Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την ομάδα έχουμε την ευλογία ανεξαρτήτως γενιάς να βλέπουμε παιχταράδες που μας σημαδεύουν τη ζωή
Ας πούμε όποιος είδε τον Δεληκάρη πάντα θα τον αναφέρει με ανατριχίλα
, ή ποιος δεν έχει ακούσει για τα από θεατρικής σκηνής Υβ, Υβ,Υβ του άρρωστου ολυμπιακού Σταυρίδη.
Τον είδαμε αυτόν τον παίχτη κι εμείς οι 30δες , μόνο που είναι Βραζιλιάνος και το όνομα δεν το αναφέρω γιατί δεν έκανα γαργάρες με χλωρίνη..
Και ο Μέσι να έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι εγώ για τον Βραζιλιάνο θα μιλάω στα παιδιά μου. Έτσι πάει όλα τα χρόνια
Ελα να σου πω εγω τωρα ενα μυστικο και ας μεινει μεταξυ μας.
Μπορει να μην είμαι ουτε Μουρίνιο, ουτε καν Μπαμπης Τεννες, και αναθεμα με αν καταφερνα ποτέ να προπονησω και να κοουτσαρω σωστα έστω και γυμνασιακη ομαδα, αλλά μια ιδέα απο μπαλα την έχω και μάλιστα πολύ παραπάνω απο τους διαφορους προπονητες της εξέδρας.
Αυτον λοιπόν τον Βραζιλιάνο που λες, αν ήμουνα προπνητης σε μεγαλους αγωνες δεν θα τον ειχα ουτε 18αδα. Τι να το κάνω εγω που εκανε 4-5 ενέργειες που σε τρελαναν, αν αυτο δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στον αγώνα. Θα τον εβαζα να παιζει μονο με μεσαιες και μικρομεσαιες ομαδες, ετσι για να χαζευει τον κοσμο, και να τραβα κοσμο στο γηπεδο. Δεν ετρεχε, δεν μαρκαριζε, οπότε είναι φυρα.
Στο στρατό ήμουν στο λοχο επιδειξεως. Τι σημαινει αυτο; Οτι ημουν και καλός πολεμιστης που αναθεμα με αν ήξερα απο που οπλιζει το τουφεκι;
Ετσι είναι το συγχρονο ποσδοσφαιρο. Δεν τρεχεις, δεν μαρκαρεις; Τοτε εισαι ενα τιποτα. Θυμασαι τον Φετβατζιδη; Ταλεντο απο τα λίγα. Θυμασαι ποσες φορες μας χαζεψε με τις ενέργειες του; Μια απο τα ιδια... δεν ετρεχε, δεν μαρκαριζε, δηλαδη ενα τιποτα.... δεν μπορεσε ουτε στον Ολυμπιακο να καθιερωθει.
Αλλες περιπτωσεις.. Ανατολάκης και Γιωργος Αμανατιδης. Αταλαντοι και οι 2. Ειδικα ο δευτερος δεν μπορουσε να περασει μια σωστη πασα σε συμπαικτη του στα 3 μετρα. Ομως είχε παθος... Ετρεχε και μαρκαριζε. Γιαυτο εκανε και καριερα.
Αυτα.....