Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γαμησε την υπομονη αδερφε γιατι αυτη μας εφτασε στα φετεινα χαλια...δεν παιρνει αλλο υπομονη πρεπει να γινουν σωστες κινησεις φετος γιατι οτι χτιζαμε τοσα χρονια με τους αλλους να κοιτανε μονιμα τα αρχιδια μας απο κατω τα γκρεμισαμε φετος και η διαφορα εχει εκμηδενιστει.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.471
Πόντοι
5.006
Γαμησε την υπομονη αδερφε γιατι αυτη μας εφτασε στα φετεινα χαλια...δεν παιρνει αλλο υπομονη πρεπει να γινουν σωστες κινησεις φετος γιατι οτι χτιζαμε τοσα χρονια με τους αλλους να κοιτανε μονιμα τα αρχιδια μας απο κατω τα γκρεμισαμε φετος και η διαφορα εχει εκμηδενιστει.
ε καλα εννοειται..

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.209
Πόντοι
376
Αδερφε το πρωταθλημα δεν το χανεις....απο εκει και περα στα αρχιδια μου προσωπικα το κυπελο εγω θελω να δω απο τωρα τον Βαγγελα οτι εβαλε μυαλο και θα διορθωσει το καλοκαιρι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του.

Να φερει 5-6 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΞΕΝΟΥΣ αυτο χρειαζεται μονο και εναν προπονητη με αρχιδια και ικανοτητες...και δυστυχως αν αληθευουν αυτα που ακουω για το φαβορι για τον παγκο τοτε παλι εχουμε τα ιδια.Καμμια ερευνα και προεργασια μονο πιανουμε τον Καρεμπε τον ρωταμε αν ξερει κανενα καλο και φθηνο προπονητη στη Γαλλια,που δεν θα εχει και απαιτησεις για πολλα,και παμε και τον κλεινουμε.

MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ HEL,
O Βαγγελας φαινεται οτι δεν εχει καταλαβει καλα τη δυναμη μας

Επισκέπτης
Θα περιμενω να δω ποιον θα φερει προπονητη και το κυριοτερο ποιους παιχτες θα του δωσει να δουλεψει και ΠΟΤΕ...αν περασει ο Ιουλιος και ακομα ψαχνουμε τοτε θα εχουμε παλι μια απο τα ιδια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
MIA ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ HEL,
O Βαγγελας φαινεται οτι δεν εχει καταλαβει καλα τη δυναμη μας
Δηλαδη τι θα κανετε ρε τύπε? Θα κρατατε την ανασα σας μεχρι να σκασετε ή θα τον φυσατε ολοι μαζι για να παθει πνευμονια?
Και το 1988-1996 πηγαινατε 80.000 ατομα να δειτε Ολυμπιακος-Παναχαικη στο ΟΑΚΑ αλλά δεν ειδα η δυναμη του κοσμου να κανει τιποτα. Με Σαλιαρεληδες την βγαζατε. Γι αυτο πειτε και κανενα ευχαριστω και μην ειστε αχαριστοι. Δεν αντιλαμβανομαι γιατι ειναι αυτονοητο οτι περνετε το πρωταθλημα και δεν ευγνωμονειτε τον προεδρο σας γι αυτο. Εγω θυμαμαι και χρονιες που ο Ολυμπιακος ηταν και εκτος και εβδομος και ογδοος. Σας ειπε κανενας οτι το πρωταθλημα ειναι αυτονοητο? Καποιοι αγωνιζονται για να μπορειτε να το παιρνετε.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Δηλαδη τι θα κανετε ρε τύπε? Θα κρατατε την ανασα σας μεχρι να σκασετε ή θα τον φυσατε ολοι μαζι για να παθει πνευμονια?
Και το 1988-1996 πηγαινατε 80.000 ατομα να δειτε Ολυμπιακος-Παναχαικη στο ΟΑΚΑ αλλά δεν ειδα η δυναμη του κοσμου να κανει τιποτα. Με Σαλιαρεληδες την βγαζατε. Γι αυτο πειτε και κανενα ευχαριστω και μην ειστε αχαριστοι. Δεν αντιλαμβανομαι γιατι ειναι αυτονοητο οτι περνετε το πρωταθλημα και δεν ευγνωμονειτε τον προεδρο σας γι αυτο. Εγω θυμαμαι και χρονιες που ο Ολυμπιακος ηταν και εκτος και εβδομος και ογδοος. Σας ειπε κανενας οτι το πρωταθλημα ειναι αυτονοητο? Καποιοι αγωνιζονται για να μπορειτε να το παιρνετε.
τυπικαλ γαυροι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
187
Like
48.774
Πόντοι
26.141
παντως ολοι πρεπει να ανγνωριουμε οτι  κοκκαλης ηταν ικανοτερος προεδρος

διοτι απο 9 πετρινα χρονια πηρε 12 πρωταθληματα ενω ο μαρινακης πηρε μια ετοιμη ΠΑΕ κ με γηπεδο που με τη μαγκια του το εκανε ο κοκκαλης κ ο μαρινακης χωρις ανιπαλους παιρνει πρωταθλημα αλλα κ βλεπουμε οτι η ομαδα δεν κανει βηματα μπροστα
οποτε καμια τγκρισει κοκκαλη με μαρινακη--τελος

προσωπικα πιστευω οτι οι ολυμπιακοι εκτος αττικης ειναι πιο υγιεις κ εχουν καλυτερες αποψεις διοτι και αυτη τη στιγμη θελει διαμαρτυρια απο ολου τους γαυρους στον πειραια για τα δρωμενα στο θρυλο κ οχι μουκα
στο κατω κατω ο μαρινακης σαν επιειρηματιας μονο κερδιζει απο το μαγαζι γωνια που λεγεται ολυμπιακος και δεν εννοω την ΠΑΕ αλλα αλλα πραγματα κατω απο το τραπεζι οπως ολοι οι προεδροι του κοσμου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.484
Πόντοι
17.085
Αγαπητε αντμιν
ειναι ιδιαιτερως ενδιαφερον για τον ψυχισμο σου,το πως απευθυνεσαι,εχοντας το μαχαιρι και το πεπονι(μιουτ-λειτουργια σαιτ).
Αρχη ανδρα δεικνυσι(η εξουσια δειχνει τον ανδρα)
Συνεχιζω,γγνωριζοντας οτι μπορεις να με βρισεις,να με μπαναρεις κ.ο.κ ενω εγω δεν μπορω
Έτσι ακριβώς. Γι' αυτό σταμάτα να είσαι εριστικός γιατί με προκαλείς να πατήσω κουμπάκια. Εσύ χαρακτήρισες. Μη μου απαντήσεις επ' αυτού με υφάκι γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου απάντηση.Ή πάρτο αλλιώς. Και άστα ρητά και τις παπαριές που θα μου εξηγήσεις κιόλας τί σημαίνει το "αρχή άνδρα δείκνυσι".

Επί του προκειμένου: στη βαθμολογία της UEFA έχει υποσημείωση All statistics in this chapter include qualifying and play-off matches.

ΔΕΝ είναι θέμα συστήματος βαθμολόγησης - είναι θέμα ποιοί αγώνες υπολογίζονται. Δηλαδή ΜΟΝΟ αν υπολογιστούν τα play-off περνάτε εσείς μπροστά. Και με 2-1-0 με ΜΟΝΟ τα ματς των κανονικών τελικών φάσεων χωρίς τους προκριματικούς γύρους και τα play-off είμαστε εμείς ψηλότερα από εσάς. Καλύτεροι ρε παιδί μου. Το αντιλαμβάνεσαι αυτό το απλό πραγματάκι;

Επαναλαμβάνω: στην όλων των εποχών βαθμολογία των τελικών φάσεων του κυπέλλου Πρωταθλητριών απ' το 1955 μέχρι σήμερα, αλλά και μόνο του Champions League, η καλύτερη ελληνική ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Όπως επίσης σε μια άλλη διοργάνωση, το Europa League, η χειρότερη ομάδα όλων των εποχών είναι ο βάζελος. Όχι η χειρότερη ελληνική - η χειρότερη απ' όλες όσες έχουν συμμετάσχει ποτέ. Τί να κάνουμε τώρα;

Πιο απλά δε γίνεται να στα εξηγήσω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Θα μου πουν τωρα το απιθανο "ναι αλλά δεν βλεπουμε μπαλα". Και από πότε τους ενοιαξε η μπαλα? Και η ΑΕΚ επι χρονια επαιζε την καλυτερη μπαλα, αλλά τα πρωταθληματα τα επαιρναν ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος. Λες να μας παρηγορουσε οτι βλεπαμε μπαλα? Δηλαδη αν απο αυριο ο Ολυμπιακος παιζει μπαλαρα αλλά το πρωταθλημα το παιρνει ο Παναθηναικος θα ειναι ευχαριστημενοι?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή την ομάδα έχουμε την ευλογία ανεξαρτήτως γενιάς να βλέπουμε παιχταράδες που μας σημαδεύουν τη ζωή
 Ας πούμε όποιος είδε τον Δεληκάρη πάντα θα τον αναφέρει με ανατριχίλα
, ή ποιος δεν έχει ακούσει για τα από θεατρικής σκηνής Υβ, Υβ,Υβ του άρρωστου ολυμπιακού Σταυρίδη.
Τον είδαμε αυτόν τον παίχτη κι εμείς οι 30δες , μόνο που είναι Βραζιλιάνος και το όνομα δεν το αναφέρω γιατί δεν έκανα γαργάρες με χλωρίνη..

Και ο Μέσι να έρθει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι εγώ για τον Βραζιλιάνο θα μιλάω στα παιδιά μου. Έτσι πάει όλα τα χρόνια

Ελα να σου πω εγω τωρα ενα μυστικο και ας μεινει μεταξυ μας.
Μπορει να μην είμαι ουτε Μουρίνιο, ουτε καν Μπαμπης Τεννες, και αναθεμα με αν καταφερνα ποτέ να προπονησω και να κοουτσαρω σωστα έστω και γυμνασιακη ομαδα, αλλά μια ιδέα απο μπαλα την έχω και μάλιστα πολύ παραπάνω απο τους διαφορους προπονητες της εξέδρας.
Αυτον λοιπόν τον Βραζιλιάνο που λες, αν ήμουνα προπνητης σε μεγαλους αγωνες δεν θα τον ειχα ουτε 18αδα. Τι να το κάνω εγω που εκανε 4-5 ενέργειες που σε τρελαναν, αν αυτο δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στον αγώνα. Θα τον εβαζα να παιζει μονο με μεσαιες και μικρομεσαιες ομαδες, ετσι για να χαζευει τον κοσμο, και να τραβα κοσμο στο γηπεδο. Δεν ετρεχε, δεν μαρκαριζε, οπότε είναι φυρα.
Στο στρατό ήμουν στο λοχο επιδειξεως. Τι σημαινει αυτο; Οτι ημουν και καλός πολεμιστης που αναθεμα με αν ήξερα απο που οπλιζει το τουφεκι;
Ετσι είναι το συγχρονο ποσδοσφαιρο. Δεν τρεχεις, δεν μαρκαρεις; Τοτε εισαι ενα τιποτα. Θυμασαι τον Φετβατζιδη; Ταλεντο απο τα λίγα. Θυμασαι ποσες φορες μας χαζεψε με τις ενέργειες του; Μια απο τα ιδια... δεν ετρεχε, δεν μαρκαριζε, δηλαδη  ενα τιποτα.... δεν μπορεσε ουτε στον Ολυμπιακο να καθιερωθει.
Αλλες περιπτωσεις.. Ανατολάκης και Γιωργος Αμανατιδης. Αταλαντοι και οι 2. Ειδικα ο δευτερος δεν μπορουσε να περασει μια σωστη πασα σε συμπαικτη του στα 3 μετρα. Ομως είχε παθος... Ετρεχε και μαρκαριζε. Γιαυτο εκανε και καριερα.
Αυτα.....

Επισκέπτης
Βασικα γιατι πρεπει να ανεχεσαι αυτο το αρχιδι που μοναδικος του σκοπος ειναι να μπει εδω μεσα να βρισει και να ειρωνευτει ειναι κατι που με ξεπερναει....

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Θα μου πουν τωρα το απιθανο "ναι αλλά δεν βλεπουμε μπαλα". Και από πότε τους ενοιαξε η μπαλα? Και η ΑΕΚ επι χρονια επαιζε την καλυτερη μπαλα, αλλά τα πρωταθληματα τα επαιρναν ο Ολυμπιακος και ο Παναθηναικος. Λες να μας παρηγορουσε οτι βλεπαμε μπαλα? Δηλαδη αν απο αυριο ο Ολυμπιακος παιζει μπαλαρα αλλά το πρωταθλημα το παιρνει ο Παναθηναικος θα ειναι ευχαριστημενοι?
Εχουν παιξει μπαλαρα με μεταγραφαρες
τι να θυμηθεις τυπε
Σιδηροπουλο,Κολοκοτρωνη,Μποροβηλο,Τσικινη
και με προπονητες οχι αρχιδια
Γκαγκατση,Γκιρτσικη..... :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εχουν παιξει μπαλαρα με μεταγραφαρες
τι να θυμηθεις τυπε
Σιδηροπουλο,Κολοκοτρωνη,Μποροβηλο,Τσικινη
και με προπονητες οχι αρχιδια
Γκαγκατση,Γκιρτσικη..... :jerking:
Τύπε ναι, αλλά ας κάνανε κατι και οι αλλοι τοτε να το σταματησουν. Κυκλοφορουν βιντεο στο Youtube με κατι φασεις την εποχη της παραγκας που σε πιανουν τα γελια. Ειπαν ποτέ οι αλλοι αποχωρουμε απο το πρωταθλημα μεχρι να σταματησει αυτο το αισχος? Οχι. Αρα το νομιμοποιησαν με την ανοχη τους.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Τύπε ναι, αλλά ας κάνανε κατι και οι αλλοι τοτε να το σταματησουν. Κυκλοφορουν βιντεο στο Youtube με κατι φασεις την εποχη της παραγκας που σε πιανουν τα γελια. Ειπαν ποτέ οι αλλοι αποχωρουμε απο το πρωταθλημα μεχρι να σταματησει αυτο το αισχος? Οχι. Αρα το νομιμοποιησαν με την ανοχη τους.
+1000 τυπε

Επισκέπτης

Μαλακιες λες...ο Ολυμπιακος ειναι μια ομαδα που παντα επαιζε επιθετικα και ωραιο ποδοσφαιρο ακομα και στα Πετρινα χρονια.Η γκρινια η δικια μου αλλα και οσων εχουν ενα στοιχειωδη λειτουργικο εγκεφαλο ειναι οτι τα τελευταια 2-3 χρονια με αποκλειστικη ευθυνη Μαρινακη εχει πεσει η ποιοτητα της ομαδας δραματικα σε σημειο που φετος να μας κανουν πλακα αστειες ομαδουλες τυπου ΠΟΑ και Κουλας που κοιτανε τα αρχιδια του Πανιωνιου στην βαθμολογια.Και ολα αυτα ενω για πρωτη φορα στην ιστορια σου ειχες τοσα πολλα εκ ευρω εσοδα που ομως τα σπαταλησες σε 200 μεριες και εφτασες να πρεπει να βαλεις και απο τη τσεπη σου για να μην εχεις προβλημα.

Στα αρχιδια μας λοιπον το πρωταθλημα γιατι με τετοιους αντιπαλους το να παρεις ενα πρωταθλημα δεν ειναι και κανενας αθλος...εμας αυτο που μας φοβιζει ειναι το αυριο.Γιατι τα λεφτα του Τσουλου παπαλα πλεον και εσυ αντι να εχεις ομαδαρα εχεις ενα μπουρδελο με παιδακια απο τις ακαδημιες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Στα αρχιδια μας λοιπον το πρωταθλημα γιατι με τετοιους αντιπαλους το να παρεις ενα πρωταθλημα δεν ειναι και κανενας αθλος...
Αθλος δεν ξερω αν ειναι, αλλά σημαινει οτι εισαι καλυτερος απο τους αλλους. Και αυτα δεν γινονται με "αυτοματο πιλοτο". Καποιοι μοχθούν για να εισαι πρωτος σημερα. Αυτο εννοω. Εκτος αν περασουμε σε επιχειρηματα μεταφυσικης οτι επειδη λεγεσαι "Ολυμπιακος" εισαι ούτως ή αλλως πρωτος και συζηταμε μονο για την διαφορά βαθμών ή την μπαλα που θα δεις.

Επισκέπτης
Μονο αποφασισεστε ολοι εσεις οι αντιΟλυμπιακοι πως τα παιρνουμε τα πρωταθληματα...με την αξια μας ή με τη παραγκα;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.516
Πόντοι
4.096
Μονο αποφασισεστε ολοι εσεις οι αντιΟλυμπιακοι πως τα παιρνουμε τα πρωταθληματα...με την αξια μας ή με τη παραγκα;
καποια απ αυτα με τον εναν τροπο καποια με τον αλλο
δεν υπαρχει αμφιβολια οτι καποια δικαιουσασταν φιλτατεΟπως κατ εμε δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια οτι καποια τα υφαρπαξατε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Αφου ζητας την γνωμη μου, να σου πω οτι ποτέ δεν θα μαθουμε ποσα πραγματικα πρωταθληματα αξιζε να παρει ο Ολυμπιακος, επειδη ακριβως υπηρχε η παραγκα. Μπορει να παιρνατε τα ιδια. Μπορει και κανενα. Πού θελεις να ξερω?
Ειναι σαν να πολεμαει ο ενας με πολυβολο και ο αλλος με σφεντονα, και να με ρωτας τι θα γινοταν αν ειχαν και οι δυο σφεντονες. Πού να ξερω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom