Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρ Ε Σ Ι Τ Α Λ
τα λεει ολα οπως ειναι....ο ξευτιλισμενος αυτος κλαδος απλα τα τελευταια χρονια - μηνες εχει φτασει στον πατο....παρακατω μαλλον δεν εχει....οπαδοι - εργολαβοι - ΄΄δημοσιογραφοι'' !!!

www.sport24.gr/Columns/Karpetopoulos/mellontologia-h-paraplhroforhsh.3459858.html]http://www.sport24.gr/Columns/Karpetopoulos/mellontologia-h-paraplhroforhsh.3459858.html[/url]

στον ιδιο ξεφτυλισμενο κλαδο ανηκει και αυτος παντως και ουκ ολιγες φορες το εχει παιξει ειδικος των παντων οπως κατηγορει τους συναδελφους του....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
11209756_955948254449422_3262477749347187375_n.jpg
:grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στον ιδιο ξεφτυλισμενο κλαδο ανηκει και αυτος παντως και ουκ ολιγες φορες το εχει παιξει ειδικος των παντων οπως κατηγορει τους συναδελφους του....
μην πας να με βαλεις στο τριπακι αυτο...δεν με ενδιαφερει ποιος το εγραψε....και δεν θα μπω στην διαδικασια αν ειναι καλος η κακος ,ομορφος η ασχημος....
διαβασα ενα κειμενο με το οποιο περισσοτερο δεν θα μπορουσα να συμφωνησω και το οποιο θεωρω οτι καταγραφει την πραγματικοτητα....
συμφωνεις με αυτα που λεει το κειμενο ;η διαφωνεις ;
τωρα τι ρολο βαραει αυτος που το εγραψε και και και ....μονο να αποπροσανατολισουν μπορουν...
συμφωνεις ναι η οχι ;με αυτα που γραφει....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μην πας να με βαλεις στο τριπακι αυτο...δεν με ενδιαφερει ποιος το εγραψε....και δεν θα μπω στην διαδικασια αν ειναι καλος η κακος ,ομορφος η ασχημος....
διαβασα ενα κειμενο με το οποιο περισσοτερο δεν θα μπορουσα να συμφωνησω και το οποιο θεωρω οτι καταγραφει την πραγματικοτητα....
συμφωνεις με αυτα που λεει το κειμενο ;η διαφωνεις ;
τωρα τι ρολο βαραει αυτος που το εγραψε και και και ....μονο να αποπροσανατολισουν μπορουν...
συμφωνεις ναι η οχι ;με αυτα που γραφει....

φυσικα και συμφωνω αλλα και ο Καρπετοπουλος τις ιδιες μαλακιες κανει με αυτους που κατηγορει

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Χτες κύπελο στο πόλο. Σήμερα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο. Και έχουμε ακόμη δρόμο.......

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.632
Πόντοι
5.006
Η ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μπενίτες, Μήτρογλου. :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
To σαιτ αυτο απευθυνεται σε βληματα οπως εσυ.Λογικο να αναπαραγεις συνεχως τις ψευτιες και τις μαλακιες που γραφουν.Γελασα πολυ με τον συντακτη,ειδικα εκει που γραφει για την τεραστια σφαγη του 0-1 το 88-89.Και η σφαγη ηταν ενα οφσαιντ που σωστα δωθηκε,μονο που δεν ηταν ο Ντεταρι αλλα ο Μουστακιδης.Συνεχισε να διαβαζεις τις ιδιες παπαριες.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ποιο καναλι δειχνει φ4 ?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.632
Πόντοι
5.006

Γίγαντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ χαρακτήρισε ο Αντρέι Κιριλένκο τον Ολυμπιακό ενόψει του ημιτελικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 της Μαδρίτης.

Ο «ΑΚ-47» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και πως άπαντες στους Ρώσους έχουν ξεχάσει τον τελικός της Κωνσταντινούπολης.

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος, ύστερα από τρία χρόνια και τον τελικό που παίξαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με όλο το σεβασμό που έχω για εκείνον, εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και δεν χρειάζεται να κοιτάμε το τι έγινε στο παρελθόν», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο.

Στη συνέχεια, ο «AK-47» ερωτήθηκε για τη μοναδική φορά που έχει αγωνιστεί σε Final 4 και αυτή ήταν το 2011/12 στην Κωνσταντινούπολη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πιστεύω πως τα συναισθήματα είναι ίδια με τότε. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία, καθώς η ομάδα δούλεψε όλη τη χρονιά για αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο Final 4 της Ευρωλίγκας δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, καθώς δεν είναι μία σειρά αγώνων και είναι δύσκολο να παίζεις κάτω υπό αυτές τις συνθήκες».

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
To δώσαμε το ποντάκι σήμερα :hi:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Γίγαντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ χαρακτήρισε ο Αντρέι Κιριλένκο τον Ολυμπιακό ενόψει του ημιτελικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final 4 της Μαδρίτης.

Ο «ΑΚ-47» τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα και πως άπαντες στους Ρώσους έχουν ξεχάσει τον τελικός της Κωνσταντινούπολης.

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος, ύστερα από τρία χρόνια και τον τελικό που παίξαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, ένας γίγαντας του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με όλο το σεβασμό που έχω για εκείνον, εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και δεν χρειάζεται να κοιτάμε το τι έγινε στο παρελθόν», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Κιριλένκο.

Στη συνέχεια, ο «AK-47» ερωτήθηκε για τη μοναδική φορά που έχει αγωνιστεί σε Final 4 και αυτή ήταν το 2011/12 στην Κωνσταντινούπολη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Πιστεύω πως τα συναισθήματα είναι ίδια με τότε. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία, καθώς η ομάδα δούλεψε όλη τη χρονιά για αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο Final 4 της Ευρωλίγκας δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, καθώς δεν είναι μία σειρά αγώνων και είναι δύσκολο να παίζεις κάτω υπό αυτές τις συνθήκες».
λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.632
Πόντοι
5.006
«Το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας μου» :rockon: :rockon:

Συνέντευξη σε πολιτική εφημερίδα παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός πως με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του. Αλλά και η ομάδα δεν πηγαίνει πίσω, καθώς το ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ήταν το καλύτερο, όσα χρόνια βρίσκεται στην ομάδα, ενώ έστειλε και το μήνυμα ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στα «ΝΕΑ»

Για τη φετινή του χρονιά: «Παίζω το καλύτερο και πιο ώριμο μπάσκετ της καριέρας μου, συνεπώς θα μπορούσα να πω ότι είναι και η καλύτερη χρονιά μου. Όμως αυτή δεν έχει τελειώσει και τα καλά ξεκινάνε τώρα για μας. Θέλω να συνδυαστεί με τίτλους. Από μικρός παίζω στην εθνική ομάδα, από την οποία έχω λείψει μόνο λόγω τραυματισμού. Πέρυσι ήταν αδύνατον να βοηθήσω ακριβώς για αυτόν τον λόγο και προσπάθησα τουλάχιστον να το εκμεταλλευτώ και να προετοιμάσω καλύτερα τον εαυτό μου».

Για το ρόλο της οικογένειάς του: «Το γεγονός ότι έπειτα από πολλά χρόνια έμεινα περισσότερο χρόνο μαζί με την οικογένειά μου με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά, με ωφέλησε. Γενικά η οικογένειά μου αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμή μου και από τότε που τη δημιούργησα μου έδωσε φτερά. Πριν φύγω για ένα μεγάλο παιχνίδι ή τουρνουά, το χαμόγελο των γιων μου, μια κουβέντα τους, είναι το καλύτερο που μπορώ να πάρω μαζί μου. Το μόνο που θέλουν όταν φεύγω από το σπίτι για ταξίδι είναι να γυρίσω γρήγορα».

Για το break στη Βαρκελώνη: «Είναι το κορυφαίο παιχνίδι που έχουμε κάνει όσα χρόνια βρίσκομαι στην ομάδα. Δεν θυμάμαι ποτέ τόσο ολοκληρωτικό παιχνίδι για 40λεπτά, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα φτιαγμένη για να πάρει το ευρωπαϊκό. Βγάλαμε τον αθλητικό μας εγωισμό σε αυτό το παιχνίδι. Γενικότερα όμως ο τρόπος με τον οποίο φτάσαμε φέτος στο Final Four ήταν εκπληκτικός. Αν και είχαμε ατυχίες με πολλούς τραυματισμούς καταφέραμε να έχουμε εξαιρετική πορεία στο Top 16, αλλά και να αφήσουμε εκτός μια υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Για το ότι αγωνίστηκε τραυματίας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: «Αναγνωρίζω το λάθος μου, που έπαιξα με τη Φενέρ αν και ήμουν τραυματίας. Δεν έπρεπε να το κάνω και έβαλα σε κίνδυνο τον εαυτό μου και την ομάδα, απλώς γιατί υπερίσχυσε η έντονη επιθυμία να μην αφήσω τους συμπαίκτες μου σε ένα τόσο δύσκολο σημείο και έπειτα από μία εξαιρετική πορεία που είχαμε κάνει στο Top 16. Αν αποκλειόμασταν δεν θα συγχωρούσα τον εαυτό μου, ενώ ευτυχώς δεν έπαθα μεγαλύτερη ζημιά».

Για τις συμβουλές του στους συμπαίκτες του πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ: «Πάμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλο τον χρόνο και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Σκεφτείτε ότι ίσως να μην έχουμε την ευκαιρία να ξαναβρεθούμε σε ένα Final Four».

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.632
Πόντοι
5.006
«Κοκκινίζει» το ΟΑΚΑ  :rockon: :rockon:

Συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας είχαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της Ξάνθης, αλλά και της Αστυνομίας.

Σε αυτή, μάλιστα, αποφασίστηκε και το πώς θα μοιραστούν τα εισιτήρια του τελικού. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα πάρει 25.500 εισιτήρια, τα οποία αφορούν τις Θύρες 35, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, που βρίσκονται προς την πλευρά του σταθμού Ειρήνη.

Από την άλλη, η Ξάνθη θα λάβει σαφώς λιγότερα, δηλαδή 5.500 «κομμάτια», για τις Θύρες 19, 20, 21.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 10, 15, 20, 25 και 30 ευρώ και οι Θύρες για τον κόσμο θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
www.gavros.gr/content/manwlhs-gabathiwths/96475-panwlethriambos-kontonh-mas-petane-eksw]http://www.gavros.gr/content/manwlhs-gabathiwths/96475-panwlethriambos-kontonh-mas-petane-eksw[/url]

ΤΗΝ εξέλιξη αυτή, και αν δεν την γνωρίζει ο κ. Κοντονής, σίγουρα την… υποπτεύεται * ΚΑΙ επειδή την αναμένει, προσπαθεί πιο πριν να δημιουργήσει μία υποδομή (επικοινωνιακή με τα γνωστά πλέον σε όλους... γιουσουφάκια) επίρριψης ευθυνών για το πατατράκ σε άλλους

ποιους να εννοει;ποιους να εννοει;;;χμμμ χμμμμ.....
ααααα....λες;;;  :2funny:

www.gazzetta.gr/football/article/743534/i-siopi-tis-epo-einai-ethniki-prodosia]http://www.gazzetta.gr/football/article/743534/i-siopi-tis-epo-einai-ethniki-prodosia[/url]

η αυτος;; :think:

www.sdna.gr/gr/gnomes/aris-asvestas/article/35253/anepanaliptos-o-thriamvos-kodoni/]http://www.sdna.gr/gr/gnomes/aris-asvestas/article/35253/anepanaliptos-o-thriamvos-kodoni/[/url]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο στόχος του νταμπλ περνάει από τον τελικό του Κυπέλλου και ο Ολυμπιακός προκειμένου να κρατηθεί «ζεστός» για την μάχη με την Ξάνθη έκλεισε ένα δυνατό φιλικό, που θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το ματς με τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη» θ’ αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον Περέιρα και τους παίκτες, αλλά και μια καλή ευκαιρία να δοθεί βοήθεια σε κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη μιας και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, το προσεχές Σάββατο, 16 Μαΐου 2015. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με ώρα έναρξης 19:30. Όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom