Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
δεν το ξεχασα για τη δικη σου προσκληση για την οποια δεν απαντησες ποτε.εγω μιλουσα με τον φεθρυ για συναντηση κ δεν ανεφερα περιοχες.
αυτο ισχυριζεσαι εσυ,οτι δεν εχεις φαει φαπες,το ποιον σου αλλα δειχνει ομως.πιτσιρικι μαλακισμενο μου μοιαζεις που ακομη δεν εχει δουλεια να κανει κ το χει ριξει στις κωλοτουμπες.
Οι βρισιες ειναι αναλογες του υφους σου,εγω δεν σε προσεβαλλα ουτε καν αναφερθηκα στην παρτη σου.Μιλουσα με την παπια κ πεταχτηκες παλι σαν πουτανα.
Το κεφαλι μου θα το βαρεσω στη μαπα σου οχι σε τοιχο,αν κ φανταζομαι ειναι το ιδιο.Θες μηπως να σου δειξω το παπακι μου ?
Πουτανακι φροντισε να συνελθεις συντομα,δεν εχω ορεξη να γαμαω πουτανοστρακια βραδιατικα.
Oύτε εγώ ψήφισα όχι για την πορεία του γαύρου. Δε σε χάλασε. Ξαναμέτρα τα κουκιά.να πω την αληθεια οι 3 ψηφοι καπαρωθηκαν απο φεθρυ vidi και since.εσενα σε ξεχασα και παλι καλα γιατι δεν θα μου βγαιναν τα κουκια και θα ψαχνομουν
2 εταιρείες? και ψάχνω για αλλαγή δουλειάς?....έρχομαι αφεντικο....με 3 χιλιαρικάκια δικός σου...H μανία σου να υποβιβάζεις τους άλλους δείχνει τα κόμπλεξ σου. Δεν είμαι μικρός σε ηλικία (δεν σου λέω πόσο χρονών είμαι), έχω 2 σοβαρές εταιρείες με ετήσιο τζίρο πάνω από 200 χιλιάρικα και τρέχω όλη την ημέρα. Eσύ όπως και οι άλλοι αντίστοιχοι με εσένα εδώ μέσα είστε η ξεκουρασή μου. Σταμάτα τις απειλές.
εχεις σπασει (απ το πληκτρολογιο βεβαια) καμια 1000άδα και βαλε κεφάλια και μουτρα......Το κεφαλι μου θα το βαρεσω στη μαπα σου οχι σε τοιχο..
ποιος πουστης εφυγε εκτος γραμμης κροκουςOύτε εγώ ψήφισα όχι για την πορεία του γαύρου. Δε σε χάλασε. Ξαναμέτρα τα κουκιά.
ποιος πουστης εφυγε εκτος γραμμης κροκους
ταλο τι ψηφισες ρεεεεε?????η μηπως ο ταρατσας ειναι διπλος πρακτορας?????
Εγω πήγα με την γραμμή του κρόκους!ποιος πουστης εφυγε εκτος γραμμης κροκους
ταλο τι ψηφισες ρεεεεε?????η μηπως ο ταρατσας ειναι διπλος πρακτορας?????
εχεις σπασει (απ το πληκτρολογιο βεβαια) καμια 1000άδα και βαλε κεφάλια και μουτρα..
δεν βαρεθηκες ????
Με τι σάλτσα, Τάλε;ρεεεεεεεεε......ολόκληρη μακαρονάδα έβρασα και έφαγα και ακόμα τρώγεστε?
ναι, και μετα θα δουν οτι την ελεγε και σε σενα, θα σου ψαξουν τις 2 εταιριες και θα στις κλεισουν.Πάτερ δεν είναι αστείο. Aν λέμε, αν, κάποιος δεν έχει τι να κάνει και κλείσει ραντεβού και πάει και σφαχτεί, τότε το bourdela την πάτησε για 2 μαλάκες. Ξυπνάτε 1,2 μαλάκες από την μια στιγμή στην άλλη θα σας το κλείσουν το μαγαζί.
ρεεεεεεεεε......ολόκληρη μακαρονάδα έβρασα και έφαγα και ακόμα τρώγεστε?....μιλήστε για κάτι άλλο..για ρούχα ας πούμε..για παλτά..αλήθεια.τι κάνει ο κωνσταντίνου?......
ποιο πολυ κινδυνευουν οι παντρεμενοι/δεσμευμενοι απο τις γυναικες τους παρα το σαιτ απο την αστυνομιαναι, και μετα θα δουν οτι την ελεγε και σε σενα, θα σου ψαξουν τις 2 εταιριες και θα στις κλεισουν.
και το χειροτερο ???? θα μεινουν και τα υπαληλακια σου χωρις ψωμακι..
παπια κοφτο και μην προκαλεις.θες να τα ξανακανεις πουτανα παλι????Αυτός ο Lastmoicen που δεν τσαντίζεται και που λύσσαξε ν' ακούσει τις απόψεις μου, την έκανε α λα γαλλικά τελικά;
σισιλιάνα...με ελίες και κάπαρη...βαζάκιον τίνγκα στο συντηρητικό....υγειινά πράγματα...Με τι σάλτσα, Τάλε;
Hδη μια ομάδα δικηγόρων ασχολείται με το θέμα!γαμω την πουτανα μου,ταρατσα παρε τον δικηγορο,θα κανουμε ενσταση,τα θελει ο κωλος σας μου φαινεται
τα οχι θα πεσουν στο -5