troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
φτωχεια,μιζερια και καημος.....ο ξανθοπουλος τους ελληνικου αθλητισμου εισαι τυπε παρτο χαμπαριχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
φτωχεια,μιζερια και καημος.....ο ξανθοπουλος τους ελληνικου αθλητισμου εισαι τυπε παρτο χαμπαριχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ενταξει ρε...δεν γαμιετε.Ισα ισα με το που δεν δειξανε το στιγμιοτυπο τα κανανε χειροτερα αφου ο καθενας ελεγε το μακρυ και το κοντο του...εγω νομιζω οτι ειναι μαλακια της Βαζελοτε.
Καλα τυπε και εσεις 2 φορες δεν εχετε μπει καν στα πλει οφ στην ευρωλιγκα και την τελευταια χρονια δεν κατεβηκατε καν στο πρωταθλημα. Οσο για το κυπελλο ειχατε παει και εχατε χασει οταν παιζαμε με μιση ομαδα τι μου λες τωρα...
Τυπε θύμισε μου το 96 και το 2002 που πηραμε την ευρωλιγκα ποιος πήρε τα πρωταθληματαΜε μισή ομάδα δεν παίζεις ποτέ στο μπάσκετ, η τριάδα είναι πάντα εκεί, αθάνατος Βαζελακό.
30 χρόνια ζείτε με την παπαριά (για να μην αυτοκτονήσετε), ο Θρύλος μας κλέβει τα πρωταθλήματα και στην Ευρώπη δεν κάνει τίποτα. Όταν έφαγες τις 4αρες με τον Λεμονή η διαιτησία σου έφταιγε ? όταν παίζαμε στον τελικό Κυπέλλου με 10 από το 30 λεπτό και έχασες 2-0 πάλι η διαιτησία ?
Και έχεις από την άλλη, το 2013 τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα με μπασκετάρα και στην εοκ να κάνει ντάμπλ ο Πεδουλάκης. Το 2017 να πάιζει τελικό Ευρωλίγκας και στην εοκ πάλι να κάνει νταμπλ ο πασχάλης. Κάθε χρόνο νταμπλ στην Ελλάδα και στην Ευρωπη σκούπα. Αν το κριτήριο είναι η Ευρώπη όπως παραμυθιαζόσαστε τόσα χρόνια, τότε στο μπασκετ έχεις παράγκα, σύμφωνα με την δική σου λογική.
Τυπε θύμισε μου το 96 και το 2002 που πηραμε την ευρωλιγκα ποιος πήρε τα πρωταθληματα
Τυπε στο μπασκετ το πρωταθλημα κρινεται παντα μεταξυ 2 ομαδων σε 5 ματσακια , οποια ομαδα ειναι σε λιγο καλυτερη φορμα με δεδομενο οτι ειναι σχεδον ισοδυναμες το παιρνει. Στην μπαλα εχεις 3-4 ομαδες και μπορεις να κλεψεις το πρωταθλημα με 200 διαφορετικους τροπουςΣτα λόγια μου έρχεσαι. Ή ισχύει το κριτήριο της Ευρώπης για όλα τα αθλήματα ή για κανένα. Αποφάσισε πρώτα και μετά συζητάμε
Και έχεις από την άλλη, το 2013 τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα με μπασκετάρα και στην εοκ να κάνει ντάμπλ ο Πεδουλάκης. Το 2017 να πάιζει τελικό Ευρωλίγκας και στην εοκ πάλι να κάνει νταμπλ ο πασχάλης. Κάθε χρόνο νταμπλ στην Ελλάδα και στην Ευρωπη σκούπα. Αν το κριτήριο είναι η Ευρώπη όπως παραμυθιαζόσαστε τόσα χρόνια, τότε στο μπασκετ έχεις παράγκα, σύμφωνα με την δική σου λογική.
To κωλοτρυπιδιδι σου το γαμημενο,ενταξει ειμαστε?Τυπε θύμισε μου το 96 και το 2002 που πηραμε την ευρωλιγκα ποιος πήρε τα πρωταθληματα
Τυπε στο μπασκετ το πρωταθλημα κρινεται παντα μεταξυ 2 ομαδων σε 5 ματσακια , οποια ομαδα ειναι σε λιγο καλυτερη φορμα με δεδομενο οτι ειναι σχεδον ισοδυναμες το παιρνει. Στην μπαλα εχεις 3-4 ομαδες και μπορεις να κλεψεις το πρωταθλημα με 200 διαφορετικους τροπους
Για την μπάλα τα λέω και με κράζουν οι δικοί μου.Αποψη μου όμως.
Αλλά για το μπάσκετ σοβαρά τώρα μιλας?
Τι άλλο θα ακούσουμε.
Έξι τύπε,έξι!!6!
Γιατί μιλάς για το 2013(για σας τότε που σηκώσατε τα δύο κατσαρόλια ξεκίνησε η διοργάνωση,πριν ήταν τόμπολα...)και δεν μας λες για το 2002(με Βασιλακόπουλο ε;)που μετά την κούπα παίξαμε σε 3 μέρες ημιτελικά και αποκλειστήκαμε?
Το να έχεις αδικηθεί σε 1-2 παιχνίδια και να κάνεις ότι έκανες πέρσυ με το μέχρι τέλους σε κάνει μικρή ομάδα...
Ρε τυπε οταν γυρισατε ας πουμε απο το ευρωπαικο και σας πηρε ο πεδουλακης 3-0 σκουπα η διαιτησία σας εφταιγε?Φίλε είχα διαρκείας στο μπάσκετ, όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε στον Κορυδαλλό με Γιαννουζάκο, Μάρκοβιτς και Μορις Έβανς. Άρα δεν ανήκω στους πανηγυρτζήδες.
Ο λόγος που ανέφερα το 2013 είναι διότι τότε σταμάτησες να έχεις μεγάλη ομάδα λόγω φυγής Ομπράντοβιτς και ανάληψης καθηκόντων από Τράκη. Και πολύ απλά μετέφερα το ποδοσφαιρικό επιχείρημα " Κάνουμε πορείες στην Ευρώπη, δεν κερδίζουμε το πρωτάθλημα, άρα ο Ολυμπιακός κλέβει το πρωτάθλημα¨ στο μπάσκετ, με θύμα τον Ολυμπιακό και θύτη την ομάδα σου. Εσύ μπορεί να διαφωνείς με το ποδοσφαιρικό επιχειρημα, αλλά είσαι η εξαίρεση. Το 95% των βαζελων τα βγάζει όλα στημένα, εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών (παλαιότερα ήταν και η ευρωλίγκα καθαρή αλλά από το 2013 έγινε και κέινη ευρωλίγδα).
Δυστυχώς δεν έχω αδικηθεί μόνο σε 1-2 παιχνίδια, εκτός αν εννοείς 1-2 παιχνίδια από τα πέντε των τελικών κάθε χρόνο.
Ακόμα και τις χρονιές που πήρα πρωτάθλημα, η αβάντα ήταν απροκάλυπτη. Το 2012 στον 5ο τελικό κέρδιζα στο τέλος της 3ης περιόδου με 15 πόντους , ξεκινάει η 4η και σε 45 δευτερόλεπτα έχω 5 ομαδικά και Χαινς-Ντορσει με 4 στον πάγκο. Και πάιζω με Λάζο Παπαδόπουλο και κόντεψε να γυρίσει το παιχνίδι. Το 2015 είχα σε κάθε ματς Ντάνστον και Χάντερ με 5 φάουλ έξω από τον Μαυροκεφαλίδη. Το 2016 με εμφανώς καλύτερη ομάδα έπρεπε να βάλει τα τρίποντα ο Σπαν για να κερδίσω ματς που ήταν για 10 πόντους (μη μου γράψεις για βήματα).
Στην τελική είχες κάποτε μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ, αλλά από το 2007 που μπήκαν οι Αγγελό μέχρι το 2019 οι τίτλοι έπρεπε να ήταν μοιρασμένοι. Ακριβώς όπως είναι πάνω κάτω και τα ματς στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια (δεν σου αναφέρω καν ότι έχουμε παραπάνω νίκες).
Την περίοδο 2002-2007 μόνο ήμουνα ανύπαρκτος, που ο Κόκκαλης είχε παρατήσει το μπασκετ και δεν διεκδικούσα κανέναν τίτλο. Αν ήμουνα βάζελος, βέβαια θα έλεγα ότι για την τότε κατάντια του Ολυμπιακού φταίει ο Βασιλακόπουλος που στήνει τα ματς. Όπως στο μυαλό του 99% των βάζελων ο Γκαγκάτσης φταίει για την κατάντια του ποδοσφαιρκού βάζελου τα τελευταία 10 χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά μας σαν οπαδοί.
Το μόνο λάθος των Αγγελό ήταν που δεν έφυγαν νωρίτερα, το 2016 πχ που πήραμε πρωτάθλημα και είχαμε δυνατή ομάδα στην Ευρωλίγκα. Το timing ήταν λάθος και ρίχνει νερό στο μύλο του κάθε φαροφυλακα
Ρε τυπε οταν γυρισατε ας πουμε απο το ευρωπαικο και σας πηρε ο πεδουλακης 3-0 σκουπα η διαιτησία σας εφταιγε?
Αυτο σου εξηγω ρε τυπε στην διαφορα ποδοσφαιρου μπασκετ , στο μπασκετ 5 ματς θα παιξουμε οτι γινει εκει περα . Στην μπαλα μπορεις να παρεις το πρωταθλημα ειτε επειδη νικας παιχνιδια που εππρεπε να χασεις οχι απαραιτητα με τον παναθηναικο , η αντίστοιχα σφαζουν τους συνδιεκδικητες του τιτλου.Όταν έκανες πορεία στο ΤΣ Λ και ο Λεμονής σου έριξε τέσσερα στη Λεωφόρο ποιός σου έφταιγε?
Αυτο σου εξηγω ρε τυπε στην διαφορα ποδοσφαιρου μπασκετ , στο μπασκετ 5 ματς θα παιξουμε οτι γινει εκει περα . Στην μπαλα μπορεις να παρεις το πρωταθλημα ειτε επειδη νικας παιχνιδια που εππρεπε να χασεις οχι απαραιτητα με τον παναθηναικο , η αντίστοιχα σφαζουν τους συνδιεκδικητες του τιτλου.
Για μενα για να επηρεάσει τοσο πολυ η διαιτησία στο μπασκετ πρεπει να γίνει μεγαλη σφαγη σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο. Θα σου δώσω ενα παραδειγμα . Στον 1ο αγωνα πλει οφ με την ρεαλ πέρυσι η περισσοτερη συνοπαδοι μου λεγανε οτι χασαμε απο την διαιτησία λόγω των 2-3 κακων σφυριγματων στο τελος ενω απλα η ρεαλ ηταν καλυτερη ομαδα απο εμας και εμεις ειχαμε μεινει χωρις ποντο για 5 και παραπανω λεπταΔηλαδή στο μπασκετ δεν υπάρχει διαιτησία, που μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα ?
Για μενα για να επηρεάσει τοσο πολυ η διαιτησία στο μπασκετ πρεπει να γίνει μεγαλη σφαγη σε αντιθεση με το ποδοσφαιρο. Θα σου δώσω ενα παραδειγμα . Στον 1ο αγωνα πλει οφ με την ρεαλ πέρυσι η περισσοτερη συνοπαδοι μου λεγανε οτι χασαμε απο την διαιτησία λόγω των 2-3 κακων σφυριγματων στο τελος ενω απλα η ρεαλ ηταν καλυτερη ομαδα απο εμας και εμεις ειχαμε μεινει χωρις ποντο για 5 και παραπανω λεπτα
Φίλε είχα διαρκείας στο μπάσκετ, όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε στον Κορυδαλλό με Γιαννουζάκο, Μάρκοβιτς και Μορις Έβανς. Άρα δεν ανήκω στους πανηγυρτζήδες.
Ο λόγος που ανέφερα το 2013 είναι διότι τότε σταμάτησες να έχεις μεγάλη ομάδα λόγω φυγής Ομπράντοβιτς και ανάληψης καθηκόντων από Τράκη. Και πολύ απλά μετέφερα το ποδοσφαιρικό επιχείρημα " Κάνουμε πορείες στην Ευρώπη, δεν κερδίζουμε το πρωτάθλημα, άρα ο Ολυμπιακός κλέβει το πρωτάθλημα¨ στο μπάσκετ, με θύμα τον Ολυμπιακό και θύτη την ομάδα σου. Εσύ μπορεί να διαφωνείς με το ποδοσφαιρικό επιχειρημα, αλλά είσαι η εξαίρεση. Το 95% των βαζελων τα βγάζει όλα στημένα, εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών (παλαιότερα ήταν και η ευρωλίγκα καθαρή αλλά από το 2013 έγινε και κέινη ευρωλίγδα).
