Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το άλλο και ας μου το εξηγήσει κάποιος. ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ?????    ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ,ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΠΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ?   ασχοληθείτε με τις ομάδες σας. πηγαίνετε και γράψτε στα forums των ομάδων σας. τόσο απλό είναι. τι μπαίνετε εδώ και μας πρήζετε τα συκώτια ?    ποιο το νόημα ?   και αυτό το λέω και για όσους ολυμπιακούς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια για άλλες ομάδες στα forums των άλλων ομάδων στο bourdela. είναι λάθος. δεν έχει απολύτως κανένα νόημα. μόνο καβγάδες,βρισιές γίνονται έτσι. ο καθένας ας ασχολείται με την ομάδα του και να κοιτάει την καμπούρα του. εγώ αυτά που έγραψα για τον παο,την αεκ και τον παοκ τα έγραψα επειδή άλλοι εδώ γράψανε αρνητικά για τον ολυμπιακό

Τυπε Η Απαντηση Σε Αυτο Που Ρωτας Ειναι Απλη & Χιλιοειπωμενη...  :rolleyes:

50% Του Πληθυσμου Ολυμπιακοι...50% Του Πληθυσμου ΑΝΤΙ-Ολυμπιακοι !!! Δεν Το Ξερεις ???  :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.183
Πόντοι
5.006
ΘΑ το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου έλεγες τι θες να πεις με τις παραθέσεις. Γιατί εγώ διάβασα μια συνέντευξη του Θοδωρή Βαρδινογιάννη, και πως ήρθε ο ΟΦΗ στα χέρια του Θοδωρή Βαρδινογιάννη το 1980. Δε διάβασα πουθενά να λέει ότι έχει μετοχές ο Βαρδής στον ΟΦΗ (όσο ζούσε ο Θοδωρής) ή κάτι τέτοιο. Μετά το θάνατό του, οι μετοχές του πέρασαν στα χέρια του Βαρδή μετά από περίεργες ενέργειες. Και ένα από τα πρώτα που έκανε ήταν να φάει τον Γκέραρντ και ότι έχτιζε ο αδερφός του για μια 15ετία να το γκρεμίσει σχεδόν μέσα σε μία νύχτα.
νταξει προφανως ηταν και είναι παρανομο το ιδιο προσωπο να εχει δυο ομαδες..αλλα μια οικογενεια ειχε παο και οφη...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
νταξει προφανως ηταν και είναι παρανομο το ιδιο προσωπο να εχει δυο ομαδες..αλλα μια οικογενεια ειχε παο και οφη...
τυπε ο οφη εχει στερησει ενα πρωταθλημα απο τον παο και του εχει κοψει και μια ευρωπη
απο την αλλη πανηλειακος, ξανθη, κερκυρα, λεβαδειακος κλπ κλπ ειχαν ξεχωριστους ιδιοκτητες αλλα...
ιφ γιου νοου γουατ αι μιν

Επισκέπτης
τυπε ο οφη εχει στερησει ενα πρωταθλημα απο τον παο και του εχει κοψει και μια ευρωπη
απο την αλλη πανηλειακος, ξανθη, κερκυρα, λεβαδειακος κλπ κλπ ειχαν ξεχωριστους ιδιοκτητες αλλα...

θα στο πω και σένα. ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑ Ο ΡΙΝΓΚΟ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ. ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ

Επισκέπτης

δες εδώ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.183
Πόντοι
5.006
αρχιδια σου στερησε τον τιτλο ο οφη...εφερες ένα χ 8 αγωνιστικες πριν το τελος και μετα εχασες και αλλα παιχνίδια..το πρωταθλημα τοτε το εχασες (βασικα σε εστειλε στα μπαραζ) η ηττα από τον ηρακλη την προτελευταια αγωνιστικη...

υγ: ξερεις ποσους βαθμούς εχω χασει μεσα στην ξανθη τα χρονια που ο πανοπουλος καθοταν στα γονατα του κοκκαλη? :cool2:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
αρχιδια σου στερησε τον τιτλο ο οφη...εφερες ένα χ 8 αγωνιστικες πριν το τελος και μετα εχασες και αλλα παιχνίδια..το πρωταθλημα τοτε το εχασες (βασικα σε εστειλε στα μπαραζ) η ηττα από τον ηρακλη την προτελευταια αγωνιστικη...

υγ: ξερεις ποσους βαθμούς εχω χασει μεσα στην ξανθη τα χρονια που ο πανοπουλος καθοταν στα γονατα του κοκκαλη? :cool2:

Τυπε Ειχα Αρχισει Να Με Αμφισβητω Για Το Τι Θυμαμαι Με Αυτα Που Διαβαζω Εδω Μεσα...
Οποτε Εκοψε Βαθμο/ους Ο Οφη Απο Βαζελο...Ο Βαζελος Σέρνονταν Και Δεν Υπηρχε Καμια Περιπτωση Να Πιασει Στοχο/ους Που Ειχε Βαλει !!!

Το Οτι Ηταν 1ος Στο Πρωταθλημα Καποιες Φορες Στην Αρχη Του Δεν Σημαινει Οτι Οσο Προχωραγε Το Πρωταθλημα Δεν Σερνονταν & Εκει Τον Εβρισκε Ο Οφη & Τον Κοπαναγε  !!!

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
κανενα που να χρειαζοσουν

Τυπε Πλακα Κανεις ?  :think:

Πως Ξερεις Οταν Κόβονταν Ο Βαθμος/οι Δεν Θα Τους Χρειαζοταν Ο Θρυλος ???  :think:

Α Ναι...Ξεχασα Τοτε Υπηρχε Παραγκα...Φετος Εχουμε Εξυγιανση...Γελανε & Τα Τσιμεντα !!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τυπε Πλακα Κανεις ?  :think:

Πως Ξερεις Οταν Κοβοντάν Ο Βαθμος/οι Δεν Θα Τους Χρειαζοταν Ο Θρυλος ???  :think:

Α Ναι...Ξεχασα Τοτε Υπηρχε Παραγκα...Φετος Εχουμε Εξυγιανση...Γελανε & Τα Τσιμεντα !!!
τυπε θα σου πω αυτο που μου απαντουσες 20 χρονια
ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ  :birdman:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ  :birdman:

Τυπε Εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ !!!  :kissass:
Στο Να Πετας Την Μπαλλα Στην Εξεδρα !!! Αυτο Κανετε Τοσα & Τοσα Χρονια...Οσο Και Να Πεις Το Περιμενα !!!  :humpleg:

Τεσπα Χαρειτε Φετος Οι Δυο Ξεπουπουλιασμενοι Αετοι...Ο Ενας Με Το Πρωταθλημα & Ο Αλλος Με Το Κυπελακι...Και Απο Του Χρονου Βλεπουμε !!! :coolcondom:
Τυπε Να Παρακαλας Να Μη Γινουν Τπτ Εκλογες Μονο...Γιατι Ο Χοντρος Το Εχει Δηλωσει...Θα Περασει Τον Κοκκαλη Στα Πρωταθληματα !  ;) :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης

και εγώ θα σου πω αυτό που μου απαντουσες 20 χρονια
ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΟΚΚΑΛΗ,ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΣΤΗΜΕΝΑ

αλλά είπαμε. πέρυσι και φέτος δεν έχουμε τέτοια. έχουμε 50-50,κάθαρση και εξυγίανση. γελάνε και οι πέτρες χα χα χα χα χα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Προφανώς και δεν ξέρουμε (όχι όλοι τουλάχιστον) τη σχέση που είχαν τα αδέρφια μεταξύ τους. Πχ όσοι ασχολούνται ξέρουν ότι το γενικό κουμάντο στην οικογένεια το έκανε, όσο ζούσε, ο Νίκος και μετά απ αυτόν ο Βαρδής, αλλά οι σχέσεις ΟΛΩΝ των αδερφών δεν ήταν και οι καλύτερες πάντα. Πχ Ο Θοδωρής, από όσο γνωρίζω, ποτέ δε βγήκε φωτογραφία αγκαλία με κάποιο πρωτάθλημα ή κύπελλο του ΠΑΟ και ο καπετάνιος και ο Βαρδής με αυτό του κυπέλλου του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟ ανήκαν το λοιπόν σε 2 αδέρφια (βασικά 3 Γιώργος και Βαρδής ΠΑΟ, Θεόδωρος ΟΦΗ) αλλά δεν είχαν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους. Όσο μπορώ να γνωρίζω από ανθρώπους στην εταιρεία έχουν υπάρξει και ομηρικοί καβγάδες επειδή ο ΟΦΗ έδωσε παίκτη που ήθελε ο ΠΑΟ σε άλλη ομάδα που έδινε καλύτερα χρήματα.
Ξαναλέω. ΟΛΑ αυτά όσο ζούσε ο Θοδωρής. Μετά έγιναν όργια από τον Βαρδή

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Την τελευταια 20ετια η ομαδα του ΟΣΦΠ με αλαζονεια καταστρατηγησε καθε κανονα,
βιασε τη λογικη των φιλαθλων ολων των ομαδων,
με απλα λογια διελυσε το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Ερχεται ομως η ωρα της τιμωριας κι οπως ελεγαν και οι αρχαιοι Ελληνες
Υβρις - ατη - νεμεσις - τισις

Επισκέπτης

όχι την τελευταία 40ετία. χα χα χα χα. ε ρε τι ακούμε. εντωμεταξύ πριν το 1996 όλα πεντακάθαρα να υποθέσω όπως και το 2010 και όπως πέρυσι και φέτος χα χα χα. αλήθεια η ηθική που πήγε τώρα ?  περίπατο ?    50-50,κάθαρση και εξυγίανση χα χα χα χα χα χα χα χα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ετσι ακριβως ειναι. Υβρις και Νεμεσις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
όχι την τελευταία 40ετία. χα χα χα χα. ε ρε τι ακούμε. εντωμεταξύ πριν το 1996 όλα πεντακάθαρα να υποθέσω όπως και το 2010 και όπως πέρυσι και φέτος χα χα χα. αλήθεια η ηθική που πήγε τώρα ?   περίπατο ?    50-50,κάθαρση και εξυγίανση χα χα χα χα χα χα χα χα
Αυτα που εγιναν τα τελευταια 20 χρονια δεν συγκρινονται με τιποτα στο παρελθον.

Και επισης τα φετινα (υπερ του ΠΑΟΚ να υποθεσω εννοεις) δεν εχουν παλι καμια συγκριση με τις χρονιες του Ολυμπιακου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Τυπε Εισαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ !!!  :kissass:
Στο Να Πετας Την Μπαλλα Στην Εξεδρα !!! Αυτο Κανετε Τοσα & Τοσα Χρονια...Οσο Και Να Πεις Το Περιμενα !!!  :humpleg:

Τεσπα Χαρειτε Φετος Οι Δυο Ξεπουπουλιασμενοι Αετοι...Ο Ενας Με Το Πρωταθλημα & Ο Αλλος Με Το Κυπελακι...Και Απο Του Χρονου Βλεπουμε !!! :coolcondom:
Τυπε Να Παρακαλας Να Μη Γινουν Τπτ Εκλογες Μονο...Γιατι Ο Χοντρος Το Εχει Δηλωσει...Θα Περασει Τον Κοκκαλη Στα Πρωταθληματα !  ;) :grin: :grin: :grin:
Ε αμα το δηλωσε ο χοντρος τοτε τι αλλο θελουμε...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:  :rockon:
Αυτα τα τρελα που μας ελεγαν τοσα χρονια πρεπει να λεμε κι εμεις στους γαυρους απο εδω και περα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom