Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.818
- Πόντοι
- 6.536
απο το 97 και μετα ειναι πουτσες
92-97 τις τρώγαμε εμείς,μετά πήρατε σειρά εσείς στα 4!!!
απο το 97 και μετα ειναι πουτσες
ο αντζας δεν το εδινε εκει που επρεπε
γι αυτο εγινε η νουμεραδα στα αποδυτηρια
Επισης αυτο που θελω να εξηγησω για το μπασκετ ειναι οτι σε εναν αγωνα οι διαιτητες σφυρανε 100 φορες , λογικο καποιο απο αυτα τα σφυριγματα να ειναι λαθος οπως πχ ενα 4ο φαουλ που δεν ειναι σε καποιον παιχτη αλλα αν στέκεσαι σε καθε παιχνιδι σε τετοια καλυτερα να μην βλεπεις το αθλημα. Αν κατσω να δω καποιον αγωνα μας στο σεφ σιγουρα θα βρω φασεις που επρεπε να δοθούν σε εμας και δεν δόθηκαν.
Οσο για την περιοδο 2007-2012 πιστευω οτι ειμασταν ανώτεροι , ενω για τα υπόλοιπα ισοδυναμοι για αυτο και τερματίζαμε στην βαθμολογια της ευρωλιγκας πολυ κοντα.
Τυπε εχεις δικιο οτι αυτοι ηταν παικταραδες,αλλα για διαφορους λογους(προσαρμογη-τραυματισμοι)δεν επαιξαν οπως μπορουσαν
και ο Ολυμπιακος ναι ειχε το ιδιο μπατζετ αλλα ο ΠΑΟ ειχε σαφως καλυτερη ομαδα μεχρι το 2011 (ελληνικο κορμο-ομοιογενεια-ιδιο προπονητη)
Απο το 12 μεχρι το 18 οι 2 ομαδες ειναι περιπου ισαξιες και τα πρωταθληματα ηταν μοιρασμενα 4-3.
Τωρα αν 2-3 σφυριγματα εδρας υπερ του ΠΑΟ,που κι ο Ολυμπιακος ξεκαθαρα παιρνει στο ΣΕΦ ειναι σφαγες οκ ειναι η γνωμη σας.
Το λενε παντως ολοι οι ειδικοι,το μπασκετ ειναι το πιο δικαιο αθλημα και ειδικα σε σειρες αγωνων 99% κερδιζει η καλυτερη ομαδα.
Καλησπέρα.
Καταρχήν τύπε μαμρά είναι και όχι μαμπρα .
Κατά δεύτερο εννοείται ότι ο ξανθός έλυνε και έδενε.Το ότι ευνοηθηκαμε σε ένα ματς με νιόνιο δεν αλλάζει το κάδρο.
Μια χρονιά έγινε αυτό που λες λόγω Ολυμπιακών που παίζαμε στα Πατήσια.
Μια χαρά ομάδα είχαμε με κούπες και Φ4!
Το ότι ο Κόκκαλης τα παράτησε από τις απανωτές ψωλές και επειδή δεν ήθελε να ακολουθήσει στο χρήμα που έριχναν οι Αφοι δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε μπάσκετ.
Όταν είχες Κλέιζα,Μάτσας,Παπαλουκά είχα Σάρας,Σπανούλη,Μήτσο,Σισκάουσκας,Πέκοβιτς,Τομάσεβιτς....Άστο.
Όταν έφυγε ο Ομπράντοβιτς και μετά που ειχατε 4 χρόνια μεγαλύτερο μπάτζετ ισχύουν όσα λες και πήρατε 3 αν δεν κάνω λάθος.
Και φυσικά αυτός που σου άλλαξε την ιστορία ήταν ο Σπανούλης.
Πείτε και ένα ευχαριστώ αχάριστοι.
Ναι,από τους Ούννους σας πολλές φορές δεκαετία του 90 στο Σεφ έβριζαν εν χορω τους κοντούς.
Μαλάκες παντού υπάρχουν,όπως και σε μας τα ζώα που έβριζαν τα θύματα της 7.
Πες τον όπως θες τον βρωμόγερο , εγώ το τονίζω όπως στη παλιά μεταγλώττιση.
Ο Ιωαννίδης έλυνε και έδενε, όπως και ο Θανάσης. όπως και παράγοντες άλλων ομάδων. Δεν είχαμε την αρχή του ενός.
Ο Πανιώνιος πάντα μου ήταν συμπαθής, δεν κατάλαβα γιατί ξερνάς??
Ο Κόκκαλης ουσιαστικά παράτησε την ομάδα μετά το τριπλ κραουν το 97. Άφησε να φύγουν Ρίβερς και Σιγάλας.
Και οι Αφοί έριξαν το μπάτζετ εκείνη την περίοδο, λόγω έλλειψης εγχώριου ανταγωνισμού. Εκείνη την περίοδο 02-07 νομίζω μόνο μια συμμετοχή σε φ4 είχες. Μόλις μπήκαν οι Αγγελόπουλοι, το ξαναανέβασαν με πικ το 2009 (στους ισολογισμούς της καε βέβαια δεν ξέρω τι έγραψαν , αλλά άστο αυτό).
Δεν σταμάτησε να υπάρχει το μπάσκετ, ούτε είπε κανείς ότι θα σταματήσει, απλά το ενδιαφέρον θα μειώνεται.
Ας μην μιλήσουμε για μπατζετ, γιατί επίσημα έχω πάντα μεγαλύτερο, ας μιλήσουμε για ομάδες.
Και οι δυο ομάδες είχαν παικταράδες και ήταν πάνω κάτω ισοδύναμες. Το 2009 πχ ήσουν ελαφρώς ανώτερος και το πήρες. Το 2010 ήμουνα ελαφρώς ανώτερος και δεν με άφησαν να το πάρω. Την μια χρονιά σε καλύτερη κατάσταση ο Διαμαντίδης και ο Σάρας, την άλλη χρονιά ο Παπαλουκάς και ο Κλειζα (τυχαία τα ονόματα καταλαβαίνεις τι εννοώ). Σαν να βάλεις την Ρεάλ των Ζιντάν, Φίγκο,Ρονάλντο να παίξει με την Μπαρτσελόνα των Μέσι, Ροναλντίνιο, Ετό. Γίνεται να πάιξουν δυο τέτοιες ομάδες αντίπαλοι και να κερδίζει συνέχεια η μία ??
Για τον Σπανούλη , το ξέρουμε ότι είναι παικταράς και αρχιδάτος. Όχι μόνο για τους τίτλους που μας έδωσε, αλλά για το γεγονός ότι έφυγε από τα σίγουρα και άντεξε και όλο τον πόλεμο νεύρων που του γίνεται από αρδάκια και φαροφύλακες. Αν το είχατε κρατήσει , θα είχατε πάρει 2-3 ευρωπαικά ακόμα
Προσωπικά δεν έχω ακούσει ποτέ μπινελίκια στο γήπεδο. Και μου είναι δύσκολο να το πιστέψω, λόγω της συμπεριφοράς τους στο ατύχημα της Θ7 και ένα πρόβλημα του Ατίλιο. Αν ψάξεις και βρεις μια παλιά συνέντευξη του Θανάση στον ΣΙινάνογλου στο ΦΩΣ θα καταλάβεις
Χωρίς διάθεση ειρωνείας, αυτή την χαλαρή προσέγγιση απέναντι στη διαιτησία και τα εκατό σφυρίγματα που μπορεί τα 5 να είναι λάθος , γιατί δεν την εφαρμόζεις και στο ποδόσφαιρο τότε ? Σε ένα πρωτάθλημα με 34 αγωνιστικές και άπειρα σφυρίγματα, γιατί το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο κρίνεται από όλα τα ματς, γιατί το να δοθούν ένα λάθος πέναλτι ή ένα λάθος οφσάιντ είναι αλλοίωση πρωταθλήματος ?? Γιατί στο ποδόσφαιρο δεν εξετάζεις ποιά ομάδα ήταν ανώτερη, ποιά έριχνε χρήμα, ποιά είχε πάντα καλύτερους παίκτες , αλλά ψάχνεις να βρεις 10 πέναλτι σε 20 χρόνια για να μιλάς για παράγκες ??
Δεν πας να γαμηθεις λεω εγω πρωινιατικα...Ενα μεγαλο λαθος που κανετε πολλοι Ολυμπιακοι ειναι οτι μπερδευετε το ποδοσφαιρο με το μπασκετ.
Στο ποδοσφαιρο ενα και μονο σφυριγμα,ενα πεναλτι,μια κοκκινη,ενα οφσαιντ μπορει να διαμορφωσει το αποτελεσμα ενος αγωνα.
Και οπως παραδεχονται και οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι πηρατε πολλα τετοια σφυριγματα την κοκκινη 20ετια.
Ξερνάω γιατί τους σιχαίνομαι και ξέρω πολυ καλά τι είναι.
Τους έχω ζήσει από μέσα για αρκετά χρόνια.
2002-07 σηκώσαμε δύο κούπες και πήγαμε σε ένα φ4 ακόμα,ενώ με δυνατή ομάδα αποκλειστήκαμε από την Ταού για ένα σουτ που δεν μπήκε για να πάμε σε άλλο ένα.
Τύπε η τριπλέτα Σαρας-Μητσος-Σπανούλης είναι η καλύτερη περιφερειακη τριάδα όλων των εποχών στην διοργάνωση.
Ο Μπιλ είναι όπως τα λες.
Ενα μεγαλο λαθος που κανετε πολλοι Ολυμπιακοι ειναι οτι μπερδευετε το ποδοσφαιρο με το μπασκετ.
Στο ποδοσφαιρο ενα και μονο σφυριγμα,ενα πεναλτι,μια κοκκινη,ενα οφσαιντ μπορει να διαμορφωσει το αποτελεσμα ενος αγωνα.
Και οπως παραδεχονται και οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι πηρατε πολλα τετοια σφυριγματα την κοκκινη 20ετια.
Ήσουνα παλιά αθλητής, παράγοντας, συνδεσμίτης ? Αν θες απαντάς