Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Εδώ και καιρό τα βάζω με ολυμπιακούς και έχω αναφέρει τους λόγους πολλές φορές , αλλά επειδή χθες είχα μια τέτοια συζήτηση θα ήθελα να αναφέρω μια ιστορία ως παράδειγμα.
Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανά , εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Μόναχο. Οι συνομήλικοι συνάδελφοι ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων με δυσκολία αντιλαμβάνονται πως γίνεται ένας άνθρωπος με κοστούμι και γραβάτα στο πορτοφόλι του να έχει διαρκείας στη θύρα 7. Η κουβέντα αυτή είναι άσκοπη οπότε δεν εξηγώ σε κανέναν και συζητώ μόνο με όποιον "νιώθει" δυο πράγματα.
Ένας απ´αυτούς είναι ο 55ρης γενικός μας , ο οποίος τυγχάνει πιο άρρωστος από μένα γαύρος. Κουβεντιάζαμε λοιπόν χθες στην απογευματινή χαλαρότητα στο χώρο που καπνίζουμε τα του ντέρμπι. Η κουβέντα πήγε στο γήπεδο. Μου λέει λοιπόν ότι την πρώτη χρονιά του Καραϊσκάκη το 2004 πήρε ένα τριετές διαρκείας , αν τα θυμάστε, σε κεντρική θύρα. Μου είπε επίσης ότι μην αντέχοντας άλλο τους γύρω του , την τρίτη χρονιά το παραχώρησε σε συγγενή του. Ξαναπήρε διαρκείας περυσι που οικονομικά μπορούσε να αγοράσει ένα VIP. Κατά τον ίδιο εκεί βρήκε και την ησυχία του και βλέπει χωρίς να ακούει γκρίνια. Πιστεύει δε , οτι τους ολυμπιακούς δεν τους χάλασαν οι νίκες αλλά η παραμονή στο ΟΑΚΑ που αφαίρεσε τη μαγεία της διαδικασίας του να πας στο παλιο Καραϊσκάκη να δεις τον Ολυμπιακό.

Εγώ επ´αυτού άποψη δεν έχω. Πρόλαβα ελάχιστα και σε παιδική ηλικία το παλιο Καραϊσκάκη. Έκανα τα πρώτα οπαδικά μου βήματα στο ΟΑΚΑ δεν την έζησα την αλλαγή , βλέπω όμως τη μετάλλαξη , γι αυτό και παραθέτω τα παραπάνω.

Ένα δε θα ξεχάσω όμως , την πρώτη φορά που με πήγε ο πατέρας μου στη θύρα 10 σε ένα Ολυμπιακός - Απολλων Αθηνών κι εγώ αντί για το παιχνίδι έβλεπα εκείνους τους περίεργους στην 7 πάνω στα κάγκελα. Ο θρύλος μετρούσε ήδη 5 από τα 10 πέτρινα χρόνια. Και κάπου εκεί ακούγεται η πατρική φωνή, άστους αυτούς μπροστά κοίτα, αυτοί δεν βλέπουν παιχνίδι.
Ναι εντάξει..

Τι ώωωωωρα..;;;

Ρωτησε λοιπον τον Πατερα σου Νεαρε ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ καθομαστε και παρεα τοτε..
τι μπαλα που ειδε οταν ΕΠΑΙΖΕ ο ΜΕΓΑΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ, Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Ο ΑΡΓΥΡΟΥΔΗΣ Ο ΒΙΕΡΑ Ο ΛΟΣΑΝΤΑ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
τοτε θα καταλαβεις για τι ΟΜΑΔΑ και τι ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ
Μακαρι να δειτε και εσεις ολοι!! αυτο που απολαυσαμε εμεις..τοτε
ειναι λιγο εγωιστικο αυτο αλλα και ο πατερα σου το ιδιο θα σου πει !

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
το μπουζουκι σου εσυ ηρεμησε λιγο. :grin:
Μετά την εμφάνιση της Κυριακής, δεν ηρεμώ μέχρι να δv κάτι διαφορετικό. Τα "θα" κάνουμε, "θα" δυναμώσουμε, "θα" το πάρει πάνω του ο πρόεδρος, "θα" δείτε, είναι λόγια του αέρα. Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε εδώ και αυτή είναι η κατάστα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Μετά την εμφάνιση της Κυριακής, δεν ηρεμώ μέχρι να δv κάτι διαφορετικό. Τα "θα" κάνουμε, "θα" δυναμώσουμε, "θα" το πάρει πάνω του ο πρόεδρος, "θα" δείτε, είναι λόγια του αέρα. Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε εδώ και αυτή είναι η κατάστα.
δεν αλλαζει τωρα η κατασταση....υπομονή και κουτσα στραβα να βγει η χρονια...και από τον μαιο βλέπουμε...

Επισκέπτης
Μην ασχολεισαι με τον τυπο φιλε...και μονο που διαχωριζει ΟΛυμπιακους ειναι για τα μπαζα.Δεν χρειαζεται παντως να παει τοσο παλια σε αυτους τους παιχταραδες που λες ας παει πισω στην εποχη του Τζολε,του Γιαννακοπουλου,του Καραπιαλη και του Γεωργατου.

Και τοτε δεν υπηρχαν ουτε πωλησεις ουτε τρελα εσοδα απο Τσουλου αλλα ειχες ομαδαρα...τωρα στην εποχη Μαρινακη που εβγαζες καθε χρονο μινιμουμ 20εκ ευρω απο Τσουλου και τουλαχιστον καμμια 10εκ ευρω απο πωλησεις παιχτων καθε χρονο εχεις καταντησει με αυτο το μπουρδελο με τους αμπαλους και τους συνταξιουχους και παρολαυτα πρεπει να μην γκρινιαζουμε και να λεμε και μπραβο.

Στα αγωνιστικα απο οτι φαινεται βρηκαμε προπονητη και κλασσικα ειναι επιλογη απο το πανω ραφι...ενας Γαλλος που ηταν ανεργος και η τελευταια του δουλεια ηταν στην Αστον Βιλα που τον διωξανε με τις κλωτσιες γιατι ειχε τα χειροτερα στατιστικα σαν προπονητης στην ιστορια του συλλογου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Δεν χρειαζεται παντως να παει τοσο παλια σε αυτους τους παιχταραδες που λες ας παει πισω στην εποχη του Τζολε,του Γιαννακοπουλου,του Καραπιαλη και του Γεωργατου.
του Τζολε,του Γιαννακοπουλου,του Καραπιαλη και του Γεωργατου, που ειχαν να κανουν διπλο στην ευρωπη 10 χρονια τυπε? :think:

Επισκέπτης
Ναι και που σε πηγανε στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ τυπε....τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Ναι και που σε πηγανε στους 8 του Τσαμπιονς Λιγκ τυπε....τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα!!!
μια φορα τυπε..όπως και η ντιεπρ που πηγε τελικο ουεφα....

υ.γ: και για να μην παρεξηγηθώ εγω ημουν τοτε αυτος που υποστηριζα τον τζολε και τον γεωργατο και τον καραπιαλη όταν παλι ο κοσμος γκρινιαζε μερα νυχτα για τον κοκκαλη που παντελονιαζει χρηματα και για τον περιγελο της ευρωπης που βγαινει σχεδόν κάθε χρονο τελευταίος στον ομιλο και τρωει 7 από την γιουβεντους...αλλα νταξει μετα από 10 χρονια όλα ξεχνουνται και αναπολουμε εκεινες τις στιγμες...παιζει σε 5-6 χρονια από τωρα θα εχουμε την ιδια συζητηση και να μου λες μακαρι να είχαμε σεμπα όπως τοτε..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την ομάδα έχουμε την ευλογία ανεξαρτήτως γενιάς να βλέπουμε παιχταράδες που μας σημαδεύουν τη ζωή
 Ας πούμε όποιος είδε τον Δεληκάρη πάντα θα τον αναφέρει με ανατριχίλα
, ή ποιος δεν έχει ακούσει για τα από θεατρικής σκηνής Υβ, Υβ,Υβ του άρρωστου ολυμπιακού Σταυρίδη.
Τον είδαμε αυτόν τον παίχτη κι εμείς οι 30δες , μόνο που είναι Βραζιλιάνος και το όνομα δεν το αναφέρω γιατί δεν έκανα γαργάρες με χλωρίνη..

Και ο Μέσι να έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι εγώ για τον Βραζιλιάνο θα μιλάω στα παιδιά μου. Έτσι πάει όλα τα χρόνια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
λοιπον και για να κανω μια σουμα : η ομαδα ετσι όπως καταντησε μεσα στην χρονια είναι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ένα μπουρδελο!!!!! ο μαρινακης ρισκαρε εχοντας παρει μεγαλη διαφορα στο πρωταθλημα να πουλησει τους 2 καλυτερους σου παιχτες....και εκανε ένα ΕΓΚΛΗΜΑ να διωξει έναν προπονητη ο οποιος παρολο τα κολληματα του ηταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητης...πλεον η ομαδα παραπατάει και παει στον αυτοματο..τιποτα δεν μπορει να αλλαξει μεχρι το τελος της χρονιας...και το κυπελλο θα χασουμε και το πρωταθλημα θα παρουμε 1-2 βαθμούς διαφορα...και το τονιζω αυτό γιατι χωρις συσπειρωση, δεν πρόκειται να κρατησουμε ουτε αυτους τους 1-2 βαθμούς διαφορα από τον δευτερο...
τωρα από την άλλη ακομα και σε μια τραγικη χρονια, η οποια κατά την γνωμη μου είναι απολυτως λογικη μετα από 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, καταφέραμε τουλάχιστον να ειμαστε αξιοπρεπείς : καλη πορεια στην ευρωπη και πρωταθλημα...
τα λαθη που γινανε φετος μπορουν να διορθωθουν το καλοκαιρι..δεν είναι κατι μη αναστρεψιμο όπως πχ να πεσεις στην γ εθνικη ή να μπεις σε μνημονια για ποσα χρονια στυλ παναθηναικου...αν δεν διορθωθουν το καλοκαιρι, τοτε θα εχουμε θεμα...αλλα αυτή τη στιγμη δεν χρειαζεται να φερνουμε την καταστροφή επειδή χασαμε 3 σερι ντερμπι...

Επισκέπτης
Μια φορα τυπε σε πηγανε...οι μεταγενεστεροι σε πηγανε;Και επισης η συζητηση ηταν για τη μπαλα που βλεπαμε τοτε...Οσο για το τι θα λεμε σε 5-6 χρονια με τον Βαγγελα για προεδρο ειναι στανταρακι οτι θα αναπολουμε τον Σεμπα.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Δες το παρακάτω. Διάβασέ το προσεκτικά και ό,τι άγνωστες λεξούλες έχεις μη με ρωτήσεις-βρες τες μόνος σου. Και ξεστραβώσου εσύ νούμερο και σάλτα και γαμήσου μετά.

Τελευταία κυκλοφόρησε δημοσίευμα με τίτλο “Ο Παναθηναϊκός κορυφαία ελληνική ομάδα στο Champions League” με παραπομπή στο “UEFA CHAMPIONS LEAGUE STATISTICS HANDBOOK 2016/17” της UEFA. Κατ’ αρχάς ο τίτλος είναι ατελής μετάφραση γιατί πρόκειται για μια all-time βαθμολογία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League και σωστότερο θα ήταν κάτι τύπου “Ο Παναθηναϊκός κορυφαία ελληνική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης”. Μιλάμε δηλαδή απ΄τη σεζόν 1955 μέχρι τώρα.

Στη βαθμολογία εκεί ο πάο (που εμφανίζεται στην 21η θέση) έχει 157 παιχνίδια και εμείς (θέση 27η) 150. Χμ! για να δούμε βαθμολογία από www.worldfootball.net/alltime_table/champions-league/]worldfootball.net[/url]: εκεί στο μεν Champions League only είμαστε η κορυφαία ελληνική ομάδα (εντάξει γνωστό αυτό), αλλά είμαστε οι κορυφαίοι και στην όλων των εποχών βαθμολογία (Champions League + European Cup). Πώς κι έτσι; Στο worldfootball υπολογίζονται 138 παιχνίδια του Ολυμπιακού και 127 του πάο. Ποιά είναι αυτά; Μα φυσικά αυτά των κανονικών τελικών φάσεων χωρίς τους προκριματικούς γύρους και τα play-off. Στο Handbook της UEFA υπάρχει η σημείωση “ All statistics in this chapter include qualifying and play-off matches”.

Επομένως, η αλήθεια είναι ότι η κορυφαία ελληνική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και του Champions League μαζί, αλλά και μόνο του Champions League φυσικά, είναι ο Ολυμπιακός. Ο πάο περνάει στη βαθμολογία ψηλότερα μόνο αν υπολογιστούν play-off και τέτοια (συγχαρητήρια-μεγάλη επιτυχία).

Και βέβαια θυμίζουμε την τρέχουσα βαθμολογία της UEFA: Ολυμπιακός 26η θέση, Αστάνα 132η, πάο 133η.  :grin:
Αγαπητε αντμιν
ειναι ιδιαιτερως ενδιαφερον για τον ψυχισμο σου,το πως απευθυνεσαι,εχοντας το μαχαιρι και το πεπονι(μιουτ-λειτουργια σαιτ).
Αρχη ανδρα δεικνυσι(η εξουσια δειχνει τον ανδρα)
Συνεχιζω,γγνωριζοντας οτι μπορεις να με βρισεις,να με μπαναρεις κ.ο.κ ενω εγω δεν μπορω
Παμε στην ταμπακιερα
Αν δεν εισαι αναριθμητος η/και αναλφαβητος θα διαβαζες κατ αρχην οτι εγω μιλησα για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ-ΤΣΟΥΛΟΥ κι επικαλεστηκα την ουεφα κι οχι ενα μη επισημο σαιτ και θα παρατηρουσες οτι το "εγκυρο"που επικαλεισαι υπολογιζει αλλιως τη βαθμολογια (νικη=3β.)ενω η uefa διαφορετικα(νικη =2β.)Επισης,θα παρατηρουσες,αν φυσικα αντιλαμβανοσουν τι διαβαζεις και δεν αναμασσουσες το "γαυρο",οτι στα "ευκολα ματς"(ξερεις,εσυ ΑΝΟΡΘΩΣΗ,ΜΠΕΡΣΕΒΑ ΚΛΠ)εχεις μαζεψει απειρες ...... κι ελαχιστους βαθμους,διοτι ησοαν ΔΟΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ κι αυτο σε ποναει.
Τωρα το ποιος ειναι νουμερο κλπ το κρινουν οσοι διαβαζουν,ΕΚΑΣΤΟς ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ!
Τα σεβη μου

υ.γ.1 τελικα καλυτερα να κανετε κοκοκο και να φευγεται απτη Λεωφορο,γιατι οταν παιζετε σας πειραζει κι ειστε για 5-6 μερες νευρικουληδες,σα να χετε περιοδο ενα πραμα
υ.γ.2 ποιος ειν η ομαδα της ψευτιας,το γνωριζει πλεον ολη η Ελλαδα(καθως βλεπω κι ακουω και γαυρους να κραζουν),εκτος ισως απο κατι καλοπαιδα της 7 και του "ειδικου μισθολογιου"του προεδρου της και του Βαγγελα
υ.γ.3 δε ρωταω πως αισθανεσαι που σε κουτουπωσε μια ομαδα χειροτερη απ την Αστανα,γιατι αυτο το χεις συνηθισει τοσα χρονια στις.....ατελειωτες Ευρωπαικες βραδιες του θρηνου
υ.γ.4 Αν ψαξεις καλα,θα βρεις κι αλλο ενα σαιτ το "erythrolefkaprovat.com"που χρησιμοποιωντας αοριστα ολοκληρωματα αποδεικνυσει περιτρανα οτι ο Ολυμπιακος ειναι ανωτερος και της Ρεαλ και της Μπαρτσα(μονο τη Γιουβε αφηνει απ εξω ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ)
Και παλι  :hi:

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Παναθηναϊκός, η χειρότερη ομάδα στην ιστορία του Europa League
Ολοκληρώθηκε ο φετινός εφιάλτης του Παναθηναϊκού στο Europa League και οι πράσινοι κατέγραψαν μόνο αρνητικά ρεκόρ και πάλι καλά που υπήρχε και η Γκαμπάλα και το απόλυτο μηδέν της στους ομίλους. Το Sport24.gr αναλύει.
λιώς ξεκίνησε η φετινή ευρωπαϊκή περιπλάνηση του Παναθηναϊκού και αλλιώς συνεχίστηκε. Οι "πράσινοι" απέκλεισαν διαδοχικά την ΑΪΚ Στοκχόλμης και την Μπρόντμπι με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, παίρνοντας το εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Europa League και εκεί κόντρα σε Θέλτα, Άγιαξ και Σταντάρ Λιέγης θα διεκδικούσαν τις πιθανότητές τους για τους "32" του θεσμού. Ούτε καν πλησίασαν...

Η πορεία του "τριφυλλιού" στην φάση των ομίλων ήταν εφιαλτική, βγαλμένη από τα χειρότερα όνειρα των φίλων του. Η ομάδα έκανε πολλά βήματα πίσω και δεν κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστική. Και αν σε κάποια ματς η εικόνα της ήταν καλή και εδικαιούτο κάτι παραπάνω, ο ένας βαθμός συγκομιδή σε σύνολο έξι αγώνων αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε να περάσει απ' αυτόν τον όμιλο. Και δεν πέρασε.

Αν μάλιστα δεν υπήρχε η Γκαμπάλα που τα πήγε ακόμα χειρότερα φέτος, μετρώντας μόνο ήττες στους ομίλους, θα ήταν και η χειρότερη ομάδα στην συγκομιδή βαθμών με την τουρκική Κόνιασπορ, η οποία επίσης συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό. Η ομάδα που έκανε μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές "κηδείες" στον Παναθηναϊκό, δεν πήρε ούτε έναν πόντο φέτος και γλίτωσε το "τριφύλλι" και απ' αυτή την αρνητική πρωτιά.

Από 'κει και πέρα όμως, ο Παναθηναϊκός σπάσει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο με τα τραγικά του αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια, ξεθωριάζοντας πολύ την εικόνα που "έχτιζε" για δεκαετίες με τα αποτελέσματά του και τις πορείες του.
Πρώτο αρνητικό ρεκόρ: Είναι η ομάδα με τα περισσότερα σερί ματς στο Europa League που δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Με το χθεσινό 0-2 από την Θέλτα έφτασε τα 13 ματς που δεν παίρνει τους τρεις βαθμούς, μετρώντας δέκα ήττες και τρεις ισοπαλίες. Τελευταία του νίκη ήταν με τη Μάριμπορ (1-0) στις 22 Νοεμβρίου 2012. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια και ακόμα η νίκη αγνοείται. Η Παρτιζάν και η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχαν 12 ματς δίχως νίκη και πλέον πέρασαν στην... 2η θέση πίσω από τον Παναθηναϊκό. Είναι πολλά τα 13 ματς χωρίς μια νίκη, πάρα πολλά.

Δεύτερο αρνητικό ρεκόρ: Ο Παναθηναϊκός ποτέ άλλοτε στην ιστορία του δεν είχε μόνο ήττες στην έδρα του σε φάση ομίλων. Φέτος, το κατάφερε και αυτό, χάνοντας από Άγιαξ (2-1), Σταντάρ Λιέγης (3-0) και Θέλτα (2-0). Πέτυχε μόλις ένα γκολ και μάλιστα το πρώτο με τον "Αίαντα" και δέχτηκε επτά. Η πλήρης καθίζηση στο γήπεδο που φιλοδοξούσε να γίνει το Κάστρο του. Στο παρελθόν, μόνο η ΑΕΚ έχει καταφέρει κάτι ανάλογο, δηλαδή τρεις εντός έδρας ήττες σε όμιλο του Europa League, όταν σεζόν 2011-12 ηττήθηκε από Στουρμ Γκρατς, Λοκομοτίβ Μόσχας και Άντερλεχτ.

Τρίτο αρνητικό ρεκόρ: Ποτέ ξανά στην Ευρώπη δεν είχε τόσο κακή συγκομιδή, αφού μέχρι σήμερα είχε ως χειρότερη παρουσία του τους δυο βαθμούς το 2010-11 στον όμιλο του Champions League και τους δυο βαθμούς το 2014-15 στο Europa League. Ο ένας βαθμός φέτος είναι αρνητική επίδοση στην ευρωπαϊκή ιστορία του. Μια σεζόν που θα θέλει να ξεχάσει και να μην επαναλάβει ποτέ ξανά.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΟ UEFA RANKING
Όσον αφορά την ευρωπαϊκή του θέση, η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό. Το "τριφύλλι" έχασε πέντε θέσεις μετά και την (νέα) ήττα από την Θέλτα και βρίσκεται πλέον στην 125η (από 120η) με 14.880 βαθμούς, δύο θέσεις πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης που παραμένει η τρίτη ελληνική ομάδα στη βαθμολογία της UEFA. Σίγουρα το να είναι ο Παναθηναϊκός πίσω από τους Αρκάδες δεν μπορεί να θεωρηθεί τιμητικό για το όνομά του και το πρεστίζ του.

Τι λέει ο βλάκας από πάνω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
λοιπον και για να κανω μια σουμα : η ομαδα ετσι όπως καταντησε μεσα στην χρονια είναι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ένα μπουρδελο!!!!! ο μαρινακης ρισκαρε εχοντας παρει μεγαλη διαφορα στο πρωταθλημα να πουλησει τους 2 καλυτερους σου παιχτες....και εκανε ένα ΕΓΚΛΗΜΑ να διωξει έναν προπονητη ο οποιος παρολο τα κολληματα του ηταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ προπονητης...πλεον η ομαδα παραπατάει και παει στον αυτοματο..τιποτα δεν μπορει να αλλαξει μεχρι το τελος της χρονιας...και το κυπελλο θα χασουμε και το πρωταθλημα θα παρουμε 1-2 βαθμούς διαφορα...και το τονιζω αυτό γιατι χωρις συσπειρωση, δεν πρόκειται να κρατησουμε ουτε αυτους τους 1-2 βαθμούς διαφορα από τον δευτερο...
τωρα από την άλλη ακομα και σε μια τραγικη χρονια, η οποια κατά την γνωμη μου είναι απολυτως λογικη μετα από 6 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, καταφέραμε τουλάχιστον να ειμαστε αξιοπρεπείς : καλη πορεια στην ευρωπη και πρωταθλημα...
τα λαθη που γινανε φετος μπορουν να διορθωθουν το καλοκαιρι..δεν είναι κατι μη αναστρεψιμο όπως πχ να πεσεις στην γ εθνικη ή να μπεις σε μνημονια για ποσα χρονια στυλ παναθηναικου...αν δεν διορθωθουν το καλοκαιρι, τοτε θα εχουμε θεμα...αλλα αυτή τη στιγμη δεν χρειαζεται να φερνουμε την καταστροφή επειδή χασαμε 3 σερι ντερμπι...
Μην διαβαζω χαζά. Το πρωταθλημα θα το παρετε με πανω απο 10 βαθμους διαφορα. Δεν θα χασετε ποντο απο δω και μπρος. Ποιος θα σας κοψει? ο παναιτωλικος, η κερκυρα και ο πλατανιας?

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Μια φορα τυπε σε πηγανε...οι μεταγενεστεροι σε πηγανε;Και επισης η συζητηση ηταν για τη μπαλα που βλεπαμε τοτε...Οσο για το τι θα λεμε σε 5-6 χρονια με τον Βαγγελα για προεδρο ειναι στανταρακι οτι θα αναπολουμε τον Σεμπα.
Συμφωνω φιλε ισως φταιω και εγω δεν επρεπε να παω τοσο πισω..
Η αληθια ειναι τωρα τι κανουμε !!
Το Κυπελο να ξερεις ( Η γνωμη μου ειναι και μακαρι να βγω Ψεφτης)
δεν θα σε αφησουν να το παρεις οχι γιατι δεν εισαι στα καλα σου
αυτο Ολοι μας το βλεπουμε και ποναμε..
Δεν θα σε αφησουν για αλλους λογους -
Ας κοιταξουμε να μη χασουμε το πρωταθλημα - που δεν θα το χασουμε -
και το καλοκαιρι οπως ειπε καποιος να δουμε μηπως και μπορεσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
να κανει τα σωστα βηματα και να δεσει το ροστερ με παιχτες αξιας.
Γιατι σβησε σβησε δεν μας εμεινε γομολαστιχα
Αντε να δουμε ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!

Επισκέπτης
Αδερφε το πρωταθλημα δεν το χανεις....απο εκει και περα στα αρχιδια μου προσωπικα το κυπελο εγω θελω να δω απο τωρα τον Βαγγελα οτι εβαλε μυαλο και θα διορθωσει το καλοκαιρι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του.

Να φερει 5-6 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΞΕΝΟΥΣ αυτο χρειαζεται μονο και εναν προπονητη με αρχιδια και ικανοτητες...και δυστυχως αν αληθευουν αυτα που ακουω για το φαβορι για τον παγκο τοτε παλι εχουμε τα ιδια.Καμμια ερευνα και προεργασια μονο πιανουμε τον Καρεμπε τον ρωταμε αν ξερει κανενα καλο και φθηνο προπονητη στη Γαλλια,που δεν θα εχει και απαιτησεις για πολλα,και παμε και τον κλεινουμε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.481
Πόντοι
5.006
Αδερφε το πρωταθλημα δεν το χανεις....απο εκει και περα στα αρχιδια μου προσωπικα το κυπελο εγω θελω να δω απο τωρα τον Βαγγελα οτι εβαλε μυαλο και θα διορθωσει το καλοκαιρι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του.

Να φερει 5-6 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΞΕΝΟΥΣ αυτο χρειαζεται μονο και εναν προπονητη με αρχιδια και ικανοτητες...και δυστυχως αν αληθευουν αυτα που ακουω για το φαβορι για τον παγκο τοτε παλι εχουμε τα ιδια.Καμμια ερευνα και προεργασια μονο πιανουμε τον Καρεμπε τον ρωταμε αν ξερει κανενα καλο και φθηνο προπονητη στη Γαλλια,που δεν θα εχει και απαιτησεις για πολλα,και παμε και τον κλεινουμε.
μη κρινουμε αδελφε ας δουμε ποιον θα φερει και αν ειναι αυτος και πριν την αστον βιλλα ηταν στη λυων 3 χρονια,γι αυτο υπομονη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom