Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
γιατί φίλε γίνεται και αυτό. όταν προκαλεί ο άλλος/άλλοι κάποιος/κάποιοι θα του/τους απαντήσουν. αυτός/αυτοί θα απαντήσουν. και θα συνεχιστεί έτσι. θα γίνει καβγάς και θα βρίζονται και θα συνεχίζεται αυτό πόση ώρα χωρίς νόημα και θα χαλάει η διάθεση στο forum. ποιος ο λόγος και ποιο το νόημα να χαλάμε την ζαχαρένια μας πόσα άτομα για βλακείες όπως το ποδόσφαιρο,οι ομάδες ?
Βρε παλικαρι μου χρυσό. Και να πεσει και κανενα μπινελικι τι εγινε? Αναβει και το αιμα λιγακι. Τι εχεις παθει? Εξαλλου ουτε καν γνωριζομαστε εδω μεσα. Δεν ειδες την κοπελιά πριν τι εγραψε? Της εχω πει οτι μου ειναι ανυποφορη και θελω να φυγει. Την βλεπεις να μασαει? Μου ξαναγραφει και μου ξαναγραφει. Και μπραβο της.

Επισκέπτης
Κάτι τελευταίο και σταματάω εδώ. Έψαξα το λοιπόν "παίκτες του ΟΣΦΠ παραδέχονται ότι τους πλήρωνε ο ΠΑΟ". ΟΥΤΕ ΕΝΑ αποτέλεσμα. Αντίθετα βγάζει ένα σκασμό χουνέρια που έκανε ο ΟΦΗ στον ΠΑΟ. Εκεί βρήκα αυτό το λινκ
Και εκεί διάβασα κάτι που δε θυμόμουν. Ο ΟΦΗ είχε πετάξει 5 γκολάκια στον ΠΑΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Υ.Γ Και κάτι ακόμα για να ξέρουν κάποιοι. Ο Θόδωρος ήταν το κακό παιδί της οικογένειας. Γιατί ήταν εξαρχής αντίθετος η οικογένεια να πάρει τον ΠΑΟ και να μη πάρει μια ομάδα της Κρήτης και να την ανεβάσει ψηλά. Γι αυτό και πήγε κόντρα στην οικογένεια του και πήρε τον ΟΦΗ. Και στα χάλια του ΟΦΗ ήθελε σαν ελάχιστο να νικήσει τουλάχιστον τον αδερφό του "για να τους δείξει". Και ο ΟΦΗ όσα χρόνια ήταν στο γενικό πρόσταγμα ο Θοδωρής και στο τιμόνι ο Γκέραρντ ήταν η ΚΟΡΥΦΑΙΑ επαρχιακή ομάδα που έκανε ουκ ολίγες κηδείες σε ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους.
Αυτά. Δε πρόκειται να απαντήσω σε άλλο ποστ σου (τουλάχιστον για σήμερα)

αν έψαξες παίκτες του ΟΣΦΠ παραδέχονται ότι τους πλήρωνε ο ΠΑΟ φυσικά δεν θα σου έβγαλε τίποτα

Επισκέπτης
Βρε παλικαρι μου χρυσό. Και να πεσει και κανενα μπινελικι τι εγινε? Αναβει και το αιμα λιγακι. Τι εχεις παθει? Εξαλλου ουτε καν γνωριζομαστε εδω μεσα. Δεν ειδες την κοπελιά πριν τι εγραψε? Της εχω πει οτι μου ειναι ανυποφορη και θελω να φυγει. Την βλεπεις να μασαει? Μου ξαναγραφει και μου ξαναγραφει. Και μπραβο της.

άλλο να πέσει κανένα μπινελίκι και άλλο να σκοτώνονται και να βρίζονται όσο δεν πάει και τσακωμός χωρίς τέλος. διαφορά δεν βρίσκεις ?  έτσι γίνεται πάντα σε τέτοια θέματα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν έψαξες παίκτες του ΟΣΦΠ παραδέχονται ότι τους πλήρωνε ο ΠΑΟ φυσικά δεν θα σου έβγαλε τίποτα
Συγγνώμη τυπογραφικό λάθος "παίκτες του ΟΦΗ" ήθελα να γράψω. Εξάλλου το γράφω παρακάτω τι βρήκα από το συγκεκριμένο ψάξιμο

Επισκέπτης
Συγγνώμη τυπογραφικό λάθος "παίκτες του ΟΦΗ" ήθελα να γράψω. Εξάλλου το γράφω παρακάτω τι βρήκα από το συγκεκριμένο ψάξιμο

να φανταστείς ότι ακόμα και ο Κόκκαλης σας είχε πάει δικαστήρια για το θέμα της συνιδιοκτησίας με τον οφη. αλλά ναι δεν υπήρχε ποτέ συνιδιοκτησία με τον οφη. αλλά επειδή είσαστε παναθηναικός την γλυτώσατε και δεν τιμωρηθήκατε. έπρεπε να σας αφαιρέσουν βαθμούς τότε και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος. αυτή ήταν η τιμωρία. αλλά νομίζω την πλήρωσε άλλος ως εξιλαστήριο θύμα κάποιος από τον οφη

Επισκέπτης
αλλά είπαμε. τα βγάζω από το κεφάλι μου και λέω ψέματα αφού δεν έχω links χα χα χα χα χα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
να φανταστείς ότι ακόμα και ο Κόκκαλης σας είχε πάει δικαστήρια για το θέμα της συνιδιοκτησίας με τον οφη. αλλά ναι δεν υπήρχε ποτέ συνιδιοκτησία με τον οφη. αλλά επειδή είσαστε παναθηναικός την γλυτώσατε και δεν τιμωρηθήκατε. έπρεπε να σας αφαιρέσουν βαθμούς τότε και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος. αυτή ήταν η τιμωρία. αλλά νομίζω την πλήρωσε άλλος ως εξιλαστήριο θύμα κάποιος από τον οφη
Ρε τύπε δεν ειναι βαζελος ο γκρεγκορυ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
α καλά. τότε τι τον έπιασε ο πόνος για τον παο και τον υπερασπίζεται έτσι ?   ότι να'ναι είσαι ρε gregory χα χα χα χα χα χα
Δεν υπερασπίζομαι τον ΠΑΟ. Τον ΟΦΗ υπερασπίζομαι (λόγο Ευγένιου βασικά). Και τι να κάνουμε δε μπορώ να διαβάζω πως ο καπετάνιος ήταν ίδιος με τον Κόκκαλη. Δεν είπα ότι δεν έκανε και αυτός αλλά αυτά που έκανε ο Κόκκαλης δε συγκρίνονται. Και το ωραίο είναι ότι τώρα φωνάζουν κάποιοι για τον Θωμά που είναι μαζί με τον Μελισσάν. Φωνάζουν για τον ΘΩΜΑ! Και όταν ρωτάς γιατί; Σου λένε "αφού ξέρουμε τι έκανε ο Θωμάς". Ο ΘΩΜΑΣ. Που ήταν αντιπρόεδρος κάποιο φεγγάρι του ΟΣΦΠ. Και μετά αναρρωτιέσαι. Τελικά την περίοδο του Θωμά που ήταν στον ΟΣΦΠ υπήρχε παράγκα ή όχι; ΑΝ υπήρχε τότε παραγκάτα τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ. ΑΝ όχι τότε ποιο το πρόβλημα. Αλλά μονά ζυγά δικά σας.

Επισκέπτης
Δεν υπερασπίζομαι τον ΠΑΟ. Τον ΟΦΗ υπερασπίζομαι (λόγο Ευγένιου βασικά). Και τι να κάνουμε δε μπορώ να διαβάζω πως ο καπετάνιος ήταν ίδιος με τον Κόκκαλη. Δεν είπα ότι δεν έκανε και αυτός αλλά αυτά που έκανε ο Κόκκαλης δε συγκρίνονται. Και το ωραίο είναι ότι τώρα φωνάζουν κάποιοι για τον Θωμά που είναι μαζί με τον Μελισσάν. Φωνάζουν για τον ΘΩΜΑ! Και όταν ρωτάς γιατί; Σου λένε "αφού ξέρουμε τι έκανε ο Θωμάς". Ο ΘΩΜΑΣ. Που ήταν αντιπρόεδρος κάποιο φεγγάρι του ΟΣΦΠ. Και μετά αναρρωτιέσαι. Τελικά την περίοδο του Θωμά που ήταν στον ΟΣΦΠ υπήρχε παράγκα ή όχι; ΑΝ υπήρχε τότε παραγκάτα τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ. ΑΝ όχι τότε ποιο το πρόβλημα. Αλλά μονά ζυγά δικά σας.

α καλά για τον ΟΦΗ κάνεις έτσι ?  τελος πάντων. ναι δεν ήταν ίδιος φίλε. χειρότερος ήταν. και ο Θωμάς ναι είναι αθώα περιστερά τώρα που τον χρησιμοποιεί ο Μελισσανίδης. τότε με τον ΟΣΦΠ ήταν κακός. μόνο τότε

Επισκέπτης

και για να μην αναρωτιέσαι θα σου λύσω εγώ όλες τις απορίες. με τον Θωμά και τον Κόκκαλη όλα ήταν παράγκα. κανένα δεν άξιζε ο Ολυμπιακός. και ας είχε Ριβάλντο,Ζιοβάνι και άλλους παικταράδες. τα άξιζαν ο Βύντρα,ο Γεωργέας και άλλοι. όχι πάντως οι παικταράδες του Ολυμπιακού. αυτοί μόνο με παράγκα νικάγανε γιατί ήταν άμπαλοι. ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
α καλά για τον ΟΦΗ κάνεις έτσι ?  τελος πάντων. ναι δεν ήταν ίδιος φίλε. χειρότερος ήταν. και ο Θωμάς ναι είναι αθώα περιστερά τώρα που τον χρησιμοποιεί ο Μελισσανίδης. τότε με τον ΟΣΦΠ ήταν κακός. μόνο τότε
Για μένα κακός ήταν και τότε κακός και τώρα. Δεν άλλαξε κάτι.

και για να μην αναρωτιέσαι θα σου λύσω εγώ όλες τις απορίες. με τον Θωμά και τον Κόκκαλη όλα ήταν παράγκα. κανένα δεν άξιζε ο Ολυμπιακός. και ας είχε Ριβάλντο,Ζιοβάνι και άλλους παικταράδες. τα άξιζαν ο Βύντρα,ο Γεωργέας και άλλοι. όχι πάντως οι παικταράδες του Ολυμπιακού. αυτοί μόνο με παράγκα νικάγανε γιατί ήταν άμπαλοι. ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες
Δε μίλησα για ΟΛΑ τα πρωταθλήματα. Ξεκόλλα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα, τι ανέβασε πάλι ο Καράπαπας; Δε λέω έχουμε και εμείς κάτι φυντάνια αλλά σε έσας είναι μια κατηγορία μόνοι τους

Επισκέπτης
Ρε μάγκες σοβαρά τώρα, τι ανέβασε πάλι ο Καράπαπας; Δε λέω έχουμε και εμείς κάτι φυντάνια αλλά σε έσας είναι μια κατηγορία μόνοι τους

φίλε σόρρυ κιόλας αλλά τις ανακοινώσεις του Αλαφούζου τις έβλεπες ?   αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του. ένας θεούλης. κάθε Κυριακή ανακοίνωση πριν και μετά τον αγώνα για την διαιτησία χα χα χα χα χα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φίλε σόρρυ κιόλας αλλά τις ανακοινώσεις του Αλαφούζου τις έβλεπες ?  αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του. ένας θεούλης. κάθε Κυριακή ανακοίνωση πριν και μετά τον αγώνα για την διαιτησία χα χα χα χα χα
Εχει αποσυρθεί ρε αυτός (και μας λείπει). Μόνο με τον πρόεδρο της Ξάνθης μείναμε από προέδρους. Αλλά από ότι βλέπω προθερμαίνεται ο ΜΑρινάκης για να κάνει δυναμική είσοδο

Επισκέπτης
Εχει αποσυρθεί ρε αυτός (και μας λείπει). Μόνο με τον πρόεδρο της Ξάνθης μείναμε από προέδρους. Αλλά από ότι βλέπω προθερμαίνεται ο ΜΑρινάκης για να κάνει δυναμική είσοδο

το έχεις πάντως ένα θέμα με τον Ολυμπιακό έτσι ?    παραδέξου το. αν και κανονικά ως ΟΦΗ με τον παναθηναικό θα έπρεπε να είχες θέμα αλλά τελος πάντων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom