουν να σε αποκαλούν στράκι και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την μάλλον δική τους κρυφή πλευρά... Eπίσης "γειώνουν" πολύ συχνά την συζήτηση: χωρίς να απαντάνε ουσιαστικά σε κάποιο ερώτημα ή να αντιτίθενται σε μία άποψη προσφεύγουν σε παλιότερες νίκες επί του βάζελου ή της AEK ανάλογα τον συνομιλητή.Aυτή είναι και η απάντησή τους σε οποιαδήποτε ερώτηση "αλλόθρησκου". Xτες και σήμερα είναι πιο "διαλλακτικοί" καθότι δεν τους πολυπαίρνει να κουνιόνται...Για κάποιον με διάθεση χιούμορ όπως ο Φέθρυ και πολλές φορές και εγώ, ο φανατισμένος γαύρος έχει πολύ πλάκα για διάλογο και καζούρα.Yπάρχουν βέβαια και οι λογικοί οι οποίοι απουσιάζουν από εδώ τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
Φίλοι Γαύροι σταματήστε να αντιγράφετε τον Tσουκαλά και ελάτε στα συγκαλά σας.Δεν θα σας γαμήσουμε τη γυναίκα,κουβέντα και πλάκα για το ποδόσφαιρο κάνουμε.
1. Η πλάκα πάντα έχει όρια. Και έχει και τρόπο έκφρασης. Ο φέθρυ δεν κάνει πλάκα, ειρωνεύεται, χωρίς όμως ακόμα να έχει απαντήσει ούτε ΜΙΑ φορά για τις δικές σας ήττες.
2. Ο φέθρυ λέει πως ΔΕΝ κάνει πλάκα, λέει την άποψή του (λέει). Εμείς ούτε αυτό το βλέπουμε. Άρα ούτε πλάκα ούτε άποψη.
3. Since, βλέπεις πως με όσους κάνουν πλάκα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά το θέμα είναι πως αυτοί που έρχονται εδώ να κάνουν πλάκα, δεν τη δέχονται. Αρχίζουν μετά τα βρισίδια και μετά έρχεται εκτροπή της κουβέντας. Όταν κάνεις καζούρα σε κάποιον, την κάνεις περιμένοντας πως θα φας κι από εκείνον.
4. Έρχονται και κάνουν καζούρα εδώ μέσα όλοι, αλλά με ξένα παντελόνια. Εμείς σας κάνουμε καζούρα αλλά όταν εμείς σας κερδίζουμε...καταλαβαίνεις τη διαφορά; Τι να μας πει τώρα ο κάθε ένας που δεν μπορεί να μας κερδίσει και έρχεται μετά από ήττα δική μας από κάποιον άλλο τρίτο; Klein mein!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Οκ, να το συμπληρώσω τότε.
Γαμάς πίσω απο το πληκτρολόγια ΚΑΙ επί χρήμασι.
Και μόνον έτσι.
Ικανοποιημένος τώρα, μικρέ;
Και επι χρημασι και τζαμπα.
ΟΚ αγαμητε στρακο?
Πηγαινε να αυτοκτονησεις πουστρομαλακιστηρι ΤΩΡΑ :birdman:

Επισκέπτης

Έλβις με το να προκαλείς συνέχεια άμεσα ή έμμεσα όποιον δεν σου αρέσει για ραντεβού για ξύλο δεν σε κάνει άντρα... Ξέρεις τα πράγματα έχουν αλλάξει από την εποχή των σπηλαίων. Aν έχεις ανοίξει ή σου έχουν ανοίξει το κεφάλι δεν παίζει κάποιο ρόλο εδώ. Eδώ είναι forum. O καθένας με τον τρόπο του λέει την άποψή του. Σταμάτα λοιπόν σαν την γυναικούλα να λες όλο το ίδιο και το ίδιο. Προσκαλείς όλο τον κόσμο στο καφέ στα καμίνια για ξύλο. Kαι ποιός σου είπε ρε κακόμοιρε ότι ξέρω εγώ πχ που είναι τα καμίνια; Kαι ποιός σου είπε ότι το να επιδιώκεις να κλείσεις ραντεβού για ξύλο δεν θα οδηγήσει σε κάτι σαν αυτό που συνέβη τις προάλλες με το νεκρό παληκαράκι; Πόσο τελευταίος μπορεί να είσαι για να έχεις τέτοια λογική μέσα στο σκατοκέφαλό σου; Έπρεπε να είμαι μπάτσος και να σου κλείσω το ραντεβού να σε έβλεπα μετά κοτούλα πως θα έκλανες μέντες και θα ερχόταν η μανούλα σου και ο μπαμπάκας σου για να σε βγάλουν απο το κρατητήριο.Kόψτε τις προκλήσεις.Eδώ είναι forum.

Επισκέπτης
Πολύ χαίρομαι τη λεκτική σου αυτοσυγκράτηση, σημάδι οτι κατανοείς πόσο ρόμπα έχεις γίνει.
εσυ εισαι η ρομπα εδω μεσα,οχι εγω.
μπορει η προβλεψη μου να μην ηταν επιτυχης αλλα ειχα το θαρρος να την εκφρασω.
εσυ μιλας για στοιχηματα κ χυσιματα αλλα δεν εστειλες πμ να σου χαρισω οπως λες τα 2000€ που εβαζα στοιχημα.

πεσε για υπνο καλυτερα κ ασε τις μαγκιες/κλανιες,πισω απο μια οθονη εισαι κ εσυ,οπως κ ο ψωλαρας.οσο μαλακας μπορει να ειμαι εγω ή ο ψωλαρας αλλο τοσο θα ησουν κ εσυ αν δεν ποσταρες.συνεχως ομως μας επιβεβαιωνεις οτι σ'αρεσει να σε χυνουν καυλιαρηδες κ εσυ να προσκυνας.

KEEP ON.

εγω την κανω,βαρεθηκα να με παρακαλας να σε γαμησω για να γευτεις στο τελος το νεκταρ μου!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1. Η πλάκα πάντα έχει όρια. Και έχει και τρόπο έκφρασης. Ο φέθρυ δεν κάνει πλάκα, ειρωνεύεται, χωρίς όμως ακόμα να έχει απαντήσει ούτε ΜΙΑ φορά για τις δικές σας ήττες.
2. Ο φέθρυ λέει πως ΔΕΝ κάνει πλάκα, λέει την άποψή του (λέει). Εμείς ούτε αυτό το βλέπουμε. Άρα ούτε πλάκα ούτε άποψη.
3. Since, βλέπεις πως με όσους κάνουν πλάκα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά το θέμα είναι πως αυτοί που έρχονται εδώ να κάνουν πλάκα, δεν τη δέχονται. Αρχίζουν μετά τα βρισίδια και μετά έρχεται εκτροπή της κουβέντας. Όταν κάνεις καζούρα σε κάποιον, την κάνεις περιμένοντας πως θα φας κι από εκείνον.
4. Έρχονται και κάνουν καζούρα εδώ μέσα όλοι, αλλά με ξένα παντελόνια. Εμείς σας κάνουμε καζούρα αλλά όταν εμείς σας κερδίζουμε...καταλαβαίνεις τη διαφορά; Τι να μας πει τώρα ο κάθε ένας που δεν μπορεί να μας κερδίσει και έρχεται μετά από ήττα δική μας από κάποιον άλλο τρίτο; Klein mein!

Τι ήθελες ρε φίλε;
Την επαύριο της ιστορικής σας εμφάνισης στο Στάνφορντ Μπριτζ να μιλάμε για τις τεσσάρες που μας ρίξατε η που σας ρίξαμε; (Υπάρχει και 8άρα, θα στο έχουν πει μάλλον)
Πάλι καλά να λέτε που δεν σχολιάζουμε και την πολύ παντελονάτη ένσταση που -φυσικά- κερδίσατε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όχι βριζόμαστε.
Με βρίζουν, διότι δεν ξέρουν πως να αντιπαρέλθουν την ειρωνεία μου.
Και μου κάνανε τη μούρη κρέας σου λέω!
Έχω ένα βασικό πρόβλημα. Διαβάζω όλα τα ποσταρίσματα πριν γράψω κάτι. Ακριβώς για να μην μπορεί να μου πει κανείς τίποτα. ΕΣΥ ΔΕΝ έχεις άποψη. Και όπως σου είπα ΔΕΝ έχεις ομάδα.
Και ΔΕΝ απάντησες ΟΥΤΕ μία φορά για Ρέιντζερς. Δεν απάντησες ούτε μία φορά σε τίποτα που λέω.
Καταλαβαίνω πως είναι απείρως πιο εύκολο να μη χρειάζεται να σκεφτείς και να αναλύσεις...αλλά είπαμε πως είσαι πάπια...όχι και κουτορνίθι, μια φορά τουλάχιστον υπεράσπισε κανονικά τον εαυτό σου...
Όσο για τις γνώμες των άλλων όπως είδες τις σχολιάζω όλες, ακόμα και του Έλβις και του Αφέντη που δεν συμφωνούσα...οπότε ΚΑΙ δεν διαβάζεις ...ΚΑΙ δεν έχεις άποψη.
σε λυπάμαι....πρεπει να είναι δύσκολο να είσαι μόνος κι έρημος στη ζωή χωρίς φίλους

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ήθελες ρε φίλε;
Την επαύριο της ιστορικής σας εμφάνισης στο Στάνφορντ Μπριτζ να μιλάμε για τις τεσσάρες που μας ρίξατε η που σας ρίξαμε; (Υπάρχει και 8άρα, θα στο έχουν πει μάλλον)
Πάλι καλά να λέτε που δεν σχολιάζουμε και την πολύ παντελονάτη ένσταση που -φυσικά- κερδίσατε.
Φυσικά μπορείς να λες για οτιδήποτε ΑΝ έχεις άποψη.
ΔΕΝ έχεις

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσυ εισαι η ρομπα εδω μεσα,οχι εγω.
μπορει η προβλεψη μου να μην ηταν επιτυχης αλλα ειχα το θαρρος να την εκφρασω.
εσυ μιλας για στοιχηματα κ χυσιματα αλλα δεν εστειλες πμ να σου χαρισω οπως λες τα 2000€ που εβαζα στοιχημα.

πεσε για υπνο καλυτερα κ ασε τις μαγκιες/κλανιες,πισω απο μια οθονη εισαι κ εσυ,οπως κ ο ψωλαρας.οσο μαλακας μπορει να ειμαι εγω ή ο ψωλαρας αλλο τοσο θα ησουν κ εσυ αν δεν ποσταρες.συνεχως ομως μας επιβεβαιωνεις οτι σ'αρεσει να σε χυνουν καυλιαρηδες κ εσυ να προσκυνας.

KEEP ON.

εγω την κανω,βαρεθηκα να με παρακαλας να σε γαμησω για να γευτεις στο τελος το νεκταρ μου!

Πολύ αδύναμο σε ακούω.
Πάρε καμμιά βιταμίνη.

Θα συμφωνήσω μόνο στο οτι σας βαρέθηκα.
Enough η πλακίτσα, μακάρι να λέγατε και τίποτα έξυπνο.
Τα λέμε, κλαμένοι μου φίλοι!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ήθελες ρε φίλε;
Πάλι δεν απαντάς για τη Ρέιντζερς....πα΄λι δεν απαντάς για τα 4...μην κεχνιόμαστε...πονάει όμως,ε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom