Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
για το ατομο μου δεν νομιζω....και στις νικες αλλα κυριως στις ηττες παντα ειμαι μπροστα.....ασχετο...λυπαμαι τον καραμανο....δεν υπαρχει περιπτωση μετα το χθεσινι να γυρισει πισω σε εσας ;) ;) ;) ;)
:2funny: :2funny:www.gazzetta.gr/football/article/655632/paizei-gia-ianoyario-o-karamanos]http://www.gazzetta.gr/football/article/655632/paizei-gia-ianoyario-o-karamanos[/url]

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
16
χριστιδη υποσχεσου μου οτι θα νικησετε την κοτα
σε παρακαλω χριστιδη μου

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
απο το μελετανε μεχρι να ερθει υπαρχει μεγαλη αποσταση....δηλαδη αν παρεται πισω αυτη την παιχτουρα εσυ σαν οπαδος του θρυλου θα πεταξεις απο την χαρα σου;;;;;;;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Και εγώ που νόμιζα πως είναι ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Θεοδωρίδης και ο "υπουργός τύπου" Καράπαπας. Και που νόμιζα ότι ο Γαύρος και ο Πρωταθλητής παίρνουν ΕΝΤΟΛΕΣ από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Μαλακία μου. Σόρρυ
www.gazzetta.gr/football/article/655357/theodoridis-paizoyme-podosfairo-ohi-mpox]http://www.gazzetta.gr/football/article/655357/theodoridis-paizoyme-podosfairo-ohi-mpoxξεκολλα...παραληρεις[/URL]...

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε μετά την ήττα στο Περιστέρι στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε έντονα παράπονα για τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε: «Σήμερα χάσαμε δικαίως από τον Ατρόμητο πιστεύω. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και εύχομαι όπως έπαιξε μαζί μας, να παίξει με τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι μια δύσκολη ομάδα και έχει μαι δυνατή έδρα. Θα το αφήσω αυτό και θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο που το έχω αρχίσει μαζί σας, τα εσκεμμένα και τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα.
ADVERTISEMENT

Στις αρχές του δευτέρου έγινε ένα μαρκάρισμα όχι απλά αντιαθλητικό και για κόκκινη κάρτα... Προτρέπω όλους αυτούς τους δασκάλους διαιτησίας που βγαίνουν να σχολιάσουν αν δεν είναι ο ορισμός της κόκκινης. Αυτό γίνεται για πέμπτη συνεχόμενη Κυριακή και έγινε πάνω στον Αφελάι που τον πληρώνουμε μια περιουσία. Πώς θα παίξει μετά μπάλα; Και δικαίως, γιατί ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό συμβαίνει και στις 5 αγωνιστικές, επειδή κάποιος σταθμός έχει βαλθεί να φοβίζει τους διαιτητές.

Από εκεί πρέπει να ξεκινάμε, από το αντιαθλητικό παιχνίδι. Πάντα σε αυτό εστιάζω, ούτε πέναλτι ζητάω ούτε τίποτα. Είπαμε, χάσαμε δικαίως. Δεν θα αφήσουμε όμως κανέναν να αδικήσει ξανά τον Ολυμπιακό ως προς το βρώμικο παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι ως προς το fair play. Παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μποξ. Γιατί εάν παίζεται μποξ, τότε πρέπει να φέρουμε παλαιστές για μεταγραφές και τίποτα άλλο. Και πάλι συγχαρητήρια, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει και να κερδίζει και να χάνει».

Στην μικτή ζώνη ο κ. Θεοδωρίδης είπε για:

[size=40pt]Το που αποδίδει την ήττα του Ολυμπιακού: «Δεν την αποδίδω πουθενά. Για μένα ήταν καλύτερος από εμάς ο Ατρόμητος σήμερα γιατί όπως ο Ολυμπιακός ξέρει να κερδίζει στο πρωτάθλημα και σε όλα τα παιχνίδια, έτσι ξέρει και να χάνει γιατί είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Γιατί να μην ομολογήσω την αλήθεια; Εγώ δεν θα σταθώ σε δικαιολογίες και συγχαίρω τον Ατρόμητο για την πραγματικά μεγάλη του νίκη και του εύχομαι να κάνει τα ίδια παιχνίδια και με όλους του τους αντιπάλους μέσα σε αυτό το γήπεδο, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα».[/size]

Την διαιτησία και το εάν έχει παράπονα ο Ολυμπιακός: «Σας ρωτώ εσάς. Ήσασταν στο γήπεδο. Είναι η 5η αγωνιστική σήμερα, που ξέρετε εγώ δεν εστιάζω ούτε στα πέναλτι ούτε σε τίποτα και το έχω δηλώσει από την πρώτη αγωνιστική. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λένε, οι άλλες ομάδες ζητάνε 2-3 πέναλτι. Εμάς δεν μας έχουν δώσει μέχρι τώρα πέντε πέναλτι. Δεν με ενδιαφέρει. Το επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά. Έχω πει ότι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι το σκληρό και το αντιαθλητικό παιχνίδι. Επειδή την έχουμε πληρώσει φέτος πάρα πολύ στα πέντε αυτά παιχνίδια. Βλέπετε ότι τα αποδυτήριά μας έχουν καταντήσει νοσοκομείο μέσα.

Παίκτες σαν τον Αφελάι, όταν έτρωγε αυτή την κλωτσιά σήμερα, αν τον έβρισκε κανονικά, που πιστεύω να το είδατε όλοι… Ούτε μπάλα βρίσκει, ούτε τίποτα! Θα παρακαλέσω αύριο ή μεθαύριο, όποια μέρα βγούνε, τους διάφορους διαιτητοπατέρες, που βγαίνουν με τόση ευκολία και λένε για μία φάση που ψάχνουν να βρουν σε ολόκληρο το παιχνίδι από τις χίλιες που δημιουργούνται εναντίον του Ολυμπιακού, να τις σχολιάσουν. Αλλά ο Ολυμπιακός επειδή είναι ακριβώς η 5η αγωνιστική, έχουν συμβεί τα ίδια πράγματα, όλοι λένε ότι έχετε δίκιο, ότι το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που βλάπτει γιατί να πληρώνουμε λεφτά και να φέρνουμε παίκτες και να μην πάρουμε παλαιστές, ζίου ζίτσου και τα διάφορα».

Το τάκλιν του Μανιάτη πάνω στον Κοντοέ και το ότι ήταν ανάλογη φάση: «Άμα υπήρχε να απέβαλλε και τον Μανιάτη».

Τις αρκετές φάσεις: «Όχι, δεν είναι αρκετές. Αυτή ήταν εσκεμμένη φάση. Προσέξτε, άλλο να πας για την μπάλα και δεν είναι το ίδιο πράγμα. Διαφορετική τελείως φάση του Μανιάτη και διαφορετική τελείως… Δεν βρίσκει μπάλα. Δείτε το. Μόνο η πρόθεση, φτάνει. Δεν σας λέω τίποτα άλλο, μόνο η πρόθεση φτάνει. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Εμείς χάσαμε, έδωσα συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, αλλά να ξέρουν όλοι επειδή βγαίνει κάποιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός και “δηλητηριάζει” το ποδόσφαιρο, επηρεάζει τους διαιτητές κατά κάποιο τρόπο, δεν ξέρω πως και γιατί με διάφορες μεθόδους, πρωτογενείς για το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει απαθείς από όλη αυτή την ιστορία και δεν θα ανεχθούμε πια ξανά αντιαθλητικά χτυπήματα με τίποτα! Το δικαιούται το ποδόσφαιρο, το δικαιούται ο Ολυμπιακός, το δικαιούται ιδιαίτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και πληρώνει εισιτήριο να βλέπει θέαμα και όχι να βλέπει αντιαθλητικά χτυπήματα».

Το κατά πόσο έπαιξε ρόλο η διαιτησία σήμερα: «Εγώ δεν λέω αυτό. Δεν καταλάβατε; Σας έδωσα συγχαρητήρια. Μην συγχέετε τα πράγματα. Ήμουνα σαφέστατος. Έδωσα συγχαρητήρια. Βρεθήκαμε σε μία άσχημη μέρα. Όταν παίζουμε ένα παιχνίδι πρέπει η ομάδα να είναι προσηλωμένη στην ημέρα εκείνη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι άλλη μέρα. Λοιπόν, φαίνεται ότι ορισμένοι είχαν πετάξει στην Σουηδία. Τελείωσε. Δεν υπάρχει θέμα. Ούτε να το σχολιάσουμε. Ομάδα είναι, χάνει, κερδίζει. Τώρα, μακάρι να πάμε στην Σουηδία και να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και για μας και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ατρόμητο».

