Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
ρε παιδια το ματς με την Μπεσικτας μου θυμισε το ματς της εθνικης μας με τους Τουρκους στο Καραισκακη..και τοτε ο νικοπολιδης τροχονομος ηταν..ρε μπας και οι τουρκοι οι πονηροι λαδωνουν τους τερματοφυλακες πριν τα ματς?  :think:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Αν όντως θίχτηκες από τα γραφόμενά μου σημαίνει ότι κάτι διέγνωσες στον εαυτό σου , άρα το πρόβλημα το έχεις εσύ.
Ολυμπιακόμετρο δεν υπάρχει , κριτική υπάρχει , με την ισοπέδωση είμαι απένταντι μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Κολόπαιδο να πεις το γιο σου , δεν με ξέρεις και δε σε ξέρω
Μακάρι να είσαι από δαύτους που έχουνε κόψει και το γήπεδο , κερδισμένος βγαίνει ο σύλλογος
Εντάξει είμαστε..?
Εμένα πάντως αυτά δε μου αρέσουν. Σου λέει ο άλλος ότι βλέπει Θρύλο από Σιδέρη και Γιούτσο και του λες καλύτερα που δεν πας γήπεδο τώρα κλπ.
Όταν η ομάδα σε σκάει, φυσικό είναι να υπάρχει γκρίνια. Σε σκάει και σε αρρωσταίνει ό,τι αγαπάς υπερβολικά. Αλλιώς δεν ασχολείσαι.
Το θέμα είναι να φτιάξουμε ομάδα και να χαιρόμαστε ολοι να βλέπουμε την ομάδα. ΑΥΤΟ είναι το ζητούμενο τώρα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και ο Ολυμπιακος πιο παλια ειχε κερδισει τη Σαντος του Πελε,αλλα δεν το κανουμε θεμα. :grin:

Ορισμενοι (οι κατακαυμενοι βαζελοι κυριως),ζουνε ακομα με το ενδοξο παρελθον που εχει περασει ανεπιστρεπτι.
Οχι γιατι η ομαδα εγινε "μπουρδελο"...Αλλα γιατι οταν εκανε τις πορειες,τα πραγματα στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και δη στη μεγαλυτερη διασυλλογικη οργανωση,ηταν εντελως διαφορετικα...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτο που ισχυει τωρα.
Και δε μιλαω μονο για το νομο Μποσμαν,που αλλαξε αρδην τα δεδομενα,αλλα για την πληρη εμπορευματοποιηση του προιοντος.
Πειτε μου ΜΙΑ ομαδα απο ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Ευρωπη,που με μπατζετ επιπεδου Ελληνικης ομαδας,μπηκε εστω στην 8αδα τα τελευταια χρονια.
Αλλο επισης να παιζεις σε ενα champions league που μετεχουν μονο οι πρωταθλητες και αλλο οταν υπαρχουν 3-4 ομαδες απο καθενα απο τα μεγαλα πρωταθληματα.

Με λιγα λογια..ΔΕΝ μηδενιζω τις πορειες του Παναθηναικου στην Ευρωπη,αλλα τοτε ηταν αλλιως τα πραγματα.
Με τα δεδομενα τα φετινα π.χ,που απο τις 32 ομαδες,οι 18 (!!!) ηταν απο τα πρωταθληματα των 5 μεγαλων χωρων,ακομα και η εισοδος στους 16 του champions league,ειναι αναλογη επιτυχια με τις παλαι ποτε πορειες του Παναθηναικου.

Και κατι ακομα...Τα μπατζετ στο Ελληνικο ποδοσφαιρο εχουν τοσο πολυ ξεφτυλιστει,που ακομα και αυτη η ασημη Οσμανλισπορ που περασε ο Ολυμπιακος στο προηγουμενο γυρο του Γιουροπα,ειχε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ !!!...Με αυτο το δεδομενο,ακομα και αυτη η προκριση ηταν κατα καποιο τροπο ΥΠΕΡΒΑΣΗ.

Κατεβειτε λοιπον απο τα συννεφα και συμβιβαστειτε με τη νεα πραγματικοτητα που εχει διαμορφωθει τα τελευταια χρονια στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο.
Ειτε ο Ολυμπιακος παιζει,ειτε ο ΠΑΟΚ,ειτε ο ΠΑΟ,ειτε η ΑΕΚ...ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ.
Εκτος και αν δεν ισχυε το Financial Fair play και βρισκοταν κανενας τρελος προεδρος να κανει ενα πλανο 3-4 ετων και ριξει 100-150 εκατομυρια...και τοτε ΙΣΩΣ με λιγη τυχη,χτυπαγαμε και 8αδα στο champions league...Γιατι για να χτυπησεις τετραδα,θες 300-400 εκατομυρια μπατζετ και πανω τωρα πια.. ;)

Για του λογου το αληθες,παραθετω και τον πινακα με τα φετινα μπατζετ.
Η "σταχτομπουτες" του φετινου champions league,η Μονακο του Ζαρντιμ και η Λεστερ,ΕΧΟΥΝ 5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ απο τον Ολυμπιακο.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
ψέμα. Δες την όλων των εποχών βαθμολογία (και μόνο αυτή του Τσου Λου), www.worldfootball.net/alltime_table/champions-league/]ΕΔΩ[/url].

δεν ξέρω αν είσαι μπουρδέλο - συ είπας. Η ομάδα της ψευτιάς είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως.
Θα σε  παρακαλεσω-αν φορας παντελονια-ν ανακαλεσεις
Δεσ την ουεφα μοντ
...

πηγαινε στη θεση 22 και ξεστραβωσου και πηγαινε 5 θεσουλες κατα και ξαναξεστραβωσου
:hi:

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.209
Πόντοι
376
Αν όντως θίχτηκες από τα γραφόμενά μου σημαίνει ότι κάτι διέγνωσες στον εαυτό σου , άρα το πρόβλημα το έχεις εσύ.
Ολυμπιακόμετρο δεν υπάρχει , κριτική υπάρχει , με την ισοπέδωση είμαι απένταντι μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Κολόπαιδο να πεις το γιο σου , δεν με ξέρεις και δε σε ξέρω
Μακάρι να είσαι από δαύτους που έχουνε κόψει και το γήπεδο , κερδισμένος βγαίνει ο σύλλογος
Εντάξει είμαστε..?

Έχε υπ οψιν σου νεαρέ ότι αν επρόκειτο να βρίσω κάποιον,
Θα τον έβριζα μόνο κατάμουτρα και όχι πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ.
Ποτέ δεν σε είπα Κωλόπαιδο αλλά  , < ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ >
Μάλλον δεν διάβασες καλά , και φρόντισες  να Βρίσεις το Γιό μου.
Ακόμα προσπάθησα να σου δώσω να καταλάβεις ότι πρέπει να αντιδράσεις..
αν αγαπάς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ,  για να μην τον δεις να σέρνεται σε λίγο.
Αν πάλι θεώρησες ότι εγώ είμαι Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ
Και ολοι οι αλλοι όχι , πάλι λαθος  καταλαβες ,
κι ας μου έχουν σπάσει το κεφάλι κανα 2 φορες
Κι ας γλυτωσα απ του χαρου τα δοντια με το μακελειό από το
παιχνίδι με την αεκ. Αυτά όμως λιγο σε ενδιαφέρουν…
Αν δεις το σήμα το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με το κεφάλι προς τα κάτω
Δείχνει αν δεν ξέρεις ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω απ ΟΛΟΥΣ.
Και τους κοιτά ΑΠΟ ΨΗΛΑ
Όσο αν είναι κερδισμένος ο σύλλογος επειδή δεν πάω εγώ στο γήπεδο,
Για να το λες δίκιο θα έχεις… Άφησα τη θεση μου σε σε ΣΕΝΑ
ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙς ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
Αυτά Νεαρέ, Καλημέρα.

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.209
Πόντοι
376
Εμένα πάντως αυτά δε μου αρέσουν. Σου λέει ο άλλος ότι βλέπει Θρύλο από Σιδέρη και Γιούτσο και του λες καλύτερα που δεν πας γήπεδο τώρα κλπ.
Όταν η ομάδα σε σκάει, φυσικό είναι να υπάρχει γκρίνια. Σε σκάει και σε αρρωσταίνει ό,τι αγαπάς υπερβολικά. Αλλιώς δεν ασχολείσαι.
Το θέμα είναι να φτιάξουμε ομάδα και να χαιρόμαστε ολοι να βλέπουμε την ομάδα. ΑΥΤΟ είναι το ζητούμενο τώρα.

Aντισθενη δεν κάνω το έξυπνο ούτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Και το ξερεις πολύ καλα,
Όταν ειπα για Γιουτσο και Σιδερη προσπαθησα να τονισω
Παιζανε για τη Φανελα Και δεν σερνοντουσαν όπως σημερα.
Αυτό εμένα με πονάει αλλά δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος.
Ποτε δεν ειπα ότι ειμαι ΟΛΥΜΠΑΙΚΑΡΑΣ περισσότερο
Από το μικρο παιδακι που μπαινει στο γημεδο.
Καλημερα  :hi:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Θα σε  παρακαλεσω-αν φορας παντελονια-ν ανακαλεσεις
Δεσ την ουεφα μοντ
...

πηγαινε στη θεση 22 και ξεστραβωσου και πηγαινε 5 θεσουλες κατα και ξαναξεστραβωσου
:hi:
Δες το παρακάτω. Διάβασέ το προσεκτικά και ό,τι άγνωστες λεξούλες έχεις μη με ρωτήσεις-βρες τες μόνος σου. Και ξεστραβώσου εσύ νούμερο και σάλτα και γαμήσου μετά.

Τελευταία κυκλοφόρησε δημοσίευμα με τίτλο “Ο Παναθηναϊκός κορυφαία ελληνική ομάδα στο Champions League” με παραπομπή στο “UEFA CHAMPIONS LEAGUE STATISTICS HANDBOOK 2016/17” της UEFA. Κατ’ αρχάς ο τίτλος είναι ατελής μετάφραση γιατί πρόκειται για μια all-time βαθμολογία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League και σωστότερο θα ήταν κάτι τύπου “Ο Παναθηναϊκός κορυφαία ελληνική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης”. Μιλάμε δηλαδή απ΄τη σεζόν 1955 μέχρι τώρα.

Στη βαθμολογία εκεί ο πάο (που εμφανίζεται στην 21η θέση) έχει 157 παιχνίδια και εμείς (θέση 27η) 150. Χμ! για να δούμε βαθμολογία από www.worldfootball.net/alltime_table/champions-league/]worldfootball.net[/url]: εκεί στο μεν Champions League only είμαστε η κορυφαία ελληνική ομάδα (εντάξει γνωστό αυτό), αλλά είμαστε οι κορυφαίοι και στην όλων των εποχών βαθμολογία (Champions League + European Cup). Πώς κι έτσι; Στο worldfootball υπολογίζονται 138 παιχνίδια του Ολυμπιακού και 127 του πάο. Ποιά είναι αυτά; Μα φυσικά αυτά των κανονικών τελικών φάσεων χωρίς τους προκριματικούς γύρους και τα play-off. Στο Handbook της UEFA υπάρχει η σημείωση “ All statistics in this chapter include qualifying and play-off matches”.

Επομένως, η αλήθεια είναι ότι η κορυφαία ελληνική ομάδα στην ιστορία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και του Champions League μαζί, αλλά και μόνο του Champions League φυσικά, είναι ο Ολυμπιακός. Ο πάο περνάει στη βαθμολογία ψηλότερα μόνο αν υπολογιστούν play-off και τέτοια (συγχαρητήρια-μεγάλη επιτυχία).

Και βέβαια θυμίζουμε την τρέχουσα βαθμολογία της UEFA: Ολυμπιακός 26η θέση, Αστάνα 132η, πάο 133η.  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Aντισθενη δεν κάνω το έξυπνο ούτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Και το ξερεις πολύ καλα,
Όταν ειπα για Γιουτσο και Σιδερη προσπαθησα να τονισω
Παιζανε για τη Φανελα Και δεν σερνοντουσαν όπως σημερα.
Αυτό εμένα με πονάει αλλά δεν είναι εύκολο να το καταλάβει κάποιος.
Ποτε δεν ειπα ότι ειμαι ΟΛΥΜΠΑΙΚΑΡΑΣ περισσότερο
Από το μικρο παιδακι που μπαινει στο γημεδο.
Καλημερα  :hi:
Σε καμια ομαδα σημερα δεν παιζουν οι παιχτες για την φανελα αδελφε.Μην συγκρινεις το τοτε με το τωρα.

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.209
Πόντοι
376
Σε καμια ομαδα σημερα δεν παιζουν οι παιχτες για την φανελα αδελφε.Μην συγκρινεις το τοτε με το τωρα.

Εχεις δικιο Φιλε,
Καμμια σχεση- εμεις τοτε φευγαμε απο το γηπεδο και ειμαστε γεματοι απο συναισθηματα γεματοι απο ωραια μπαλα
πως να στο πω !
Ακουγες ολο το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ να φωναζει ΥΒΥΒΥΒΥΒΥΒΥΒ και τρελαινοσουν..,
Οι ομαδουλες ολες χανανε απο τον ηλεκρικο πριν μπουνε,

Εκει ειναι το λαθος σημερα η ΟΜΑΔΑΡΑ μας εγινε επιχειρηση ..
και τους ενδιαφερeι μονο το ΧΡΗΜΑ -
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αυτη τη στιγμη θελει πολλα για να γινει παλι ΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΟΠΩΣ Φαινεται αυτοι που ειναι απανω δεν ειναι διατεθημενοι να το κανουν,
ΑΛΛΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ KAI ΚΟΚΚΑΛΗΣ και αλλο μαρινακης
Καλημερα Φιλε  :hi:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Όχι Αντι κολοπαιδο με λεει , και μακαρι να μοιαζαμε πολλοι της γενιας μου σε εκεινα τα περιεργα κολοπαιδα που κρατησαν τον Ολυμπιακο ορθιο στα δυσκολα..

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
79
Πόντοι
26
με αεκ στο κυπελλο.πρωτος αγωνας στο καραισκακη 12-13 απρλιλιου και 26-27 απριλιου η ρεβανς στο οακα

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Επειδή είναι η δεύτερη φορά που το έγραψα χωρίς να έχω ανατρέξει σε προηγούμενες σελίδες και επειδή πράγματι η μαλακία οφείλεται σε μένα που δεν διάβασα σωστα το σχόλιο του ser2000 , ολυμπιακά και παντελωνάτα ζητάω συγνώμη γιατί η μαλακία είναι δική μου.

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.209
Πόντοι
376
Επειδή είναι η δεύτερη φορά που το έγραψα χωρίς να έχω ανατρέξει σε προηγούμενες σελίδες και επειδή πράγματι η μαλακία οφείλεται σε μένα που δεν διάβασα σωστα το σχόλιο του ser2000 , ολυμπιακά και παντελωνάτα ζητάω συγνώμη γιατί η μαλακία είναι δική μου.
Κανενα προβλημα Νεαρε
Ολοι ΟΛΥΜΠΙAΚΟΙ ειμαστε!! αλλως λιγο αλλος πολυ λιγη σημασια εχει..
η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει γκρινια και οχι αδικα,
γιατι ολοι μας δεν βλεπουμε φως και το τουνελ ειναι μεγαλο,
και βεβαια δεν θα θελαμε να καταντησουμε σαν τον Βαζελο,
αντε καλημερα ! :hi:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Ωχ απ' την άεκ θ' αποκλειστούμε τελικά. Καλύτερα να αποκλειόμασταν απ΄τον πάοκ, αλλά τέλος πάντων.  :S

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Εδώ και καιρό τα βάζω με ολυμπιακούς και έχω αναφέρει τους λόγους πολλές φορές , αλλά επειδή χθες είχα μια τέτοια συζήτηση θα ήθελα να αναφέρω μια ιστορία ως παράδειγμα.
Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει ξανά , εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Μόναχο. Οι συνομήλικοι συνάδελφοι ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων με δυσκολία αντιλαμβάνονται πως γίνεται ένας άνθρωπος με κοστούμι και γραβάτα στο πορτοφόλι του να έχει διαρκείας στη θύρα 7. Η κουβέντα αυτή είναι άσκοπη οπότε δεν εξηγώ σε κανέναν και συζητώ μόνο με όποιον "νιώθει" δυο πράγματα.
Ένας απ´αυτούς είναι ο 55ρης γενικός μας , ο οποίος τυγχάνει πιο άρρωστος από μένα γαύρος. Κουβεντιάζαμε λοιπόν χθες στην απογευματινή χαλαρότητα στο χώρο που καπνίζουμε τα του ντέρμπι. Η κουβέντα πήγε στο γήπεδο. Μου λέει λοιπόν ότι την πρώτη χρονιά του Καραϊσκάκη το 2004 πήρε ένα τριετές διαρκείας , αν τα θυμάστε, σε κεντρική θύρα. Μου είπε επίσης ότι μην αντέχοντας άλλο τους γύρω του , την τρίτη χρονιά το παραχώρησε σε συγγενή του. Ξαναπήρε διαρκείας περυσι που οικονομικά μπορούσε να αγοράσει ένα VIP. Κατά τον ίδιο εκεί βρήκε και την ησυχία του και βλέπει χωρίς να ακούει γκρίνια. Πιστεύει δε , οτι τους ολυμπιακούς δεν τους χάλασαν οι νίκες αλλά η παραμονή στο ΟΑΚΑ που αφαίρεσε τη μαγεία της διαδικασίας του να πας στο παλιο Καραϊσκάκη να δεις τον Ολυμπιακό.

Εγώ επ´αυτού άποψη δεν έχω. Πρόλαβα ελάχιστα και σε παιδική ηλικία το παλιο Καραϊσκάκη. Έκανα τα πρώτα οπαδικά μου βήματα στο ΟΑΚΑ δεν την έζησα την αλλαγή , βλέπω όμως τη μετάλλαξη , γι αυτό και παραθέτω τα παραπάνω.

Ένα δε θα ξεχάσω όμως , την πρώτη φορά που με πήγε ο πατέρας μου στη θύρα 10 σε ένα Ολυμπιακός - Απολλων Αθηνών κι εγώ αντί για το παιχνίδι έβλεπα εκείνους τους περίεργους στην 7 πάνω στα κάγκελα. Ο θρύλος μετρούσε ήδη 5 από τα 10 πέτρινα χρόνια. Και κάπου εκεί ακούγεται η πατρική φωνή, άστους αυτούς μπροστά κοίτα, αυτοί δεν βλέπουν παιχνίδι.
Ναι εντάξει..

Τι ώωωωωρα..;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom