You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε dark ασε ρε φιλε ελα στη γωνια μας.....
ακριβως τωρα μιλατε σαν αεκτζιδες...στην γωνια μας .... στο δωματιακη μας .... με το εφημεριδακι μας ....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και βέβαια για να ξανάρθουμε στους βαζελους μέσα στο επίσημο site του ερασιτέχνη παναθηναικου οι τίτλοι στο πινγκ πονγκ παρουσιάζονται 25 οπότε κάπου έκαναν λάθος η λένε ψέματα όπως πάντα
και ολοι οι τιτλοι τους 359
και ολοι οι τιτλοι τους 359
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Μου φαίνεται πως δε τα ψαξες καλά φίλε Αλέξανδρε...Η ομάδα σου σε πληροφορώ οτι έχει περίπου 140 τίτλους στο άθλημα του πινγκ-πονγκ.Βάλε και άλλους 100 από αθλήματα όπως καταδύσεις,κολύμβηση και ιστιοπλοία που όπως γνωρίζουμε όλοι είναι από τα δημοφιλέστερα αθλήματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα...Δεν πειράζει όμως γιατί έχω να προσθέσω αθλήματα όπως το τρέξιμο επί Υμμητού,το στήσιμο παράγκας,την ελεύθερη πτώση στην περιοχή του αντιπάλου και άλλα στα οποία είστε πραγματικοί πρωταθλητές
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο ειναι το επισημο site του ερασιτεχνη παο η οχι???? εδω μεσα λοιπον αλλα λεει? καποιος λοιπον κανει λαθος ο ερασιτεχνης παο η η πρασινη εφημεριδα?Μου φαίνεται πως δε τα ψαξες καλά φίλε Αλέξανδρε...Η ομάδα σου σε πληροφορώ οτι έχει περίπου 140 τίτλους στο άθλημα του πινγκ-πονγκ.Βάλε και άλλους 100 από αθλήματα όπως καταδύσεις,κολύμβηση και ιστιοπλοία που όπως γνωρίζουμε όλοι είναι από τα δημοφιλέστερα αθλήματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα...Δεν πειράζει όμως γιατί έχω να προσθέσω αθλήματα όπως το τρέξιμο επί Υμμητού,το στήσιμο παράγκας,την ελεύθερη πτώση στην περιοχή του αντιπάλου και άλλα στα οποία είστε πραγματικοί πρωταθλητές
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Ο ερασιτέχνης κάνει λάθος που δεν έχουν ανανεώσει τη σελίδα του.Στα πρωταθλήματα του μπάσκετ είναι φυσιολογικό που δεν αναφέρει τα 2 τελευταία?(2005,2006)καθώς και τα κύπελλα(2005,2006,2007).Επίσης υπάρχουν πολλές παραλείψεις σε πολλά αθλήματα αν είδα καλά.Στο πινγκ-πονγκ,που αναφέρεις, έχουμε 112 διακρίσεις και όχι 25 που λέει το site αριθμός μικρότερος από αυτόν του ΟΣΦΠ, που όπως σου είπα έχει 140.Εμένα πάντως δε με ενδιαφέρουν και τόσο αυτά.Οι τίτλοι σε κάτι τέτοια αθλήματα αναφέρονται για να κάνουν ανούσια θέματα ο 'πρωταθλητής' και η 'πράσινη' έτσι ώστε να πουλήσουν κάνα φύλλο.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ο ερασιτέχνης κάνει λάθος που δεν έχουν ανανεώσει τη σελίδα του.Στα πρωταθλήματα του μπάσκετ είναι φυσιολογικό που δεν αναφέρει τα 2 τελευταία?(2005,2006)καθώς και τα κύπελλα(2005,2006,2007).Επίσης υπάρχουν πολλές παραλείψεις σε πολλά αθλήματα αν είδα καλά.Στο πινγκ-πονγκ,που αναφέρεις, έχουμε 112 διακρίσεις και όχι 25 που λέει το site αριθμός μικρότερος από αυτόν του ΟΣΦΠ, που όπως σου είπα έχει 140.Εμένα πάντως δε με ενδιαφέρουν και τόσο αυτά.Οι τίτλοι σε κάτι τέτοια αθλήματα αναφέρονται για να κάνουν ανούσια θέματα ο 'πρωταθλητής' και η 'πράσινη' έτσι ώστε να πουλήσουν κάνα φύλλο.
τωρα μιλας σωστα ... σε ποια αθληματα σε ενδιαφερουν οι τιτλοι λοιπον?
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Μιλάω σωστά αλλά...το έκανες θέμα αυτό με τους τίτλους...τωρα μιλας σωστα ... σε ποια αθληματα σε ενδιαφερουν οι τιτλοι λοιπον?
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε καλως τα παιδια
τι εγινε ρε μαγκες σημερα με τους τιτλους?κ εκει πρωτοι ειμαστε??/
κριμα που ειχα δουλιτσα πριν κ δεν μπορεσα να ποσταρω νωριτερα
εγω ενα ξερω...μια φραση αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα..
ΜΠΟΧΑ,ΒΡΩΜΑ του ΠΑΟ η ΙΣΤΟΡΙΑ...
τι εγινε ρε μαγκες σημερα με τους τιτλους?κ εκει πρωτοι ειμαστε??/
κριμα που ειχα δουλιτσα πριν κ δεν μπορεσα να ποσταρω νωριτερα
εγω ενα ξερω...μια φραση αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα..
ΜΠΟΧΑ,ΒΡΩΜΑ του ΠΑΟ η ΙΣΤΟΡΙΑ...
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
http://panathinaikos1908.gr/TITLES....α ενημερωθεί αρκετό καιρό περίπου 87 χρόνια
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να ενημερωθεί η αν γράφει απλώς ότι θέλει...Αυτά τα 'πειράγματα' δυστηχώς είναι που καλλιεργούν,έμμεσα και άμεσα, τον φανατισμό και γίνονται τόσα επισόδεια...Μακάρι όλοι να τα βλεπαν με μια χιουμοριστική διάθεση...Αν και δεν πρέπει να απολογηθώ για το τι γράφω σε ένα θρεντ πο αφορά Ολυμπιακούς και το άνοιξα εγώ, τέλος πάντων το θέμα ήταν χιουμοριστικό ,ένα πείραγμα για κάποια εφημερίδα που ισχυρίζεται ότι ο παο έχει 490 τίτλους από τους οποίους οι 112 είναι στο πινγκ πονγκ
ΥΓ πόσο καιρό έχει να ενημερωθεί το site του ερασιτέχνη παο ? γιατί αν λέει ότι έχει 25 τίτλους και έχει 112 τότε μάλλον έχει να ενημερωθεί αρκετό καιρό περίπου 87 χρόνια
Δες και αυτό υπάρχει και στα ελληνικά
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ωραίο πρωτοσέλιδο ο ''πρωταθλητής'' σήμερα.
[move] [/move]
[move] [/move]
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μια απο τις μηδαμινες φορες που θα συμφωνησω μαζι σου...ομως κ εσεις ωραιο πρωτοσελιδο.Ωραίο πρωτοσέλιδο ο ''πρωταθλητής'' σήμερα.
[move] [/move]
μ αρεσει η αναφορα που κανει στην εθνικη η score..
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
παλικαρια καλημερα
Ρικαρντινιο ακουω...τι να πω δεν ξερω...κ οχι τιποτα αλλο ετσι θα μας παει ολο το καλοκαιρι!!
Ρικαρντινιο ακουω...τι να πω δεν ξερω...κ οχι τιποτα αλλο ετσι θα μας παει ολο το καλοκαιρι!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Μια απο τις μηδαμινες φορες που θα συμφωνησω μαζι σου...ομως κ εσεις ωραιο πρωτοσελιδο.
μ αρεσει η αναφορα που κανει στην εθνικη η score..
Δεν διαβάζω score & δεν υπάρχει αυτή η εφημερίδα για μένα.Είμαι νοήμων.
παλικαρια καλημερα
καλημέρα συνγαυρε ο ντουντου έγινε ρικαρντίνιο και στο τέλος θα πάρει τον ντασίλβα του άρη πάλι τα ίδια και φέτος βλέπω με τισ μεταγραφές
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Ωραίο πρωτοσέλιδο ο ''πρωταθλητής'' σήμερα.
[move] [/move]
Χωρίς σχόλια...
... η score στο πρωτοσέλιδο της δεν αναφέρει απολύτως τίποτα
Συνημμένα
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16