Έλβις με το να προκαλείς συνέχεια άμεσα ή έμμεσα όποιον δεν σου αρέσει για ραντεβού για ξύλο δεν σε κάνει άντρα... Ξέρεις τα πράγματα έχουν αλλάξει από την εποχή των σπηλαίων. Aν έχεις ανοίξει ή σου έχουν ανοίξει το κεφάλι δεν παίζει κάποιο ρόλο εδώ. Eδώ είναι forum. O καθένας με τον τρόπο του λέει την άποψή του. Σταμάτα λοιπόν σαν την γυναικούλα να λες όλο το ίδιο και το ίδιο. Προσκαλείς όλο τον κόσμο στο καφέ στα καμίνια για ξύλο. Kαι ποιός σου είπε ρε κακόμοιρε ότι ξέρω εγώ πχ που είναι τα καμίνια; Kαι ποιός σου είπε ότι το να επιδιώκεις να κλείσεις ραντεβού για ξύλο δεν θα οδηγήσει σε κάτι σαν αυτό που συνέβη τις προάλλες με το νεκρό παληκαράκι; Πόσο τελευταίος μπορεί να είσαι για να έχεις τέτοια λογική μέσα στο σκατοκέφαλό σου; Έπρεπε να είμαι μπάτσος και να σου κλείσω το ραντεβού να σε έβλεπα μετά κοτούλα πως θα έκλανες μέντες και θα ερχόταν η ******* σου και ο ******* σου για να σε βγάλουν απο το κρατητήριο.Kόψτε τις προκλήσεις.Eδώ είναι forum.
δεν προκαλεσα κανεναν για ξυλο.για καφε ειπα να βρεθουμε ή για μαθηματα ελληνικης γλωσσας.μαθε να διαβαζεις.
οτι ειμαι αντρας μπορω να στο αποδειξω αν εχεις μουνακι αλλα κ παλι απο κοντα,μην βγεις κ πεις οτι σε προκαλλω για ξυλο γιατι αυτη τη φορα ειναι για γαμησι για να δεις οτι ειμαι αντρας.
το αν μου εχουν ανοιξει το κεφαλι ή οχι τι σχεση εχει με τα σπηλαια ? ρε μαλακιζεσαι ολη μερα ή απο το 91 δεν την εχεις κοψει ?
σ'αυτους που εκφραζουν αποψη,απανταω καταλληλα.επειδη στην κουτοπονηρια κ τη μαλακια δεν εχω απαντηση προτεινω να παμε για καφε με τον καθε ενδιαφερομενο να τα πουμε απο κοντα κ να μου επιχειρηματολογησει.
ασε τις γυναικουλες,αυτες ειναι για να τις γαμαμε κ να μας πλενουν τα πιατα,αν σου μοιαζω για τετοια μπορω μονο να σου πω οτι δεν ειμαι αλλα κ αν θες να βρεθουμε να δεις οτι ειμαι απ'αυτους που δεν τους λες κ γυναικουλες.
δεν μιλησα για περιοχες,ουτε για καμινια ουτε τπτ.Οποιος θελει να παμε για καφε ας ορισει εκεινος την περιοχη της αρεσκειας του,δεν εχω κανενα προβλημα.θα παρω ενα ταξακι κ θα ειμαι στην ωρα μου.
κακομοιρος εισαι εσυ,μαλακα απ'το 91.μαθε να συζητας.
τα ηθελε κ τα επαθε ο νεκρος κ ο καθε νεκρος.μην τα λεω παλι.δεν ηταν αγιος αυτος που πεθανε ουτε κ αλλοι που εμειναν αναπηροι κ κανεις δεν εμαθε τπτ γι'αυτους επειδη τα γαμωκαναλα δεν το προβαλλαν.οκ μαλακακο ? ειμαι πιο μεσα απ'οσο φανταζεσαι σε ολα τα θεματα που γραφω.για οτι δεν γνωριζω,δεν μιλαω.
τελευταιος εισαι εσυ παραλια.πουτανακι του ψαχνω εισαι κ οταν σου λεγαμε το ονομα σου,σπυριδουλα μου μας παρακαλουσες.βρωμιαρα.
στα @@ μου θα σ'εγραφα κ μπατσος να σουν.τι θα μου εκανες ? θα μου εκλανες τα παπαρια,οπως ολοι οι μπατσοι προς εναν νομοταγη πολιτη.δεν εχω να φοβηθω τπτ,ραντεβου για καφε θα κλειναμε αλλωστε. με λιγα λογια σας γραφω στα @@ μου κ εσεις γουσταρετε κ εχετε παθει παρακρουση απ'την πολλη μαλακια.νομιζετε οτι ειστε κατι αλλα το μονο που αποδεικνυεται ειναι οτι ειστε κοταρες του κερατα,λαγοι μεχρι εκει που δεν παιρνει κ κομπλεξικοι απ'τα γεννοφασκια σας.
σβησε αυτα που εγραψες για την μανουλα κ τον πατερα μου γιατι δεν θα τα παμε καλα.ασε αυτους τους 2 στην απ'εξω.τροποποιησε το ποστ!
εδω ειναι φορουμ,γι'αυτο κανεις τον καμποσο.εξω εχεις φαει τοσες φαπες μαλακισμενο που δεν ξερεις απο που σου ρχονται πλεον.γι'αυτο κλεινεσαι μαλακα μεσα,γιατι φοβασαι κ γιατι εξω σε φτυνουν.
αντε γεια πελατη κ φροντισε να διορθωσεις το ποστ σου!