Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Σ αυτούς που το ζητάει ο οργανισμός τους (συμπεριλαμβανομένου εσού) θα κάνω ότι νομίζω.
Θα μ' εμποδίσεις μήπως;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το γεγονός πώς υπάρχουν βούρλα εδώ μέσα, σου δίνει την εντύπωση πώς είσαι στο φυσικό σου χώρο; Γι' αυτό κοάζεις ακατάπαυστα;

Επισκέπτης
andrea αυτό που γράφει κάτω απο το avatar σου είναι Καρκινική επιγραφή?

Επισκέπτης
Ε ρε κλάμα στην ομάδα!
Και πάνω που το είχαν πιστέψει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τραβα ρε κερατα στην γκομενα.

σαλτα κ γαμησου μωρη αδερφαρα.

αμα γουσταρεις πλακιτσα,να ερχεσαι κ τοτε που σας γαζωνουμε τους κωλους οχι με ξενα αρχιδια.εκτος κ αν εισαι τσελσι κ μας το κρυβεις.αν εισαι παντως εχω να σου κανω καζουρα ανεπαναληπτη γιατι κ στην αγγλια πελατη σ'εχω.

παντως μαλακια σου που θες να με μπαναρουν αλλα δεν θ'ασχολειθω με την οικογενεια σου σημερα γιατι δεν εχω πολλη ορεξη,οποτε εισαι τυχερος αλλιως τωρα θα ειχες ακουσει οτι δεν σου εχει πει κανεις μεχρι τωρα στη ζωη σου,οχι βρε μαλακα μεσα στο σαιτ,στην κανονικη σου ζωη.οχι προς το παπιονικνειμ σου.προς το προσωπο σου το χιλιοχυμενο κ οχι μονο για σενα.

τραβα κ γαμησου σου λεω αλλου.τραβα να μιλησεις με κουμουνια κ φασιστες κ ασε μας στην ησυχια μας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ρε LastMoican δεν κατάλαβα στο post σου, εκείνος που παραθέτει επιμέρους σχόλια στο δικό μου post, ποιος είναι;  :think:
Εγώ...ούτε αυτό δεν το κατάλαβες;; Άντε να κατλάβεις μετά το σκεπτικό του Κόκκαλη...δεν γίνεται...
Ρε τι θες να γίνουμε; ΑΕΚ να αλλάζουμε στη μέση της χρονιάς προπονητή όπως τότε με τον Μπιγκόν; Ή μήπως ΠΑΟ να παίρνει ο ΣΟΥΜ πρωτάθλημα και να τον διώχνουμε;
Σοβαρέψου...τώρα φτιάχνεται η ομάδα ...και παει καλά παναθεμά σε...στο πρωτάθλημα μέσα είναι, στην Ευρώπη φέτος καλύτερα από ποτέ. Οι ανικανοποίητοι να πάνε σε στουντιάκι να ξεδώσουνε να ικανοποιηθούνε.
Γερά ρε Θρύλε, πάρτους τα σώβρακα. Τάκη προχώρα, στο τέλος κρίνουμε ...

Επισκέπτης
κανενας μοντ δεν βλεπει οτι η αδερφαρα ο palermo90 εχει ιδια ip με την αλλη την βουλγαρα που εγραφε μεχρι προσφατα στο θρεντ ?
εδω δεν μιλαει κανεις για κλωνους  ???

εσενα μωρη πουτανιτσα παλερμο σου εχει κλεισει ο κωλος κ αρχισες να μιλας παλι με το στομα ? βγαλε την πουτσα του ντρογκμπα απ'το στομα ομως,για να καταλαβαινουμε ποτε κλανεις κ ποτε μιλας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τραβα ρε κερατα στην γκομενα.

σαλτα κ γαμησου μωρη αδερφαρα.

αμα γουσταρεις πλακιτσα,να ερχεσαι κ τοτε που σας γαζωνουμε τους κωλους οχι με ξενα αρχιδια.εκτος κ αν εισαι τσελσι κ μας το κρυβεις.αν εισαι παντως εχω να σου κανω καζουρα ανεπαναληπτη γιατι κ στην αγγλια πελατη σ'εχω.

παντως μαλακια σου που θες να με μπαναρουν αλλα δεν θ'ασχολειθω με την οικογενεια σου σημερα γιατι δεν εχω πολλη ορεξη,οποτε εισαι τυχερος αλλιως τωρα θα ειχες ακουσει οτι δεν σου εχει πει κανεις μεχρι τωρα στη ζωη σου,οχι βρε μαλακα μεσα στο σαιτ,στην κανονικη σου ζωη.οχι προς το παπιονικνειμ σου.προς το προσωπο σου το χιλιοχυμενο κ οχι μονο για σενα.

τραβα κ γαμησου σου λεω αλλου.τραβα να μιλησεις με κουμουνια κ φασιστες κ ασε μας στην ησυχια μας.
Διακόπτω την ενδελεχή ενδοσκόπησή σου για την ήττα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ε ρε κλάμα στην ομάδα!
Και πάνω που το είχαν πιστέψει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φεθρυ, μόνο εσείς καταφέρατε να φάτε πούτσο ακόμα και με ομάδα με φουστάνια...  :rockon:
Και όχι τίποτα άλλο.....αλλά ήταν ένα, μεγάλο, το φαγατε αργά...και έκαιγε...  :bottom:
Αλλά αυτά δεν τα θυμάστε...βλέπατε στο σινεμά εκείνη την ώρα το Θρύλο στην Ευρώπη, εκεί που έχετε 10 χρόνια να κάνετε κάτι....Αλλά ξέχασα...εσείς είστε συνηθισμένοι στα πέη...και δεν σας κάνουν και εντύπωση για να θυμάστε πόσα και πότε φάγατε...
Σαν τους παπούδες και τισ γιαγιάδες που θυμούνται τα παλιά τα χρόνια που πηδούσαν είστε.
:woldman: :woldman:
Κάποτε που λες παιδί μου....μπορούσες να πηδήξεις (ενδεχομένως..παίζεται)
Τώρα πια παιδί μου....το πολύ πολύ να τη βρίσκεις με κανα κλίσμα στα 4! :badair:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πως τα καταφέρνεις ρε Φέθρυ και σε μπινελικώνουν όλα τα μέλη.... :think:το'χεις ψάξει καθόλου...??? :rolleyes:
Όχι και όλα τα μέλη, μόνο οι γνωστοί γάβροι επιστήμονες και κάτι ακροδεξιοί.
Με σένα γιατί δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ, και ούτε πρόκειται;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πως τα καταφέρνεις ρε Φέθρυ και σε μπινελικώνουν όλα τα μέλη.... :think:το'χεις ψάξει καθόλου...??? :rolleyes:
Επειδη ειναι ενα καταπιεσμενο κομπλεξικο και φυσικα αγαμητο στρακι

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ...ούτε αυτό δεν το κατάλαβες;; Άντε να κατλάβεις μετά το σκεπτικό του Κόκκαλη...δεν γίνεται...
Ρε τι θες να γίνουμε; ΑΕΚ να αλλάζουμε στη μέση της χρονιάς προπονητή όπως τότε με τον Μπιγκόν; Ή μήπως ΠΑΟ να παίρνει ο ΣΟΥΜ πρωτάθλημα και να τον διώχνουμε;
Σοβαρέψου...τώρα φτιάχνεται η ομάδα ...και παει καλά παναθεμά σε...στο πρωτάθλημα μέσα είναι, στην Ευρώπη φέτος καλύτερα από ποτέ. Οι ανικανοποίητοι να πάνε σε στουντιάκι να ξεδώσουνε να ικανοποιηθούνε.
Γερά ρε Θρύλε, πάρτους τα σώβρακα. Τάκη προχώρα, στο τέλος κρίνουμε ...
Δηλαδή τα επιμέρους σχόλια, είναι δικά σου;

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ βλέπω ότι σε όποιο θρεντ μπαίνεις ακούς(διαβάζεις) γαμοσταυρίδια,μήπως το παρατραβάς κι εσύ μερικές φορές???λέω εγώ... :think:
Να τώρα για παράδειγμα στο γάυρικο θρεντ όχι το παρατράβηξες....του γάμησες τη μάνα...
φιλικά!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γαυροι=γυρω στο 50%
ακροδεξιοι δεξιοι βασιλοχουντικοι= γυρω στο 30%
ορισμενοι παναθηναικοι και αεκτζηδες=γυρω στο 18%
οχια(λοιπες γυναικες του σαιτ)= περιπου 1,5%
[size=20pt]υπολοιπο=0,5%[/size]
υγ.1 οντως οχι ολο το σαιτ μονο με το 99,5%
υγ.2 μην εισαι και τοσο σιγουρος,οπου να'ναι θα σε βρισει και ο παγουρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom