You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
τυπε στον πρωτο γυρο τι εφταιξε και φαγατε τριμπαλο???? :'( :'( :'(Πραγματικά μου κάνει εντύπωση, κάθονται και συζητάνε μετά το ντέρμπι ότι δεν έχουν ομάδα. Αλλα έτσι είναι φίλε μου, όταν ακυρώνουν καθαρό γκολ στην άλλη ομάδα και ο γαύρος κερδίζει με offside εκεί δεν σκέφτονται ότι έχουν κρίση λένε "πω έχουμε ομαδάρα". 4 σερί ντέρμπι με 50-50 διαιτησία! Και 1 μηνα πριν λέγανε για τελικό γιουρόπα!
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.161
- Πόντοι
- 506
Ναι κατι προβατα αμπαλοι εδω μεσα!
Έπρεπε να χάσετε 4 ντέρμπι στην σειρά για να καταλάβετε τα αυτονόητα? Δεν περνάτε καμια κρίση απλά όταν σας paizoum 50-50 έχετε πρόβλημα. Τι κάθεστε και συζητάτε για μαρινακιδες και κόκκαλη, άσε το πρωτάθλημα που το παίρνετε κάθε χρόνο με offside, πέναλτι και όλες τις αμφισβητούμενες υπέρ σας, δεν χαίρεστε που είστε η μονη ομάδα που έχει δικό της γήπεδο (και αυτό πούστικα)? Πες μου τι κατάφερε ο Ολυμπιακός σε ευρώπη 20 χρονια για να το πετύχετε τώρα? Ένα τίποτα ήσασταν και έτσι παραμείνατε. Όσον αφορά τα τελευταία ντέρμπι νομίζω είναι το καλύτερο παράδειγμα, στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός κέρδισε πούστικα Πανιώνιο, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ όταν ήταν σε δύσκολη κατάσταση βαθμολογικά. Τώρα που σας παίξανε 50-50 για ακόμη μια φορα φάνηκε ότι χωρίς διαιτησία δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Για αυτό και στην Ευρώπη πατώνετε κάθε χρόνο. Πάντα οι ίδιοι ήσασταν δεν άλλαξε κάτι που κάθεστε και συζητάτε ότι περνάτε κρίση.
δεν μou λες σουπερ μαριο, στα αλλα αθληματα εχουμε και εκει διαιτητικη ευνοια;;;
.............γιατι βλεπω οτι παντου σε παω γαμιωντας
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
παντως οσο να πεις εχει μια διαφορα να εισαι μπουρδελο την 5η αγωνιστικη από το να εισαι μπουρδελο την 25η...Οτι ημασταν μπουρδελο τυπε
ακριβως οπως εσυ τωρα,κι ας γλυτωσες το τριπλετο
ουανσ α μπουρδελο,ολγουαιης α μπουρδελοπαντως οσο να πεις εχει μια διαφορα να εισαι μπουρδελο την 5η αγωνιστικη από το να εισαι μπουρδελο την 25η...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
δηλαδή και χθες εσεις ήσασταν μπουρδελο παρολο που μας κερδισατε....αφου λες ουανσ α μπουρδελο (5η αγωνιστικη),ολγουαιης α μπουρδελο....ουανσ α μπουρδελο,ολγουαιης α μπουρδελο
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
θες δουλεια ακομα για να γινεις μπερσεβα τυπε..αυτοι αποκλειστηκαν στους 32 του ουεφα σε αντιθεση με τον 1 ολοκληρο βαθμο που μαζεψες εσυ στον ομιλο....Ναι φιλε μου
δεν γιναμε μπαρτσα επειδη κερδισαμε εσας
μπερσεβα γιναμε.....
Εμεις,βλεπεις,δε βελαζουμε
Μην μπερδευεσαι λεμεεε
ειστε απιθανοι τυπεθες δουλεια ακομα για να γινεις μπερσεβα τυπε..αυτοι αποκλειστηκαν στους 32 του ουεφα σε αντιθεση με τον 1 ολοκληρο βαθμο που μαζεψες εσυ στον ομιλο....
πριν ξεμπουκωσετε μιλατε,καθολου τροπους λεμε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
θες δουλεια ακομα για να γινεις μπερσεβα τυπε..αυτοι αποκλειστηκαν στους 32 του ουεφα σε αντιθεση με τον 1 ολοκληρο βαθμο που μαζεψες εσυ στον ομιλο....ειστε απιθανοι τυπε
SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν μou λες σουπερ μαριο, στα αλλα αθληματα εχουμε και εκει διαιτητικη ευνοια;;;
.............γιατι βλεπω οτι παντου σε παω γαμιωντας
Ποιος ασχολείται ρε με χάντμπολ γυναικών, baseball και λοιπές μαλακίες? Είδες ποτε να γίνετε συζήτηση για καμια χρονια? Το 99.9999% είναι σχόλια και αναλύσεις περί μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Εάν εσύ θες να κανεις την εξαίρεση ξεκινα! Σε κάτι αθλήματα πάντως τώρα τελευταία διάβαζα ότι σου ακύρωσαν βαθμούς? Σε πήγαν καρο οι διατητέςκαι κατι με παραπονα οτι παιζεις συνεχεια στην εδρα σου ως δηθεν ουδετερο γηπεδο? Αθλήματα δεν θυμάμαι, από αυτά που δεν βλέπει κανεις ήταν πάντως, επειδη μονο εσύ ασχολείσαι διαφώτισε μας.
Πάντως για να ξέρεις, το πρωτάθλημα του κρικετ έχει ίδια αξια με το με το να τερματίζεις το candy crash στο facebook. Εάν εσένα σε κάνει χαρούμενο με γεια σου, φαντάζομαι δεν έχεις δει ποτε με παρέα κανένα από αυτά τα παιχνίδια και όταν είσαι στο δωματιάκι σου μονος φωνάζεις. Επίσης δεν ξέρω αν παίζουν σε κάνα link ή αν μεταδίδονται και ραδιοφωνικά. Εγώ πάντως όπως και το 99.9999% στην ελλάδα, μπάσκετ και ποδόσφαιρο έχουμε τύχει να τα δούμε με παρέες αρκετές φορες.
καλως το παιδιθες δουλεια ακομα για να γινεις μπερσεβα τυπε..αυτοι αποκλειστηκαν στους 32 του ουεφα σε αντιθεση με τον 1 ολοκληρο βαθμο που μαζεψες εσυ στον ομιλο....
ξαναπλυθηκες?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
ειπα κατι που δεν είναι αληθεια?ειστε απιθανοι τυπε
Οχι φιλε
αληθειες θες ?
Αληθεια ειναι οτι στο πρωταθλητριων -τσου λου εχω παραπανω βαθμους απο σενα με μισες συμμετοχες
Αληθεια ειναι οτι εφταρα δεν εχω αρπαξει(ακομα)
Αληθεια ειναι οτι εχω παει πεντεξι φορες παρακατω απ τους 8
Ολ αυτα ΠΡΙΝ ΓΙΝΩ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
Αληθεια ειναι οτι εσυ ποτε δεν τακανες αυτα φιατι ησουν,εισαι και θασαι τετοιο
και για να συνεννουμαστε
η αληθεια που σας ποναει πιο πολυ,ειναι οτι εχετε αρχισει να το σακουλευστε
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ(που λεει και το τσιρκο που χεις για αβαταρ)
αληθειες θες ?
Αληθεια ειναι οτι στο πρωταθλητριων -τσου λου εχω παραπανω βαθμους απο σενα με μισες συμμετοχες
και για να συνεννουμαστε
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
φανταζομαι να το χεις καταλαβει ότι ολες αυτές οι επιτυχιες σου γινανε όταν ο τζορτζεβιτς ειχε μαλλια....Οχι φιλε
αληθειες θες ?
και για να συνεννουμαστε
gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή για σένα αμα κάνουμε κριτική για το χαλι μας
Δεν είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ενώ εσύ είσαι!
Και εμείς είμαστε μόνο στις Νικες..
Μαθε λοιπον Καλόπαιδο ότι εμείς που είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
Από την εποχή που Ο ΣΙΔΕΡΗΣ και ΓΙΟΥΤΣΟΣ ΕΠΑΙΖΑΝ μπάλα
Και που εσύ ούτε σε χαρτάκια δεν εχεις δει,
Εχουμε μάθει να ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Και όχι να χάνει 6 ΜΑΤΣ χωρίς να κανει μια ευκαιρια.
Και βέβαια πρέπει να ξέρεις ακομα και όταν εχανε, η φανέλα μάτωνε.
Εγώ θα φωνάζω ότι ομάδα δεν εχουμε,
Όταν τρως 4 από την ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ με 10 παίχτες
Είσαι για γέλια και εγώ ντρέπομαι για το χαλι μας,
Εγώ δεν ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .. και εισαι εσυ !
Να τους πεις Μπράβο και σ’ανώτερα λοιπόν
Για αυτό θα καταντήσεις σαν το βαζελο σε λιγο,
Αν όντως θίχτηκες από τα γραφόμενά μου σημαίνει ότι κάτι διέγνωσες στον εαυτό σου , άρα το πρόβλημα το έχεις εσύ.
Ολυμπιακόμετρο δεν υπάρχει , κριτική υπάρχει , με την ισοπέδωση είμαι απένταντι μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
Κολόπαιδο να πεις το γιο σου , δεν με ξέρεις και δε σε ξέρω
Μακάρι να είσαι από δαύτους που έχουνε κόψει και το γήπεδο , κερδισμένος βγαίνει ο σύλλογος
Εντάξει είμαστε..?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
ψέμα. Δες την όλων των εποχών βαθμολογία (και μόνο αυτή του Τσου Λου), www.worldfootball.net/alltime_table/champions-league/]ΕΔΩ[/url].Οχι φιλε
αληθειες θες ?
δεν ξέρω αν είσαι μπουρδέλο - συ είπας. Η ομάδα της ψευτιάς είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις