Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Εδω ο διαλογος του παραλογου των αεκτζηδων..
Ο Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας) σφύριξε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης (2-1). Στα παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ οι ομάδες καταβάλλουν την αμοιβή στους ρέφερι πριν από την έναρξη των ματς όπως προβλέπεται από τον κανονισμό γιατί σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας δεν ξεκινάει.
Ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν παρών στη διαδικασία και σύμφωνα με πληροφορίες στράφηκε αρχικά προς τον πρώτο βοηθό Χρήστο Μπαλτά (Αχαϊας) λέγοντας: «Εσύ είσαι καλός». Μετά είπε στον δεύτερο βοηθό Νεκτάριο Παστρωμά (Δ. Αττικής): «Δεν μας έχεις παίξει ξανά. Δεν σε ξέρω. Ο φίλος μας όμως από εδώ μας τα χάλασε» εννοώντας τον Λαμπρόπουλο, ο οποίος ρώτησε: «Ποιος φίλος;». «Εσύ» απάντησε ο Δημητριάδης για να προσθέσει: «Ήσουν στον καλό δρόμο αλλά χάλασες». Στη συνέχεια ακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες ο εξής διάλογος μεταξύ του διαιτητή και του εκπροσώπου της ΑΕΚ:
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ότι πείτε σεβαστό αλλά είναι η άποψή σας».
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Άποψή μου και η άποψη σύσσωμου του Τύπου».
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Του Τύπου που θέλετε εσείς».
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Έκανες λάθη στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ»
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Μήπως σας ακύρωσα γκολ;»
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Όχι».
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Μήπως έδωσα κάποιο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού που δεν ήταν;».
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Όχι».
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Μήπως έδωσα κάποια κόκκινη κάρτα που δεν ήταν;».
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Όχι αλλά έδωσες παραπάνω φάουλ στον Ολυμπιακό».
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Ήταν όλα σωστά. Είδα μετά το ματς στο βίντεο. Ότι βλέπω σφυρίζω».
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Πας γκανιάν από τότε. Ορίζεσαι συνεχώς. Σε παρακολουθώ».
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Κάνετε λάθος και σε αυτό».
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: «Δεν θα βγάλουμε άκρη. Θα λέω εγώ, θα απαντάς εσύ. Ο καθένας θα λέει τα δικά του. Φεύγω.».
www.aek365.com/a-396002/proion-fantasia-o-dhthen-dialogo-dhmhtriadh-me-lampropoulo.htm]http://www.aek365.com/a-396002/proion-fantasia-o-dhthen-dialogo-dhmhtriadh-me-lampropoulo.htm[/url]