diopos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 826
- Πόντοι
- 376
Τύπε εννοείται δεν θα σου πω για τα βήματα του Σπανούλη.Αλλα νομίζω ότι υπερβάλλεις,δεν υπήρχε τέτοια ευνοια, όπως τα λες.
Και ο Βασιλακόπουλος καμμία εξουσία δεν έχει όσο έχει ο Γιαννακόπουλος(πήρε από τον θείο του).Και μόνο με τον φόβο τα σπόρια σε μένα(όπως επί Κόκκαλη σε μπάσκετ με Ιωαννίδη και σε ποδόσφαιρο).
Άλλο αυτό και άλλο αυτό που λες εσύ.
Από τότε που λες εσύ με Αγγελόπουλους όντως έχεις σοβαρή ομάδα αλλά θεωρώ επί εποχής Ομπράντοβιτς και ψυχολογικά και αγωνιστικά σε έτρωγα στα σημεια αν θες(δες ημιτελικό στο Βερολίνο,έβλεπες ότι έστω και με ένα καλάθι θα νικήσουμε).
Μετά έφυγε ο Ζοτς και έπεσε δραματικά το μπάτζετ μέχρι και πέρσυ που έχωσε χρημα ο "δελφίνος"...Οπότε δικαιοτατα δεν πάμε φάιναλ φορ,ειδικά τώρα που μερικές ομάδες έχουν ξεφύγει πολύ οικονομικά.
Αυτό με την φορολόγηση επί ΓΑΠ δεν έγινε η επί Σαμαρά?Ήταν ο βασικός λόγος που οι Αφοί(οι μεν και οι δε)έριξαν στο 1/3 τα μπάτζετ και έφυγε και ο Σέρβος από εμάς.
Θα μου πεις για το νον Κολ.Θα βρεις σίγουρα κάποια πράγματα,αλλά όχι αυτό που λέτε μερικοί,δεν συμφωνώ με την υπερβολη.
Υπερβολή και μαλακία είναι να λες ότι το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο είναι 25 χρόνια στημένο. Εσύ μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά σου πα είσαι εξαίρεση.
Στο μπασκετ τώρα έχουμε δει πολλών ειδών παιχνίδια. Παιχνίδια που κέρδισες άνετα, που κέρδισα άνετα, που κέρδισες με τρικ Ομπράντοβιτς ή εγώ με τρικ Ντούντα, παιχνίδια που ήταν ντερμπι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και παιχνίδια που κέρδισες με την διαιτησία. Το μόνο που δεν είδαμε είναι ματς που να κέρδισα εγώ με τη διαιτησία.
Περι Ιωαννίδη, θα σου πω κάτι που οι περισσότεροι δεν ξέρουν, ακόμα και πολλοί Ολυμπιακοί. Η διαιτησία πέρασε στην ΕΟΚ με νόμο του Φούρα το 1996 (βουλευτής Αχαίας ο Φούρας), προηγουμένως ήταν στον έλεγχο ΕΣΑΚΕ. Δηλαδή οι ομάδες της λίγκας, ανάλογα με τις συμμαχίες τους όριζαν τα μέλη της ΚΕΔ. Από το 1996 και μετά ο μάμπρα κάνει απόλυτο κουμάντο προς όφελος μιας ομάδας. Ας μείνει και τώρα ο μάμπρα πρόεδρος της ΕΟΚ (για μένα βέβαια πρέπει να πάρει πούλο), αλλά ας του πάρουν την διαιτησία (πάλι με νόμο του κράτους, αλλιώς δεν γίνεται).
Την φορολογία νομίζω ο γαπ την άυξησε από το πρώτο μνημόνιο.