Διάβασε περισσότερα στο: Θεοδωρίδης: «Παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μποξ!» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

ελεος...ξεκαθαρες δηλωσεις...δεν μου φταιει η διαιτησια...ναι εκανε λαθος (και εσυ το ξερεις οτι επρεπε να αποβληθει ο ταυλα ναι η οχι; ) αλλα δεν με ενδιαφερει...
καθαρα παντελονατα αντρικια...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΑΥΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ....ποσο πιο καθαρα πια;;
ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙς ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ...
εχασα γιατι ημουνα χειροτερος ,εκανε λαθος η διαιτησια ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ...
ελεος ...βοηθα τον εαυτο σου και σταματα να παραληρεις... :headbang:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
απο το μελετανε μεχρι να ερθει υπαρχει μεγαλη αποσταση....δηλαδη αν παρεται πισω αυτη την παιχτουρα εσυ σαν οπαδος του θρυλου θα πεταξεις απο την χαρα σου;;;;;;;;;;
ρε μαλακαες ...αληθεια τωρα...δεν ντρεπεστε;;επειδη γραφετε ανωνυτμα σε ενα φορουμ δεν εχετε ντροπη;
γραφεις οτι λυπασαι τον καραμανο επειδη θα τον ΄΄τιμωρησει΄΄ ο κακος θρυλος επειδη σκοραρε και δεν θα τον παρει το καλοκαιρι οπως υποτιθεται θα γινοταν ,εννοωντας οτι αυτο ειναι μαθημα για αλλους δανεικους να μην σκοραρουν εναντιον του,,,κανω λαθος;πες αληθεια τωρα...
και σου βαζω ειδηση που σου χαλαει το σεναριο και ο καος θρυλος μελεταει να τον παρει νωριτερα ...που ναι δεν ειναι σιγουρο αλλα επισης περναει εντελως διαφορετικο μηνυμα απο το δικο σου...
και αντι να τουμπεκιασεις η εστω να πεις κατι χαβαλετζιδικο πας να μπαλωσεις την μαλακια σου...
τι να σου πω ρε φιλαρακι...δεν θα σας μαθω εγω τι θα πει τσιπα...να΄σαι καλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τι στο διαλο τοσο στρακια ειστες
πρωτα ειρωνευεσαι δεν θα τον παρουμε επειδη σκοραρε και μολις σου βαζω λινκ που λεει οτι θελουμε να τον παρουμε και νωριτερα το γυρνας στο τσαμικο αν ειναι καλος η κακος παιχτης και αν θα ενθουσιαστω που θα τον παρω...
τι να σου πω ρε μαγκα τωρα...δε νοιωθεις οτι γινεσαι ρομπα;αληθεια πες μου...περνιεσαι για μαγκας;;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
339
Πόντοι
36
ρε μαλακαες ...αληθεια τωρα...δεν ντρεπεστε;;επειδη γραφετε ανωνυτμα σε ενα φορουμ δεν εχετε ντροπη;
γραφεις οτι λυπασαι τον καραμανο επειδη θα τον ΄΄τιμωρησει΄΄ ο κακος θρυλος επειδη σκοραρε και δεν θα τον παρει το καλοκαιρι οπως υποτιθεται θα γινοταν ,εννοωντας οτι αυτο ειναι μαθημα για αλλους δανεικους να μην σκοραρουν εναντιον του,,,κανω λαθος;πες αληθεια τωρα...
και σου βαζω ειδηση που σου χαλαει το σεναριο και ο καος θρυλος μελεταει να τον παρει νωριτερα ...που ναι δεν ειναι σιγουρο αλλα επισης περναει εντελως διαφορετικο μηνυμα απο το δικο σου...
και αντι να τουμπεκιασεις η εστω να πεις κατι χαβαλετζιδικο πας να μπαλωσεις την μαλακια σου...
τι να σου πω ρε φιλαρακι...δεν θα σας μαθω εγω τι θα πει τσιπα...να΄σαι καλα...
μιλατε ρε γιατρε εσεις γαι τσιπα?
απ τις 18 ομαδες ρε οι 15 δεν σας παιζουν στα ισια και μιλατε για τσιπα
μην τα λετε αυτα γελαν και τα τσιμεντα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
χριστιδη πεσμου....ποσους δανεικους παικτες εχει δωσει ο θρυλος;;;;;πολους....ποσοι σκοραραν εναντιον της ομαδας σου;;;;;;;και ποσοι απο αυτους που σκοραραν την επομενη σεζοον τους πηρες πισω και τους κρατησεςη τους πηρες πισω τον ιανουαριο...ονοματα θελω,,,

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
τι στο διαλο τοσο στρακια ειστες
πρωτα ειρωνευεσαι δεν θα τον παρουμε επειδη σκοραρε και μολις σου βαζω λινκ που λεει οτι θελουμε να τον παρουμε και νωριτερα το γυρνας στο τσαμικο αν ειναι καλος η κακος παιχτης και αν θα ενθουσιαστω που θα τον παρω...
τι να σου πω ρε μαγκα τωρα...δε νοιωθεις οτι γινεσαι ρομπα;αληθεια πες μου...περνιεσαι για μαγκας;;

Μπες και στο θρεντ τους να δεις τι λεγανε πριν τον αγωνα τους για κάρτες

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
Μπες και στο θρεντ τους να δεις τι λεγανε πριν τον αγωνα τους για κάρτες
να σου στειλω μια διευθηνση να μου στειλεις τα 100 ευρω;;;;;;;;στο αλλο θεμα δεν μου απαντησες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Δε παίζεστε ρε πούστη μου οι γάβροι. Κάνατε μια ήττα και θα μας πρήξετε τα παπάρια. οτι το ενα το αλλο . Ρε μια ΉΤΤΑ κάνατε τι πιο φυσιολογικό, ξεκολλάτε και μην αρρωσταίνετε~!
ρε μαλακες τι πινετε;δεν υπηρχε γαυρος που να εγραψε και να μην ειπε για δικαιη νικη του ατρομητου,κανεις δεν μιλησε υστερικα ,ολοι ειπαμε φυσιολογικοτατη ηττα ,βγαινετε εσεις ξεσαλωνετε ,αναλυετε ,ευχεστε ,συμπεραινετε,προβλεπετε ,πανηγυριζετε με προεξαρχοντα εσενα και μετα εσυ που μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια επιδη καναμε μια ηττα ερεσαι και ρωτας εμας αν θα σας πρηξουμε κιαλλο;  :headbang:
μαλακα αληθεια τωρα...την παλευεις;
α...και κατι αλλο...ψηφιζεις;;  :think:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.728
Πόντοι
3.870
αντι να λες τον χριστιδη να μπει στο θεμα του ΠΑΟΚ μπες εσυ :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:στην προτελευταια σελιδα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
χριστιδη πεσμου....ποσους δανεικους παικτες εχει δωσει ο θρυλος;;;;;πολους....ποσοι σκοραραν εναντιον της ομαδας σου;;;;;;;και ποσοι απο αυτους που σκοραραν την επομενη σεζοον τους πηρες πισω και τους κρατησεςη τους πηρες πισω τον ιανουαριο...ονοματα θελω,,,
διαμαντακος σου κανει;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρε κοροιδα σημερα η νικη βολου γιατι κατεβηκε με τις ακαδημιες;;;;; γιατι δεν επαιξε κανενας απο τους παικτες του παναθηναικου;;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαλακα ...ξεκολλα...γραφεις δεν βλεπεις να παιρνουμε καραμανο ΠΟΤΕ και σου βαζω λινκ που λεει οτι συζητανε για γεναρη...παρτο με χιουμορ...ειπες μαλακια...ξερεις οτιδεν ισχυουν οι μαλακιες που φαντασιωνεστε...αν κανει θα ερθει αν δεν κανει δεν....ειτε σκοραρε ειτε οχι...ξεκολλα μην παραμυθιαζεσαι με δρακους  ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories

Νέο!