Δυστυχώς δεν έχω αδικηθεί μόνο σε 1-2 παιχνίδια, εκτός αν εννοείς 1-2 παιχνίδια από τα πέντε των τελικών κάθε χρόνο.
Ακόμα και τις χρονιές που πήρα πρωτάθλημα, η αβάντα ήταν απροκάλυπτη. Το 2012 στον 5ο τελικό κέρδιζα στο τέλος της 3ης περιόδου με 15 πόντους , ξεκινάει η 4η και σε 45 δευτερόλεπτα έχω 5 ομαδικά και Χαινς-Ντορσει με 4 στον πάγκο. Και πάιζω με Λάζο Παπαδόπουλο και κόντεψε να γυρίσει το παιχνίδι. Το 2015 είχα σε κάθε ματς Ντάνστον και Χάντερ με 5 φάουλ έξω από τον Μαυροκεφαλίδη. Το 2016 με εμφανώς καλύτερη ομάδα έπρεπε να βάλει τα τρίποντα ο Σπαν για να κερδίσω ματς που ήταν για 10 πόντους (μη μου γράψεις για βήματα).
Στην τελική είχες κάποτε μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ, αλλά από το 2007 που μπήκαν οι Αγγελό μέχρι το 2019 οι τίτλοι έπρεπε να ήταν μοιρασμένοι. Ακριβώς όπως είναι πάνω κάτω και τα ματς στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια (δεν σου αναφέρω καν ότι έχουμε παραπάνω νίκες).
Την περίοδο 2002-2007 μόνο ήμουνα ανύπαρκτος, που ο Κόκκαλης είχε παρατήσει το μπασκετ και δεν διεκδικούσα κανέναν τίτλο. Αν ήμουνα βάζελος, βέβαια θα έλεγα ότι για την τότε κατάντια του Ολυμπιακού φταίει ο Βασιλακόπουλος που στήνει τα ματς. Όπως στο μυαλό του 99% των βάζελων ο Γκαγκάτσης φταίει για την κατάντια του ποδοσφαιρκού βάζελου τα τελευταία 10 χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά μας σαν οπαδοί.
Το μόνο λάθος των Αγγελό ήταν που δεν έφυγαν νωρίτερα, το 2016 πχ που πήραμε πρωτάθλημα και είχαμε δυνατή ομάδα στην Ευρωλίγκα. Το timing ήταν λάθος και ρίχνει νερό στο μύλο του κάθε φαροφυλακα
Αυτά έγραφαν σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι της Ελλάδας, που ασχολούνται με το μπάσκετ. Αν κάποιος γράψει κάτι και τσαντίσει το αφεντικό θα έχει την τύχη του Καλκαβούρα ή του Βετάκη ή του Ασπρούλια. Φυσικό ήταν να το παπαγαλίσουν και πολλοί συνοπαδοί σου
Πες μου τότε ένα ματς που θεωρείς εσύ ότι η διαιτησία αλλοίωσε αποτέλεσμα , για να καταλάβω πως ορίζεις της έννοια σφαγή
Ενα που μου ερχεται ειναι ο ημιτελικος με την τσσκα. Και πολλες φορες εχουν ευνοηθει σε μεγαλο βαθμο οι ισπανοι.Αυτά έγραφαν σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι της Ελλάδας, που ασχολούνται με το μπάσκετ. Αν κάποιος γράψει κάτι και τσαντίσει το αφεντικό θα έχει την τύχη του Καλκαβούρα ή του Βετάκη ή του Ασπρούλια. Φυσικό ήταν να το παπαγαλίσουν και πολλοί συνοπαδοί σου
Πες μου τότε ένα ματς που θεωρείς εσύ ότι η διαιτησία αλλοίωσε αποτέλεσμα , για να καταλάβω πως ορίζεις της έννοια σφαγή