ser2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.206
- Πόντοι
- 376
Εδώ και καιρό τα βάζω με ολυμπιακούς και έχω αναφέρει τους λόγους πολλές φορές , αλλά επειδή χθες είχα μια τέτοια συζήτηση θα ήθελα να αναφέρω μια ιστορία ως παράδειγμα.
Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανά , εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Μόναχο. Οι συνομήλικοι συνάδελφοι ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων με δυσκολία αντιλαμβάνονται πως γίνεται ένας άνθρωπος με κοστούμι και γραβάτα στο πορτοφόλι του να έχει διαρκείας στη θύρα 7. Η κουβέντα αυτή είναι άσκοπη οπότε δεν εξηγώ σε κανέναν και συζητώ μόνο με όποιον "νιώθει" δυο πράγματα.
Ένας απ´αυτούς είναι ο 55ρης γενικός μας , ο οποίος τυγχάνει πιο άρρωστος από μένα γαύρος. Κουβεντιάζαμε λοιπόν χθες στην απογευματινή χαλαρότητα στο χώρο που καπνίζουμε τα του ντέρμπι. Η κουβέντα πήγε στο γήπεδο. Μου λέει λοιπόν ότι την πρώτη χρονιά του Καραϊσκάκη το 2004 πήρε ένα τριετές διαρκείας , αν τα θυμάστε, σε κεντρική θύρα. Μου είπε επίσης ότι μην αντέχοντας άλλο τους γύρω του , την τρίτη χρονιά το παραχώρησε σε συγγενή του. Ξαναπήρε διαρκείας περυσι που οικονομικά μπορούσε να αγοράσει ένα VIP. Κατά τον ίδιο εκεί βρήκε και την ησυχία του και βλέπει χωρίς να ακούει γκρίνια. Πιστεύει δε , οτι τους ολυμπιακούς δεν τους χάλασαν οι νίκες αλλά η παραμονή στο ΟΑΚΑ που αφαίρεσε τη μαγεία της διαδικασίας του να πας στο παλιο Καραϊσκάκη να δεις τον Ολυμπιακό.
Εγώ επ´αυτού άποψη δεν έχω. Πρόλαβα ελάχιστα και σε παιδική ηλικία το παλιο Καραϊσκάκη. Έκανα τα πρώτα οπαδικά μου βήματα στο ΟΑΚΑ δεν την έζησα την αλλαγή , βλέπω όμως τη μετάλλαξη , γι αυτό και παραθέτω τα παραπάνω.
Ένα δε θα ξεχάσω όμως , την πρώτη φορά που με πήγε ο πατέρας μου στη θύρα 10 σε ένα Ολυμπιακός - Απολλων Αθηνών κι εγώ αντί για το παιχνίδι έβλεπα εκείνους τους περίεργους στην 7 πάνω στα κάγκελα. Ο θρύλος μετρούσε ήδη 5 από τα 10 πέτρινα χρόνια. Και κάπου εκεί ακούγεται η πατρική φωνή, άστους αυτούς μπροστά κοίτα, αυτοί δεν βλέπουν παιχνίδι.
Ναι εντάξει..
Τι ώωωωωρα..;;;
Ρωτησε λοιπον τον Πατερα σου Νεαρε ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ καθομαστε και παρεα τοτε..
τι μπαλα που ειδε οταν ΕΠΑΙΖΕ ο ΜΕΓΑΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ, Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ Ο ΒΙΕΡΑ Ο ΛΟΣΑΝΤΑ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
τοτε θα καταλαβεις για τι ΟΜΑΔΑ και τι ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ
Μακαρι να δειτε και εσεις ολοι!! αυτο που απολαυσαμε εμεις..τοτε
ειναι λιγο εγωιστικο αυτο αλλα και ο πατερα σου το ιδιο θα σου πει !