Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Επειδή ακούω και 103,3, είναι θλιβερό να το ρίχνουμε στη διαιτησία. Λέμε τώρα για τα τρία λεπτά καθυστερήσεις που κράτησε την Κυριακή ενώ έπρεπε τουλάχιστον 6. Εγώ λέω ότι αν έδινε 6 λεπτά, θα τρώγαμε κι άλλο.  :grin:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Επειδή ακούω και 103,3, είναι θλιβερό να το ρίχνουμε στη διαιτησία. Λέμε τώρα για τα τρία λεπτά καθυστερήσεις που κράτησε την Κυριακή ενώ έπρεπε τουλάχιστον 6. Εγώ λέω ότι αν έδινε 6 λεπτά, θα τρώγαμε κι άλλο.  :grin:
τυπε πολυ σωστο μαλλον πηγαιναμε και για αλλο,μικραινουμε πολυ οταν μιλαμε για διαιτησια και η ομαδα σαν ιστορια δεν το αξιζει

Επισκέπτης
ο άλλος λέει για αίσχη ότι δεν έχει κάνει τέτοια ο παναθηναικός. χα χα χα χα χα χα χα. που με ρίνγκο έμπαινε ο άλλος με πιστόλια μέσα στο γήπεδο. απειλούσε μπάτσους στην φυσούνα. είχε συνιδιοκτησία 30 χρόνια με τον οφη. παραρτήματα απόλλων αθηνών και άλλες ομάδες. που επειδή γούσταρε να μην το παίρνει ο ολυμπιακός με τίποτα , άφηνε ομάδες άλλες να το παίρνουν όπως Λάρισσα και άλλες. 10 χρόνια να σφάζουν τον Ολυμπιακό στα πέτρινα χρόνια ενώ είχε παικταράδες τότε ο Ολυμπιακός. αλλά ναι τέτοια αίσχη δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. και μετά ξύπνησες χα χα χα. και ξαναλέω. ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. και μην ξεχάσω και την παράγκα του Πατέρα το 2010 με Πιλάβιο. αλλά είπαμε. όσα παίρνει ο Ολυμπιακός είναι βρώμικα. του παο όλα είναι πεντακάθαρα και δίκαια. εξάλλου σιγά τους παίκτες. άμπαλοι Ριβάλντο,Ζιοβάνι,Καστίγιο,Γιάγια Τουρέ,Μιραλάς,Γκαλέτι και άλλοι. τα άξιζαν ο Βύντρα,ο Γεωργέας και τους τα κλέβανε αυτοί οι άμπαλοι με την παράγκα. εδώ ούτε τον Ριβάλντο δεν παραδέχονταν και λέγανε ότι ήταν γέρος αργός και μετά όταν τον πήρε η αεκ έγινε παικταράς. και τον Ζιοβάνι τον λέγανε επίσης αργό και ότι δεν έβαζε γκολ στην Ευρώπη ενώ είχε βάλει γκολ και στην Ρεάλ και στην Μόλντε και στην Γαλατασεράι και σε άλλες ομάδες. η αεκ έκανε τα άλλα τα μαγικά. είτε έκλεινε τα φώτα είτε πέφτανε όλοι κάτω χωρίς να έχουν τίποτα χα χα χα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
τα τελευταια 5-6 χρονια.τα προηγουμεν δεν ηταν ετσι.καπου ειχα βρει τα εσοδα και δε μπορω να βρω το λινκ.το 2011 ειχε 118-119 ο ολυμπιακος και ο πουστης ειχε 111.
απλα,αυτοι επενδυσαν σε μμε και εχει περασει η αντιληψη οτι ο ολυμπιακος ειχε τιποτα τρελα εσοδα σε σχεση με τους υπολοιπους.
τυπε τσαμπα προσπαθεις να τους δωσεις να καταλαβουν την πραγματικοτητα...τοσα χρονια ΑΡΔ, τους εχουν καψει τον εγκεφαλο...αφου τους ειπανε ότι είχαμε τεραστια εσοδα από το τσουλου ενώ πχ. ο φουκαράς ο βάζελος δεν εχει, το πιστεψαν..ετσι θα είναι... :S

αν και εγω ξεροχυνω περισσοτερο με το άλλο καινουργιο επιχειρημα των λοβοτομημενων : "που πατε ρε με σεμπα και παρντο, ενώ παλια ειχατε τζιοβανι και ριβαλντο"  :2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβες τι εγινε τυπε, δικαιωθηκε ο ριβαλντο και ο τζιοβανι μετα από 20 χρονια..όταν τα παιρναμε τοτε τα πρωταθληματ ηταν η παραγκα του κοκκαλη, τωρα γινανε οι παικταράδες του κοκκαλη... :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Πού να δεις στρεβλότητες και σ' άλλα αθλήματα alex. Στα οποία δεν υπήρχατε ποτέ αλλά δεν έχει σημασία. Να δεις στρεβλότητες και σε ευρωπαϊκούς τίτλους (που έχουμε τους περισσότερους από κάθε άλλο ελληνικό σύλλογο). Άσε, χαμός γίνεται.
στα ερασιτεχνικα τα ΑΡΔ τους εχουν καψει τον εγκεφαλο με ένα άλλο παραμυθι : ότι αγοράζουμε ομαδες και παιρνουμε τιτλους (πχ. στο μπάσκετ μας λενε πρωην ελληνικο, για να μας πικαρουν)...
βεβαια η αληθεια είναι ότι ο πουστης, η αεκ και ο μπαοκ εχουν εξαγορασει - συγχωνευσει τα ερασιτεχνικα τους τμηματα από το 1999, ενώ εμεις καναμε το ιδιο τελευταίοι και καταϊδρωμένοι...
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Επισκέπτης
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο και ας μου το εξηγήσει κάποιος. ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ?????    ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ,ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ?  ασχοληθείτε με τις ομάδες σας. πηγαίνετε και γράψτε στα forums των ομάδων σας. τόσο απλό είναι. τι μπαίνετε εδώ και μας πρήζετε τα συκώτια ?    ποιο το νόημα ?  και αυτό το λέω και για όσους ολυμπιακούς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια για άλλες ομάδες στα forums των άλλων ομάδων στο bourdela. είναι λάθος. δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. μόνο καβγάδες,βρισιές γίνονται έτσι. ο καθένας ας ασχολείται με την ομάδα του και να κοιτάει την καμπούρα του. εγώ αυτά που έγραψα για τον παο,την αεκ και τον παοκ τα έγραψα επειδή άλλοι εδώ γράψανε αρνητικά για τον ολυμπιακό

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η προπαγανδα εχει δουλεψει σωστα ολα αυτα τα χρονια.στρεβλοτητα θα ηταν να παρει το πρωταθλημα ο αρκουδας ή ο χουχουμης,οχι οτι το παιρνει 20 χρονια ο ολυμπιακος.
η προπαγανδα,δυστυχως για εμας που δεν εχουμε μμε,ξεκινησε πολυ νωρις.το εχω ξαναγραψει παλιοτερα αλλα ειναι κατι που πρεπει να προβληματισει.γινονται τα επεισοδια μεταξυ ιωνικου και ολυμπιακου το 1998.οι ιωνικοι,πριν ξεκινησουν τα ντραβαλα,φωναζουν "να ποιος ειναι ο ολυμπιακος"...το 1998,οι ιωνικοι...το συνθημα το ειχαν δανειστει απο τους πουστηδες,που το φωναζαν απο το 1997.1 χρονο μετα δηλαδη απο οταν πηρε ο ολυμπιακος το πρωτο πρωταθλημα υστερα απο 9 χρονια.ποτε καταλαβαν ολοι αυτοι,απο το 1997 οτι ο ολυμπιακος ειχε "στησει" παραγκα,οι οποιοι ολοι αυτοι ηταν παραλληλα και ψηφοφοροι του πασοκ,κανενας δεν καταλαβε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πανάθεμά σε με έπνιξες. Πέραν των 3 αθλητικών εφημερίδων (που τώρα έγιναν 2 συν το ένθετο) μη ξεχνάς ότι ο σπορφμ ξεκίνησε με ιδρυτές τον Μπάμπη, τον Χελάκη (ΟΣΦΠούδες μέχρι το μεδούλι) και τον Σωτηρακόπουλο (άρα φιλοολυμπιακό). Βάλε μέσα Καρπετόπυλο Πανούτσο. Κάποια εποχή στον σπορ οι ΜΗ ΟΣΦΠούδες ήταν δακτυλοδεικτούμενη. Αλλά ρε τύπε μέχρι και την ΕΡΤ είχατε δική σας. Δε θυμάμαι ποια χρονιά αλλά σε ματς ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-2 με 2 γκολ του Σκόκο, βάζει γκολ ο ΟΣΦΠ (οφ σάιντ) και οι σπίκερς κάνουν λες και προηγείται στον τελικό του Τσ Λου. Και με το που κολλάει τα 2 ο υδραυλικός κάνανε σα τις χήρες τη Μ. Παρασκευή. Άσε μας που δεν είχε και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΜΕ ο ΟΣΦΠ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο και ας μου το εξηγήσει κάποιος. ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ?????    ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ,ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ?  ασχοληθείτε με τις ομάδες σας. πηγαίνετε και γράψτε στα forums των ομάδων σας. τόσο απλό είναι. τι μπαίνετε εδώ και μας πρήζετε τα συκώτια ?    ποιο το νόημα ?  και αυτό το λέω και για όσους ολυμπιακούς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια για άλλες ομάδες στα forums των άλλων ομάδων στο bourdela. είναι λάθος. δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. μόνο καβγάδες,βρισιές γίνονται έτσι. ο καθένας ας ασχολείται με την ομάδα του και να κοιτάει την καμπούρα του. εγώ αυτά που έγραψα για τον παο,την αεκ και τον παοκ τα έγραψα επειδή άλλοι εδώ γράψανε αρνητικά για τον ολυμπιακό
Δεν καταλαβα ρε τύπε, το νημα του Ολυμπιακου το εχετε για να παιρνετε πιπες ο ενας γαβρος στον αλλο και να γλειφετε ο ενας τον κωλο του αλλου?
Τι λογικη ειναι αυτη?
Και γιατι πρηζονται τα συκωτια σου?

Τοτε και στο νημα της ΝΔ να μην μπαινουν παρα μονο δεξιοι για να μην μας πρηζουν τα συκωτια.
Και στο νημα της Ελενας Χατζη να μπαινουν μονο οσοι την γαμησανε ή θελουν να την γαμησουνε.
Και στο νημα του Κιεβου οσοι πηγαν ή θελουν να πανε Κιεβο.

Επισκέπτης
Δεν καταλαβα ρε τύπε, το νημα του Ολυμπιακου το εχετε για να παιρνετε πιπες ο ενας γαβρος στον αλλο και να γλειφετε ο ενας τον κωλο του αλλου?
Τι λογικη ειναι αυτη?

Τοτε και στο νημα της ΝΔ να μην μπαινουν παρα μονο δεξιοι για να μην μας πρηζουν τα συκωτια.
Και στο νημα της Ελενας Χατζη να μπαινουν μονο οσοι την γαμησανε ή θελουν να την γαμησουνε.

πρήζονται γιατί τύποι όπως εσύ μας σκοτίζετε τον έρωτα γεμίζοντας το forum με πόσα αρνητικά σχόλια. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ

Επισκέπτης
Τι λογικη ειναι αυτη?

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ?    ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ?    ΤΟ ΣΙΧΑΙΝΕΣΑΙ ?   ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΑ ΑΛΛΟΥ. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ?    ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ , ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πρήζονται γιατί τύποι όπως εσύ μας σκοτίζετε τον έρωτα γεμίζοντας το forum με πόσα αρνητικά σχόλια. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ
Τύπε επειδη σου εγγυωμαι οτι δεν προκειται να σταματησω να μπαινω, αφου δεν παραβιαζω κανεναν κανονα του φορουμ, να σκεφθεις μηπως δεν ξαναμπεις εσυ, αφου σε χαλαει τοσο.
Ειναι κι αυτο μια λυση.
Εως οτου ενηλικιωθεις βεβαια και μπορεις να αντεξεις και τον "αντιθετο".

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πανάθεμά σε με έπνιξες. Πέραν των 3 αθλητικών εφημερίδων (που τώρα έγιναν 2 συν το ένθετο) μη ξεχνάς ότι ο σπορφμ ξεκίνησε με ιδρυτές τον Μπάμπη, τον Χελάκη (ΟΣΦΠούδες μέχρι το μεδούλι) και τον Σωτηρακόπουλο (άρα φιλοολυμπιακό). Βάλε μέσα Καρπετόπυλο Πανούτσο. Κάποια εποχή στον σπορ οι ΜΗ ΟΣΦΠούδες ήταν δακτυλοδεικτούμενη. Αλλά ρε τύπε μέχρι και την ΕΡΤ είχατε δική σας. Δε θυμάμαι ποια χρονιά αλλά σε ματς ΟΣΦΠ-ΑΕΚ 1-2 με 2 γκολ του Σκόκο, βάζει γκολ ο ΟΣΦΠ (οφ σάιντ) και οι σπίκερς κάνουν λες και προηγείται στον τελικό του Τσ Λου. Και με το που κολλάει τα 2 ο υδραυλικός κάνανε σα τις χήρες τη Μ. Παρασκευή. Άσε μας που δεν είχε και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΜΕ ο ΟΣΦΠ.

άστα φίλε ο Σωτηρακόπουλος βαμμένος Ολυμπιακός χα χα χα. να'σαι καλά. μου έφτιαξες την διάθεση

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ο άλλος λέει για αίσχη ότι δεν έχει κάνει τέτοια ο παναθηναικός. χα χα χα χα χα χα χα. που με ρίνγκο έμπαινε ο άλλος με πιστόλια μέσα στο γήπεδο. απειλούσε μπάτσους στην φυσούνα. είχε συνιδιοκτησία 30 χρόνια με τον οφη. παραρτήματα απόλλων αθηνών και άλλες ομάδες. που επειδή γούσταρε να μην το παίρνει ο ολυμπιακός με τίποτα , άφηνε ομάδες άλλες να το παίρνουν όπως Λάρισσα και άλλες. 10 χρόνια να σφάζουν τον Ολυμπιακό στα πέτρινα χρόνια ενώ είχε παικταράδες τότε ο Ολυμπιακός. αλλά ναι τέτοια αίσχη δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. και μετά ξύπνησες χα χα χα. και ξαναλέω. ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ,ΤΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. και μην ξεχάσω και την παράγκα του Πατέρα το 2010 με Πιλάβιο. αλλά είπαμε. όσα παίρνει ο Ολυμπιακός είναι βρώμικα. του παο όλα είναι πεντακάθαρα και δίκαια. εξάλλου σιγά τους παίκτες. άμπαλοι Ριβάλντο,Ζιοβάνι,Καστίγιο,Γιάγια Τουρέ,Μιραλάς,Γκαλέτι και άλλοι. τα άξιζαν ο Βύντρα,ο Γεωργέας και τους τα κλέβανε αυτοί οι άμπαλοι με την παράγκα. εδώ ούτε τον Ριβάλντο δεν παραδέχονταν και λέγανε ότι ήταν γέρος αργός και μετά όταν τον πήρε η αεκ έγινε παικταράς. και τον Ζιοβάνι τον λέγανε επίσης αργό και ότι δεν έβαζε γκολ στην Ευρώπη ενώ είχε βάλει γκολ και στην Ρεάλ και στην Μόλντε και στην Γαλατασεράι και σε άλλες ομάδες. η αεκ έκανε τα άλλα τα μαγικά. είτε έκλεινε τα φώτα είτε πέφτανε όλοι κάτω χωρίς να έχουν τίποτα χα χα χα
Από ιστορία 0. Εκείνη τη χρονιά θα το έπαιρνε η ΑΕΚ αλλά επειδή έκοψαν την Ελλάδα στα 2 οι Λαρισσαίοι κλείνοντας την εθνική και υπήρχε ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα η τότε κυβέρνηση (με δάκτυλο από ότι λένε από τα παρασκήνια του Ανδρέα) η τίμωρία της Λάρισσας νομίζω πως σβήστηκε και το πήρε η Λάρισσα.
Επίσης επί καπετάνιου εκτός από τη Λάρισσά το πήρε και ο ΠΑΟΚ. Κοινώς από το 1981 (χρονιά που μπήκε ο καπετάνιος) εκτός από τους 3 των Αθηνών (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) το πήρε Λάρισσα και ΠΑΟΚ μέχρι το 1996. Από το 1996 και μετά οι εξής 2. Για να μη πάμε και στο κύπελλο που μέχρι και ο ΟΦΗ πήρε. Ενώ επί Κόκκαλη/Μαρινάκη είχαμε και το φαινόμενο να βγάλει πόδι στο χέρι ο Μανιάτης.
Όσο για τον ΟΦΗ καταρχας είναι τεράστια ύβρις προς τον Θωδορή Βαρδινογιάννη αυτό που λες περί συνιδιοκτησίας. Επίσης ο ΟΦΗ στέρησε από τον ΠΑΟ ή πρωτάθλημα ή έξοδο στην Ευρώπη την εποχή της "συνιδιοκτησίας που λες)
Για τα φώτα και το καπνογόνο βαριέμαι να γράφω. Έχουν γραφεί βιβλία.
Υ.Γ Η λέξη "επιστήμονες" ξέρεις ποιος την είπε και πότε;

Επισκέπτης
Τύπε επειδη σου εγγυωμαι οτι δεν προκειται να σταματησω να μπαινω, αφου δεν παραβιαζω κανεναν κανονα του φορουμ, να σκεφθεις μηπως δεν ξαναμπεις εσυ, αφου σε χαλαει τοσο.
Ειναι κι αυτο μια λυση.
Εως οτου ενηλικιωθεις βεβαια και μπορεις να αντεξεις και τον "αντιθετο".

μια χαρά αντέχω τον αντίθετο. τον κολλημένο κομπλεξικό ζηλιάρη κακεντρεχή δεν αντέχω με τίποτα όμως

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
άστα φίλε ο Σωτηρακόπουλος βαμμένος Ολυμπιακός χα χα χα. να'σαι καλά. μου έφτιαξες την διάθεση
Δίκιο. Η παρένθεση πήγαινε πριν το Σωτηρακόπουλος. Λάθος μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μια χαρά αντέχω τον αντίθετο. τον κολλημένο κομπλεξικό ζηλιάρη κακεντρεχή δεν αντέχω με τίποτα όμως
Ούτε εγω, συμφωνουμε απολυτα. Να ξερεις ομως κατι φιλε μου. Ο κοσμος δεν ειναι ολος η μαμα μας, ο μπαμπας μας, οι φιλοι μας και οι ομοιδεατες μας. Εχει και κοσμο που μας χαλαει. Και δεν μας ρωταει πριν ανακατωθει στη ζωη μας. Γενικώς ομιλω, οχι φυσικα για το νημα του Ολυμπιακου. Και τον κολλημενο θα αντεξεις, και τον κακεντρεχη, και τον ζηλιαρη, κι αυτον που θα σε βρισει αναιτια (οπως εχω παθει εγω εδω μεσα δεκαδες φορες). Εντελώς φιλικά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι λογικη ειναι αυτη?

Βγάλε ρε το σίχαμα από το αβατάρ σου ρε. Βάλε Κούλη (τον Κυριάκο εννοώ) που είναι και ΟΣΦΠους. Θα σε συμπαθήσουν όλοι εδώ μέσα

Επισκέπτης
Από ιστορία 0. Εκείνη τη χρονιά θα το έπαιρνε η ΑΕΚ αλλά επειδή έκοψαν την Ελλάδα στα 2 οι Λαρισσαίοι κλείνοντας την εθνική και υπήρχε ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα η τότε κυβέρνηση (με δάκτυλο από ότι λένε από τα παρασκήνια του Ανδρέα) η τίμωρία της Λάρισσας νομίζω πως σβήστηκε και το πήρε η Λάρισσα.
Επίσης επί καπετάνιου εκτός από τη Λάρισσά το πήρε και ο ΠΑΟΚ. Κοινώς από το 1981 (χρονιά που μπήκε ο καπετάνιος) εκτός από τους 3 των Αθηνών (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) το πήρε Λάρισσα και ΠΑΟΚ μέχρι το 1996. Από το 1996 και μετά οι εξής 2. Για να μη πάμε και στο κύπελλο που μέχρι και ο ΟΦΗ πήρε. Ενώ επί Κόκκαλη/Μαρινάκη είχαμε και το φαινόμενο να βγάλει πόδι στο χέρι ο Μανιάτης.
Όσο για τον ΟΦΗ καταρχας είναι τεράστια ύβρις προς τον Θωδορή Βαρδινογιάννη αυτό που λες περί συνιδιοκτησίας. Επίσης ο ΟΦΗ στέρησε από τον ΠΑΟ ή πρωτάθλημα ή έξοδο στην Ευρώπη την εποχή της "συνιδιοκτησίας που λες)
Για τα φώτα και το καπνογόνο βαριέμαι να γράφω. Έχουν γραφεί βιβλία.
Υ.Γ Η λέξη "επιστήμονες" ξέρεις ποιος την είπε και πότε;

ύβρης ξεύβρης η αλήθεια είναι αυτό που είπα για την συνιδιοκτησία. ναι στέρησε αλλά μετά τον Κουτσουπιά ο Ρίνγκο τον εξαφάνισε. για τα φώτα είναι η αλήθεια
Υ.Γ ξέρω. όπως ξέρω ότι σε όλες τις ομάδες γίνονται αυτά όχι μόνο στον Ολυμπιακό. όλες οι ομάδες έχουν '' επιστήμονες ''

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ύβρης ξεύβρης η αλήθεια είναι αυτό που είπα για την συνιδιοκτησία. ναι στέρησε αλλά μετά τον Κουτσουπιά ο Ρίνγκο τον εξαφάνισε. για τα φώτα είναι η αλήθεια
Υ.Γ ξέρω. όπως ξέρω ότι σε όλες τις ομάδες γίνονται αυτά όχι μόνο στον Ολυμπιακό. όλες οι ομάδες έχουν '' επιστήμονες ''
Για βγάλε λινκ και εσύ το λοιπόν (αφού ζητάτε να δούμε ισολογισμούς) με τη λίστα των μετόχων του ΟΦΗ επί εποχής που πρόεδρος ήταν ο Θώδορος; Για να δούμε ποιος είχε μετοχές και ποιος όχι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom