psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
4 ΨΩΛΑΡΕΣ καθονταν και ειναι ακομα στο λωκο σας παπαριΤρία πουλάκια κάθονταν........
4 ΨΩΛΑΡΕΣ καθονταν και ειναι ακομα στο λωκο σας παπαριΤρία πουλάκια κάθονταν........
Ε ρε κλάμα στην ομάδα!4 ΨΩΛΑΡΕΣ καθονταν και ειναι ακομα στο λωκο σας παπαρι
Το γεγονός πώς υπάρχουν βούρλα εδώ μέσα, σου δίνει την εντύπωση πώς είσαι στο φυσικό σου χώρο; Γι' αυτό κοάζεις ακατάπαυστα;Σ αυτούς που το ζητάει ο οργανισμός τους (συμπεριλαμβανομένου εσού) θα κάνω ότι νομίζω.
Θα μ' εμποδίσεις μήπως;
τραβα ρε κερατα στην γκομενα.Ε ρε κλάμα στην ομάδα!
Και πάνω που το είχαν πιστέψει!
Εγώ...ούτε αυτό δεν το κατάλαβες;; Άντε να κατλάβεις μετά το σκεπτικό του Κόκκαλη...δεν γίνεται...Ρε LastMoican δεν κατάλαβα στο post σου, εκείνος που παραθέτει επιμέρους σχόλια στο δικό μου post, ποιος είναι;
Πως τα καταφέρνεις ρε Φέθρυ και σε μπινελικώνουν όλα τα μέλη.... το'χεις ψάξει καθόλου...???Ε ρε κλάμα στην ομάδα!
Διακόπτω την ενδελεχή ενδοσκόπησή σου για την ήττα;τραβα ρε κερατα στην γκομενα.
σαλτα κ γαμησου μωρη αδερφαρα.
αμα γουσταρεις πλακιτσα,να ερχεσαι κ τοτε που σας γαζωνουμε τους κωλους οχι με ξενα αρχιδια.εκτος κ αν εισαι τσελσι κ μας το κρυβεις.αν εισαι παντως εχω να σου κανω καζουρα ανεπαναληπτη γιατι κ στην αγγλια πελατη σ'εχω.
παντως μαλακια σου που θες να με μπαναρουν αλλα δεν θ'ασχολειθω με την οικογενεια σου σημερα γιατι δεν εχω πολλη ορεξη,οποτε εισαι τυχερος αλλιως τωρα θα ειχες ακουσει οτι δεν σου εχει πει κανεις μεχρι τωρα στη ζωη σου,οχι βρε μαλακα μεσα στο σαιτ,στην κανονικη σου ζωη.οχι προς το παπιονικνειμ σου.προς το προσωπο σου το χιλιοχυμενο κ οχι μονο για σενα.
τραβα κ γαμησου σου λεω αλλου.τραβα να μιλησεις με κουμουνια κ φασιστες κ ασε μας στην ησυχια μας.
Φεθρυ, μόνο εσείς καταφέρατε να φάτε πούτσο ακόμα και με ομάδα με φουστάνια...Ε ρε κλάμα στην ομάδα!
δεν ψαχνομαι για γαμησι σε αντιθεση μ'εσενα.πολυ απλο δεν ειναι ?Διακόπτω την ενδελεχή ενδοσκόπησή σου για την ήττα;
Όχι και όλα τα μέλη, μόνο οι γνωστοί γάβροι επιστήμονες και κάτι ακροδεξιοί.Πως τα καταφέρνεις ρε Φέθρυ και σε μπινελικώνουν όλα τα μέλη.... το'χεις ψάξει καθόλου...???
Επειδη ειναι ενα καταπιεσμενο κομπλεξικο και φυσικα αγαμητο στρακιΠως τα καταφέρνεις ρε Φέθρυ και σε μπινελικώνουν όλα τα μέλη.... το'χεις ψάξει καθόλου...???
Δηλαδή τα επιμέρους σχόλια, είναι δικά σου;Εγώ...ούτε αυτό δεν το κατάλαβες;; Άντε να κατλάβεις μετά το σκεπτικό του Κόκκαλη...δεν γίνεται...
Ρε τι θες να γίνουμε; ΑΕΚ να αλλάζουμε στη μέση της χρονιάς προπονητή όπως τότε με τον Μπιγκόν; Ή μήπως ΠΑΟ να παίρνει ο ΣΟΥΜ πρωτάθλημα και να τον διώχνουμε;
Σοβαρέψου...τώρα φτιάχνεται η ομάδα ...και παει καλά παναθεμά σε...στο πρωτάθλημα μέσα είναι, στην Ευρώπη φέτος καλύτερα από ποτέ. Οι ανικανοποίητοι να πάνε σε στουντιάκι να ξεδώσουνε να ικανοποιηθούνε.
Γερά ρε Θρύλε, πάρτους τα σώβρακα. Τάκη προχώρα, στο τέλος κρίνουμε ...
Το νικ σου και μόνο μιλάει για το ποιος είσαι!Επειδη ειναι ενα καταπιεσμενο κομπλεξικο και φυσικα αγαμητο στρακι
αυτος που ποθεις να βρεθει καμια μερα κ στην πραγματικοτητα,εκτος απ'τα ονειρα σου,για να σου σκισει τον πρωκτο.αυτος ειναι ο ψωλαρας!Το νικ σου και μόνο μιλάει για το ποιος είσαι!
Ειμαι ΨΩΛΑΡΑΣ.Το νικ σου και μόνο μιλάει για το ποιος είσαι!
Εγώ βλέπω ότι σε όποιο θρεντ μπαίνεις ακούς(διαβάζεις) γαμοσταυρίδια,μήπως το παρατραβάς κι εσύ μερικές φορές???λέω εγώ...Όχι και όλα τα μέλη, μόνο οι γνωστοί γάβροι επιστήμονες και κάτι ακροδεξιοί.
Με σένα γιατί δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, και ούτε πρόκειται;
γαυροι=γυρω στο 50%Όχι και όλα τα μέλη, μόνο οι γνωστοί γάβροι επιστήμονες και κάτι ακροδεξιοί.
Με σένα γιατί δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, και ούτε πρόκειται;