Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Βασικα γιατι πρεπει να ανεχεσαι αυτο το αρχιδι που μοναδικος του σκοπος ειναι να μπει εδω μεσα να βρισει και να ειρωνευτει ειναι κατι που με ξεπερναει....

Αντε γαμήσου ρε βαζελόπουστα, έγραψα για τον Ζιο και μπήκα να ειρωνευτώ γαμημένε..
Έρχεσαι εδώ μέσα , μας γράφεις τις ίδιες μαλακίες με τα βαζελοχάνουμα καλυμένα με δήθεν κριτική , βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί να διαλυθεί η ομάδα και θα μας πιάσεις και στο στόμα σου..

Από αντικειμενικούς ολυμπιακάρες με προφίλ σαν του μπου. εχουν γεμίσει τα σόσιαλ του Αλαφούζου. Αντε να παρεις το σουβλακι σου και μην ασχολείσαι μ´αυτους που πληρώνουνε για να δούνε έστω ενα κακό Ολυμπιακό

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Αντε γαμήσου ρε βαζελόπουστα, έγραψα για τον Ζιο και μπήκα να ειρωνευτώ γαμημένε..
Έρχεσαι εδώ μέσα , μας γράφεις τις ίδιες μαλακίες με τα βαζελοχάνουμα καλυμένα με δήθεν κριτική , βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί να διαλυθεί η ομάδα και θα μας πιάσεις και στο στόμα σου..

Από αντικειμενικούς ολυμπιακάρες με προφίλ σαν του μπου. εχουν γεμίσει τα σόσιαλ του Αλαφούζου. Αντε να παρεις το σουβλακι σου και μην ασχολείσαι μ´αυτους που πληρώνουνε για να δούνε έστω ενα κακό Ολυμπιακό
μαλλον για μενα λεει τυπε
με καλυψες :hi:

Επισκέπτης

Εισαι τοσο ηλιθιο ζωο που δεν καταλαβαινεις οτι τα λεω για το αρχιδι τον βαζελο που μπαινει εδω μεσα και πουλαει μαγκια...κατα τα αλλα τραβα γαμησου σκατογαμημενε καραγκιοζη.

Επισκέπτης
Α και βαζελοπουστας εισαι εσυ και ολο σου το σοι παλιοπουστρακι γαμημενο....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Δεν το λεει για σενα ρε.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Δεν το λεει για σενα ρε.

Να κάνει τις σχετικές παραθέσεις τότε για να ξέρουμε ποιον βρίζει. Είχαμε και παλιότερες κόντρες , δε θέλει πολύ να γίνει το κακό..

Α και βαζελοπουστας εισαι εσυ και ολο σου το σοι παλιοπουστρακι γαμημενο....

Το σόι μου πούστη , ρουφιάνο και παναθηναϊκό δεν έχει βγάλει.. Μην το πιάνεις στο στόμα σου..

Επισκέπτης
Τραβα γαμησου μαλακισμενο που θα κανεις και υποδειξεις...μπαινεις συνεχεια εδω μεσα γαμημενε και πετας χαρακτηρισμους και βρισιες σε Ολυμπιακους μονο και μονο γιατι δεν ειναι αναπηροι εγκεφαλικα σαν και σενα.

Δεν εχεις καν τα αρχιδια να ζητησεις συγγνωμη μαλακα...

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Δηλαδη τι θα κανετε ρε τύπε? Θα κρατατε την ανασα σας μεχρι να σκασετε ή θα τον φυσατε ολοι μαζι για να παθει πνευμονια?
Και το 1988-1996 πηγαινατε 80.000 ατομα να δειτε Ολυμπιακος-Παναχαικη στο ΟΑΚΑ αλλά δεν ειδα η δυναμη του κοσμου να κανει τιποτα. Με Σαλιαρεληδες την βγαζατε. Γι αυτο πειτε και κανενα ευχαριστω και μην ειστε αχαριστοι. Δεν αντιλαμβανομαι γιατι ειναι αυτονοητο οτι περνετε το πρωταθλημα και δεν ευγνωμονειτε τον προεδρο σας γι αυτο. Εγω θυμαμαι και χρονιες που ο Ολυμπιακος ηταν και εκτος και εβδομος και ογδοος. Σας ειπε κανενας οτι το πρωταθλημα ειναι αυτονοητο? Καποιοι αγωνιζονται για να μπορειτε να το παιρνετε.
Tυπε δεν εχεις καταλαβει οτι εμεις δεν ειμαστε ουτε Βαζελοι ουτε χανουμια
η διαφορα ειναι οτι δεν μας αρεσει η κοροιδια
Δηλαδη θα βλεπουμε τον Βαγγελα να πουλαει την ομαδα χωρις αντικρυσμα
και χωρις μεταγραφες και να του λεμε ΜΠΡΑΒΟ εσενα θελουμε?
Κατσε να δουμε τι κινησεις θα κανει και μετα εδω ειμαστε.
Παντως το χαλι του Αλαφουζου που κοροιδευει σε μας δεν θα γινει
και ο Βαγγελας το ξερει αυτο !!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τραβα γαμησου μαλακισμενο που θα κανεις και υποδειξεις...μπαινεις συνεχεια εδω μεσα γαμημενε και πετας χαρακτηρισμους και βρισιες σε Ολυμπιακους μονο και μονο γιατι δεν ειναι αναπηροι εγκεφαλικα σαν και σενα.

Δεν εχεις καν τα αρχιδια να ζητησεις συγγνωμη μαλακα...

Εκεί που έπρεπε ζήτησα  γαμημένο αντιολυμπιακό τρολ , άμα δε γουστάρεις άντε στο sdna που τα λέει όπως σ'αρέσουνε . Θες και συγνώμες σίχαμα

Επισκέπτης
Να πας να γαμηθεις πρεζονι καμμενο το που θα γραφω θα το αποφασιζω εγω...τραβα τωρα να μασησεις σανο και να γλυψεις το κωλο του Μαρινακη.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Να πας να γαμηθεις πρεζονι καμμενο το που θα γραφω θα το αποφασιζω εγω...τραβα τωρα να μασησεις σανο και να γλυψεις το κωλο του Μαρινακη.

Πες κι άλλα μαλάκα , έχω λύσει τη γραβάτα μου , έχω τεντωθεί στην καρέκλα μου πίνω ένα μπάφο με τον οικονομικό διευθυντή της εταιρείας , σε διαβάζουμε και γελάμε..
Μην ανεβάσεις μόνο καμιά πίεση και έχουμε άλλα.

Γαμημένο βαζελοτρολ , την επίθεση που μου 'χεις κάνει εδώ μέσα , δεν την έχει κάνει ούτε βαζέλας δηλωμένος, όχι σαν εσένα τον κρυφό

Επισκέπτης
Στα τεσσερα εισαι παλι λουγκρα...δεν πειραζει εχεις μαθει να εισαι υπαλληλος και να κωλογλυφεις για το 10ευρω.

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Θα περιμενω να δω ποιον θα φερει προπονητη και το κυριοτερο ποιους παιχτες θα του δωσει να δουλεψει και ΠΟΤΕ...αν περασει ο Ιουλιος και ακομα ψαχνουμε τοτε θα εχουμε παλι μια απο τα ιδια.
Απ το στομα σου και στου Βαγγελα τ' αυτι!
Ιδωμεν !
Δηλαδη τωρα τι κανει? τρεχει να παρει ομαδα στην Αγγλια και εχει αφησει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ?
τι διαολο ρε γαμωτο..,

Επισκέπτης
Μπα δεν ασχολουμαι αλλο πρεζονι...τραβα γαμησου εκει στη Γερμανια ή οπου σκατα βρισκεσαι και συνεχισε να βελαζεις ψωλοχυμα.

Επισκέπτης
Πες κι άλλα βαζελάκο , δώσε πόνο
Μπα δεν ασχολουμαι αλλο πρεζονι...τραβα γαμησου εκει στη Γερμανια ή οπου σκατα βρισκεσαι και συνεχισε να βελαζεις ψωλοχυμα.

Ser και το καλοκαιρι αυτο πηγε να κανει αλλα δεν του εκατσε γιατι εκει σε αντιθεση με εμας εχουν ελεγκτικους μηχανισμους και καποιος που ειναι υποδικος δεν μπορει να αγορασει ομαδα.

Βελιος και Κασαμι ειναι παιχτες που εστειλε ο "Ολυμπιακαρας" προεδρος μας εκει καθως ο Μοντανιε που τωρα θελει να φερει και στον Ολυμπιακο...ακουγεται οτι θα ξαναπροσπαθησει φετος να κανει το ιδιο αν και το κοβω χλωμο.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Ποια Γερμανία ρε μαλάκα , ληγμένα πίνετε εκεί στον τριόροφο και λες πρεζάκια εμένα ..?

ser2000

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
6
Like
1.206
Πόντοι
376
Ser και το καλοκαιρι αυτο πηγε να κανει αλλα δεν του εκατσε γιατι εκει σε αντιθεση με εμας εχουν ελεγκτικους μηχανισμους και καποιος που ειναι υποδικος δεν μπορει να αγορασει ομαδα.

Βελιος και Κασαμι ειναι παιχτες που εστειλε ο "Ολυμπιακαρας" προεδρος μας εκει καθως ο Μοντανιε που τωρα θελει να φερει και στον Ολυμπιακο...ακουγεται οτι θα ξαναπροσπαθησει φετος να κανει το ιδιο αν και το κοβω χλωμο.
Για την Αγγλια ξερω οτι ειναι σφιγγα τα συστηματα, αλλα αν μας παιζει παιχνιδια
μονο και μονο για το κονομι συντομα θα φανει,

Επισκέπτης
Εκανε και ποσταρισμα στο Facebook ο νο1 κωλογλυφτης του Μαρινακη οτι θα δειτε μετα τη φιεστα τι εχει να γινει και τι θα πει ο προεδρος μας κτλ...βεβαια καθε χρονο ο προεδρας ειναι αποφασισμενος να φερει 3-4 παιχταραδες απο το πανω ραφι αλλα κατι μου λεει οτι φετος μπορει και να το τηρησει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom