dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τον φαγανε οι τραγουδιαρες εδω αλλιως θα παιζε καλη μπαλα.
To νερό καρύδας τύπε κάνει καλό ;)τον φαγανε οι τραγουδιαρες εδω αλλιως θα παιζε καλη μπαλα.
Πολύ καλές περιπτώσεις και εφικτές ο Ατσού και ο Βίντιτς πιστεύω για να δούμε
Για συμμετοχές και τέτοια μπαίνω τύπε τους ξέρω αυτούς τους παίκτες..μπρίκια κολλάμε ;τυπε με transfermarkt και sofifa γινεται καλη δουλεια
τυπε νομιζω αν τους δινανε και απο ενα τζετ σκι, ισως να στελνανε το παιχνιδι στην παραταση...Κανονικά τέτοια ματς θα πρέπει να ξεκινάνε με αβαντάζ 5-6 γκολ για τους αντίπαλους ώστε να γουστάρουμε και λίγο.
Ακόμα ένας τίτλος για το ΘΡΥΛΟ μας στο πόλο ανδρών.
Πιο χαλαρό τελικό δεν έχω ξαναδεί (και έχω δεί πάνω από 25).
Αντί να παίξουμε σκληρή άμυνα που είναι και το φόρτε μας τους αφήσαμε να μας βάλουν γκόλ (τα οποία σε δευτερόλεπτα μετά βέβαια ανταποδίδαμε για πλάκα, αλλά αυτό δεν έχει σημασία). Αν δεν παίρνεις νταμπλ σκορ τουλάχιστον σε τέτοια παιγνίδια, ακόμα και με τραγική διαιτησία, δεν έχει νόημα.
Έκπληξη η πολύ κακή διαιτησία σε βάρος μας και αποκάλυψη -για μένα- ο αναπληρωτής γκολκήπερ μας Κώστας Γαλανίδης.
Κανονικά τέτοια ματς θα πρέπει να ξεκινάνε με αβαντάζ 5-6 γκολ για τους αντίπαλους ώστε να γουστάρουμε και λίγο.
Τέλως πάντων συγχαρητήρια στα παιδιά και πάμε από την άλλη βδομάδα και για τον άλλο τίτλο μας. Φυσικά του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
ωραίο αβατάρ..τυπε νομιζω αν τους δινανε και απο ενα τζετ σκι, ισως να στελνανε το παιχνιδι στην παραταση...
την ειπες τη κρυαδα σου παλι Γκαν εσύ...Αμα γαυροι δεν σηκωνανε μαζικα κουπες στα αθληματα του νερου που θα σηκωνανε τυπε
την ειπες τη κρυαδα σου παλι Γκαν εσύ...
Τύπε έχουμε δυνατή ομάδα στο ΠόλοΡε τυπε αφου στο πολο εχετε 400 δεν ξερω γω τιτλους και οι αλλοι ειτε δεν εχουνε ομαδες καθολου ειτε δεν παιρνουνε τιποτα ειναι τυχαιο δεν υποδηλωνει καποιο φυσικο ταλεντο στο νερο?
Χα. χα καλό ;)Αμα γαυροι δεν σηκωνανε μαζικα κουπες στα αθληματα του νερου που θα σηκωνανε τυπε
αλλα λογια ν'αγαπιομαστε, οτι να ναικαλά τόσο κότες?????
Βγάλατε τον Γκίστ εκτός??????? και καλά χασίσι???????
Άρε γλέντια που έχουν να γίνουν αν χασετε το πρωτάθλημα
Εμαθα ότι του το εβαλαν μεσα στο γαλα με κακάο που πίνει καθε πρωι και καθως δεν ηξερε το ήπιε ολο.καλά τόσο κότες?????
Βγάλατε τον Γκίστ εκτός??????? και καλά χασίσι???????
Άρε γλέντια που έχουν να γίνουν αν χασετε το πρωτάθλημα