Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ακριβως ετσι...αν ομως εχεις τυς κονδυλοφορους και γραφουν καθε μερα για τα εσοδα του ολυμπιακου,αυτο μενει.για εξοδα φυσικα,δεν εγραψε κανενας.περα απο τις μεταγραφες,που χρειαζονται λεφτα για να γινουν,οιος εγραψε οτι για να διατηρηθει το καραισκακη στην κατασταση που ειναι σημερα,θελει να εχει μονιμα 11.500 εισιτηρα;ειτε παιζει με το θρασυβουα,ειτε παιζει με τη μπαρτσελονα.
Ενα δραμα ζειτε δηλαδη ρε τύπε. Μεροδούλι μεροφάι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ακριβως ετσι...αν ομως εχεις τυς κονδυλοφορους και γραφουν καθε μερα για τα εσοδα του ολυμπιακου,αυτο μενει.για εξοδα φυσικα,δεν εγραψε κανενας.περα απο τις μεταγραφες,που χρειαζονται λεφτα για να γινουν,οιος εγραψε οτι για να διατηρηθει το καραισκακη στην κατασταση που ειναι σημερα,θελει να εχει μονιμα 11.500 εισιτηρα;ειτε παιζει με το θρασυβουα,ειτε παιζει με τη μπαρτσελονα.

Επισκέπτης

Στην Ελλαδα η μονιμη δικαιολογια για αυτον που δεν μπορει να κερδισει το πρωτο ειναι οτι ο πρωτος τον εκλεψε....μην το ψαχνεις.Και αυτο δεν ειναι μονο στον αθλητισμο αλλα στα παντα.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Στην Ελλαδα η μονιμη δικαιολογια για αυτον που δεν μπορει να κερδισει το πρωτο ειναι οτι ο πρωτος τον εκλεψε....μην το ψαχνεις.Και αυτο δεν ειναι μονο στον αθλητισμο αλλα στα παντα.
ζουμε καταστασεις συριζα πο την ιδρυση του κρατους τυπε.η αριστεια διωκεται

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085

Συνημμένα

• draxmaek.jpg
    draxmaek.jpg
    177 KB · Εμφανίσεις: 14

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ισολογισμους εχεις δει;Δες πρωτα και μετα πες την εξυπναδα σου....
Ναι ρε τύπε, αυτο λεω. Μεγαλο ζορι τραβατε με δικο σας γηπεδο γεματο καθε μερα, 20.000 διαρκειας και 20 χρονια ομιλους. Να σας δωσουμε τιποτα να την βγαλετε.

Επισκέπτης
Ναι ρε τύπε, αυτο λεω. Μεγαλο ζορι τραβατε με δικο σας γηπεδο γεματο καθε μερα, 20.000 διαρκειας και 20 χρονια ομιλους. Να σας δωσουμε τιποτα να την βγαλετε.

Να το ξαναπαιξω αλλη μια φορα...ισολογισμους εχεις δει;Ξερεις ολα αυτα τα εσοδα που λες δεν πανε μονο στην αντρικη ομαδα του ποδοσφαιρου.Υπαρχουν ακαδημιες ενα τεραστιο δικτυο,υπαλληλοι και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Υπηρχε επισης ενα τεραστιο χρεος που ειχε μεινει απο τον Κοκκαλη και το οποιο μηδενισε ο Χοντρος χωρις να ριξει την ομαδα στη Γ εθνικη ή να μπει στο αρθρο 44 οπως κανατε εσεις.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
70 εκατομμυρια χρεος η παε και 6 ο ερασιτεχνης.αυτο βρηκε ο μαρινακης οταν ηρθε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να το ξαναπαιξω αλλη μια φορα...ισολογισμους εχεις δει;Ξερεις ολα αυτα τα εσοδα που λες δεν πανε μονο στην αντρικη ομαδα του ποδοσφαιρου.Υπαρχουν ακαδημιες ενα τεραστιο δικτυο,υπαλληλοι και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Υπηρχε επισης ενα τεραστιο χρεος που ειχε μεινει απο τον Κοκκαλη και το οποιο μηδενισε ο Χοντρος χωρις να ριξει την ομαδα στη Γ εθνικη ή να μπει στο αρθρο 44 οπως κανατε εσεις.
Ε ναι, ειπα εγω κατι διαφορετικο? 20 χρονια παιρνετε τα δεκαδες εκατομμυρια και εχετε φτιαξει γηπεδα, ακαδημιες, υπαλληλους, λοιπα τμηματα, μηδενισμους δανειων. Κατι που δεν μπορουν να κανουν οι αλλοι που δεν εχουν αυτα τα λεφτα.
Και θελετε να σας λυπηθω που με τα κλεμενα λεφτα επι 20 ετη εχετε και πολλα εξοδα ? Πας καλα ρε τύπε?
Και μου λες κοιτα τι ισολογισμο εχω?
Να μου τον εδειχνες τον ισολογισμο αν ΔΕΝ τα εκλεβες επι 20 χρονια.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ε ναι, ειπα εγω κατι διαφορετικο? 20 χρονια παιρνετε τα δεκαδες εκατομμυρια και εχετε φτιαξει γηπεδα, ακαδημιες, υπαλληλους, λοιπα τμηματα, μηδενισμους δανειων. Κατι που δεν μπορουν να κανουν οι αλλοι που δεν εχουν αυτα τα λεφτα.
Και θελετε να σας λυπηθω που με τα κλεμενα λεφτα επι 20 ετη εχετε και πολλα εξοδα ? Πας καλα ρε τύπε?
με ποια λογικη τα κλεβαμε τυπε;

Επισκέπτης

Ενταξει ταπωθηκες και το γυρισες στη κλαψα...σαν κλασσικος ΑΕΚτζης που εισαι.Στην αρχη μας σκοτιζες τα αρχιδια οτι ηταν 40εκ μετα εμαθες οτι ειναι 20.Στη συνεχεια ανακαλυψες οτι 20 χρονια στα κλεψαμε τα 20εκ καθε χρονο.

Πες μας ρε κακομοιρε ΠΟΤΕ σου κλεψαμε εσενα το πρωταθλημα;Οχι με γενικολογες παπαριες!Συγκεκριμενες χρονιες και συγκεκριμενα περιστατικα.

Μια ομαδουλα της πλακας ειστε και εσεις και ο αλλος ο Δικεφαλος της μπουγατσας...παρτε το χαμπαρι και μην πατε να συγκριθειτε με μεγεθη που ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα δεν μπορειτε να φτασετε.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
18. Δύο ήταν καθαρά. Του 2003-04 και του 2009-10.  :cheesy:
Γενικά τα καθαρά πρωταθλήματα στην Ελλάδα είναι 37. Τα υπόλοιπα 44 είναι ή κλεμμένα ή παλιά που δεν πολυμετρούσανε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ενταξει ταπωθηκες και το γυρισες στη κλαψα...σαν κλασσικος ΑΕΚτζης που εισαι.Στην αρχη μας σκοτιζες τα αρχιδια οτι ηταν 40εκ μετα εμαθες οτι ειναι 20.Στη συνεχεια ανακαλυψες οτι 20 χρονια στα κλεψαμε τα 20εκ καθε χρονο.

Πες μας ρε κακομοιρε ΠΟΤΕ σου κλεψαμε εσενα το πρωταθλημα;Οχι με γενικολογες παπαριες!Συγκεκριμενες χρονιες και συγκεκριμενα περιστατικα.

Μια ομαδουλα της πλακας ειστε και εσεις και ο αλλος ο Δικεφαλος της μπουγατσας...παρτε το χαμπαρι και μην πατε να συγκριθειτε με μεγεθη που ουτε στα πιο τρελα σας ονειρα δεν μπορειτε να φτασετε.
Τύπε εξακολουθεις να μην αντιλαμβανεσαι τι λεω. Δεν εχει σημασια αν επαιρνες το πρωταθλημα απο την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναικο. Εσυ με αθεμιτες τακτικες γιγαντωσες την δικη σου ομαδα και σταδιακα απομειωνες τους υπολοιπους. Για εναν φανατικο βεβαια, αυτο ειναι και το επιθυμητο. Αλλά μην μου το παιζετε αντικειμενικοι. Εσυ με ρωτας "πες μου ποιο πρωταθλημα σου εκλεψα". Η απαντηση ειναι "δεν ξερω πόσα". Αν το πρωταθλημα παιζοταν επι ισοις οροις μπορει να ειχες παλι 19, μπορει να ειχες 9, μπορει κανενα. Που να ξερω εγω?
Και μονο το 19 στα 21 ειναι αποδειξη στρεβλοτητας. Αυτα και δεν επανερχομαι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.113
Πόντοι
17.085
Πού να δεις στρεβλότητες και σ' άλλα αθλήματα alex. Στα οποία δεν υπήρχατε ποτέ αλλά δεν έχει σημασία. Να δεις στρεβλότητες και σε ευρωπαϊκούς τίτλους (που έχουμε τους περισσότερους από κάθε άλλο ελληνικό σύλλογο). Άσε, χαμός γίνεται.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
η προπαγανδα εχει δουλεψει σωστα ολα αυτα τα χρονια.στρεβλοτητα θα ηταν να παρει το πρωταθλημα ο αρκουδας ή ο χουχουμης,οχι οτι το παιρνει 20 χρονια ο ολυμπιακος.
η προπαγανδα,δυστυχως για εμας που δεν εχουμε μμε,ξεκινησε πολυ νωρις.το εχω ξαναγραψει παλιοτερα αλλα ειναι κατι που πρεπει να προβληματισει.γινονται τα επεισοδια μεταξυ ιωνικου και ολυμπιακου το 1998.οι ιωνικοι,πριν ξεκινησουν τα ντραβαλα,φωναζουν "να ποιος ειναι ο ολυμπιακος"...το 1998,οι ιωνικοι...το συνθημα το ειχαν δανειστει απο τους πουστηδες,που το φωναζαν απο το 1997.1 χρονο μετα δηλαδη απο οταν πηρε ο ολυμπιακος το πρωτο πρωταθλημα υστερα απο 9 χρονια.ποτε καταλαβαν ολοι αυτοι,απο το 1997 οτι ο ολυμπιακος ειχε "στησει" παραγκα,οι οποιοι ολοι αυτοι ηταν παραλληλα και ψηφοφοροι του πασοκ,κανενας δεν καταλαβε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom