Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Από ιστορία 0. Εκείνη τη χρονιά θα το έπαιρνε η ΑΕΚ αλλά επειδή έκοψαν την Ελλάδα στα 2 οι Λαρισσαίοι κλείνοντας την εθνική και υπήρχε ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα η τότε κυβέρνηση (με δάκτυλο από ότι λένε από τα παρασκήνια του Ανδρέα) η τίμωρία της Λάρισσας νομίζω πως σβήστηκε και το πήρε η Λάρισσα.
Για την ακριβεια, τότε ισχυε οτι αν βρεθει ντοπαρισμενος παικτης καποιας ομαδας, τιμωρειται ο παικτης ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ.

Ε ο μεγαλος Ανδρεας Παπανδρεου αλλαξε το νομο και τον εκανε να τιμωρειται μονο ο παικτης (Ο ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΤΣΙΓΚΩΦ). Κι ετσι η Λαρισάρα πηρε το πρωταθλημα.

Επισκέπτης
Ούτε εγω, συμφωνουμε απολυτα. Να ξερεις ομως κατι φιλε μου. Ο κοσμος δεν ειναι ολος η μαμα μας, ο μπαμπας μας, οι φιλοι μας και οι ομοιδεατες μας. Εχει και κοσμο που μας χαλαει. Και δεν μας ρωταει πριν ανακατωθει στη ζωη μας. Γενικώς ομιλω, οχι φυσικα για το νημα του Ολυμπιακου. Και τον κολλημενο θα αντεξεις, και τον κακεντρεχη, και τον ζηλιαρη, κι αυτον που θα σε βρισει αναιτια (οπως εχω παθει εγω εδω μεσα δεκαδες φορες). Εντελώς φιλικά.

φίλε μου εγώ όταν βλέπω το άδικο από κάποιον άλλο θα το λέω και φυσικά δεν θα συμφωνώ. έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Εντελώς φιλικά και εγώ. άλλο ο άλλος να εκφράζει την γνώμη του κόσμια και άλλο να προκαλεί με το σχόλιο του και συνέχεια να γράφει προκλητικά σχόλια

Επισκέπτης
Για βγάλε λινκ και εσύ το λοιπόν (αφού ζητάτε να δούμε ισολογισμούς) με τη λίστα των μετόχων του ΟΦΗ επί εποχής που πρόεδρος ήταν ο Θώδορος; Για να δούμε ποιος είχε μετοχές και ποιος όχι

α καλά. μέτοχος είμαι στον οφη ρε έξυπνε για να γράψω αυτά που λες ? αλλά είναι γεγονός αυτό που είπα. σου αρέσει δεν σου αρέσει. 30 χρόνια συνιδιοκτησία ΟΦΗ-παο. όλοι το ξέρουν

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
α καλά. μέτοχος είμαι στον οφη ρε έξυπνε για να γράψω αυτά που λες. αλλά είναι γεγονός αυτό που είπα. σου αρέσει δεν σου αρέσει. 30 χρόνια συνιδιοκτησία ΟΦΗ-παο. όλοι το ξέρουν
Με τη δική σου λογική όλοι ξέρουν ότι ο Αλεξ έχει δίκιο. Οπότε γιατί τον ρωτάτε αν έχει δει ισολογισμούς;
Αφού ζητάς λινκ για κάτι για να αποδείξει ο άλλος αυτό που λέει, θα πρέπει να δίνεται και εσείς λινκ για να αποδείξετε αυτό που λέτε και όχι να κρύβεστε πίσω από το "όλοι το ξέρουν". Γιατί εγώ ξέρω πχ ότι ο καπετάνιος όταν έψαχνε προπονητή ζήτησε από τον αδερφό του να του δώσει τον Γκέραρντ και πήρε τα ΑΡΧΙΔΙΑ του. Όπως και κάποιοι παίκτες που τους ήθελε ο ΠΑΟ πήγαν σε άλλες ομάδες που έδειναν περισσότερα.

Επισκέπτης
Από ιστορία 0. Εκείνη τη χρονιά θα το έπαιρνε η ΑΕΚ αλλά επειδή έκοψαν την Ελλάδα στα 2 οι Λαρισσαίοι κλείνοντας την εθνική και υπήρχε ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα η τότε κυβέρνηση (με δάκτυλο από ότι λένε από τα παρασκήνια του Ανδρέα) η τίμωρία της Λάρισσας νομίζω πως σβήστηκε και το πήρε η Λάρισσα.
Επίσης επί καπετάνιου εκτός από τη Λάρισσά το πήρε και ο ΠΑΟΚ. Κοινώς από το 1981 (χρονιά που μπήκε ο καπετάνιος) εκτός από τους 3 των Αθηνών (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) το πήρε Λάρισσα και ΠΑΟΚ μέχρι το 1996. Από το 1996 και μετά οι εξής 2. Για να μη πάμε και στο κύπελλο που μέχρι και ο ΟΦΗ πήρε. Ενώ επί Κόκκαλη/Μαρινάκη είχαμε και το φαινόμενο να βγάλει πόδι στο χέρι ο Μανιάτης.

αυτό εδώ το εξήγησα πιο πριν αλλά μάλλον δεν λες να καταλάβεις. ο Ρίνγκο ήθελε να το παίρνει οποιαδήποτε ομάδα αρκεί να μην το έπαιρνε ο Ολυμπιακός. για αυτό τότε το πήραν και άλλες ομάδες μικρές

Επισκέπτης
Ούτε εγω, συμφωνουμε απολυτα. Να ξερεις ομως κατι φιλε μου. Ο κοσμος δεν ειναι ολος η μαμα μας, ο μπαμπας μας, οι φιλοι μας και οι ομοιδεατες μας. Εχει και κοσμο που μας χαλαει. Και δεν μας ρωταει πριν ανακατωθει στη ζωη μας. Γενικώς ομιλω, οχι φυσικα για το νημα του Ολυμπιακου. Και τον κολλημενο θα αντεξεις, και τον κακεντρεχη, και τον ζηλιαρη, κι αυτον που θα σε βρισει αναιτια (οπως εχω παθει εγω εδω μεσα δεκαδες φορες). Εντελώς φιλικά.

Εσύ δε μου είπες να εξαφανιστώ από το φορουμ ,γιατί σου ήμουν ανυπόφορη ; Παρεπιπτόντως, εγώ είμαι Ολυμπιακος .

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επίσης επί καπετάνιου εκτός από τη Λάρισσά το πήρε και ο ΠΑΟΚ. Κοινώς από το 1981 (χρονιά που μπήκε ο καπετάνιος) εκτός από τους 3 των Αθηνών (ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) το πήρε Λάρισσα και ΠΑΟΚ μέχρι το 1996. Από το 1996 και μετά οι εξής 2. Για να μη πάμε και στο κύπελλο που μέχρι και ο ΟΦΗ πήρε. Ενώ επί Κόκκαλη/Μαρινάκη είχαμε και το φαινόμενο να βγάλει πόδι στο χέρι ο Μανιάτης.

αυτό εδώ το εξήγησα πιο πριν αλλά μάλλον δεν λες να καταλάβεις. ο Ρίνγκο ήθελε να το παίρνει οποιαδήποτε ομάδα αρκεί να μην το έπαιρνε ο Ολυμπιακός. για αυτό τότε το πήραν και άλλες ομάδες μικρές
Δηλαδή από το 1981 μέχρι και το 1987 που ο ΟΣΦΠ πήρε πρωτάθλημα (νομίζω 2 δε θυμάμαι) ο καπετάνιος έκανε χάρη στον ΟΣΦΠ; Γιατί ο καπετάνιος το 1981 μπήκε στα πράγματα.

Επισκέπτης
Με τη δική σου λογική όλοι ξέρουν ότι ο Αλεξ έχει δίκιο. Οπότε γιατί τον ρωτάτε αν έχει δει ισολογισμούς;
Αφού ζητάς λινκ για κάτι για να αποδείξει ο άλλος αυτό που λέει, θα πρέπει να δίνεται και εσείς λινκ για να αποδείξετε αυτό που λέτε και όχι να κρύβεστε πίσω από το "όλοι το ξέρουν". Γιατί εγώ ξέρω πχ ότι ο καπετάνιος όταν έψαχνε προπονητή ζήτησε από τον αδερφό του να του δώσει τον Γκέραρντ και πήρε τα ΑΡΧΙΔΙΑ του. Όπως και κάποιοι παίκτες που τους ήθελε ο ΠΑΟ πήγαν σε άλλες ομάδες που έδειναν περισσότερα.

και σου ξαναλέω. το ξέρει όλη η Ελλάδα αυτό που λέω. δεν χρειάζεται link ή αποδείξεις το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα. αν θέλεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο είναι γελοίο και κοροιδεύεις τον εαυτό σου. ακόμα και παίκτες του ΟΦΗ το έχουν παραδεχτεί ότι τους πλήρωνε ο παο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και σου ξαναλέω. το ξέρει όλη η Ελλάδα αυτό που λέω. δεν χρειάζεται link ή αποδείξεις το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα. αν θέλεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο είναι γελοίο και κοροιδεύεις τον εαυτό σου. ακόμα και παίκτες του ΟΦΗ το έχουν παραδεχτεί ότι τους πλήρωνε ο παο
1ον Άρα ο Άλεξ έχει δίκιο για αυτό που λέει γιατί το ξέρει ο κόσμος άρα δεν υπάρχει λόγος να τον ρωτάτε αν έχει δει ισολιγισμούς. Έτσι είναι αφού το ξέρει ο κόσμος.
2ον Λίνκ που παίκτες του ΟΦΗ έχουν παραδεχτεί ότι τους πλήρωνε ο ΠΑΟ; Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ "όλος ο κόσμος το ξέρει";

Επισκέπτης
Δηλαδή από το 1981 μέχρι και το 1987 που ο ΟΣΦΠ πήρε πρωτάθλημα (νομίζω 2 δε θυμάμαι) ο καπετάνιος έκανε χάρη στον ΟΣΦΠ; Γιατί ο καπετάνιος το 1981 μπήκε στα πράγματα.

πιο μετά πρέπει να μπήκε. αλλά και το 1981 αν μπήκε. τι περίμενες ?  από την αρχή να όρμαγε ?  δεν προλάβαινε αμέσως

Επισκέπτης

και να τελειώσει εδώ η συζήτηση. δεν βγάζει νόημα. ότι και να σου λέω εσύ θα λες τα δικά σου. δεν οδηγεί πουθενά. άστο

Επισκέπτης
1ον Άρα ο Άλεξ έχει δίκιο για αυτό που λέει γιατί το ξέρει ο κόσμος άρα δεν υπάρχει λόγος να τον ρωτάτε αν έχει δει ισολιγισμούς. Έτσι είναι αφού το ξέρει ο κόσμος.
2ον Λίνκ που παίκτες του ΟΦΗ έχουν παραδεχτεί ότι τους πλήρωνε ο ΠΑΟ; Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ "όλος ο κόσμος το ξέρει";

σου λέω τελευταία φορά για να μην μου πρήζεις άλλο τα συκώτια για link. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ LINK ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΩ. αν ψάξεις στο Ίντερνετ θα το βρεις σε βίντεο λογικά. ψάξε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πιο μετά πρέπει να μπήκε. αλλά και το 1981 αν μπήκε. τι περίμενες ?   από την αρχή να όρμαγε ?   δεν προλάβαινε αμέσως
Καταρχάς μπήκε το 1980. Το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε ήταν το 1984. Μετά πήρε το 1986 και μετά το 1990. Το 1987 λοιπόν που το πήρες εσύ (7 χρόνια αφού είχε ήδη αναλάβει) χάρη σου έκανε;
Υπόψιν ότι πήρες 1981,1992,1983. Πότε το λοιπόν όρμησε που λες;
Ο Κόκκαλής μπήκε το 1993 και μετά από 4 χρόνια όρμησε. Οπότε αν το πάρουμε αναλογικά ο Βαρδινογιάννης μπήκε το 1980 και έπρεπε από το 1984 και μετά να τα πάρει σερί 7 χρόνια. Μόνο που μέχρι το 1991 (μετρώντας 7 από το 1984) πήρε ΜΟΛΙΣ 3 (1984, 1986, 1990). Οπότε κάτι κάπου δεν έχεις υπολογίσει σωστά ή δε σου τα έχουν πει σωστά.

Επισκέπτης

γιατί φίλε γίνεται και αυτό. όταν προκαλεί ο άλλος/άλλοι κάποιος/κάποιοι θα του/τους απαντήσουν. αυτός/αυτοί θα απαντήσουν. και θα συνεχιστεί έτσι. θα γίνει καβγάς και θα βρίζονται και θα συνεχίζεται αυτό πόση ώρα χωρίς νόημα και θα χαλάει η διάθεση στο forum. ποιος ο λόγος και ποιο το νόημα να χαλάμε την ζαχαρένια μας πόσα άτομα για βλακείες όπως το ποδόσφαιρο,οι ομάδες ?

Επισκέπτης
Καταρχάς μπήκε το 1980. Το πρώτο πρωτάθλημα που πήρε ήταν το 1984. Μετά πήρε το 1986 και μετά το 1990. Το 1987 λοιπόν που το πήρες εσύ (7 χρόνια αφού είχε ήδη αναλάβει) χάρη σου έκανε;
Ο Κόκκαλής μπήκε το 1993 και μετά από 4 χρόνια όρμησε. Οπότε αν το πάρουμε αναλογικά ο Βαρδινογιάννης μπήκε το 1980 και έπρεπε από το 1984 και μετά να τα πάρει σερί 7 χρόνια. Μόνο που μέχρι το 1991 (μετρώντας 7 από το 1984) πήρε ΜΟΛΙΣ 3 (1984, 1986, 1990). Οπότε κάτι κάπου δεν έχεις υπολογίσει σωστά ή δε σου τα έχουν πει σωστά.

σου είπα πιο πριν να τελειώσει εδώ η συζήτηση. σε ευχαριστώ που το σεβάστηκες

Επισκέπτης

τρώγεσαι πάντως για καβγά ρε μπαγάσα έτσι ?    γουστάρεις καβγά ?  σε παραδέχομαι. respect

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σου λέω τελευταία φορά για να μην μου πρήζεις άλλο τα συκώτια για link. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ LINK ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΩ. αν ψάξεις στο Ίντερνετ θα το βρεις σε βίντεο λογικά. ψάξε
Κάτι τελευταίο και σταματάω εδώ. Έψαξα το λοιπόν "παίκτες του ΟΣΦΠ παραδέχονται ότι τους πλήρωνε ο ΠΑΟ". ΟΥΤΕ ΕΝΑ αποτέλεσμα. Αντίθετα βγάζει ένα σκασμό χουνέρια που έκανε ο ΟΦΗ στον ΠΑΟ. Εκεί βρήκα αυτό το λινκ
Και εκεί διάβασα κάτι που δε θυμόμουν. Ο ΟΦΗ είχε πετάξει 5 γκολάκια στον ΠΑΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Υ.Γ Και κάτι ακόμα για να ξέρουν κάποιοι. Ο Θόδωρος ήταν το κακό παιδί της οικογένειας. Γιατί ήταν εξαρχής αντίθετος η οικογένεια να πάρει τον ΠΑΟ και να μη πάρει μια ομάδα της Κρήτης και να την ανεβάσει ψηλά. Γι αυτό και πήγε κόντρα στην οικογένεια του και πήρε τον ΟΦΗ. Και στα χάλια του ΟΦΗ ήθελε σαν ελάχιστο να νικήσει τουλάχιστον τον αδερφό του "για να τους δείξει". Και ο ΟΦΗ όσα χρόνια ήταν στο γενικό πρόσταγμα ο Θοδωρής και στο τιμόνι ο Γκέραρντ ήταν η ΚΟΡΥΦΑΙΑ επαρχιακή ομάδα που έκανε ουκ ολίγες κηδείες σε ΟΛΟΥΣ τους μεγάλους.
Αυτά. Δε πρόκειται να απαντήσω σε άλλο ποστ σου (τουλάχιστον για σήμερα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom